Jump to content

SimonV

Legend
 • Content Count

  386
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Male
 • First name
  Simon
 • Last name
  Verides
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  nog geen
 1. Bedankt voor alle goede tips. Met Paypal kan er wel een addertje onder het gras zitten: er staat dat je met Paypal kunt betalen. Dat oogt veilig. Maar een oplichterstruc is dat je tijdens het betaalproces opeens een betaling moet doen aan ….@gmail.com, waarbij het om een dienst gaat. En dan ben je je geld kwijt.
 2. Mijn opmerking was meer een cynische reactie dan een advies. Sorry!
 3. Afgaande op Nederlandse handleidingen van in China gefabriceerde apparaten, kun je ook de vertaalmachine van Google gebruiken.
 4. Voor verschillen GA en Statcounter zie hier, hier of google op "difference google analytics statcounter".
 5. Even een zijpad: weet je zeker dat Bokbiz geschikt voor je is? Als ik dit lees, word ik niet erg enthousiast. Het is leuk dat iets niets kost, maar dat betekent ook dat je als gebruiker geen enkel recht hebt: als ze morgen met de online-versie zouden stoppen, sta je in de kou.
 6. Doorgaans heb je de meeste kans van slagen als iets je passie is en je de markt door en door kent. Is het dus niet riskant om in dit voor jou onbekende wereldje te stappen?
 7. Positief dat je ondanks je naam een heldere vraag stelt! Je legt het inderdaad bijna altijd af tegen de grote en bekende jongens. Tenzij je iets verkoopt wat bij hen niet te krijgen is. Of tenzij je een meerwaarde biedt: bij jouw winkel gaat bijvoorbeeld 2% van de omzet naar een goed doel.
 8. Het lijkt me moeilijk voor je een plek te krijgen in een verzadigde markt. Je onderscheidt je voor mijn gevoel niet, elke goede IT-er zegt mee te denken met de klant. De website oogt fris en open, maar is verder behoorlijk saai. De tekst gaat over jezelf, als je klantgericht bent zou ik aangesproken moeten worden. Het woord “u” kom ik niet één keer tegen…
 9. Mensen beter leren sparen: een nobel streven, maar ik betwijfel of iemand zomaar gaat betalen voor een cursus zonder enige kwaliteitsgarantie. Als je wilt sparen zou je om te beginnen geen geld moeten uitgeven aan iets waarvan je niet weet of het wat oplevert… Edit: misschien kun je het Nibud vragen wat ze van je cursus vinden?
 10. Waarschijnlijk ben ik niet geschikt als investeerder, want ik zou zo weinig mogelijk risico willen lopen. Dus niet investeren in een nieuw plan dat gemakkelijk gekopieerd kan worden. Liever afwachten tot iemand anders het plan uitvoert, en als het echt een succes blijkt het plan met wellicht wat lager rendement in een verbeterde vorm kopiëren.
 11. Ik zou kiezen voor het eerste logo met het rode drukknopje (rood is een warme kleur). Het cirkeltje erachter zou ik weglaten, maakt op mij alleen maar een onrustige indruk. De letter R op een toets (?) oogt weinig dynamisch.. Als je het direct goed wilt doen: reparatie service -> reparatieservice consumenten electronica -> consumentenelektronica
 12. Niet veel kleine webshops hebben zo'n groot assortiment en zo'n snelle levertijd: dat interesseert een consument niet. Je concurreert met winkels als Bol.com, Blokker of Mediamarkt. Waarom zou ik bij je kopen? - omdat je website er zo verzorgd uitziet? De vele taal- en spelfouten maken een slordige indruk. - omdat je goedkoper bent? Je bent een stuk duurder dan de concurrent. - omdat je gadgets levert die nergens anders te krijgen zijn? Ik kom geen gadget tegen. Ik hoop niet dat je alle artikelen al in huis hebt, want zelfs je inkoopprijzen zullen wellicht hoger liggen dan de prijs waarvoor de consument die artikelen kan kopen… Mijn advies: - ga op zoek naar echte gadgets die je voor een concurrerende prijs kunt leveren - zorg ervoor dat bezoekers zich niet storen aan taal- en spelfouten - zorg ervoor dat als ik google op bijvoorbeeld “gadget prijs” ik jouw webshop direct te zien krijg Succes!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept