Jump to content

R. v. Zandwijk

Senior
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Heb je al overleg gehad met je leverancier(s), in de meeste gevallen kan je de voorraad op "afbetaling" kopen zodat je voorraad op peil is en je of maandelijks of steeds bij de volgende bestelling een deel aflost. Nodig gewoon de vertegenwoordiger eens uit en leg deze de situatie voor. Succes.
 2. Is het bericht van TS door TS opeens aangepast?
 3. Punt blijft dat je voor hulp geen geld kan vragen omdat dat er domweg niet is en beter besteed kan worden in de onderneming. De ervaring uit het verleden leert ons dat men hier graag hulp wil bieden maar tot op zekere hoogte pro-bono.
 4. Dan maak je er een scheidingswandje in met een deur.
 5. Om nog maar niet te spreken over een overval o.i.d. Veel kleine winkeliers doen het en heb nog nooit iets gehoord van moeilijkheden maar stel dat ........
 6. Gister was er al wat te lezen op social media over je besluit en het was opeens een zondag met een zwart randje. Ondanks dat we lijnrecht tegenover elkaar stonden over de WSNP en wat andere zaken had ik grote bewondering voor je gedrevenheid en schrijfstijl. Ik wens jou een goede reis en alle nabestaanden en HL-vrienden veel sterkte toe bij dit verlies.
 7. Tja, dat past mij niet. Ik ga niet doen alsof, danwel bewust een indruk wekken die niet klopt. Je kan wel een bord laten maken met de naam van het bedrijf en die bij de ingang van de oprit plaatsen en daar een foto van maken met je woning/kantoor op de achtergrond.
 8. Ik denk dat 1 website beter is zodat je een soort kruisbestuiving krijgt van de shop en het blog, scheelt je ook nog in SEO optimalisatie. Maar dat is mijn mening en ben ook wel benieuwd hoe de internet experts er over denken.
 9. Riviera Maison is een verhaal apart en daar kan je niets mee vergelijken. Er zijn talloze winkels die soortgelijke meubels aanbieden tegen lagere prijzen en die vinden hun klanten dan ook in het lage midden segment. Wil je het hogere segment bereiken dan zal je heel veel geld moeten investeren in marketing en dan nog de vraag of je het gaat redden want de huidige klanten blijven trouw aan Riviera Maison en daarom is het misschien beter de profilering en positionering van je a.s. onderneming eens onder de loep te nemen.
 10. Banken gaan uit van de beschikbare cijfers die je overigens kan vinden op de site van het HBD en/of CBW/Mitex ( hebben nu een andere naam maar die ben ik nu ff kwijt)
 11. Een zwarte auto is ideaal om door middel van goede bestickering te laten zien dat als een deel van de auto goed schoongemaakt wordt de auto eigenlijk wit is.
 12. Als ex retailer vind ik dat het vanzelfsprekend is dat je ;) een klant aanspreekt met u.
 13. Hoe zijn de leveringsvoorwaarden, is de software nog steeds jullie eigendom? Zo ja dan kan je een leaseconstructie voorstellen waarbij de klant de software huurt en na niet nakomen van de betalingsafspraak daar geen gebruik meer van mag maken en meteen moet inleveren. Tevens kan je dan ook de software op de markt zetten.
 14. Was er al beslag gelegd op de goederen door een deurwaarder of zijn de goederen als borg gegeven aan verhuurder?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept