Jump to content

jozuadouglas

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondersteunende organ
 • Gender
  Male
 • Address
  Mariendaal 1107, Ede, 6715CH, Netherlands
 • First name
  Jozua
 • Last name
  Douglas
 • Company or organization name
  Douglas tekst & advies
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  columns en algemene
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Ik zou hier niet naar binnen gaan. Ook niet als ik op zoek was naar een jazzy lounge plek. Te Hell's Angels achtig. En das niet mijn ding. :)
 2. Het ontwikkelen van een (visuele) identiteit Leg de corporate briefings van tien organisaties naast elkaar en zoek de verschillen. Vaak zullen deze nauwelijks te vinden zijn. De gemiddelde briefing staat bol van de clichés en goedkope verhaaltjes. Ieder organisatie vindt zichzelf “dynamisch,” “flexibel” en “medemenselijk.” In mijn afstudeerscriptie over het ontwikkelen van een visuele identiteit, ga ik in op de vraag hoe een goede briefing tot stand komt. Probleemstelling: Hoe zorgt de communicatiestrateeg voor een gedegen huisstijlbriefing waarmee de ontwerper adequaat wordt ingelicht over het wezen van de onderneming, zodat deze de huidige en gewenste corporate identity optimaal kan vertalen in een visuele identiteit? Deelvragen: 1) Wat betekenen de begrippen, corporate identity, corporate image en visuele identiteit en wat is de relatie tussen deze drie begrippen? 2) Hoe verloopt het ontwikkelingstraject van een visuele identiteit? 3) Is de gemiddelde huisstijlbriefing werkelijk zo slecht en zo ja, in welk opzicht? 4) Wat staat er in een goede huisstijlbriefing? 5) Op welke manier kunnen de betrokken deskundigen de informatie in een huisstijlbriefing verbeteren? Graag bied ik jullie een gratis digitaal exemplaar van deze scriptie aan. Ga naar: http://www.jozuadouglas.nl/visuele-identiteit.htm Met vriendelijke groet, Jozua Douglas
 3. Asman ict? Met landingsbaan? Ik zou toch even een echte ontwerper zoeken. Dit vind ik niet erg origineel. Een beeldmerk is iets heel belangrijks, het is de eerste indruk die mensen van je organisatie krijgen. Niet echt iets om op te bezuinigen vind ik. Mijn afstudeerscriptie over het ontwikkelen van visuele identiteiten is gratis bij mij te bestellen.
 4. Sorry, ik zit verkeerd met mijn reactie.
 5. Ik raad het je zeer af om met standaard plaatjes te werken ipv met een echt logo. Dat staat zeer onprofessioneel. Daarom sluit ik me bij mijn voorgangers aan: vind een goedkope ontwerper. Ik ken er wel een. Hierover een privébericht.
 6. Ik heb ooit promotiewerk gedaan als bijbaantje. Ik merkte dat men heel erg gefocust was op korte-termijn succes. Verkocht je niet, dan had je gefaald, was de redenering. Omdat ik communicatie studeerde wist ik wel beter: behalve verkoop, is ook het communiceren van de boodschap een belangrijke doelstelling. Iemand die nu niet koopt, kan dat eventueel later wel doen. Ik beschouwde het dus als winst wanneer iemand de moeite nam naar me te luisteren. Op die manier wist ik niet alleen mezelf gemotiveerd te houden, maar was ik ook in staat de omzet te verdriedubbelen op de dagen dat ik actief was. Juist omdat ik niet gefocust was op keihard scoren, kwam ik betrouwbaarder over en bleek ik veel meer mensen te kunnen interesseren voor de geleverde dienst. Daar kwam nog eens bij dat het na verloop van tijd steeds vaker gebeurde dat mensen uit zichzelf om de dienst kwamen vragen. Tot slot: Ik heb niets tegen mannen in pak. In het bedrijsleven is het belangrijk dat je er representatief uit ziet. Maar kom alsjeblieft niet op mijn vrije dag in pak bij mij aan de deur. Die gaat dan namelijk meteen weer dicht -- behalve wanneer je een potentiele klant bent ;D. Ik zou zeggen: pas je stijl aan aan je directe doelgroep.
 7. Goed artikel van die paarse koe! Daar hebben we wat aan.
 8. Gek. Dat had ik dus geprobeerd, maar bij mij gaat hij dan gewoon naar www.higerlevel.nl.
 9. Bedankt, maar hoe kom ik daar aan? Hoe kom je achter zo'n adres?
 10. Ik heb feedreader gedownload. Maar wanneer ik https://www.higherlevel.nl/ als adres opgeef, zegt hij dat dat een verkeerd adres is. Doe ik iets niet goed? Zie ik wat over het hoofd? O ja, toen ik dat readertje met google wilde zoeken, veranderde er, als vanzelf leek het haast wel, iets in mijn browserinstellingen. Googlepagina was anders, alles groter. Ik dacht eerst dat het iets met de scherminstellingen te maken had. Toen ik daar had gekeken en op de resolutie klikte waar hij al op stond 1024 x 728 begon mijn beeldscherm ineens onrustig te worden. Voor mij zijn computers nog steeds magische dingen. Weet iemand wat er mis ging, of moet ik nou bij een andere discussie, een ander forum zijn?
 11. Bedankt jongens! Ik ga deze programmaatjes proberen.
 12. Hallo allemaal, Ik wil graag gebruik maken van de RSS functie van Higherlevel. Helaas begon mijn outlook programma moeilijk te doen toen ik een RSS programmaatje installeerde. Outlook werd zeer traag en soms kon ik geen berichten meer versturen. Kan iemand mij helpen? Zijn er programmaatjes die buiten Outlook om werken? Groet, Jozua
 13. Mag ik eens weten wat hier precies de definitie is van spam? Is spam een synoniem voor reclame?
 14. Bedankt voor alle tips. Heeft zo'n signature vanaf deze site overigens nog effect? Klopt! Hoe weet je dat?
 15. Hallo allemaal, Als webcopywriter ben ik op zoek naar een fatsoenlijke (freelance) SEO expert. Iemand die veel verstand heeft van Googles pageranksysteem. Ik werk samen met een webbureau dat over een groot netwerk van freelancers beschikt. Van programmeurs tot ontwerpers, flash developers, database-specialisten en copywriters. Alleen een SEO expert, die goed marketingadvies kan geven en zo in staat is op een eerlijke (!!) manier de linkpopulariteit te beïnvloeden, ontbreekt nog. NB javascript cloaking en linkfarming is onbespreekbaar. Ik wil alleen met eerlijke methodes werken. Dus: Wat de zoekmachine ziet, krijgt ook de bezoeker te zien. Respect dus voor het systeem van Google. De vraag is: Hoe vind ik een geschikte (freelance) adviseur met aantoonbare ervaring en een eerlijk tarief? Andere vraag: Hoewel ik al maanden actief bezig ben mijn website aan te melden bij bedrijvengidsen, startpagina’s etc. Staat mijn pagina nog steeds op nul. Wanneer ik bij Google de backward links opvraag, krijg ik alleen een link vanuit mijn eigen website te zien. Hoe kan het dat Google zo halsstarrig weigert deze links te lezen? Heeft dat met javascript te maken? Duurt het langer voordat ook de links geïndexeerd worden? Ik heb niet aan linkuitwisseling gedaan. Alvast bedankt, Jozua Douglas
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept