
-
Beëindigen VOF en terug naar éénmanszaak.
UwJurist reageerde op voor nu nog anoniem's topic in Rechtsvormen, vennootschaps- en ondernemingsrechtDie zou ik dan zeker aansprakelijk gaan stellen!
-
Beëindigen VOF en terug naar éénmanszaak.
UwJurist reageerde op voor nu nog anoniem's topic in Rechtsvormen, vennootschaps- en ondernemingsrechtWelke alimentatie? Normaliter ontvang je geen alimentatie meer als je opnieuw trouwt ...
-
Beëindigen VOF en terug naar éénmanszaak.
UwJurist reageerde op voor nu nog anoniem's topic in Rechtsvormen, vennootschaps- en ondernemingsrechtNee, in jullie geval per saldo niet, want geen huwelijkse voorwaarden (en geen VOF ovk.)
-
UwJurist startte met het volgen van Verbod vakantie vastleggen in arbeidscontract , Auto verzekering verhuur , Beëindigen VOF en terug naar éénmanszaak. en 3 andere
-
Auto verzekering verhuur
Verhuren via Snappcar. Dan is de auto gedurende huurperiodes automatisch ook verzekerd (via Allianz).
-
Beëindigen VOF en terug naar éénmanszaak.
UwJurist reageerde op voor nu nog anoniem's topic in Rechtsvormen, vennootschaps- en ondernemingsrechtWaarom vertrouw je voor juridische zaken op een boekhouder? Ter vergelijking: Je huurt een jurist toch ook niet in voor je administratie en het opstellen van je jaarrekening? Je gaat voor nieuwe kozijnen toch ook niet naar een stukadoor? Enzovoorts enzovoorts En wat is dit voor een rare boekhouder, gezien je antwoorden? Een beunhaas??
-
Beëindigen VOF en terug naar éénmanszaak.
UwJurist reageerde op voor nu nog anoniem's topic in Rechtsvormen, vennootschaps- en ondernemingsrecht? In gemeenschap van goederen getrouwd? Dan is het 50/50 ...
-
Wie moet de schade betalen?
Je hebt als opdrachtnemer toch een contract met opdrachtgever gesloten? Daar zou iets in horen te staan over schade / aansprakelijkheid.
-
Wie moet de schade betalen?
Een werknemer hoeft zo'n schade alleen te betalen als sprake is van roekeloosheid, grove nalatigheid. En een niet-werknemer kan eventueel moeten betalen, dat hangt af van de inhoud van de gesloten overeenkomst.
-
Overdadig telefoongebruik van werknemer onder werktijd
Even heel snel wegens drukte toch even een paar juridische opmerkingen. Een bedrijfsreglement kun je niet zomaar ineens aanpassen, althans niet van toepassing laten zijn. Daar moet mee worden ingestemd. Waarschuwingen moeten aantoonbaar schriftelijk zijn gegeven. En 1 waarschuwing is zelden of nooit afdoende voor een OOSV (ontslag op staande voet). Verbetertrajecten zijn in zulke gevallen ook nodig (en moeten aantoonbaar zijn). Kortom, een goed beleid en dossieropbouw zijn cruciaal. Schakel deskundigen in. Ieder zijn vak immers.
-
contract ontbinden
De eerste link werkt nog steeds begrijp ik? Maak screenshots van die internetpagina('s) zodat u bewijs heeft van deze toepasselijke voorwaarden. Beroep u bij Nextenergy vervolgens op de bedenktijd en annuleer de overeenkomst (online/per email). Zorg dat u daarvan ook bewijs heeft.
-
contract ontbinden
Welke voorwaarden zijn er meegestuurd / van toepassing verklaard? Die zonder bedenktijd?
-
Verbod vakantie vastleggen in arbeidscontract
Maar blijkbaar is er geen deskundige bij betrokken. Want in dat geval zou de vraag niet gesteld worden
-
Verbod vakantie vastleggen in arbeidscontract
Dat is onjuist. In een cao of arbeidsovereenkomst mag staan dat de werknemer in een bepaalde periode vakantie op moet nemen of juist niet weg mag.
-
Verbod vakantie vastleggen in arbeidscontract
Ja, dat mag. Het is wel zaak om dit voor alle werknemers door te voeren, desnoods met een overgangsregeling.
-
Aangifte op verkeerde OB-nummer
Ik zou zeker niet het woord onterecht gebruiken richting de belastingdienst.