Jump to content

PietervandeSteld

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 1. Persoonlijk ben ik niet zo'n fan van adverteren op Facebook, al is het wel handig dat je precies je doelgroep kunt selecteren. Bijvoorbeeld je verkoopt meubels dan kan je precies de mensen bereiken die net verhuisd zijn of gaan verhuizen. Hoe bedoel je privacy ;D Toch zou een groot concern als Facebook hier meer in moeten investeren zodat je als adverteerder er daadwerkelijk echt iets uithaalt. Vroeger had je ook nog de mogelijkheid om een complete webwinkel op je Facebook pagina te implementeren Facebook shopping heette dat geloof ik maar dat is naar mijn weten ook een stille dood gestorven. Kortom ik zou je reclame budget ergens anders aan besteden, Google adwords bijvoorbeeld en wachten tot Facebook met nieuwe innovatieve ideeën komt om te adverteren.
 2. Ik snap je verdienmodel, €8,50 is een mooie prijs om uiteindelijk meer consumenten vertrouwen te krijgen. Maar is er dan ook duidelijk inzicht qua duidelijkheid van de certificaten en dat drie sterren ook betrouwbaar is. Stel winkel A verkoopt fietsen en heeft 3 sterren terwijl winkel B 5 sterren heeft. Dan ga je als klant toch naar winkel B. Probleem is dat optie 3 weer erg duur is en dat je dan net zo goed een keurmerk kan nemen, die al wel bekend is. Maar wellicht is het meer iets om als winkelier naast een bestaand keurmerk dit certificaat te nemen? En dat je dit dus ook op deze manier op de markt brengt. Immers niet alle keurmerken controleren de adresgegevens regelmatig.
 3. Misschien dat deze link: https://aws.amazon.com/datasets/41740 je verder kan helpen. Bedankt, het is mij nu duidelijk.
 4. Ik kan via mijn backoffice (magento) live de bezoekers zien. Via hun IP adres kan ik ongeveer zien waar deze vandaan komen. En ik krijg ook steeds vreemde bezoekers, op mijn webshop. Als ik dit IP adres dan traceer dan blijkt dat van Amazon te komen, een soort crawlspin die al mij pagina's indexeert. Wat betekent dit dan? Is dit ook en veiligheidsprobleem?
 5. Ik kan me herinneren dat dit wel eens te spraken is gekomen in het TV programma Radar. Bij telefonische bestellingen, is het wellicht raadzaam om altijd zoveel mogelijk informatie op te vragen van diegene die een bestelling plaatst, naam en adres kunnen vals zijn maar dat kan je (soms) gelijk checken via Google. Ook kan je (soms) veel te weten komen als je het telefoonnummer googelt.
 6. Haha oke. Ik geloof dat deze topic begon met de vraag of iemand ervaring heeft met Kortingsplek en mijn ervaring is positief maar ik weet niet of dit ook voor andere winkels geldt. Overigens was uw eerdere comment ook niet geheel negatief. Betekent dit dan dat wij collega's zijn? 8)
 7. Klopt een combinatie is uiteraard het beste. Het enige nadeel is dat een keurmerk vaak zo duur is. Zeker voor startende ondernemers.
 8. En dat is? Wat is uw mening dan betreffende dit soort sites?
 9. Inderdaad. Daarnaast hangt het er ook vanaf waar hij dit wilt vestigingen. In een stad of dorp.
 10. Ik adverteer sinds enkele maanden op Kortingsplek en voor mij bevalt het prima, ik heb al een aantal nieuwe klanten via deze site binnen gehaald. Ik weet natuurlijk niet of dit ook voor andere branches geldt maar ik heb tot nu toe niks aan te merken op deze site, in tegenstelling tot andere verzamelsites. Ze adverteren bijvoorbeeld ook in de privé wat mij over de streep trok, en ja ik heb deze advertenties gezien dus ik weet dat het klopt. 8)
 11. Beide niet doen, een review site is vele malen effectiever en goedkoper dan een keurmerk. Ik maak zelf gebruik van een review site als ondernemer en als consument, want laten we eerlijk zijn als andere mensen een slechte review schrijven zou jij daar dan shoppen? aan de andere kant, als er positieve reviews zijn dan shop ik daar direct.
 12. Is lastig, ik denk met de juiste marketing en promotie dat je op een bedrijven terrein ook goed zit maar wat is zijn budget? Daarnaast in veel winkelstraten of stadscentra zitten al veel sportscholen die ook al een sauna hebben. Waar wil je vriend zich echt in onderscheiden? Ik zelf zit namelijk ook bij een sportschool die een sauna heeft, daarnaast heb ik dus geen behoefte meer om ergens anders heen te gaan.
 13. Vandaag mijn 800ste bestelling in mijn webwinkel binnen gehad! Tijd voor een feestje! Gelukkig bijna weekend! :)
 14. Als het alcoholische drankjes zijn dan heb je een drankvergunning nodig. Qua ruimte hangt het er toch vanaf hoe groot je, jouw idee ziet?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept