loading
Ga naar inhoud

Sabra

Legend
 • Aantal berichten

  1184
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

107

Persoonlijke info

Registratie

 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  31-35
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa

Bedrijfsinfo

 • Plaats
  Zeist
 • Telefoonnummer
  0618851779

Recente activiteiten

 1. Super leuk idee. Anders koppel je het aan een gratis strand sportschool waar binnen 200 fanatiek fietsende sportievelingen die ene speaker voor de komende 20 minuten van energie kunnen voorzien. Twee vliegen in een klap!
 2. Niet dat ik het eens ben met het smart ass toontje van meneer, maar om na 2 dagen te zeggen dat iemand nooit meer iets laat horen vind ik ook weer wat.
 3. Google Drive doet dit. Je kunt op folder of bestands niveau instellen wat iemand kan. Een lokale backup is beschikbaar en loopt synchroon. Interne hyperlinks zijn beschikbaar.
 4. Paar puntjes die me zo opvielen: - Ik vind je tekst op de homepage te langdradig. Het kan korter en pakkender. Misschien sommige woorden dik benadrukken. - Je gebruikt woorden als 'devices' en 'search engine optimization'. Ik zou deze - gezien je doelgroep - in het Nederland vertalen. - Die 5 pagina's, wat houdt dat in? Krijg ik een contactformulier? Een gallery? Of alleen tekst en een plaatje? - Hetzelfde voor de geleverde SEO, wat houdt dat in? On-site? Moet ik als klant keywords aanleveren? Wordt er een zoekwoorden onderzoek gedaan? Krijg ik rapporten waaruit ik kan afleiden dat mijn website het ook daadwerkelijk beter doet? - Je portfolio is ergens onderaan je homepage verstopt. Ik kan em op geen enkele andere pagina bereiken. Je zou bepaalde cases kunnen linken op je verschillende pagina's. - Als laatste, maar dat is smaak: ik vind je logo een jaren '90 uitstraling hebben. Het past niet bij de stijl van je website. Lijkt me redelijk makkelijk om even te updaten.
 5. Misschien is de Wetransfer mail met de download link bij je klant in de spam terecht gekomen?
 6. Jammer zeg, beste werk so far op Brandsupply.
 7. Ik moet zo lachen om dit topic. :D Ik kreeg jaren geleden ook redelijk wat van die mails van sexy dames die met me wilden daten. Een daarvan omschreef zelfs in detail mijn aantrekkelijk mannelijke fysiek. Ik heb voor de zekerheid nog even in de spiegel gekeken, maar moest toen helaas concluderen dat ze obv mijn naam misschien niet helemaal door hadden dat ik een vrouw was. :-\
 8. Ik zie dit, ik weet niet die foto opzettelijk onderaan staat?
 9. Op de vraag of je nog moeite moet steken in adverteren kun je geen antwoord geven als je niet aan de voorwaarden voldoet. En een van die voorwaarden is een redelijke website. Dit is i.m.o. een beetje als adverteren met een telefoonnummer wat je zelden opneemt. Afgezien daarvan, als jij op dit moment geen budget hebt om in een website te steken, maar wel klanten haalt uit netwerken kun je daar toch even mee doorgaan? In de toekomst zou ik beiden willen doen, maar maakt dat dan een doel waarvoor je geld opzij kunt zetten.
 10. Joost, is het mogelijk dat Micha mee rijdt vanuit Zeist?
 11. Drie tientjes per jaar voor een domeinnaam, meen je dat?
 12. Kleine tip, maar zet wat je over de telefoon besproken hebt (en in jezelf hebt besloten) even naar ze op de mail. Mochten er stappen nodig zijn, dan heb je tenminste bewijs dat je ze een redelijke termijn hebt gegeven om het probleem op te lossen.
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké