• 0

Een goed nog niet bestaand idee.

Met vier personen zijn we al ca een 2 jaar bezig om ons product/dienst marktklaar te krijgen. Nu we eindelijk ons prototype bijna gereed hebben en redelijk de markt hebben verkend, zijn we ons aan het orienteren wat voor investeerders wij kunnen aantrekken.

 

Met ons vieren kunnen wij in ieder geval 30.000,00 Euro inleggen en willen we een geheel nieuw bedrijf opzetten. 3 van ons zijn al ondernemer middels eenmanszaak of BV. 2 van ons zullen direct full-time in het nieuw op te richten bedrijf werkzaam zijn zodra deze wordt opgericht.

 

Ons product / dienst zal softwarematig gebouwd moeten worden en verder zal er qua hardware nog een en ander moeten worden aangeschaft. De geschatte directe kosten conform verkregen offertes zijn ca. 350.000,00 Euro

 

Met diverse uitzendbureaus, detacheringbureaus en studentenplatforms, zijn al afspraken gemaakt om snel te kunnen schakelen zodra wij diverse mensen moeten inschakelen.

 

Ons product is heel enthousiast ontvangen en uit onze test zijn de volgende waarden naar boven gekomen: 60% van onze eindgebruikers zal onze dienst kopen. 100% van onze eindgebruikers zal het product gebruiken als het gratis wordt aangeboden. (doordat wij ons product nog redelijk geheim willen houden is het aantal testers beperkt geweest).

 

Wij zullen ons product niet rechtstreeks aan de klant aanbieden maar via de hieronder omschreven bedrijven. Onze schatting is dat wij met ons product De omzet van onze klant met minimaal 10% gaan verhogen. Onze mogelijke klanten zijn bedrijven met een omzet van ca. 100 miljoen per jaar. Per land zullen wij maximaal 2 klanten kunnen bedienen, echter is dit nog geen vast gegeven.

 

Wij zullen starten in NL maar snel daarna willen wij graag in de omringende landen gaan starten. Slechts 50% van de reeds berekende directe kosten zullen in de andere landen gemaakt worden.

 

 

Wat wij graag zouden willen weten is:

 

** Wat (voor deel) kunnen wij een investeerder aanbieden en wat voor waarde staat er tegenover.

** Er zijn ca. 20 klanten in Nederland, is een uitnodiging voor een offerte / biedings ronde om de 2 meest geschikte partners te binden dan normaal?

** Als wij hun omzet met minimaal 10% kunnen verhogen, wat kunnen wij voor onze dienst vragen?

** Zoals in de TV wereld bestaat er zoiets als programmabescherming, bestaat er ook iets als diensten/ productenbescherming? Wij zijn er vanuit gegaan dat er geen patent op aangevraagd kan worden omdat het een combinatie is van bestaande diensten en technieken.

** Hebben jullie nog eventuele adviezen en/of zijn er lezers die eventueel geinteresseerd zijn om hun speciale producten, diensten aan te bieden die wij in onze op te richten bedrijf kunnen gebruiken? Bijvoorbeeld: kantoorverhuur, softwarebouw, hardwareleveranciers, etc.

 

Onze excuses dat wij nog niet concreet over ons product kunnen schrijven, maar dit heeft natuurlijk zijn redenen.

 

Wij zien graag jullie reacties tegemoet.

 

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

 • 0

** Zoals in de TV wereld bestaat er zoiets als programmabescherming, bestaat er ook iets als diensten/ productenbescherming? Wij zijn er vanuit gegaan dat er geen patent op aangevraagd kan worden omdat het een combinatie is van bestaande diensten en technieken.

 

Nee, een idee is veel te vaag om te beschermen. Een uitvoering zal waarschijnlijk te beschermen zijn met auteursrecht en misschien met modelrecht, maar dat laatste ken ik eigenlijk helemaal niet. Patenten kunnen helpen bij specifieke vindingen, maar een idee voor een dienst is daarvoor veel te zwak.

 

Voor de rest is dit verhaal dusdanig vaag dat ik er geen touw aan vast kan knopen. Een vaker voorkomend probleem (niet specifiek op dit forum) bij mensen die wel vragen hebben, maar het idee graag geheim willen houden. Dat vind ik zelf jammer, want anders zou je ook misschien nog constructieve feedback op het idee kunnen krijgen.

Link naar reactie
 • 0

Hoe kun je in godsnaam verwachten dat iemand een zinnig antwoord op een van je vragen kan geven, op basis van deze vager dan vage omschrijving? Het lijkt wel een mystery spel, ik heb bijna zin om te gaan raden wat het is.

 

Je geeft aan twee jaar bezig geweest te zijn met het marktklaar maken van je product dus waarom ben je dan bang dat het onder je neus weggekaapt gaat worden? Als je goed (en gratis) advies wilt raad ik je aan wat duidelijker te zijn. Anders moet je een adviseur aannemen en hem een NDA door de strot rammen.

Link naar reactie
 • 0

Lieve mensen,

 

Eerst terugkomend op Sabra's bericht. Jaren ontwikkeling geeft niemand of geen enkel bedrijf de garantie dat je jaren voorsprong hebt. Een goed idee/voorbeeld is zo nagemaakt. Kijk bijvoorbeeld naar de Iphone of iPad.

 

Ik kan me voorstellen dat jullie het een vaag verhaal vinden, daarom zal ik een en ander toelichten.

 

Ons product / dienst is een oplossing voor uitgevers van bijvoorbeeld kranten, magazines, roddelbladen etc.

Met onze dienst/product zullen zij gegarandeerd minimaal 10% meer abonnementen en advertenties verkopen. Echter verkrijgen zij in 1 land samen met 1 collega-uitgever het alleenrecht van ons product/dienst in het betreffende land.

 

De omzetten van de uitgeverijen in Nederland variëren van 100 / 700 miljoen Euro per jaar. Momenteel vecht elke traditionele krant om meer abonnees en te plaatsen advertenties, inkomsten lopen terug en winstmarges worden lager. Een oplossing om dit probleem te stoppen zou welkom zijn. Het mooie is, wij hebben hier een oplossing voor.

 

Wij weten dat we een mooi product / dienst hebben ontwikkeld en willen deze graag verkopen. Daarom onze vragen:

 

## Kan je zomaar de uitgeverijen benaderen voor een offerte / biedingsronde inclusief geheimhoudingsverklaring etc.?

## Indien wij ons product/dienst verkopen, willen wij dit graag per jaar doen en wat zal dit mogen kosten?

## Is het verhaal nu nog te vaag om te kunnen bepalen of onze dienst / product als format beschermd kan worden?

## Wij zijn ons aan het orienteren om investeerders te benaderen, enige tips wat voor deel aan te bieden en welke waarde daar tegenover staat?

 

Ons product/dienst kunnen we nu helaas niet verder omschrijven dan bovenstaande, sorry!

 

Alle kritiek, adviezen etc. zijn welkom.

Link naar reactie
 • 0

Gezien de feedback is je verhaal nog steeds een raadsel en wazig. Probeer kortbondig je verhaal te vertellen met 1 vraag. Zodra deze beantwoord is dan mag je weer de 2e vraag op de planken leggen.

 

One by one >;(.

 

Gezien de vragen die je hebt opgesomd rijst bij mij meteen de vraag, HEB jij deze vragen NIET in je ondernemingsplan verwerkt? zo niet, WAAROM niet? Heb je wel een ondernemingsplan geschreven? 2 jaar aan een product werken zonder enig bessef hoe dit te marketeren, verkopen, wat de opbrengsten zijn, en hoe deze te beschermen et cetera .. ??? ?!!

Link naar reactie
 • 0

 

## Kan je zomaar de uitgeverijen benaderen voor een offerte / biedingsronde inclusief geheimhoudingsverklaring etc.?

 

 

Ja, dat kan. Maar ik ken geen enkele zichzelf respecterende uitgeverij die een NDA gaat tekenen voordat ze weten waar het over gaat. En aangezien jij schijnbaar niks wil vertellen over je product voordat het van alle kanten beschermd wordt door van alles en nog wat, lijkt het me dat je hier in vast gaat lopen.

 

Verder is de wereld van uitgeverijen nogal men-kent-men. Heb jij ervaring? Je partners? Of ben je de zoveelste newb die met een brilliant idee aan komt zetten?

 

Kun jij je 10% omzetverhoging werkelijk garanderen? Dat ligt namelijk tusesn de 10 en 70 miljoen per jaar? Wat gebeurd er als die omzet uitblijft?

 

## Indien wij ons product/dienst verkopen, willen wij dit graag per jaar doen en wat zal dit mogen kosten?

 

Als je deze vraag niet kunt beantwoorden moet je je bedrijfsplan eens overnieuw gaan schrijven.

 

## Is het verhaal nu nog te vaag om te kunnen bepalen of onze dienst / product als format beschermd kan worden?

 

Ja. Kijk eens om je heen naar diensten die beschermd zijn, en vraag je bovenstaande dan nog eens af. Meer kan niemand daar iets over zeggen.

 

## Wij zijn ons aan het orienteren om investeerders te benaderen, enige tips wat voor deel aan te bieden en welke waarde daar tegenover staat?

 

Geen idee. Maar ga je die investeerders ook zo'n vaag verhaal voorhouden voordat ze hun portemonee dienen te trekken? ;)

 

Ik begin steeds nieuwgieriger te worden. ;D

Link naar reactie
 • 0

Dus jullie hebben een soort applicatie of zoiets in gedachte die max 2 uitgevers per land mogen gebruiken om hun omzet met minimaal 10% omhoog te krikken.

 

De omzet is blijkbaar honderd miljoen per jaar voor een uitgever, dus zij zullen dan tien miljoen op jullie dienst verdienen (of tenminste extra omzetten).

Ja, daar mag je wel wat voor vragen dan (10%? Dus een miljoen per uitgeverij?).

 

De vraag is alleen maar hoe je het van de grond moet krijgen. Jullie hebben zelf 30K, maar hier is 350K voor nodig.

Jullie kunnen naar de bank stappen met jullie businessplan om een lening los te peuteren. Als de cijfers zo positief zijn zoals hier lijkt, dan moet dat kunnen lijkt mij.

Als je verhaal klopt, dan zou ik het in eigen hand houden (zonder investeerder dus).

 

Een paar dingen vind ik niet zo duidelijk:

 

“Wij zullen ons product niet rechtstreeks aan de klant aanbieden maar via de hieronder omschreven bedrijven” schrijf je in je eerste post. Maar daaronder worden helemaal geen bedrijven omschreven. Wat bedoel je eigenlijk?

 

“Slechts 50% van de reeds berekende directe kosten zullen in de andere landen gemaakt worden” schrijf je ook. Betekent dit dat je in elk ander land 175K moet gaan investeren?

 

Link naar reactie
 • 0

Wat ik ook raar vind, is dat je hier van te voren niet over hebt nagedacht. Wat als de uitgever zelf met het idee aan de haal gaat?

 

30k eigen geld op een investering van 350k wordt denk ik wel moeilijk. Beter is het dan denk ik om een uitgever alvast te contracteren, (misschien met een extra korting). Een investeerder die 300k inbrengt zal daarvoor dan toch zeker de helft van de aandelen willen hebben.

Persberichten opmaken en versturen - logo & grafisch design

Link naar reactie
 • 1

Je wil een redelijk gemakkelijk kopieerbare dienst exclusief aanbieden. Lijkt me niet zo slim omdat je volgers een uitgelezen kans geeft om de dienst op punten te verbeteren, staat bekend als de "second to market " strategie, om vervolgens jouw exclusieve klanten op te schepen met een omzet daling. Het gaat immers om het vergroten van marktaandeel in een krimpende markt.

 

Als ik heel even mijn fantasie gebruik dan ontwikkelen jullie een gratis app voor de abonnementhouders zodat die vervolgens de nieuwtjes eerder en in gecondenseerde vorm via de telefoon of tablet kunnen lezen en er op kunnen reageren via social media. De uitgediepte items lezen ze vervolgens in het blad. In de app wordt ruimte geboden voor adverteren of (beter) advertorials. Ik hoop dat het een (veel) beter idee is want dit koopt geen enkele uitgever om dat het gedeeltelijk al bestaat en de markt al in deze richting beweegt.

 

Je moet je met dit type product onderscheiden in de uitvoering. Zorg dat het meteen staat als een huis. En reken er gewoon op dat je gekopieerd wordt om vervolgens van de uitdager te leren en je eigen product nog beter te maken.

 

Link naar reactie
 • 0

Als het zo makkelijk en snel te kopiëren is, heeft geen enkele uitgever er belang bij om zich te commiteren. 'Dat mag de concurrent doen; wij zorgen wel voor de goedkopere kopie.' Als het niet makkelijk te kopiëren is, hoef je niet zo geheimzinnig te doen.

 

Helemaal mee eens. Volgens mij kunnen hier drie scenario’s van toepassing zijn:

 

1. Je hebt ‘het ei van Columbus’ bedacht, zo simpel en geweldig dat (bijna) iedereen het kan uitvoeren, alleen niemand heeft daar ooit aan gedacht. Dan heb je inderdaad reden om heel voorzichtig te zijn en zal het moeilijk manoeuvreren zijn voor dat je dit allemaal kan realiseren.

 

2. Je hebt een goed idee de laatste twee jaren helemaal uitgewerkt tot een heel goed concept. Dan hoef je niet zo bang te zijn, want het is de uitwerking van het idee dat het belangrijkste is, niet het idee zelf. Niemand neemt dat zomaar over.

 

3. Je vergist je en is dit gewoon idee/concept nummer zoveel dat onopgemerkt voorbij zal gaan.

 

Het prettigste voor jullie is volgens mij als scenario 2 van toepassing is, want dan kan je nu met voorbereidingen voor een introductie beginnen.

 

Link naar reactie
 • 0

Ik kan je alleen antwoorden geven op je vraag wat je product per jaar zou mogen kosten.

 

Antwoord: Wat de gek ervoor geeft.

 

Aangezien het een niet bestaand product is krijg ik het gevoel

hangt hier geen vaste prijs aan. Dit is natuurlijk anders in de telecombranche waar men waakhonden

heeft!

 

 

Lieve mensen,

 

Eerst terugkomend op Sabra's bericht. Jaren ontwikkeling geeft niemand of geen enkel bedrijf de garantie dat je jaren voorsprong hebt. Een goed idee/voorbeeld is zo nagemaakt. Kijk bijvoorbeeld naar de Iphone of iPad.

 

Ik kan me voorstellen dat jullie het een vaag verhaal vinden, daarom zal ik een en ander toelichten.

 

Ons product / dienst is een oplossing voor uitgevers van bijvoorbeeld kranten, magazines, roddelbladen etc.

Met onze dienst/product zullen zij gegarandeerd minimaal 10% meer abonnementen en advertenties verkopen. Echter verkrijgen zij in 1 land samen met 1 collega-uitgever het alleenrecht van ons product/dienst in het betreffende land.

 

De omzetten van de uitgeverijen in Nederland variëren van 100 / 700 miljoen Euro per jaar. Momenteel vecht elke traditionele krant om meer abonnees en te plaatsen advertenties, inkomsten lopen terug en winstmarges worden lager. Een oplossing om dit probleem te stoppen zou welkom zijn. Het mooie is, wij hebben hier een oplossing voor.

 

Wij weten dat we een mooi product / dienst hebben ontwikkeld en willen deze graag verkopen. Daarom onze vragen:

 

## Kan je zomaar de uitgeverijen benaderen voor een offerte / biedingsronde inclusief geheimhoudingsverklaring etc.?

## Indien wij ons product/dienst verkopen, willen wij dit graag per jaar doen en wat zal dit mogen kosten?

## Is het verhaal nu nog te vaag om te kunnen bepalen of onze dienst / product als format beschermd kan worden?

## Wij zijn ons aan het orienteren om investeerders te benaderen, enige tips wat voor deel aan te bieden en welke waarde daar tegenover staat?

 

Ons product/dienst kunnen we nu helaas niet verder omschrijven dan bovenstaande, sorry!

 

Alle kritiek, adviezen etc. zijn welkom.

Kader Niveau | Van Ondernemer Tot Miljonair

 

http://www.kaderniveau.nl

Link naar reactie
 • 0

Beste Mensen,

 

Het is nooit onze bedoeling geweest om er een raad spelletje van te maken. En het idee van een gratis app voor de abonnementhouders . . . etc., dat is het ook niet.

 

Citaat:

Een paar dingen vind ik niet zo duidelijk:

 

“Wij zullen ons product niet rechtstreeks aan de klant aanbieden maar via de hieronder omschreven bedrijven” schrijf je in je eerste post. Maar daaronder worden helemaal geen bedrijven omschreven. Wat bedoel je eigenlijk?

 

Ons product /dienst zouden wij rechtstreeks aan de eindgebruiker kunnen verkopen. Logistiek is dit weer een behoorlijk karwei.

 

 

“Slechts 50% van de reeds berekende directe kosten zullen in de andere landen gemaakt worden” schrijf je ook. Betekent dit dat je in elk ander land 175K moet gaan investeren?

Ja daar komt het wel op neer. Echter zal de grootte / aantal inwoners van het land wel een belangrijke rol spelen in de kosten.

 

 

Waar we wel bang voor zijn is dat onze dienst/product binnen een jaar gekopieerd kan worden. Het bestaat namelijk nog niet en wij scharen ons product onder "het ei van Columbus", ook al kan niet iedereen het zomaar kopiëren. Het is wel de reden waarom wij helaas niet meer kunnen vertellen.

 

 

 

HL-ers die het niet kunnen laten om alleen te raden of alleen negatieve niet onderbouwde berichten kunnen sturen; kruip weer in je tent en speel daar je spel.

 

 

Wij gaan er ook vanuit dat het produkt gekopieerd zal gaan worden. Het is daarom ook zo belangrijk dat als we de start maken, dit ook goed doen. Wij weten zeker dat als de ene uitgever hiermee start, dat de ander het ook graag wil hebben, alleen maar omdat de eindgebruiker dit "WIL" hebben.

 

 

Zoals ons plan eruit ziet gaan wij eind dit jaar of begin volgend jaar starten en zullen wij een kantoor op loopafstand van een centraal station nodig hebben. Eventueel met 2 of meer parkeerplaatsen maar met goede internetmogelijkheden (minimaal glasvezel). Indeling van de kantoren moeten flexibel zijn. Amsterdam heeft onze voorkeur maar midden Nederland is ook geen probleem.

 

Softwarebedrijven: HTML5, Xcode, OS5 / 6, Android, Windows 8x specialisten kunnen we op korte termijn zeker gebruiken.

 

Hardwarebedrijven: Alleen Apple producten heeft momenteel onze voorkeur, indien je dit kan verkopen en onderhouden reageer gerust.

 

 

Voor de rest weer mijn dank voor jullie adviezen en kritiek.

 

Link naar reactie
 • 0

Ik weet niet of ik volgens jou onder de negatieve en niet onderbouwde reageerders val, maar negeer me gerust als het antwoord je niet bevalt.

 

Schakel een adviseur in. Het is al eerder gezegd, maar niemand kan hier in z'n totaal iets zinnigs over zeggen obv jouw 'omschrijving'. Als je concept zo uniek, waardevol, geheim en uitgebreid is dan zul je in je ondernemingsplan vast rekening gehouden hebben met de kosten voor een bedrijfsadviseur, juridisch specialist of marketing expert.

Link naar reactie
 • 0

Dus jullie positioneren jullie ‘ding’ in (zoals ik eerder omschreef) categorie 1 (het ei van Columbus, bij wijze van spreken).

Dan is inderdaad voorzichtigheid geboden.

 

Een goede (zakelijke) kennis van mij ‘zit’ (als marketingman) helemaal in de media, wel op een specifiek gebied (een ander gebied), maar ik weet dat hij regelmatig met Sanoma en soortgelijken in contact komt. Ik denk dat hij hier een visie op zal hebben, op de aanpak richting de uitgevers bedoel ik.

Misschien is het iets om een uurtje te babbelen, dat kost niets (lijkt mij). Dan moet je me maar mailen, zodat ik zijn ‘stemming’ kan polsen.

 

Het moet dan wel een serieus project zijn (niet alleen een leuk idee), anders heeft het geen zin.

En dan hier in Amsterdam.

 

Ik merk het wel.

Peter

 

 

Link naar reactie
 • 0

 

Waar we wel bang voor zijn is dat onze dienst/product binnen een jaar gekopieerd kan worden. Het bestaat namelijk nog niet en wij scharen ons product onder "het ei van Columbus"

 

Wij gaan er ook vanuit dat het produkt gekopieerd zal gaan worden.

 

 

 

Lees dan dit nog is en geef daar je mening is over?

 

 

 

Als het zo makkelijk en snel te kopiëren is, heeft geen enkele uitgever er belang bij om zich te commiteren. 'Dat mag de concurrent doen; wij zorgen wel voor de goedkopere kopie.' Als het niet makkelijk te kopiëren is, hoef je niet zo geheimzinnig te doen.

 

 

 

 

En onderstaand is meer voor het vraag en aanbod gedeelte...

 

 

 

Zoals ons plan eruit ziet gaan wij eind dit jaar of begin volgend jaar starten en zullen wij een kantoor op loopafstand van een centraal station nodig hebben. Eventueel met 2 of meer parkeerplaatsen maar met goede internetmogelijkheden (minimaal glasvezel). Indeling van de kantoren moeten flexibel zijn. Amsterdam heeft onze voorkeur maar midden Nederland is ook geen probleem.

 

Softwarebedrijven: HTML5, Xcode, OS5 / 6, Android, Windows 8x specialisten kunnen we op korte termijn zeker gebruiken.

 

Hardwarebedrijven: Alleen Apple producten heeft momenteel onze voorkeur, indien je dit kan verkopen en onderhouden reageer gerust.

 

Link naar reactie
 • 0

Ik weet niet of ik volgens jou onder de negatieve en niet onderbouwde reageerders val, maar negeer me gerust als het antwoord je niet bevalt.

 

Schakel een adviseur in. Het is al eerder gezegd, maar niemand kan hier in z'n totaal iets zinnigs over zeggen obv jouw 'omschrijving'. Als je concept zo uniek, waardevol, geheim en uitgebreid is dan zul je in je ondernemingsplan vast rekening gehouden hebben met de kosten voor een bedrijfsadviseur, juridisch specialist of marketing expert.

 

We hebben reeds een afspraak met een subsidie-adviseur. In een later stadium eventueel een ander adviseur.

Link naar reactie
 • 0

 

Waar we wel bang voor zijn is dat onze dienst/product binnen een jaar gekopieerd kan worden. Het bestaat namelijk nog niet en wij scharen ons product onder "het ei van Columbus"

 

Wij gaan er ook vanuit dat het produkt gekopieerd zal gaan worden.

 

 

 

Lees dan dit nog is en geef daar je mening is over?

 

 

 

Als het zo makkelijk en snel te kopiëren is, heeft geen enkele uitgever er belang bij om zich te commiteren. 'Dat mag de concurrent doen; wij zorgen wel voor de goedkopere kopie.' Als het niet makkelijk te kopiëren is, hoef je niet zo geheimzinnig te doen.

 

Het is een uniek product maar met geld en redelijke investering goed te kopiëren. Daarbij zal men wel wat specialisten moeten aantrekken om de software te bouwen en te onderhouden. Voor ons is het van belang om als eerste en op een goede manier van start te gaan en voorsprong te behouden met ontwikkeling etc.

 

En onderstaand is meer voor het vraag en aanbod gedeelte...

 

 

 

Zoals ons plan eruit ziet gaan wij eind dit jaar of begin volgend jaar starten en zullen wij een kantoor op loopafstand van een centraal station nodig hebben. Eventueel met 2 of meer parkeerplaatsen maar met goede internetmogelijkheden (minimaal glasvezel). Indeling van de kantoren moeten flexibel zijn. Amsterdam heeft onze voorkeur maar midden Nederland is ook geen probleem.

 

Softwarebedrijven: HTML5, Xcode, OS5 / 6, Android, Windows 8x specialisten kunnen we op korte termijn zeker gebruiken.

 

Hardwarebedrijven: Alleen Apple producten heeft momenteel onze voorkeur, indien je dit kan verkopen en onderhouden reageer gerust.

 

Link naar reactie
 • 0

Dus jullie positioneren jullie ‘ding’ in (zoals ik eerder omschreef) categorie 1 (het ei van Columbus, bij wijze van spreken).

Dan is inderdaad voorzichtigheid geboden.

 

Een goede (zakelijke) kennis van mij ‘zit’ (als marketingman) helemaal in de media, wel op een specifiek gebied (een ander gebied), maar ik weet dat hij regelmatig met Sanoma en soortgelijken in contact komt. Ik denk dat hij hier een visie op zal hebben, op de aanpak richting de uitgevers bedoel ik.

Misschien is het iets om een uurtje te babbelen, dat kost niets (lijkt mij). Dan moet je me maar mailen, zodat ik zijn ‘stemming’ kan polsen.

 

Het moet dan wel een serieus project zijn (niet alleen een leuk idee), anders heeft het geen zin.

En dan hier in Amsterdam.

 

Ik merk het wel.

Peter

 

 

 

Zelf kennen wij een persoon die vanuit Advance naar Sanoma kwam en daar ook inmiddels weer weg is. Deze persoon staat op een lijst om benaderd te worden (conform plan). Tussentijds zijn we benaderd door een persoon werkzaam bij wegener, een vrijblijvend gesprek kan geen kwaad lijkt ons.

 

We willen wel graag gebruik maken van je aanbod zodra de situatie dit toelaat.

Link naar reactie
 • 0

Eventueel met 2 of meer parkeerplaatsen maar met goede internetmogelijkheden (minimaal glasvezel). Indeling van de kantoren moeten flexibel zijn. Amsterdam heeft onze voorkeur maar midden Nederland is ook geen probleem.

 

Softwarebedrijven: HTML5, Xcode, OS5 / 6, Android, Windows 8x specialisten kunnen we op korte termijn zeker gebruiken.

 

Hardwarebedrijven: Alleen Apple producten heeft momenteel onze voorkeur, indien je dit kan verkopen en onderhouden reageer gerust.

 

Ik zou je hengel landelijk uitslaan. Plaats dit bij vraag en aanbod dan kunnen er misschien meerdere grote vissen met je meezwemmen. In Eindhoven zitten al degelijke apple orka´s die kunnen opstomen. En de reacties hier klinken dan niet zo als spam.

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
 • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
  Deze verzenden we elk kwartaal.

 • Wie is er online?
  0 leden, 77 Gasten

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 75.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Ook interessant:

  Ook interessant:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.