Jump to content

Macs

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Sommige maten gebruik ik ook en koop deze bij rajapack en de custom bij 123kartonnendozen. Net een paar afmetingen voor je bekeken en denk dat je daar nog even moet gaan kijken voor een prijsvergelijking. Over grote volumes valt ook nog te onderhandelen ...
 2. Hoi Ysperium, Betreft het bedrukte dozen of gewoon bruin?
 3. Wat staat er op de factuur . welke dienst wordt er uitgevoerd en wat heb je ondertekent als zijnde "kwijtschelding"? (al meer keer gezegd). Als je betaald, zit je dan aan weer een abonnement vast? Niet vergeten, eerst actie ondernemen anders lijkt het erop dat het probleem alsmaar groter wordt Fijne Pasen!
 4. Lightspeed heeft koppelingen met veel betaal providers. En je kan ze allemaal koppelen mits je ook een contract aangaat met de betreffende partij. Denk ook aan Paypal. Voor achteraf betalen kun je Billink gebruiken.
 5. Taric codes vind je hier: http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds2/taric/taric_consultation.jsp?Lang=nl&SimDate=20170930 Voor sommige artikelen geldt een CE tag (bijv. speelgoed) en je bent als importeur wettelijk aansprakelijk voor als het misgaat.
 6. Het viel me op dat veel bedrijven op telefoonboek.nl een bijv. 7,2 (en andere 7,6) scoren met slechts 1 review. Als je een review wilt geven kun je alleen een 2, 4 ,6, 8 of 10 kiezen. Een bedrijf kan door telefoonboek.nl een slechte naam krijgen door zo'n fake review. Wat vinden jullie hiervan? En heb je al bij je zelf gekeken..
 7. http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/werk_en_inkomen/werken/niet_in_loondienst_werken/resultaat_uit_overig_werk/ In deze link staat volgens mij alles wat je wilt weten.
 8. Beste Dieter, kijk even bij myparcel.nl, heb zelf goede ervaring en verzendt alles bij hun, wereldwijd. Afmeting 175x78x58 (wel daarbinnen blijven anders krijg je een toeslag). Prijs ligt aan de hvh die je verstuurt.
 9. Kijk eens bij jetverzendt.nl, max grootte 270 cm (weet niet of het een volumeberekening betreft).
 10. Het is inderdaad juist dat het UWV kijkt naar wat je hebt opgegeven bij de Belastingdienst voor het eventueel terug betalen van je ww uitkering. Dit is voor het UWV de enige maat waarin ze meten. Daarbij houden ze geen rekening met een tweede (oudere) baan of stamrecht uitkering. Als je de stamrecht op een spaarrekening had gezet en vandaar inkomen had genoten was er nu niks aan de hand geweest. Geef niet op en duik flink in de pen met het UWV, er zal daar ook wel iemand moeten werken die het gaat snappen dat er in jouw geval een diepere berekening gemaakt moet worden. Succes!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept