loading
Ga naar inhoud

xillion

Junior
 • Aantal berichten

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door xillion

 1. Ik heb toevallig gister een lezing van hem bijgewoond op de hogeschool van Amsterdam voor de minor Ondernemen. Moet hem complimenteren met zijn aanpak en visie omtrent zijn product. Ik denk dat er wel een aardig succes in zit.
 2. Hl'ers, Ik zit met het volgende: - crappy website werd met golive beheerd. - ik maakte de website in xHTML / CSS - Daarna dynamisch gemaakt ( CMS erachter ) het cms zorgt ervoor dat je nieuwe pagina's kan aanmaken en nieuwsberichten en fotopagina's. Je kan dus menu-items aanmaken en je kan de content pagina's aanpassen. Het frame eromheen is statisch. Nu wil de eigenaar van de website, het statische gedeelte gaan aanpassen. Met GoLive :S, dit kan op zich wel maar dan kan de php code aangetast worden en dus kan de website niet meer gaan werken. Ik kan niets aan de eigenaar duidelijk maken. Het liefst wil ik de design aanpassingen doen maar hij wil geen onkosten meer maken en hij wil dus alles in eigen beheer gaan aanpassen. Hij heeft nooit geeisd dat de website aanpasbaar moet blijven met GoLive. Iemand tips? alvast bedankt. (offerte is bijgesloten) offerte_X.doc
 3. Hoe jij het je voorstelt gebeurd bij ons ook. Ik werk bij een bedrijf dat soortgelijke diensten aanbiedt. Wij hebben alleen websites daar staan gratis kvk vermeldingen op. De bedrijven worden gebeld en kunnen hun vermelding upgraden naar een betaalde vermelding. Ze krijgen dan naast NAW ook foto/logo, extra teksten, rubriekvermelding, trefwoorden.
 4. Ok bedankt voor je advies. Ik ga wel even uitzoeken hoe dat zit met vrije beroepen e.d.
 5. Op dit moment heb ik een eenmanszaak. Ik sta op het punt om een extra handelsnaam aan te vragen voor mijn vriendin. Zij gaat binnenkort van start met het geven van workshops op theatergebied e.d. Is het mogelijk dat mijn vriendin en haar aanstaande collega dit via de extra handelsnaam doen? Ik factureer dan aan hun klanten. Het geld dat binnenkomt betaal ik dan aan hen en zij boeken dit dan als inkomsten uit overige werkzaamheden. Is dit ok? Of ben ik nou heel erg moelijk bezig? Misschien heeft iemand een betere oplossing. Dank
 6. Ik dacht dat mijn boekhouding waterdicht was: 1 ordner met onderscheid in 4 kwartalen en dan inkomsten en uitgaven gespreid. Daarnaast in excel een tab uitgaven en inkomsten. automatische btw berekening e.d. Nu lees ik net in een boekje dat het goed is om een ordner met 4 tabbladen te gebruiken (kas,giro/bank, debiteuren, crediteuren) en dan als er geld uit en in gaat via de bank/giro de betreffende deb/cred factuur bij te voegen. Ik ben in de war. Ik doe zelf geen contante betalingen dus ik denk dat kas niet echt interessant is voor mij. Of vergis ik mij hierin? Hoe kan ik het beste mijn boekhouding inrichten? hoe verwerk ik bijv. dit soort dingen(met een programma of kan dit ook makkelijk in excel?): ________________________________ voorbeeld: Kas 1190; aan Prive. 1190 Kosten 1000 BTW 190 Aan Kas. _________________________________ losse vragen: - Ik heb sinds 1 maand een zakelijke rekening mijn onderneming loopt sinds mei. Dus ik heb het een en ander van de prive rekening gehaald hoe verwerk ik dit? - Hoeveel % gaat er van het belastbaar inkomen ieder jaar?
 7. Bedankt voor deze post.. Ik ga je sjabloon gebruiken.. Maar jij doet zeker per jaar BTW aangifte? Want ik zie nergens waar je kan zien hoeveel BTW je moet betalen over een aangegeven kwartaal...
 8. Het is inderdaad verplicht / handig / noodzakelijk om een BTW nummer aan te vragen wil je btw terugvorderen. Als je wilt factureren aan bedrijven moet je ook een BTW nummer hebben (of het moet 1 a 2 keer voor komen per jaar, dan kan het op je sofinummer). http://www.belastingdienst.nl/zoek/simpleSearch.do?query=btw succes!
 9. Gebruik gewoon firefox! Ik neem aan dat iedereen deze browser gebruikt? Anders gelijk overstappen! www.mozilla.org Je wilt nooit meer terug naar het gare IE. Je kan met Firefox gewoon Live Bookmarks toevoegen.
 10. Hello HL'ers Paar vragen m.b.t mijn eerste BTW aangifte die ik voor 8 aug. moet doen. Het aangiftetijdvak is 01-04-2005 / 30-06-2005. - Moet ik facturen die na 30-06-2005 zijn verzonden ook aangeven? Ik moet nu per kwartaal aangeven. Alleen al kijk ik naar mijn omzet nu dan kan ik makkelijk per jaar doen. Scheelt denk ik een hoop werk. - Kan ik dit omzetten? - Hoe geef ik aan dat ik bijv. recht heb op KOR en wanneer weet ik of datgene wat ik moet betalen aan de Bel.dienst kwijt gescholden wordt? Offtopic vraag - Iemand ervaring met virtual server bij flexservers.nl? gr.!
 11. Hou ook even rekening mee dat je een HBO studie gaat doen. Je hebt wellicht minder tijd te besteden aan je klanten. Of je moet je school verwaarlozen.
 12. offtopic: Hee leuk een toekomstig studiegenoot op higherlevel. Ik rond nu het eerste jaar af. succes, en miss tot ziens ;)
 13. Je kan ook The Gimp gebruiken. Photoshop clone maar dan gratis. Of je kan bij adobe.com 30 dagen probeer versie downloaden ;) Overigens wil ook wel meedoen met de wedstrijd. Als die er komt
 14. ik heb Mill7 gedownload. Ziet er perfect uit en het is nog gratis ook. Nu weet ik alleen niets van boekhouden e.d. In de help staat alleen de werking van het programma. Kan iemand mij helpen met het programma (en de basics van boekhouden). bijv. Ik wil een klant toevoegen.Waar moet ik deze onderbrengen. En ik krijg geld van deze klant wat ik ga binnenkort een factuur op de bus doen. Hoe gaat dit in zn werk? Dit zelfde geld voor mn telefoonaanbieder.. wie helpt me uit de brand?
 15. Het mooiste is om zo min mogelijk 'harde' afmetingen te geven. Met procenten werken. Dan rekt alles gewoon mee.
 16. NB wat voor mij belangrijk is dat ik geen kosten maak voor een bankrekening
 17. Ik sta op het punt om een rekening te gaan openen voor mn bedrijfje. Zelf zit ik bij de rabobank. Is het mogelijk om een prive rekening te openenen bij een andere bank en die te gebruiken voor mn bedrijfje? Met welke bank hebben jullie goede ervaringen? Mijn criteria: Internet bankieren moet goed zijn Rood staan hoeft niet (Lenen ook niet)
 18. http://www.hotscripts.com Hier moet wel iets te vinden zijn.
 19. Erg lastig, met CSS, om het dan allemaal netjes te krijgen. Ik kwam er in ieder geval niet echt uit, met iets wat werkt in alle browsers. Ik weet dan ook meer van Linux en servers inrichten, beheer, enzovoort, dan van websites bouwen :P. div#center { position: absolute; width:950px; height:600px; top: 50%; left: 50%; margin-top: -300px; /* de helft van je height */ margin-left: -475px; /* de helft van je width */ }
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké