Noedie

Senior
  • Aantal berichten

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Noedie

  1. omdat ik weet dat een vriend van mij in het begin al wat pixels bij hem gekocht heeft! hij heeft dus zoiezo aardig wat pixels verkocht. of hij ook echt alles verkocht heeft..... daar zullen we wellicht nooit achterkomen!
  2. Bij overture kan je wel zien wat de max bid is op een keyword. Het schijnt dat deze redelijk gelijk loopt met de max bid op google. Weet alleen niet of dit ook geld voor nederlandstalige keywords, maar toch ff de link: http://uv.bidtool.overture.com/d/search/tools/bidtool/index.jhtml
  3. Heb dit artikel, plus deel 1 van dat artikel doorgelezen en ik moet zeggen dat ik het echt een zeer slecht en subjectief artikel. Omdat het hem niet lukt om het goed werkend te krijgen en er geld mee te verdienen of de juiste tools te gebruiken om zijn statistieken te meten kraakt hij het helemaal af! beetje jammer en zeer gekleurd artikel!
  4. wat ik bedoel..... hoe promoten jullie je product/dienst via adwords? dus wat voor omschrijving geven jullie er aan? informatief, teasend, enz.... Het CTR is natuurlijk zeer afhankelijk van de omschrijving die je de advertensie geeft. Adwords kijkt immers niet enkel naar het bedrag dat je per klik wilt betalen maar ook naar de populariteit van de link. dus voor een veel lager bedrag dan je concurentie kan je toch boven hun komen te staan.
  5. Wat ik me eigenlijk afvraag is wat voor omschrijvingen de mensen hier gebruiken voor hun adwords advertensie!
  6. Oki, dankje voor de duidelijke tip! Ik zal eens kijken of ik dit voor elkaar kan krijgen (lees: of ik hier geld voor kan krijgen van men manager)
  7. Willeke, wat denk je dat grotere gevolgen heeft voor de gebruikerservaring. A. Een website die niet door google gevonden wordt B. Een bezoeker die via doorway pagina komt. Die doorways gelden dan natuurlijk enkel voor mensen die via google komen. Je moet het natuurlijk niet zo zien, dat er een pagina voor de hoofdpagina komt te staan, maar meer als een pagina die naast de hoofdpagina staat Ik snap overigens niet helemaal wat je met je tweede opmerking probeert te zeggen. Zou je dat kunnen verduidelijken?
  8. Ik vindt dit persoonlijk vrij nutteloos. Op de korte termijn zou het een oplossing kunnen zijn, maar als je kijkt naar de lange termijn, dan zal je zien dat men al lang weer oplossingen gevonden heeft om dit te omzeilen. Zo kan je denken aan doorwaypages plaatsen voor je shop. Wanneer je deze een informatieve insteek geeft, dan zal je zien dat de zoekmachines dit goed zullen gaan oppikken. En op deze manier krijg je vervolgens alleen maar meer vervuiling van het internet/zoekresultaten.
  9. Dat is toch ongeveer zeven maal minder... Het klopt dat het 7 maal minder is. Volgens de experts van SEOCHAT dien je het aantal wat overture aangeeft met 8 te vermenigvuldigen om het daadwerkelijke aantal zoekopdrachten uit te rekenen. Hoe zij hieraan komen weet ik echter niet, maar die mensen daar zijn toch wel zo'n beetje een authoriteit op SEO. maar omdat ik zelf 8x een beetje overdreven vindt heb ik het maar afgerond op 7x.
  10. Heren en dames, Ik zit eigenlijk met een klein vraagje.... De laatste tijd ben ik druk bezig geweest met het optimaliseren van onze introductie pagina voor de webshop van het bedrijf waar ik werk. Naar aanleiding van de Overture keyword suggestie tool (http://inventory.nl.overture.com/d/searchinventory/suggestion/) ben ik er achter gekomen dat er op de keyword combinatie "desktop computer" circa 2 miljoen keer per maand gezocht wordt. Dit heb ik opgezocht op de NL versie van Overture. Nu ga er ik dus ook van uit dat er hier dan enkel gekeken wordt naar zoekopdrachten gericht op nederlandse/nederlandstalige websites. Nu heb ik de pagina zo goed als mogelijk geoptimaliseerd voor google en als je op nederlandstalige pagina's zoekt, sta ik bovenaan de tweede pagina (http://www.google.nl/search?q=desktop+computer&hl=nl&lr=lang_nl&rls=GGLD,GGLD:2004-36,GGLD:en&start=10&sa=N) en als je op pagina's uit nederland zoekt sta ik zelfs op de eerste pagina (http://www.google.nl/search?hl=nl&rls=GGLD%2CGGLD%3A2004-36%2CGGLD%3Aen&q=desktop+computer&btnG=Zoeken&meta=cr%3DcountryNL). Nou zou je zeggen dat deze plaatsing dus voor veel bezoekers zou moeten zorgen op die keywords. Echter het tegendeel blijkt waar. Er komt totaal geen traffic op die pagina terecht vanaf google. Nu vraag ik me dus af hoe dit mogelijk is. Geeft Overtrue de wereldwijde keywords aan als je de NL versie gebruikt? Zijn mijn tags niet duidelijk genoeg? Of.....? Graag wil ik jullie mening hierover weten. Het gaat overigens om de pagina http://www.triple-p.nl/sectieecommerce/ecommerce.asp
  11. Beste Yo, Ik vraag me eigenlijk af wat jij verstaat onder een "licht erotische" site (en waarom je niet openbaar kan/wil maken, maar daar zal je wel zo je redenen voor hebben). Anyway, je geeft wel heel erg weinig informatie. Zo is het ook onduidelijk wat er bedoelt wordt met "meedoen aan de website" je bezoekers doen "iets" maar wat dat "iets" is, is mij totaal onduidelijk.... Maar ik denk dat ik je wel enigsinds op weg kan helpen. Ik ben zelf werkzaam in de online erotiek wereld en ken die wereld op men duimpje en weet inmiddels wel zo'n beetje wat alle mogelijkheden zijn. Hiervoor zal ik enkel wel meer informatie nodig hebben dan je hier hebt prijs gegeven. Mocht je interesse hebben, contact me dan maar via ICQ of MSN. Contactgegevens staan in mijn profiel.
  12. Ik vraag me eigenlijk af wat nou het nut is van een hoge Google PR. Het heeft namelijk weinig te maken met de vindtbaarheid op Google want dat heeft puur te maken met gebruikte keywords en de manier van gebruik hiervan. Dus wat is nu eigenlijk de toegevoegde waarde van de PR waardering?
  13. wat bedoel je precies met "Als daar nou en bank tussen zit waar ik altijd een bedrag achter laat, dan is dat vertrouwen ook weer gewonnen." bakse!
  14. waarom wil je per verkoop direct de affiliate belonen? de meest gebruikte methode is betaling op maandbasis. dit is denk ik ook administratief makkelijker bij te houden.
  15. Hai allen, Ik las op Emerce (http://www.emerce.nl/nieuws.jsp?id=426254) zojuist een leuk bericht over de inzet van Chat en Co-browsing. Dit idee leek me eigenlijk best leuk om mezelf eens wat verder in te verdiepen. Ik vroeg me alleen af of er mensen zijn die hier mee van weten of dat ze een site weten waar dit al actief wordt gebruikt.
  16. Wat versta je onder grote bedragen? Ik heb immers nooit problemen gehad met paypall. Verder is het denk ik eerst belangrijk om te weten wat voor webshop je gaat openen en op welke doelgroep je gaat richten. Als je je gaat richten op de wat oudere internetters dan is paypall e.d. niet zo'n goed alternatief. Deze mensen zijn immers niet ervaren met dit soort dingen. Zij zullen dus niet zo huiverig zijn om zich voor paypall in te schrijven.
  17. Als allereerste moet ik echt even zeggen dat ik het een geweldige site vindt! Een van de betere met een zakelijke uitstraling dan ik de laatste tijd gezien heb. Maar toch ff twee puntjes (op de punten na dan die reeds aangegeven zijn...) in het linkermenu gebruik je heel mooi een mouseover balkje als je over de links heen gaat. In het onderste linkermenu waar brochure en contact staat, gebeurd dit niet. jammer. Om de navigatie consistent te houde zou ik het daar ook even toevoegen. Verder heb ik een kleine opmerking over de reeds veel besproken demo. Als je naar de nederlandstalige website gaat, en je laadt de demo, dan krijg ik een engelstalige demo. Dit terwijl ik juist de NL versie wil zien. ben immers niet voor niets van de engelse site naar de NL site gesurft.
  18. Allereerst gefeliciteerd natuurlijk met de lancering van de website. Nu lees ik vrijwel alleen maar positieve berichten, maar hier komt een wat negatiever bericht..... (sorry :-\) Allereerst hoop ik dat je weet dat het meerendeel van je links niet werken. Daarnaast hoop ik persoonlijk voor jou dat je niet al te veel betaald hebt voor die website. Het is immers niet meer dan een logo'tje met links een menu en in het midden wat tekst. verder zit er geen techniek achter en van een echt design kan er niet gesproken worden (weet natuurlijk niet wat jouw huisstijl is, maar het is mijn mening, dus.....) Heb ook nog een zeer belangrijke tip om je website leesbaar te houden. je linker menu heeft kopjes in een lichtgrijze kleur en de linkjes zijn lichtblauw. op wat oudere monitoren en monitoren van een slechtere kwaliteit zal dit zeer slecht leesbaar zijn. van achter mijn monitor is het al niet superduidelijk, en ik zit nog achter een monitor van redelijke kwaliteit.. Als laatste zou ik het toch wat duideljiker maken wat je precies doet. Nu moet men eerst de tekst doorlezen om te begrijpen wat jij doet. dat is iets wat eigenlijk direct duidelijk moet zijn/worden wanneer men je site binnenkomt. wijzig bijvoorbeeld het "welcome to...." stukje in het "logo blok" naar het volgende: Welcome to Lucid Communications Helping to capture your knowledge and ideas Op die manier maak je de belangrijkste dingen direct duidelijk en doordat het bij het logo staat ziet men het direct. Zo komt je boodschap beter naar voren zonder dat ze eerst die hele tekst moeten doorlezen.
  19. Hier ben ik het beslist niet mee eens!! Natuurlijk kan elke halve digibeet wel een website in elkaar knutselen met Frontpage. Maar een bedrijfswebsite dient toch een bepaalde uitstraling te hebben. Het dient er betrouwbaar en zakelijk uit te zien. Daarnaast moet het voldoen aan bepaalde usability regels. Als het echt zo makkelijk was om een zakelijke website op te zetten, dan zouden er geen professionele webdesigners en usability consultants meer nodig geweest, maar dan liet men het wel gewoon door de lokale secetaresse doen. Natuurlijk zeg ik het nu een beetje erg overdreven, maar het punt bljift dat als je een goede website nodig hebt, dit waarschijnlijk direct het grootste obstakel is. De eigen technische kennis om een proffesioneel ogende website te maken, welke voor de bezoeker intuitief bruikbaar is. Daarnaast wil ik even ingaan op de reactie van jreek. Hij heeft het over de patenten op de hyperlink. Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat dit patent er niet door heen gaat komen. Wanneer dit namelijk wel gebeurd, dan zal dit het einde van het internet betekenen. Het is vergelijkbaar met het ACCACIA patent. Dit patent houdt in dat iedereen die streaming video gebruikt geld moet afdragen aan de patentdrager. Dit patent richt zich voornamelijk op eigenaars van sexsites. De ACCACIA groep heeft hier voornamelijk de kleine adult webmasters gepakt, welke geen resources hadden om hier tegen in te gaan via een gerechtelijk geding. De grote webmasters hebben dit echter wel gedaan, en die hebben dit geding gewonnen. Mocht dat patent er dus toch doorkomen, dan zullen alle grote parijen op internet dit gaan aanvechten, en de kans op winst voor deze partijen zal zeer groot zijn (naar mijn mening).
  20. De linkjes werken niet echt bij mij, maar ik snap helemaal wat je bedoelt! Hetgeen wat jij hier beschrijft ben ik een tijdje terug ergens tegen gekomen met als term "E-zine concept". Die ging er van uit dat een nieuwsbrief gekoppeld wordt aan een portal website. In de nieuwsbrief worden de headlines duidelijk gemaakt welke de lezer moet triggeren naar de portal te gaan om alles te lezen. Toevallig heb ik vorige week hier een stuk over geschreven voor mijn afstudeerscriptie. Het idee lijkt me in ieder geval heel interessant en ik denk dat het ook erg effectief kan zijn. Ik vraag me alleen af hoe de interesse uit de markt voor dit soort dingen zijn......
  21. Kan iemand mij literatuur aanradenover de usability van newsbrieven en e-zines? Net al bij Broerse boekhandel geweest, maar die hadden hier niets over.... Over web usability heb ik echter al genoeg, maar ik denk echter dat achter newsbrieven en e-zines ook specifieke usability points zijn welke de kracht versterken van het product.
  22. zoeken is een groot woord, maar ik wil het bedrijf waar ik werk wel stimuleren om over het idee na te gaan denken. Ik werk bij een redelijk groot bedrijf welke ca. 250 mensen voorzien van een (leuke) baan. wij staan veel in contact met de klant, en een payoff zou de merkbeleving kunnen verbeteren denk ik.
  23. Duidelijk! ik snap alleen die payoff van IBM niet echt helemaal...... :-X
  24. Ik weet wel ongeveer wat een payoff is, maar wat is precies het doel van zo'n payoff?
  25. als ik het goed begrijp is het dus een methode om de opgestelde strategie te kunnen meten!?¿ ???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.