Jump to content

Lennart Wesdijk

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Verheijstraat 55, Vlaardingen, 3131DP, Netherlands
 • First name
  Lennart
 • Last name
  Wesdijk
 • Company or organization name
  Loqus
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  geen

Company info

 • Location
  Vlaardingen
 • Phone number
  0108448637
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Website address
 1. Mocht je er nou echt niet uitkomen, dan kun je natuurlijk altijd zelf iDEAL afsluiten bij de ING en dan zorgen dat iemand de implementatie voor je regelt voor een klein bedrag, op internet ruim vertegenwoordigd en te vinden voor 50-75 euro. Zo ingewikkeld is het niet voor een ervaren webdeveloper hoor!
 2. Ik kwam deze laatst tegen tijdens mijn zoektocht naar iets anders, wellicht interessant: Gaat over een meewerkende partner http://www.belastingdienst.nl/zakelijk/ondernemen_hulp/ondernemen_hulp-02.html
 3. Zonder al te commercieel te worden kun je al een goede werkende webwinkel hebben voor rond de 400 euro. Deze zal er zeker beter uit zien dan als je het zelf doet. Daarnaast denk ik dat je iemand kan gebruiken die weet hoe alles in elkaar zit en ervaring heeft met de uitvoering en implementatie van diverse opties zoals betaalmethoden en templates. Je moet natuurlijk ook kijken of het de moeite waard is om het zelf te doen. Ik spreek zelf veel beginnende webwinkeliers die het liever uitbesteden omdat het dan sneller online staat, het al volledig ingesteld is om te handelen en omdat ze het zelf een jaar lang hebben geprobeerd, maar bijvoorbeeld de puntjes op de i missen. Je zal dan daarnaast tot augustus de tijd hebben om foto's te maken en de producten in te voeren (of een csv te maken).
 4. Zoek ik op mijn eigen naam, kom ik op de website van het EVD en zie ik berichten geplaatst door mij. Ik was eventjes in de war omdat ik niet gelijk door had dat het forum ook op andere sites draaide. Ik heb er verder niets over kunnen vinden. Kan iemand mij wijzen op een faq of pagina waar staat vermeld op welke site dit forum nog meer wordt gedeeld? Vind het verder wel bizar dat (kopie)fora zo her en der geplaatst mogen worden en dat de associatie met andere partijen niet in eerste instantie duidelijk is, althans niet voor mij.
 5. Behalve voor goed clientside webdesign! Maargoed, javascript is ook programmeren natuurlijk
 6. Hoe hoog je scoort in google heeft weer niet alleen te maken met de zoek-vriendelijke urls, maar ook vooral met de content! Hou je website dynamisch en zorg dat je goede teksten schrijft met trefwoorden. Deze trefwoorden moeten het liefst ook weer terugkomen in de keywords en evt een stukje in de titel. Pluspuntje. Bol.com verkoopt volgens mij geen schoenen, dus ze zitten niet in het vaarwater.
 7. Hoi Willem, Ik adviseer om een aantal betaalmethoden (Ideal, Visa/mastercard,eenmalige machtiging en het Belgische Bancontact) in een keer te tackelen met bijvoorbeeld Multisafepay. eenmalige kosten zijn 74,95 de rest van de kosten kun je lezen op multisafepay of mijn website. Paypal biedt ook creditcards en overboeking, maar de registratie voor de klanten is veel uitgebreider en brengt een extra drempel met zich mee. Een losse iDEAL module kan bij iedere bank. Postbank en ING bieden deze service gratis aan. Alleen de transactiekosten zijn wat hoger. Ogone als paymentprovider (vele betaalmethoden) is alleen rendabel indien je heel veel orders hebt, vanwege de hoge maandelijkse kosten. Vooruitbetalen is simpel door vermelding van het rekeningnummer, het bedrag en het ordernummer. Wel moet je handmatig controleren (tenzij je hiervoor programmatuur hebt) of de betaling is gelukt. Mijn klanten gebruiken amper: American Express,Acceptgiro,Rembours omdat het extra kosten met zich meebrengt, zowel voor jou (eerste 2) als voor de klanten (de laatste). Ik hoop dat je een keuze kunt maken!
 8. VTiger heeft ook z'n flaws. Maar je zou op basis van dat datamodel wel sneller verder kunnen bouwen. CRM zit er al in. Nu alleen de workflow ertegenaan programmeren. Ik weet niet over hoeveel personen het gaat (a 1000 euro per jaar). Maar een paar slimme studenten kun je al snel overhalen om voor 5K iets te laten bouwen. Dat heb je zo weer terugverdient door een snellere en betere workflow en vermindering op de salesforce kosten. Daarnaast is er al een customer portal beschikbaar die je verder kunt uitbouwen.
 9. Ik ga binnenkort beginnen met het optimaliseren van dit open source systeem. Magento ziet er nu al zeker goed uit. Maar ik vind het schokkend dat een groot deel van de functionaliteit verdwijnt als je javascript hebt uitstaan. Dit kan echt niet! Ik vind dat webwinkels toegankelijk moeten worden voor iedereen. Met of zonder vette javascript functies. Binnenkort hoop ik de tijd te hebben om een XHTML compliant met of zonder jiffy javascript Magento te maken.
 10. Ik maak al jarenlang ZenCart webwinkels, voor de lol en voor klanten. Ik kan dit pakket aanraden omdat het gratis te downloaden is. Bij een aantal webhosters krijg je de webwinkel voorgeinstalleerd. Je hebt ook online verzamelsites voor webwinkels, waar je gratis een webwinkel kan aanmaken. Mijnwebwinkel.nl etc. Hier ben je wel gebonden aan een aantal vaste layouts of opties tenzijn je bereid bent om veel meer te betalen. Als je je niet wil verdiepen in de termen en gewoon aan de slag wil gaan met de core business (verkopen) kun je het beste iemand zoeken die een webwinkel voor je wil maken en een geheimhoudingsverklaring wil tekenen!. Opstartkosten zijn niet al te hoog in het geval van een open source webwinkel en je kan het zelf in beheer houden. Daarna is het alleen maar producten toevoegen en prijzen invullen en gaan met de banaan! Zodra je je idee op het internet gooit is er natuurlijk altijd de kans dat iemand die op jouw eigen shop terecht komt denkt...dit kan ik beter, dat zal altijd zo blijven waarschijnlijk. Zorg er dan voor dat je onderscheidend vermogen hebt, door goede content, service en prijzen. Ik vind eBay ook een goede optie, al lijkt alles op elkaar en is er niet "echt" een eigen gezicht te maken.
 11. Kijk eens naar Vtiger, Perfect open source CRM pakket + outlook integratie email/adressen/notulen/taken etc...
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept