Jump to content

Amro Awad

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.kaderniveau.nl

Company info

 • Location
  Alkmaar
 1. Ik steeds minder en ik merk dat ik steeds meer ga verdienen omdat ik zie dat sommige dingen gewoon niet nodig zijn. Het draait ook door zonder dat ik die dingen doe.
 2. Ik vraag me af of je geld verdwijnt naar Cyprus. En btw een beetje offtopic. P.s. misschien moet ik het ook verwoorden als zakelijk beleggen!
 3. Is er niemand hier die dit weet?
 4. Hallo allemaal, Ik heb een vraag over zakelijk investeren. Ik ben eigenaar van een eenmanszaak en die loopt goed. Alleen nu ben ik begonnen met handelen in valuta en maak hier ook winsten mee. Als ik bijvoorbeeld 1000 euro investeer in de valuta handel, kan ik dit dan tijdelijk van mijn winsten aftrekken tot ik liquideer? Dus zowel van mijn btw alswel van mijn inkomsten belasting? En hoe zit het als ik een apart bedrijfje(BV) hiervoor opzet. Kan ik dan geld lenen van mijn eenmanszaak aan mijn BV. Ik wil dan met mijn BV geen winst maken maar alleen kapitaal laten groeien. Ik heb vernomen dat het nu mogelijk is om een BV te starten zonder vastgesteld kapitaal. Zijn er nog steeds salariseisen van kracht? Ik hoor graag van jullie, Amro
 5. Hey topper, Als het om niet teveel gaat. Vergeet het. Zie het als lesgeld. En kijk wat anderen zeggen over online handelen. En bekijk altijd goed hun rating. Amro
 6. The essence of marketing is to create a product that sells itself! Niet verkeerd dacht ik zelf!
 7. Ik heb slechts 1 tip. Pakken wat je pakken kan. Dit is vaak in dit soort gevallen de beste optie aangezien je geen inkijk hebt in de financiele situatie. En wat DAS betreft, kijk voortaan eens naar de verzekering van ARAG. Ik betaal 600 per jaar en heb: Inkoop Verkoop Administratie Personeel En dus alles gedekt voor het luttele bedrag!
 8. Leuk idee. Zeker markt voor. Heeft de site al traffic? Dan zou ik het Bioscoop gewijs lanceren. Eerst momentum creeeren en dan lanceren door meerdere aankondigingen. Op de product pagina een countdown timer die aftelt naar de lanceerdatum zodat mensen vaker en vaker terugkomen. Uiteraard wel regelmatig de mensen op je mailinglijst mailen tot aan 3 minuten voor de lancering. Zo creeer je serieus een peak launch. Meer info nodig. Deze man weet hoe het moet. www.productlaunchformula.com
 9. Ik vind het een verstandige vraag. Als ik jou was zou ik de webwinkel inderdaad SEO laten optimaliseren. Daarnaast zou ik zelf wordpress als blogging platform aan mijn webwinkel toevoegen om content te creeeren waardoor je zelf zorgt dat je gevonden wordt. Dit zijn namelijk kosten die je kunt besparen met een uur of 2 werk per week. Informatie trekt bezoekers in Google en niet anders. Als de informatie goed is trekt dat nog meer bezoekers. Hoe hoger je time on site is des te meer bezoekers krijg jij van Google!
 10. Er is maar 1 antwoord de juiste. Waar rook is is vuur. Niet doen zou ik zeggen!
 11. Goeiedag, Kun je ook een geheel laten zien? Als je namelijk een lage header hebt of een hoge kan het er anders uit komen te zien. Een geheel maakt beoordelen makkelijker. Amro
 12. Misschien een domme vraag. Maar waarom zijn jullie in godsnaam met zijn 3en gestart als je moeite hebt om 5000 euro voorraad aan te schaffen. Jullie moesten er toch ook met drie personen van gaan leven. Dat was niet gelukt met een investering van 3 mille want je zou daarna ook nog marketing moeten doen wat je ook geld gaat kosten. Zeker in het begin als je marketing campagnes nog niet geoptimalisseerd zijn.
 13. Als je bereid bent om diep te gaan dan zou ik gedurende een bepaalde periode namen en emailadressen gaan verzamelen. Heb je gegevens van je klanten? Waarschijnlijk niet. Kan je je bestaande klanten bereiken? Waarschijnlijk niet. Daar zou ik als eerste verandering in brengen. Begin met mensen te vragen naar hun naam en emailadres. Ja! Zelfs in een broodjeszaak. Zeg maar gewoon dat het voor aanbiedingen en actie's is. Daarnaast zou ik inderdaad gaan flyeren met 50% korting als ze de voucher ingevuld meenemen naar jou toe. Op deze voucher moeten zij ook weer hun naam, emailadres en misschien wel hun telefoonnummer op invullen. Deze flyers moet je gaan testen. Je maakt twee varianten. Op elke variant zet je een code in het klein onderaan de voucher. Nu kun je gaan bijhouden welke variant de meeste leads/klanten oplevert. Maak je geen zorgen. Excel volstaat om het bij te houden! Nu heb je een klanten generatie blueprint! Het enige dat je nu nog nodig hebt is motivatie! Ik hoop dat je er wat aan hebt! P.s. denk aan de kleuren op je flyer. Maak het betrouwbaar een honger opwekkend. M.a.w. doe wat research!
 14. Ik kan je alleen antwoorden geven op je vraag wat je product per jaar zou mogen kosten. Antwoord: Wat de gek ervoor geeft. Aangezien het een niet bestaand product is krijg ik het gevoel hangt hier geen vaste prijs aan. Dit is natuurlijk anders in de telecombranche waar men waakhonden heeft!
 15. Dat zou ik ook zeggen. Volgens mij is er een behoorlijk tekort aan informatica specialisten. Misschien moet je je eens gaan verdiepen in programmeer talen die minder gebruikt worden zoals de oude taal cobalt. Dan heb je minder concurrentie en je uurloon gaat omhoog. Just a thought!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept