Jump to content

nielspas

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Niels
 • Last name
  Pas
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.sprout.nl

Company info

 • Location
  Utrecht
 1. Beste leden van Higherlevel, Mijn naam is Niels Pas, eigenaar van Vecuro, importeur van Italiaanse olijfolie uit Umbrie Italie. Ik ben vrij nieuw op Higherlevel maar vind het nu al een geweldig platform ;) Om mijn huidige assortiment uit te breiden ben ik opzoek naar een nieuw product van hout. Momenteel zijn de 2D en 3D tekeningen van het product al in ontwikkeling en ben ik nu dus opzoek naar een producent. Het is een keuken accessoire gemaakt van hout (niet heel groot), op dit moment wil ik nog niet te veel loslaten over het product. Als iemand van Higherlevel mij zou kunnen helpen met het in contact brengen van productontwikkelaars of prototype-makers ( in hout ) zou dat geweldig zijn! Als er interesse is kan ik meer vertellen over het product. Alvast bedankt voor de hulp. Met vriendelijke groet, Niels Pas nielspas@gmail.com
 2. Bedankt voor de reactie en de tip! Zal contact opnemen met Embassy logistic om te kijken wat ze voor me kunnen betekenen.
 3. Sorry voor de onduidelijke vraagstelling! Exporteren vanuit Nederland naar US. Aangezien ik momenteel in New York zit was ik in de war met het import/ export verhaal. * Kosten: Wat zijn de bijkomende kosten voor verzending gezien de grote van mijn bestelling? Aan wat voor een bedrag moet ik ongeveer denken? Gaat dit per schip of vliegtuig? Welke organisaties zou ik hiervoor moeten benaderen? En doen dit dit soort aantallen? Is het niet te weinig? 1000 stuks? * Voorwaarden als: BTW en Invoerrechten. Zijn er invoerrechten? Bedankt voor de reactie! Ik hoop hiermee iets meer duidelijkheid gegeven te hebben. Niels
 4. Beste ondernemers, Hierbij een situatie waarbij ik graag wat meer informatie zou willen ontvangen. Ik wil graag een product uit Nederland importeren naar New York. Nou ben ik totaal nieuw in dit soort zaken en zou ik graag wat vragen beantwoord willen hebben. * Wat zijn de kosten? Het gaat om ongeveer 1000 flessen van 500 ml; * Wat zijn de voorwaarden? Zit ik hiervoor vast aan contracten?; * Heeft de inhoud van de producten een invloed? Stel dat er alcohol in zit?. Graag hoor ik of iemand mij hiermee kan helpen! Bijvoorbaat dank hiervoor.
 5. Dat is toch nog niet zo lang geleden? ;-)
 6. Beste Popeye, Leuk initiatief! Wellicht kan je na een aantal pallets je eigen wijn business beginnen ;) Zelf heb ik ooit ook 2 pallets witte en rode wijn gekocht voor de verkoop. 1000 flessen om precies te zijn. Een leuk en fris initiatief om hier vanaf te komen is om in jou stad of dorp in de zomer een wijnproeverij te organiseren. Het liefste als het goed weer is! Wat je daarvoor alleen moet doen is de plaatselijke rotary, social clubs en andere verenigingen af gaan om jou proeverij te promoten. Leuke flyer ontwerpen en uiteraard op social media promotie maken voor dit evenement. Na de wijnproeverij kan je dan doosjes in auto's laden! Veel succes!
 7. Als jullie nog lekkere Italiaanse olijfolie en Italiaans brood voor bij de borrel nodig hebben kan ik jullie hierin voorzien ;) Moeten toch ondernemend blijven ;) Tevens beste wensen voor iedereen in 2014!
 8. Inderdaad, ik zou contact opnemen met het Amerikaanse bedrijf om te vragen of jij reseller in europa kan worden. Bespaard een hoop gedoe. Eerlijk gezegd begin ik toch wel een beetje nieuwsgierig te worden naar het product ;) Valt er iets meer over los te laten of wil je het helemaal discreet houden? In ieder geval veel succes!
 9. Beste Camila, Momenteel zit ik in Turkije in Istanbul. Waar ben je specifiek naar opzoek? Wat voor een producten wil je verkopen? En aan wat voor een aantallen zat je te denken? Als dit wat duidelijker wordt kan ik je misschien helpen. Hoor graag,
 10. Wouter, Kijk eens op: http://fmt-nl.com/ Zelf al eens contact mee gehad. Kijk goed naar de voor en nadelen. Ik vond het een goed bedrijf met goede service. Graag hoor ik ook wat voor een webshops je hebt. Veel succes ermee!
 11. Ligt het aan mijn computer skills of ligt je site er momenteel uit?? 8) ps. ik gebruik Chrome
 12. Beste Slash, 50 producten maar? Is dat wel de moeite waard om uit China te laten komen? Kan je niet beter opzoek gaan naar een andere leverancier in Europa of Nederland? Voor een kleine hoeveelheid lijkt het mij persoonlijk te veel gedoe om te gaan importeren. Ga anders eens bij een Nederlandse leverancier langs om te vragen wat voor een speciale prijs jij krijg als je X aantal apparaten afneemt. Misschien geven ze dan direct wel een leuke deal waardoor jij je nieuwe business kan beginnen. Dan kan je na je eerste verkopen kijken hoe het loopt en misschien groter importeren uit China! In ieder geval veel succes ermee! En hou ons op de hoogte. Niels
 13. Het laten proeven van mijn olijfolie op Higherlevel The Next Event lijkt me een goed plan ;-)
 14. Hoe bedoel je deze vraag? Moet TS dat op zijn website vermelden of vraag je het uit eigen interesse of tbv aanboren van nieuwe doelgroep/marketjngstrategie tbv TS? Je mag toch aannemen dat een beetje kookstudio nl wel weet waarvoor EVO bedoeld is en waarvoor niet ;) Een beetje studio heeft meerdere merken uit verschillende landen/ regio's, pure smaken en varianten (met truffel, knoflook, kruiden, rode peper, zwarte peper etc) op voorraad. Ieder met z'n eigen specifieke toepassing in/bij gerechten. Hoe meer toevoegingen je doet aan de olijfolie hoe slechte de uiteindelijke kwaliteit wordt. Het toevoegen van knoflook of rode peper moet je niet in de fles doen maar op het gerecht! Dat behoudt de kwaliteit van de olie en dus ook van je gerecht. Als ik in een kookstudio knoflookolie zie staan zou ik die niet gebruiken. Dat kan je veel beter zelf maken ;-)
 15. Bedankt voor de overige tips! Spelfouten zijn eruit gehaald, de rest van de feedback neem ik mee als ik volgende week met de site developer om de tafel ga zitten.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept