Ga naar inhoud

old account

Legend
 • Aantal berichten

  727
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door old account

 1. Ha Nils, goed stuk! Over het de waarde van markttoegang voor ontwikkelingsboeren. Ik werk nu bijna een jaar bij GET Holding NV, naast ons staat ook de GET Foundation, missie van deze foundation: "To empower farmers/cooperatives in developing countries by providing market access, market information and increasing chain transparency”. Sluit goed op elkaar. Misschien binnenkort weer eens praten?
 2. Is Qurium ook overgenomen? Nee nee, ik werk sinds begin augustus bij GET NV. Geen overname van Qurium Internetstrategie, gewoon een baan aangeboden gekregen. We waren opzoek naar nieuwe technologie, ik kende Edo en TV4B en zo kwam het een en ander aan het rollen.
 3. Graag verwelkom ik Edo als collega bij GET NV :)
 4. Leuke aflevering gisteren! Die dragons hebben echt wel humor en doorzien mensen meteen. Helemaal goed.
 5. Leuk artikel over Higherlevel vandaag in de Sprout! Maar: "De Jong, 19 jaar, oversized studentencoupe" was mijn kapster het niet mee eens ;)
 6. Beginbalans, dat boek je niet maar kan je als 'start' opgeven bij het opzetten van je boekhouding. Vanuit daar ga je dan beginnen met je boekhouding.
 7. Persoonlijk vind ik het absoluut niet kunnen. Als Kamer van Koophandel kan je toch ook gewoon nadenken? Maar blijkbaar is dit voor hun nogal lastig... Stimuleren van ondernemerschap noemen ze het. Maar ja, je stond in 2006 ingeschreven, dus moet je voor 2006 betalen zullen ze wel zeggen. Zelf heb ik het gehad dat ik voor de afgelopen drie jaar nog eens moest betalen, voor het adresboekje waar ik niet in heb gestaan... Toen ik drie jaar daarvoor bij de KvK kwam mocht ik me niet inschrijven in hun adresboekje. Misschien kun je bij ze langsgaan en het redelijkerwijs probeert uit te leggen dat ze je dan de rekening kwijtschelden, maar meestal zijn ze niet zo redelijk en bereidwillig.
 8. Lijkt me echt rampzalig. En natuurlijk nog frustrerender omdat je zo slecht wordt geholpen door de klantenservice, hopeloos. Fijn dat alles weer werkt!
 9. BlueAce Emerce Nieuws Frankwatching Libertarian Marketingfacts MacRumors Netwerken.Blogspot.com News at ZDNet UK Official Google Blog Seth's Blog Springwise Sprout Start TechCrunch Trendwatching.com Usarchy Webwereld Zibb En nog een groot aantal persoonlijke blogs van verschillende mensen / bedrijven.
 10. Als jij kunt aantonen dat je niet genoeg winst maakt om zo'n loon redelijkerwijs te kunnen uitkeren kan je in overleg met de Belastingdienst tot een lager loon of zelfs een vrijstelling komen. Neem hierover contact op met jouw belastinginspecteur.
 11. Leuke mensen, allemaal ondernemer, lekker biertje erbij, wat hapjes. In een gezellige omgeving wat nieuwe mensen leren kennen. Kleinschalig (iets van 6 tot 10 mensen meestal) wat er voor zorgt dat je normaal met elkaar kan praten en dat je ook iedereen goed leert kennen.
 12. Zoals Twalevel ook al opmerkt, dit zijn templates. Er wordt dus niet speciaal een website ontwikkeld maar gekozen uit een database met verschillende designs. Er zijn dus bedrijven die precies dezelfde website als jij hebben, wil je dat wel? Als je serieus van plan bent met je bedrijf aan de slag te gaan dan heb je ook een serieuze huisstijl nodig. Logo, visitekaartjes, briefpapier en natuurlijk een website. Allemaal in de stijl van je bedrijf. Als je serieus aan de slag gaat neem je geen gratis website met een template. Succes!
 13. Leuk idee, maar weet niet of ik mag komen omdat ik nog maar 1 dag lid ben. Natuurlijk mag je langskomen! Hier zijn geen beperkingen aan, ken je Higherlevel, ben je ondernemer, of gewoon een leuk persoon dan ben je altijd van harte welkom.
 14. Al 6 aanmeldingen! Kunnen we donderdag nog meer mensen verwachten?
 15. De locatie is gewijzigd, De Nationale OQ-test 2006 vindt nu plaats op 13 december in de Kalvermelkfabriek, onderdeel van evenementencomplex DeFabrique te Utrecht: http://www.defabrique.nl/route.aspx
 16. Naast Philips heeft vandaag ook ABN Amro haar eerste stapjes in Second Life gezet: http://www.marketingfacts.nl/berichten/20061201_abnamro_stapt_ook_in_second_life/
 17. Eerste aanmeldingen zijn binnen, de lijst zal in het hoofdbericht worden bijgehouden.
 18. Ha Nils, Ik heb er alle vertrouwen in, dat als jij en Ben samen met jullie team, achter dit plan staan het een groot succes wordt! Scces, maar vooral veel plezier met Nebib 2.0!
 19. Ha Dames / Heren, HL Noord, wat waren dat twee leuke borrels. Veel mensen hebben mij al gebeld of gemaild voor een derde herhaling en deze gaat er dan nu ook eindelijk komen! Voor kerst nog zelfs, anders wordt het al te snel weer begin februari voordat iedereen weer wakker is. Dus hier de uitnodiging: HL Noord Pre Kerst Borrel Donderdag 21 december om 19:00 uur, 't Feithhuis te Groningen. +met om 18:00 uur een etentje, zoals voorgesteld door Tjitte (zie reactie). Deelnemers: Jelmer de Jong van Qurium Internetstrategie George Schweigmann, van G-Multimedia. Tjitte Fokertsma, van medaCT webinterieur Rene Bisschop, van Bis Webbeheer Alex van Ginneken, van Vivens Nederland Mark Vletter, van Voys Telecom Bert Nijmeijer. Graag hoor ik via e-mail of telefonisch wie er allemaal verschijnen om desnoods even te reserveren. Voor iedereen: neem je vrienden mee, stuur dit mailtje door en laat je zien de 21e! Groeten en tot snel! Jelmer de Jong
 20. ik ga voor MR ;) Nils en team, top event.
 21. Nog een paar nachtjes slapen, zie jullie woensdag in Utrecht!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...