Jump to content

tndmedia.nl

Senior
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Laurens
 • Company or organization name
  TND media
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  in de online reisbranche actief zijn en willen samenwerken
 1. Een whois op de domeinnaam kan soms iets opleveren en anders is het ook een optie om "link:www.sitenaam.nl" in google te doen en hopen dat er misschien naar gelinkt wordt vanuit inderdaad een portfolio.. Een laatste redmiddel is natuurlijk om het bedrijf te bellen/mailen om te vragen door wie die prachtige site gemaakt is... :)
 2. YES!! ons nieuwe project is van start gegaan: ReisMee Het succes met nog komen, maar voor mij is het lanceren van zoiets ook al een persoonlijk succes :)
 3. erg leuk programma, hoewel het wel beetje makkelijk overkomt allemaal. Hou een redelijke (vond ze allemaal niet heel goed) presentatie, noem wat leuke winstgetallen en na een klein beetje onderhandelen ben je er zo uit.. Tuurlijk moet het idee goed zijn. Wuzz denkt na het eerste jaar 50.000 geregistreerde gebruikers te hebben? Hoorde ik dat goed? Lijkt me erg sterk, maar ben benieuwd. Met veel geld kun je leuke promotiedingen doen natuurlijk. Het verhaal van de bricks vond ik zelf het beste overkomen. Dat verhaal van die scooter snapte ik ook totaal niet en van de sportschool was ook zond
 4. "Alles wat u wenst op het gebied van Merchandising, Premiums, Relatiegeschenken" lees ik op de website... Ik zou toch echt naar een professioneel reclame- en/of communicatiebureau gaan om deze aanpak eens goed te herzien.
 5. Ik zie steeds meer skype adressen op sites staan, maar dat zie ik toch meer als een verkapte Instant-Messenger die minder officieel overkomt dan een aparte chatclient waarmee je support aanbiedt. Voor de wat kleinere bedrijven zie ik het nog niet als een optie..want als je het aanbiedt moet je het ook waarmaken (op de vaste tijden altijd een deskundig iemand aanwezig), maar daarnaast moet je ook een product aanbieden dat al massaal wordt afgenomen. Voor grote hostingbedrijven is het wel ideaal bijvoorbeeld.
 6. Is dat een wettelijke eis van de belastingdienst? Of is het eentje in de categorie 'handig voor je klanten'? Ik schrok ook even, maar zoals hierboven vermeld is het dus geen eis, maar meer een eventuele handige verantwoordelijking van het aantal uren dat je gedraaid hebt. Ik doe precies hetzelfde werk, maar vermeld alleen op mijn offertes de uren..de facturen bestaan puur uit de diensten die ik geleverd heb met een bedrag erbij. Uurtarief staat daar ook niet meer op. Moet voldoende zijn volgens mij.
 7. Volgens mij nog niet gepost: http://web2list.com/ Een leuk overzicht van het laatste web2.0 nieuws en websites.
 8. Om ergens voor te kunnen gaan is een full time baan ernaast volgens mij niet een goed idee. Is het geen mogelijkheid om ergens anders parttime te gaan werken en de overige tijd in je eigen onderneming te stoppen? 20k voor alleen website en marketing is een hoog bedrag. Heb je hiervoor meerdere offertes aangevraagd? of is het een wilde gok. Met een ondernemende webontwikkelaar in zee gaan die wil werken voor een percentage van de aandelen lijkt mij het beste..dan heb je geen ontwikkelkosten en zal marketing het enige zijn waar je geld voor moet uittrekken. Over het idee en het jatten daarv
 9. Dit nummer (4) heb ik de eer om in de Sprout te staan! :D
 10. Leuk gedaan. In je Google start-pagina kun je niet alleen links opnemen, maar ook RSS feeds.. dat vind ik persoonlijk ideaal.
 11. Om te beginnen lees eerst dit eens: https://adwords.google.com/support/bin/topic.py?topic=21 Daarnaast zou ik gaan adverteren op de woorden "webdesign Zeeland". En ook op de combinatie "webdesign" en de grote plaatsen in Zeeland etc. Dat lijkt me al een vrij goede oplossing. Met alleen het woord "webdesign" ben ik zelf ook gestopt.. dat was mij ook te prijzig. Suc6!
 12. Soms is de domeinnaam informatie voldoende om te achterhalen wie erachter zit.. http://whois-www.nic.nl/
 13. grappig.. ik werk vanuit mijn (t)huiskantoor (in ieder geval nog tot de zomer) en woon in Almere :-). Ik vind het een prima initiatief en denk dat er vast een aantal mensen zijn die het in dank af zullen nemen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept