Op dit moment ben ik bezig met mijn exploitatiebegroting. Ik wil een kleine lunchroom starten op een A1 locatie. De openingstijden zijn van 8-18 , 6 dagen per week. Dus ik kan dit niet in mijn eentje doen. Kan iemand mij adviseren hoeveel personeel ik hiervoor moet aannemen en voor hoeveel uur per week in de startfase handig is om de personeelskosten zo laag mogelijk te houden?
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
Ivanes
Ivanes
Hallo,
Op dit moment ben ik bezig met mijn exploitatiebegroting. Ik wil een kleine lunchroom starten op een A1 locatie. De openingstijden zijn van 8-18 , 6 dagen per week. Dus ik kan dit niet in mijn eentje doen. Kan iemand mij adviseren hoeveel personeel ik hiervoor moet aannemen en voor hoeveel uur per week in de startfase handig is om de personeelskosten zo laag mogelijk te houden?
Alvast bedankt.
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/46856-personeel-voor-een-lunchroom-hoe-weet-ik-wie-mij-kan-ondersteunen/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
9 antwoorden op deze vraag