• 0

Wat mag een gelikte website nou eigenlijk zo'n beetje kosten

Goedenavond,

Zoals sommigen wel zullen weten ben ik bezig met het stichten van een klein acquisitiebedrijf . Van ICT-zaken (zoals websites) heb ik echter nog niet al teveel kaas gegeten. Ik weet dat er verschillende platforms bestaan: (Joomla/wordpress. enz) bestaan.

 

Mijn eisen:

 

-Een (rete)strak/zakelijk (klein beetje casual) design wat goed past bij de geest mijn onderneming.

-Ruimte voor portfolio/casussen

-Duidelijke informatievoorziening over wat mijn bedrijf straks voor klanten kan betekenen

-Stukje achtergrond bedrijf/ medewerker(s)

-Info formulier

-Link naar twitter/facebook/enz

-Geen/ zo min mogelijk flash en dat soort trukendozen

-Nieuwskader

-Ik wil zelf gemakkelijk zaken kunnen toevoegen en verwijderen.

 

Kan iemand mij een indicatie geven wat zoiets mij (globaal) zou kunnen gaan kosten? Alvast super bedankt! :)

 

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0

Aanvulling klopt, maar volgens mij wil de ts alleen een richtprijs en niet 20 hongerige ontwerpers die hem vervolgens allemaal op afspraak willen hebben omdat het niet duidelijk is wat hij precies wil :-)

 

Natuurlijk zullen ze hem niet wegsturen, maar het kost wel een hele hoop tijd dan

 

En daarom zijn "ze" allemaal verkeerd bezig! 99% van die sukkels snappen er niets van! Denken makkelijk een site-je te verkopen en klaar. Help je klant goed inclusief advies; is in de normale mensen wereld ook heel normaal.

 

En dan helpen met goed advies zonder meteen voor iedere minuut (pre)advies een factuur te sturen (snel geld, maar slecht geld) als je wat wil verdienen ben je eerlijk wil je meer verdienen zorg je dat zijn vrienden ook bij je komen en nog meer geld? zorg voor goede up-sales maar wel eerlijk!

 

Gaan je klanten na het goede advies naar een ander voor een paar centen, jammer dan... ben je geen goede verkoper geweest. gebeurt dit te vaak dan moet je daar wat aan doen.

 

Dus.... mopper ook niet dat het veel tijd kost! Is heel normaal!

 

 

geverifieerd-adres.nl Laat maar zien wie je bent met logo & online certificaat Dat ben ik En ook een keurmerk oplossing voor je Belgische webshop geverifieerd-adres.be
Link naar reactie
  • 0

De oorspronkelijke vraag is vrij oppervlakkig. "Wat mag een gelikte site kosten". Vervolgens worden er een paar open deuren ingetrapt. (contactformulier, stukje achtergrond, link naar facebook etc).

 

Op een dergelijke simpele vraag kun je 2 simpele antwoorden geven:

- wat zou je bereid zijn te betalen voor die site? (dit is het beste antwoord)

- 1000 euro (dit is het op 1-na-beste antwoord)

In het echt blijk ik heel aaibaar

Link naar reactie
  • 0

Maar elke dealer van ons, in welk land dan ook koopt in en verkoopt het dan voor meer op volledig eigen risico.

En dat is het grote verschil. Als webbouwer ben je de aannemer die het winkelpand bouwt, niet de winkelier die aan elke verkoop verdient. Je verricht eenmalig werk, en hebt vervolgens geen enkele invloed meer op het succes van datgene waar je aan bijgedragen hebt - je bent dus volledig afhankelijk van die ander om zijn ding goed te doen. Bijna vergelijkbaar met iemand geld lenen voor het casino, eigenlijk... ;)

 

Als je je werk beperkt tot websitebouwer ben ik het eigenlijk wel met je eens. Maar ik beschouw de website niet als een statisch iets, maar als een dynamisch geheel. Elke dag veranderen dingen en daar blijf je mee bezig. De webbouwer zou hier in mijn ogen ook een belangrijke functie in hebben. Continue zorgen voor aanpassingen aan product, klant en omstandigheden vragen continue ondersteuning en inzicht. De meeste ondernemers huren dit in en daar zou een prestatiebeloning goed op zijn plaats zijn. Laten we zeggen: een beetje no cure no pay. Ik moet zeggen bij mij werkt het prima tot nu toe.

Link naar reactie
  • 0
Maar ik beschouw de website niet als een statisch iets, maar als een dynamisch geheel. Elke dag veranderen dingen en daar blijf je mee bezig. De webbouwer zou hier in mijn ogen ook een belangrijke functie in hebben.

Natuurlijk, maar hij is dan wel bezig met webbouwen, anders zou ik op dit moment veel verstand moeten hebben van alle relevante aspecten van zakendoen in de werelden van lease-auto's, SMS marketing, medische onderzoeken, business intelligence, alternatieve geneeswijzen, ecologische onderzoeken, etcetera. Dat is niet te doen, en moet je ook niet willen. Schoenmaker, leest, dat soort dingen... ;)

Link naar reactie
  • 1
De meeste ondernemers huren dit in en daar zou een prestatiebeloning goed op zijn plaats zijn. Laten we zeggen: een beetje no cure no pay. Ik moet zeggen bij mij werkt het prima tot nu toe.

 

Je dochter Laura bouwt en onderhoudt toch jullie site en zet haar vragen hier op Higherlevel?

Link naar reactie
  • 1

De meeste ondernemers huren dit in en daar zou een prestatiebeloning goed op zijn plaats zijn. Laten we zeggen: een beetje no cure no pay. Ik moet zeggen bij mij werkt het prima tot nu toe.

 

Je dochter Laura bouwt en onderhoudt toch jullie site en zet haar vragen hier op Higherlevel?

 

Klopt en ze is belanghebbende bij de verkoop van het product. En ja zowel ik als zij stellen hier wel vragen en geven ook advies als het ons "ding" is.

Link naar reactie
  • 0

Right, als je concreet offertes wilt, moet je je bericht in het Vraag en Aanbod gedeelte plaatsen. In jouw geval zou het beter zijn om persoonlijk contact op te nemen met een aantal partijen in jouw buurt, zodat je duidelijk en vlot inzicht krijgt in de mogelijkheden, kosten en het proces van webdesign. Veel klanten weten niet wat er allemaal bij komt kijken, het is een uitgebreid proces waar je in stapt.

 

"Termen en Gedoe" - kennelijk vind je het vervelend of is je kennis minimaal als je op deze manier reageert. Vind het een vrij negatieve lading hebben, iets wat niet past op dit forum en voor mij persoonlijk ook niet thuis hoort in het ondernemen.

 

Iedere ondernemer kent zo zijn/haar eigen disciplines. Mijn kennis is minimaal, en ik zoek dus een oplossing voor mijn probleem. Zoals ik al zo"n beetje aangaf ben ik bezig met het schrijven van mijn businessplan, en dan is de prijs absoluut van belang. En negatieve lading? Dat klinkt bijna alsof je het persoonlijk opvat dat een potentiële klant niet zo thuis is in jouw beroepsgroep en het dus eigenlijk wil uitbesteden. Dat heet geen negatieve lading, dat heet een kans. :)

 

Right, daarom gaf ik je ook aan als tip om langs een paar bouwers te gaan. Die nemen je vaak mee aan de hand van 0 tot de mogelijkheden. Zodoende heb je meer zicht op wat je ermee kan doen voor welke prijs. Je schept dan niet alleen voor jezelf, maar ook voor de bank duidelijkheid. Kijk eens op Deze, Deze of Deze sites om webdesigners te vinden.

 

Ik vat je opmerking niet persoonlijk op, maar je woorden kunnen dus anders geïntepreteerd worden.

 

Ben het met Iwan eens dat een Functioneel Ontwerp niet altijd hoeft vanuit de klant. Een compleet bureau of webdesigner kan dit in samenspraak met de klant voor een kleine vergoeding of ter service opzetten. Niet iedereen weet hoe dit moet, dus enige flexibiliteit vanuit de creatieve kant mag wel verwacht worden. Ik ken ook geen webdesigner of bureau die een klant weigert zonder Functioneel ontwerp. Mijn ervaring is dat het vaak een budget kwestie is waardoor een samenwerking niet doorgaat.

 

Succes iniedergeval!

Hoi Joost, en daarom is het voor mij zo van belang wat ik nou zo"n beetje kwijt zal zijn. Ik ben zoals ik al zei bezig met mijn financiële prognose, en een website valt voor mij gewoon onder de in te calculeren kosten, naast posten als een auto, office materialen,, boekhouding, enz, enz. Van Sabra kreeg ik al een prognose van rond de 1500 euro, en dat zijn cijfers waar ik wat mee kan. Mocht jij straks ooit een keer bij mij aankloppen voor een uitgebreide acquisitie/marketing campagne, dan verwacht ik natuurlijk ook niet dat jij de marketingbijbel/modellen en acquisitie technieken uit je hoofd kent. Jij zult maar een ding van mij verwachten: resultaat, en e.v.t de zaken waar jij op kunt letten. Een persoonlijk ontwerp? Ik ben een starter, en zal het (schat ik zo in) prima afkunnen met een joomla/wordpress website. Zolang het maar voldoet aan de eisen die ik beschreef. :)
Link naar reactie
  • 0

De oorspronkelijke vraag is vrij oppervlakkig. "Wat mag een gelikte site kosten". Vervolgens worden er een paar open deuren ingetrapt. (contactformulier, stukje achtergrond, link naar facebook etc).

 

Op een dergelijke simpele vraag kun je 2 simpele antwoorden geven:

- wat zou je bereid zijn te betalen voor die site? (dit is het beste antwoord)

- 1000 euro (dit is het op 1-na-beste antwoord)

Hoi Thor, het mogen voor jou open deuren zijn: voor een ondernemer die gewoon wil ondernemen binnen een totaal andere discipline is het alles behalve een open deur. Die wil gewoon een bepaald resultaat, en ik neem zo aan dat een professionele ICT"er die oppervlakkige kennis weet te vertalen naar een concreet prijskaartje/ontwerp. :)
Link naar reactie
  • 1

Wij hebben zelf net drie min of meer dezelfde websites laten bouwen bij drie verschillende partijen. De bedragen hiervoor lagen ver uit elkaar (duurste was ruim twee keer zo duur als de goedkoopste). Het belangrijkste verschil zit in de service, waarbij prijs zeker niet leidend was voor de dienstverlening, en in het CMS dat er achter zit. Bedrijven die zelf een CMS hebben ontwikkelt zijn uiteraard duurder dan bedrijven die wordpress gebruiken. Als je weet hoe je op HL je weg kan vinden, dan heb je geen extreem makkelijk CMS nodig, dus wordpress moet lukken.

 

Verder kun je flink in de kosten snijden door zelf het voorwerk te doen voor het ontwerp. Zoek sites die qua stijl passen, die qua navigatie passen en waarvan het beeldmateriaal past bij jou uitstraling. Als je zo een paar sites kan laten zien aan de ontwerper, dan kan deze flink besparen op uren. En hoe simpeler de content/navigatiestructuur, hoe goedkoper je uit kan zijn.

 

Bovendien moet je je niet blind staren op de eenmalige kosten, maar vooral scherp zijn op de doorlopende kosten. Die lijken in verhouding misschien niet hoog, maar blijven wel terugkomen! En ze zijn meestal goed onderhandelbaar. Wat moeten zij doen en wat kun je zelf doen via een hostingsite...

 

Let ook op de nieuwheid van de technologie die gebruikt wordt. Hoe meer gevestigd het bedrijf is, hoe scherper je hier op moet zijn om zeker te weten dat hun technologie meer dan alleen geüpdate is. Dit merk je namelijk in je vindbaarheid in Google. Die start-up nerds (zonder iemand te willen beledigen) hebben vaak de beste en nieuwste techniek.

 

Laatste tip: Laat gewoon wat offertes maken en spreek een max budget af! (tip obv ervaring...)

Succes, Lana

Subsidie bedrijven begeleidt u bij het verkrijgen van subsidies, innovatiekrediet, fiscaal voordeel en andere financieringsvormen.

Link naar reactie
  • 0

Bedrijven die zelf een CMS hebben ontwikkelt zijn uiteraard duurder dan bedrijven die wordpress gebruiken

 

 

Of WordPress een goede keuze is hangt helemaal af van de wensen van de klant.

Voor een simpele site zonder poespas kan wordpress een prima keuze zijn.

 

Zelf vind ik het admin gedeelte van WP een draak en heb je soms ook veel geklooi met de updates. Hoewel je voor de updates alleen maar even hoeft te klikken en ze worden geinstalleerd is lang niet altijd te voorzien of na de update de site nog steeds werkt als daarvoor.

Zelf heb ik al diverse keren meegemaakt dat een update ertoe leidde dat mijn opmaak volledig in de soep was gedraaid. Geen probleem want dat kan ik fixen, maar de gemiddelde gebruiker kan dat niet.

 

Voor de rest begrijp ik niet heel goed waarom zoveel mensen anno 2012 nog steeds met CMS'en werken als ze de site voor zakelijke doeleinden gebruiken.

Met name voor het beheren van de contant zet ik al sinds 2007 zoveel mogelijk in page editing in. dat betekent dat je op de pagina's zelf icoontjes plaatst bij alle teksten en afbeelding die aan te passen zijn. Klikken op de icoontjes opent een editor waarin je rechtstreeks aanpassingen kunt doen.

Dat is vele malen gebruikersvriendelijker dan de, zeker bij uitgebreidere sites, voor leken bijna niet meer te doorgronden cms systemen waar je je soms een slag in de rondte zoekt naar basale functionaliteiten.

 

Verder onderschrijf ik inderdaad dat goed voorwerk, bijvoorbeeld door enkele voorbeelden mee te nemen naar een ontwerper, bijdragen aan een sneller verloop van het ontwikkelproces. Pas bij de voorbeelden wel op dat je niet je doel voorbijschiet en de vakmensen dicteert wat zij voor jou moeten bouwen. Daarmee loop je de kans voor keuzes te gaan die ze je eigenlijk afraden op basis van ervaring of mis je opties simpelweg omdat je daar niet naar luistert.

 

Mijn standaard vraag aan mensen die een website willen "waarom wil je een website"

Vaak hebben mensen zelf niet eens goed helder waarom ze eigenlijk is site willen, laat staan dat ze de doelen en verwachtingen mbt de site helder hebben.

 

Je leest op het web nogal eens verhalen over webprojecten die maar niet afgerond worden. Als ik die verhalen lees dan zie ik meestal dat:

[*]ide klant niet weet wat ie wil

[*]de webbouwer de klant niet goed uitgevraagd heeft

[*]een combinatie van deze 2

 

Link naar reactie
  • 0

Goedenavond,

Zoals sommigen wel zullen weten ben ik bezig met het stichten van een klein acquisitiebedrijf . Van ICT-zaken (zoals websites) heb ik echter nog niet al teveel kaas gegeten. Ik weet dat er verschillende platforms bestaan: (Joomla/wordpress. enz) bestaan.

 

Mijn eisen:

 

-Een (rete)strak/zakelijk (klein beetje casual) design wat goed past bij de geest mijn onderneming.

-Ruimte voor portfolio/casussen

-Duidelijke informatievoorziening over wat mijn bedrijf straks voor klanten kan betekenen

-Stukje achtergrond bedrijf/ medewerker(s)

-Info formulier

-Link naar twitter/facebook/enz

-Geen/ zo min mogelijk flash en dat soort trukendozen

-Nieuwskader

-Ik wil zelf gemakkelijk zaken kunnen toevoegen en verwijderen.

 

Kan iemand mij een indicatie geven wat zoiets mij (globaal) zou kunnen gaan kosten? Alvast super bedankt! :)

 

 

Zelf zou ik maximaal tussen de 500 en 1000 (exclusief) willen betalen voor zo iets. Wordpress zou hier een goede optie voor kunnen zijn.

Natuurlijk zou je ook veel duurder kunnen krijgen maar dat zou ik niet doen.

Goedkoper kan ook maar dan kom je in een bedenkelijke groep van neefjes van de buurman, enz. Dat is in het begin wel goedkoop maar als er problemen zijn of je wil uitbreiden dan is dat vaak gedoe.

www.8D-games.nl Serious Games, Gamercials & Apps

Link naar reactie
  • 1

Misschien ben ik de welbekende roepende in de woestijn maar het verbaast mij hogelijk dat niemand het in pakweg 60 posts heeft over doelgroepen, content en conversie. Iedereen begint bij voorkeur te ontwerpen en te bouwen zonder het voorwerk echt goed uit te voeren. Wat ik mis zijn:

 

Het uitvragen van de klant zoals Nico het zo passend noemde. Waarom wil de klant iets? Wat wil de klant er mee? Wat zijn de doelen en ambities? Voor wie wordt de site bestemd? Etcetera, etcetera. In deze fase houd een goed webbureau je een spiegel voor. Wat is reëel om te doen en te bouwen, wat zullen de (meer-)kosten zijn en welke rendementen mag je mogelijkerwijs verwachten.

 

Doelgroepanalyse! Voor wie maak je de site nu eigenlijk? Wie zijn jouw klanten? Hoe gedragen ze zich? Wat zijn hun intenties? Waar bevinden ze zich online en offline? Bezoeken ze internetsites op hun mobieltje of tablet? Wat is hun taalgebruik als het gaat om jouw producten of diensten (SEO!)? Probeer met een paar persona's je doelgroepen een gezicht te geven en gebruik deze persona's als leidraad bij de verdere ontwikkeling van de site.

 

Sitemap en contentplan. Persoonlijk wil ik altijd zo snel mogelijk weten welke content er op een website komt te staan, voor wie die bestemd is (doelgroepen), welke functie de content heeft (informeren, verkopen) en welke vervolgactie (conversie) die content moet krijgen. De content en de functie van de content stuurt het verdere ontwerp van een site. Het bepaalt mede het functionele en interactie ontwerp.

 

Met mockups of wire frame modelling kun je vervolgens je website in grove vorm uitwerken. Je krijgt zo een goed beeld van de functionaliteit van de site en de interactiemogelijkheden voor de gebruiker zonder dat je in een te vroeg stadium discussies krijgt over typografie en/of vormgeving. Mockups zijn klikbaar en kunnen ook al voor een usability test worden ingezet. Hoe eerder je test, des te kleiner de kans op hersteloperaties in de eindfase.

 

Met het compleet uitgewerkte ontwerp onder de arm kunnen de webdesigner en webdeveloper nu aan het werk. Als het goed is leveren zij nu een site op die aansluit op jouw wensen en ideeën. Een site ook die het goed doet op alle apparaten: van mobieltje tot snelle pc met 27" beeldscherm...

 

Als je de bovenstaande punten wel in je ontwikkeltraject van je website mee wilt nemen, dan ben je gegarandeerd niet klaar voor de 1.000 euro van Maarten, 1.500 a 2.000 euro is dan realistischer. Maar daar krijg je wel een goed doordachte website voor terug met een veel grotere kans op succes!

 

Overigens is het bovenstaande in mijn optiek nog maar 40% van het verhaal. Er zit veel tijd in usability testing, zoekmachineoptimalisatie, copywriting en SEO-copywriting, content marketing en webanalyse. Dit zijn de zaken die van een goede website de bijna-perfecte website maken.

 

Het is weer een heel verhaal geworden zie ik... Dat was niet helemaal de bedoeling aangezien je gewoon om een ruwe indicatie van prijs vroeg. Maar ik vond wel dat je recht had op het totale plaatje. Een goede website vraagt tegenwoordig om de gecombineerde inzet van meerdere specialisten. Die kosten geld en het is de vraag of jij dat er in deze fase van je ondernemerschap voor over hebt...

 

In ieder geval veel succes gewenst met je bedrijf!

 

iOptimize

 

iOptimize maakt klanten van bezoekers en verbetert het rendement van je site.
Link naar reactie
  • 0

Misschien ben ik de welbekende roepende in de woestijn maar het verbaast mij hogelijk dat niemand het in pakweg 60 posts heeft over doelgroepen, content en conversie. Iedereen begint bij voorkeur te ontwerpen en te bouwen zonder het voorwerk echt goed uit te voeren. Wat ik mis zijn:

 

Het uitvragen van de klant zoals Nico het zo passend noemde. Waarom wil de klant iets? Wat wil de klant er mee? Wat zijn de doelen en ambities? Voor wie wordt de site bestemd? Etcetera, etcetera. In deze fase houd een goed webbureau je een spiegel voor. Wat is reëel om te doen en te bouwen, wat zullen de (meer-)kosten zijn en welke rendementen mag je mogelijkerwijs verwachten.

 

Doelgroepanalyse! Voor wie maak je de site nu eigenlijk? Wie zijn jouw klanten? Hoe gedragen ze zich? Wat zijn hun intenties? Waar bevinden ze zich online en offline? Bezoeken ze internetsites op hun mobieltje of tablet? Wat is hun taalgebruik als het gaat om jouw producten of diensten (SEO!)? Probeer met een paar persona's je doelgroepen een gezicht te geven en gebruik deze persona's als leidraad bij de verdere ontwikkeling van de site.

 

Sitemap en contentplan. Persoonlijk wil ik altijd zo snel mogelijk weten welke content er op een website komt te staan, voor wie die bestemd is (doelgroepen), welke functie de content heeft (informeren, verkopen) en welke vervolgactie (conversie) die content moet krijgen. De content en de functie van de content stuurt het verdere ontwerp van een site. Het bepaalt mede het functionele en interactie ontwerp.

 

Met mockups of wire frame modelling kun je vervolgens je website in grove vorm uitwerken. Je krijgt zo een goed beeld van de functionaliteit van de site en de interactiemogelijkheden voor de gebruiker zonder dat je in een te vroeg stadium discussies krijgt over typografie en/of vormgeving. Mockups zijn klikbaar en kunnen ook al voor een usability test worden ingezet. Hoe eerder je test, des te kleiner de kans op hersteloperaties in de eindfase.

 

Met het compleet uitgewerkte ontwerp onder de arm kunnen de webdesigner en webdeveloper nu aan het werk. Als het goed is leveren zij nu een site op die aansluit op jouw wensen en ideeën. Een site ook die het goed doet op alle apparaten: van mobieltje tot snelle pc met 27" beeldscherm...

 

Als je de bovenstaande punten wel in je ontwikkeltraject van je website mee wilt nemen, dan ben je gegarandeerd niet klaar voor de 1.000 euro van Maarten, 1.500 a 2.000 euro is dan realistischer. Maar daar krijg je wel een goed doordachte website voor terug met een veel grotere kans op succes!

 

Overigens is het bovenstaande in mijn optiek nog maar 40% van het verhaal. Er zit veel tijd in usability testing, zoekmachineoptimalisatie, copywriting en SEO-copywriting, content marketing en webanalyse. Dit zijn de zaken die van een goede website de bijna-perfecte website maken.

 

Het is weer een heel verhaal geworden zie ik... Dat was niet helemaal de bedoeling aangezien je gewoon om een ruwe indicatie van prijs vroeg. Maar ik vond wel dat je recht had op het totale plaatje. Een goede website vraagt tegenwoordig om de gecombineerde inzet van meerdere specialisten. Die kosten geld en het is de vraag of jij dat er in deze fase van je ondernemerschap voor over hebt...

 

In ieder geval veel succes gewenst met je bedrijf!

 

iOptimize

 

 

Dankjewel voor deze hele terechte opmerking :)

 

Een kleine aanvulling hierop:

Voor welke browsers / apparaten wordt de site geschikt gemaakt?

In welke maten zijn zoekmachine aspecten zelf te regelen? Wat kost het als de bouwer het aan moet passen?

Wat als je een pagina aan wilt passen waar geen CMS achter zit?

Wat als er meer pagina's bij komen?

Moet je alles zelf regelen, of wordt een deel zelf uitgezocht? (zoals zoekmachine optimalisatie of doelgroep bepaling)

 

Probeer in ieder geval voor jezelf te bepalen:

1. Waarom heb je een website? Wat is het doel of doelen? Wanneer is een website geslaagd? Wat moet er dan bereikt zijn?

2. Wie of wat is mijn doelgroep(en) Voor welke informatie komt die doelgroep en kan ik dat verenigen met mijn eigen doel?

3. Wat is mijn doel per pagina? En hoe draagt ieder pagina doel bij aan het eind doel van de website.

4. Welke informatie wil ik tonen per pagina en waarom?

 

Overigens ben ik het niet eens met de prijs stelling. Wanneer je het goed wilt gaan neerzetten gaat die prijs nog verder omhoog.

 

Hoop dat je er iets mee kan!

Bart van der Meer

 

Google vindbaarheid en website effectiviteit advies. Meer informatie op www.littleb.nl

Link naar reactie
  • 0

Zelf heb ik een keer een website laten bouwen voor 4000 gulden, wat toen erg veel geld was voor een website (was indertijd door Brother In Art). Dit was alleen voor het design, maar het zag er geweldig uit. Alleen dit design heeft voor veel links gezorgd en uiteindelijk kreeg ik 100.000 bezoekers per dag (een bekende drivers website).

 

Hiermee wil ik aangeven hoe belangrijk een goed, uniek design is ivm links.

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    4 leden, 202 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.