Jump to content

Anoniem6

Senior
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  http://kvk.nl
  http:

Company info

 • Branch
  Innovatie & concepten
 1. Klinkt leuk, weet nog niet zeker of ik kan die dag (hoop dat wel te horen dit weekend), maar dan ga ik er zeker eens over nadenken! :D
 2. Vergeet niet, dat wat mensen op een enquête invullen niet altijd is wat ze doen in de praktijk. ;) Misschien zijn ze wel zo 'gewend' aan de oude shop, dat ze niet meer weg willen. Wat biedt jij ze voor meerwaarde? Gratis parkeren, ok.. En verder? Ik denk dat je daar goed over na moet denken.
 3. Nederlanders met hun hokjes-denken ook altijd... ;)
 4. Inderdaad mooi gezegd hoewel ik het eigenlijk al wel wist, misschien slecht verwoord in eerdere berichten. ;) Toch een reusje voor je mooie verhaal. :)
 5. Misschien moet je het werk naar je toetrekken, thuiswerken? ;)
 6. Dat is natuurlijk pure onzin en ik denk dat je zelf ook weet. Ik vind het een probleem, dat het mij meer dan twee minuten kost om naar Middelburg te gaan voor familiebezoek. Is er al een oplossing om in minder dan twee minuten in Middelburg te zijn, als ik vertrek vanuit Dordrecht? Dan zou ik die graag horen eigenlijk... Oh, ik heb ook familie in Canada trouwens, dus als dat er ook mee kan..? :)
 7. Ik heb hier een koud glas appelsap en een paar boterhammen (heb m'n (stok)broodjes opgemaakt..) met kipkerriesalade. Iemand die mee wil eten/drinken? :)
 8. Eerlijk gezegd niet, nee. Als je het mij vraagt zit het leven vol met vage dingen, die je moet zien en snappen wil je er wat van maken... ;) Maar daar ging het topic dan weer níet over.
 9. Weer een heel moooi verhaal hoor mim, ben je goed in volgens mij, maar om eerlijk te zijn weet ik nu nog steeds niet wíe je dankbaar bent ... en laat het topic daar nou toch over gaan. Natuurlijk was het een reactie op Annedien, maar ik denk niet dat ik de enige ben die eens een concreet antwoord zou willen zien van je. Aan de andere kant, misschien ook wel... ;)
 10. En nog een tip: een éénmanszaak start je niet met z'n tweeën. ;) Staat vast ook op die link van Golddigger, maar wat jij zoekt is een V.O.F. waar genoeg over te vinden is op dit forum.
 11. Die van jou misschien, die van mij hebben er 24. En natuurlijk gaat daar een paar uur slaap vanaf (vier?) en nog wat verloren tijd, maar ik houd echt wel meer dan acht uur over.
 12. Een betere vraag is misschien waarom je de rekening op naam van een persoon wilt zetten als het een rekening voor de V.O.F. is. Vertrouw je je vennoot niet? Dan lijkt het me sowieso niet verstandig om een V.O.F. te starten. En of het kan: mijn ervaring is dat de ABN AMRO op zich best flexibel kan zijn, maar je registreert op naam van je bedrijf niet op naam van een persoon lijkt me.
 13. Voor zover ik weet heeft remco gelijk en mag de BelastingDienst (binnen bepaalde grenzen) helemaal niet bepalen of een investering nuttig is voor je bedrijf. Gewoon 100% zakelijk doen.. En tja, dat je 'm privé gebruikt.. ;) Je computer gebruik je toch ook wel 'ns privé?
 14. Ga eens praten met je boekhouder, misschien wil hij je toch wel helpen? Zo niet, eens praten met een andere boekhouder. ;) Met een simpele excelsheet kun je op zich best bijhouden wat je omzet en winst/verlies is, dat doe ik ook en werkt prima voor een kleine administratie. Oh ja, ik heb geen enkel moment om je gelachen of gedacht dat je dom bent. We zijn hier om elkaar te helpen en dat niet iedereen overal verstand van heeft geeft niets. Iedereen moet leren, soms ook door vervelende ervaringen. ;)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept