Ga naar inhoud

Theo

Senior
 • Aantal berichten

  96
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Theo

 1. @Maxn: mijn (sterke) vermoeden in de polisvoorwaarden van de Rabobank die je aanhaalt is dat ze hier een 'normale' werknemers-AOV bedoelen, of heb jij toevallig specifieke ervaring hiermee? @Ron: het gaat hier om een eenmanszaak, geen BV. In ieder geval al bedankt voor de verduidelijking dat het om een privé uitgave gaat die aftrekbaar voor de IKB! Als ik het zo lees wat je schrijft dan ben ik als eenmanszaak inderdaad zowel verzekeringnemer als begunstigde, waardoor (ook) de privé rechtsbijstand zou kunnen/moeten dekken? En wie is die expert op dit gebied precies? :) /wacht-af-tot-deze-tevoorschijn-springt
 2. De afgelopen dagen heb ik een aantal keren met de Rabobank gebeld op zoek naar informatie over dit onderwerp, maar ik kreeg via de telefoon niet het gevoel dat ze zelf bijzonder zeker over hun antwoord waren. Ook het grote AOV topic op HL kon ik de oplossing (via de zoekfunctie) niet vinden. Stel: iemand sluit een AOV af als ZZP'er, wordt vervolgens arbeidsongeschikt, en de verzekeraar zet juridisch de hakken in het zand (en weigert bijvoorbeeld uitkering). Wie helpt er dan: de privé rechtsbijstand, of de zakelijke rechtsbijstand? Ik ben immers als persoon verzekerd, maar het bedrijf betaalt. De medewerker aan de telefoon kwam na lang wikken, wegen en overleggen uit op "zakelijke rechtsbijstand, want het bedrijf betaalt de premie, en daarom kan het niet met privé rechtsbijstand gedekt worden". Maar, op https://www.zzp-nederland.nl/verzekering/arbeidsongeschiktheid/arbeidsongeschiktheid-zzp/$11513/$5052 (PDF) lees ik "Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is volledig van het inkomen aftrekbaar, waardoor de premie netto een stuk lager uitvalt. De premie die u betaalt is geen kostenpost voor uw bedrijf, maar is een privéverzekering en moet verwerkt worden bij de privé-inkomensaangifte.", wat mij dan weer doet twijfelen aan wat de Rabobank medewerker mij vertelde. Heeft iemand hier een onderbouwd antwoord op?
 3. De nieuwe redelijk als ik dit zo zie, dat zou dan ook geen reden moeten zijn waardoor de nieuwe het slechter dan de oude doet. Dat gezegd hebbende zou ik dit ook zeker in een Google Analytics analyse van dit probleem meenemen.
 4. Deze topic gaat straks vast verhuizen naar 'Wat vinden jullie van mijn...' maar gezien ik dat zelf niet kan typ ik hier mijn reactie alvast. Een paar (kritische) vragen: [*] Is er A/B testing gedaan voordat het nieuwe ontwerp live is gegaan? Zo nee, waarom niet? User testing op het nieuwe ontwerp om te kijken of deze duidelijk genoeg is voor de doelgroep? Desk research om te ontdekken of de vragen van de doelgroep beantwoord worden? [*] Wat zegt je Google Analytics (of ander web analytics programma) over de nieuwe website? Zijn er andere belangrijke metrics gedaald anders dan alleen de lead goal completions? Welke pagina's komen mensen wel/niet ten opzichte van de vorige site? Komen ze bijvoorbeeld nog wel op het contact formulier maar converteren ze simpelweg niet naar leads? Zijn er bepaalde kanalen waarbinnen het aantal leads zijn gedaald (bijvoorbeeld SEO en referral maar niet SEA)? [*] Welke lengte van periode heb je bekeken om te kijken hoeveel leads er wel of niet binnen komen? Weken? Maanden? Hoeveel leads kwamen er binnen in dezelfde periode in het vorige jaar? (zo kunnen we eventuele seizoensinvloeden uitsluiten, en voorkomen dat we 2 leads per maand tegen 0 leads per maand aan het vergelijken zijn)? [*] Hoe professioneel heeft de omzetting plaatsgevonden van de oude naar de nieuwe website voor wat betreft SEO? Zijn al de links bijvoorbeeld netjes met een 301 header gedaan (zodat de linkwaarde van de oude pagina's behouden blijven en eventuele links van andere sites niet op een 404 knallen op je nieuwe site)?
 5. Hi leonb, Interessante website! Zelf zoals anderen voor mij nul inhoudelijke kennis van piercings, gelukkig des te meer van websites. Feedback: 1. Je gebruikt op vrijwel al je pagina's rijen met 'meta keywords'. Als in 2009 heeft Google aangegeven hier geen waarde meer aan te hechten (https://webmasters.googleblog.com/2009/09/google-does-not-use-keywords-meta-tag.html) en er gaan zelfs geruchten dat ze straffen uitdelen in je hier te gortig mee omgaat. Best practice: weghalen die handel. 2. Naar mijn beleving straalt de eerste indruk van de website niet 'piercings' uit. Meer 'elektronica' of 'ICT-onderhoud' of iets dergelijks. Is het misschien een idee met een vormgever naar de website te kijken of hem wat dichter bij de doelgroep te krijgen qua layout? 3. Je homepage is zowel te benaderen via https://lmpiercings.nl/ als via https://lmpiercings.nl/home/ (daar gaat je menu item naartoe). Om gedoe met duplicate content te verbeteren, en je homepage wat extra waarde in de zoekmachine te geven zou ik zorgen dat het menu niet meer doorlinkt naar /home/ en dat /home/ netjes een 301 redirect stuurt naar https://lmpiercings.nl/ Succes!
 6. Hi ECBiznis, Ziet er al met al bijzonder goed uit, complimenten! Uiteraard zijn er altijd wel verbeterpunten: 1. De header oogt wat druk (zeker ten opzichte van de rustig opgebouwde website). Je zou kunnen overwegen wat te snijden in de tekst. Zo kan 'Home' bijvoorbeeld weg (het logo gaat daar immers naartoe, en er staat geen informatie op die niet op enige andere pagina staat). Van inloggen / registeren kun je 'Account' maken, of 'Inloggen' (Registreren gebeurt normaal gesproken in de bestelflow). Ook het woord 'Winkelmand' kan weg, er staat immers al een icoon. 2. Het gebruik van HOOFDLETTERS in de USPs maakt ze mijns inziens moeilijk 'scanbaar'. Gezien je ook al caps bij je menu items gebruikt kan worden overwogen hier kleine tekens in te zetten. 3. Dan nog een technische: achter de schermen verstuurt je server zogenaamde HTTP headers mee wanneer een bezoeker je website bekijkt (dat gebeurt op iedere website). De header 'Server' en 'X-Powered-By' geven op jouw website echter onnodig veel informatie prijs, wat hackers zou kunnen helpen toegang tot je website te krijgen. Je webhosting partij en/of web developer zou je moeten kunnen helpen deze informatie te beperken. Succes!
 7. Hi Nedzhibe en Highio, Enorm bedankt voor het advies! Ik heb de uitgave als 'Privé opname' geboekt. Blijkbaar zijn ook per ongeluk gemaakte privé opnames gewoon privé opnames :) @Highio: Ik heb er zojuist meteen maar weer eentje opgepakt in het 'Wat vinden jullie van mijn' deel. Zelf ben ik momenteel het ontwikkelen en reviewen weer steeds meer aan het combineren. In mijn nieuwste project MonitorMore maak ik dagelijks automatisch scans van websites om daarmee problemen te rapporteren (inclusief aanbevelingen). Work in progress!
 8. Het eerste wat mij opviel was dat het lang duurt voordat de pagina daadwerkelijk inlaad (wel 3 seconden nadat de code opgehaald lijkt te zijn van de server). Vaak komt dat tegenwoordig door het gebruik van Google Optimize, maar volgens mij wordt dat niet ingeladen. Maken jullie gebruik van een soort pre-loader? Zo ja, dan zou ik overwegen die weg te halen en/of de pagina sneller te laten inladen. Ook ontbreekt er op vele pagina's een custom meta description en worden er op vrijwel alle pagina's image sliders ingeladen, die door veel conversie specialisten gelinkt worden aan verlaagde conversie ratios. Ten slotte zie ik alleen al op de homepage drie verschillende vormen van call to action (afgerond oranje, vierkant oranje en gradient oranje). Ik zou overwegen deze er allemaal hetzelfde uit te laten zien om een meer evenwichtige grafische stijl uit te stralen. Succes!
 9. Een specifieke kwestie waar ik zo gauw geen concreet antwoord op kon vinden: Ik heb een privé uitgave (van € 7,81) met de zakelijke creditcard van mijn eenmanszaak betaald. Ik heb dus nu ook een post van € 7,81 (waar geen factuur van is) in MoneyBird open staan (want: via de zakelijke creditcard afgeschreven van mijn zakelijke bankrekening) waarvan ik niet weet wat ik daar invul. Hoe verwerk ik dit? Moet ik een betaling van € 7,81 van mijn privé rekening naar mijn zakelijke rekening doen (zo ja, onder welke vermelding dan)? Wat voor 'boekhoud categorie' boek ik dan zowel die onterecht zakelijke betaalde € 7,81 als de teruggestorte € 7,81 onder? Of kan ik deze boeking (omdat het om zo'n klein bedrag gaat en het om een eenmanszaak gaat) gewoon wegboeken onder een soort 'foutjes' categorie? Of misschien een heel andere oplossing die ik nog niet ken? Alvast enorm bedankt voor de hulp!
 10. Goedenavond HL, Ik ben bezig een bevriende startende ondernemer te helpen met de inkomstenbelasting aangifte over 2015. Vele zaken hebben we intussen al zelf uit kunnen zoeken, maar er blijven er voorlopig twee onopgelost. Zouden jullie willen bijspringen? 1. Er zijn in het boekjaar 2015 voor € 600 aan zakelijk relevante congreskosten gemaakt. Dit is in de vorm van twee facturen, eentje van € 150 (excl. BTW) en eentje van € 450 (excl. BTW). Nu ben ik me bewust van de regeling van de Belastingdienst, die stelt dat we kunnen kiezen uit een onderdrempel van € 4500, of het toepassen van 73.5% aftrekkosten. Gezien de kosten bij lange na niet over de € 4500 drempel komen, is de keuze voor 73.5% aftrekkosten de beste/juiste, correct? Maar, in welke 'hokjes' vullen we dan deze kosten in? 1.1. Wordt dat € 600 bij 'Overige bedrijfskosten > Andere kosten' omdat de congressen zakelijk relevant waren, en daardoor 100% als kosten opgevoerd mogen worden? Indien de aftrekbare kosten niet hier ingevuld dienen te worden, waar dan? 1.2. Wordt dat (0,735*€600=) € 441 bij 'Overige bedrijfskosten > Andere kosten' omdat congreskosten hoe dan ook maar voor 73.5% afgetrokken mogen worden, zelfs als ze relevant zijn? Indien de aftrekbare kosten niet hier ingevuld dienen te worden, waar dan? 1.3. Uitgaande van 1.2., waar dient dan het overige deel van deze kosten (0,265*€600=) €159 ingevuld te worden? Valt dat dan onder 'Overige kosten en lasten die niet aftrekbaar zijn'? Zo niet, waar vullen we deze kosten dan in? 2. De kleineondernemersregeling is toegepast over het boekjaar. In Q1 is € 636 aan BTW betaald naar de BD, in Q2 werd €97 terug betaald naar ondernemer, en in Q3 € 6 terug naar ondernemer. Vervolgens in Q4 moest € 210 betaald worden aan BD, en kwam € 2 terug naar ondernemer. De KoR heeft het totale bedrag vervolgens verminderd met € 741, waardoor er in Q4 € 533 ontvangen dient te worden door de bevriende ondernemer. Echter, dit bedrag is door de Belastingdienst pas in boekjaar 2016 overgemaakt. 2.2. Valt één of meerdere van deze 'kosten' of 'inkomsten' onder 'Balans: activa > Vorderingen omzetbelasting'? Zo nee, waar vallen deze kosten / inkomsten (het is me niet helemaal duidelijk wat dit intussen allemaal zijn) dan onder? Alvast bedankt voor alle hulp, eventuele onduidelijke zaken verhelder ik graag en spoedig.
 11. Wow! Bedankt allemaal voor de constructieve reacties! Het overgrote deel van de voorgestelde veranderingen is doorgevoerd. Een zeer klein deel niet, en een beperkt deel zal op een later tijdstip worden doorgevoerd. Nieuwe feedback? Andere feedback? Meer dan welkom!
 12. Omschrijving van je concept: Tweepixels Academy is een tak van ons webdesign bureau Tweepixels. Binnen deze tak willen wij als ervaren professionals mensen bijleren over zaken gerelateerd aan webdesign. Denk hierbij aan het maken, onderhouden en vindbaar maken van websites. Maar ook aan het opzetten van een webdesign bureau, of het uitbouwen van een online merk-identiteit. De website is te vinden op: http://www.tweepixels.nl/academy/ Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: De website is gebouwd, de trainingen zijn ontwikkeld, en er zijn al enkele trainingen gegeven om het concept te testen. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Mensen willen wel mooie, complete, goed te onderhouden en vindbare websites, maar hebben vaak niet het budget om deze te laten ontwikkelen. Door hen deze kennis en geschikte tools aan te reiken zullen zij dergelijke websites tegen significant lagere kosten zelf kunnen ontwikkelen. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Het concept van een academy gericht op 'online' is niet nieuw. Wat ons onderscheidt is dat wij werken met twee trainers (beide ervaren web-professionals), die elk vanuit een ander oogpunt de deelnemers vooruit kunnen helpen. Tevens wordt er niet getraind in een saaie vergaderzaal maar in een inspirerend pand. Wat voor feedback hoop je te krijgen: - Marketing; zetten wij de cursussen op een uitnodigende manier neer? - Als jij op zoek was naar een dergelijke cursus, zou je die dan bij ons afnemen? Waarom wel/niet? - Alle feedback op het concept / techniek / uitwerking die je kwijt wilt. We kunnen tegen een stootje! Kom maar op met de misschien harde (en terechte) feedback.
 13. Besef je wel dat 'Seo, adwords en ga veel via social media doen' (zo even als eerste vermelding van je online aanwezigheid in dit topic) een dagtaak op zichzelf is. Als B&M winkel kun je er nog mee wegkomen omdat mensen dan vanzelf je fysieke winkel vinden, maar als webshop zul je in de zoekresultaten toch echt moeten concurreren tegen (veel grotere) partijen waarvan jij misschien vindt dat het niet jouw concurrenten zijn. Overschat verder niet de hoeveelheid omzet die je kunt behalen (in verhouding tot de kosten die je moet maken) uit 'mensen uit de omgeving'. Pas ten slotte op met het investeren van je laatste spaargeld in je eerste inventaris. Juist in het begin is het (mede door je lage online aanwezigheid en waardering door Google) nog extra moeilijk om omzet/winst te draaien, en als het laatste geld op is, dan is er geen geld meer om te innoveren / investeren. Erg verhelderende column over het starten van een webwinkel: https://www.higherlevel.nl/extra/columns/view/282 Desalniettemin wens ik je uiteraard veel succes met het ontdekken, ontwikkelen en promoten van je webwinkel!
 14. Een nette goed opgebouwde website met een helder focus qua product. Wat kan ik hier kopen? Sokken. In het mandje graag, morgen in huis. Moest overigens 4x kijken (zoals eerder in dit topic ook al genoemd) wat de (overigens mooie) foto's op je front page nou zijn. Kijk, ik WIST dat ik op een website over sokken uitkwam, en dat dit daarom dan ook waarschijnlijk sokken zijn, maar ik heb eerlijk gezegd ernstige twijfels over de methodiek achter het onderzoek waar uitkwam dat 90% van de ondervraagden hier sokken in zagen.
 15. Aantal tips ter aanvulling op wat er al hier boven staat: - Je website maakt gebruik van een opbouw in tabellen (iets dat een jaar of tien geleden de norm nog was) - Wanneer ik op je 'voeg aan winkelwagen' knop wil klikken verspringt een deel van de layout - Je website herlaadt zichzelf elke paar seconden (ook wanneer ik niets doe) - Waarom is account in een knop in je hoofdmenu? Heb ik iets aan een account? - De interface van je live support pop-up ziet er niet uit alsof daar enige tijd aan is besteed - De links op je pagina lijken hun stijling verloren te zijn? - De pagina met de microfoon is te kort ten opzichte van de achtergrond, waardoor er een wit blok in het grijze verloop staat - Door de (ongewenste) blauwe streep onder de X wordt 'verwijder uit winkelwagen' de sterkste Call to Action in je wagen - Een knop 'Bestelling afronden' vanuit de winkelwagen? Heb je mijn gegevens al? Hoe kun je nou van daar al afronden? - Veel bezoekers willen geen account aanmaken, lees bijvoorbeeld: http://www.uie.com/articles/three_hund_million_button Succes met de aanpassingen!
 16. Bijgevoegd een screenshot van wat ik zie als ik naar jou website toe surf (up to date Firefox browser, MacOS Lion). Mij zou je vanaf nu voor altijd als mogelijke klant kwijt zijn. Certificaten maar eens (laten) nakijken?
 17. Deze kan alleen maar handmatig checken en is boven een bepaalde grens ook nog eens betaald. Verder vermeld de belastingdienst alleen maar nummers te accepteren als ze die zelf op hun pre-historische wijze hebben gecontroleerd. Ben je met deze site dan niet ongeveer net zo ver als met VIES? Mee eens, ik doe het zefls niet meer (automatisch checken) gewoon iedereen uit EU btw laten betalen, gezeur word je stront ziek van (IT + overheid = fail) Mag dat? Onder iedereen versta je dan 'zowel bedrijven als particulieren, met of zonder BTW nummer zolang ze maar in een EU land wonen'?
 18. Gisteren was het weer eens zo ver: de VIES website van Europese Unie (http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/) waarop (automatisch) een VAT/BTW nummer kan worden gecontroleerd lag plat. Gezien de server geen response gaf over de geldigheid van een nummer, kon de bestelling van een klant niet worden afgerond. Gelukkig was de klant na een live chat bereid zijn bestelling te doen zonder BTW nummer, maar dit mag natuurlijk nooit een oplossing zijn voor dit probleem. Inmiddels hebben we al een controle ingebouwd die na 5 seconden non-response van die VIES site de validatie maar over slaat (om in ieder geval de klant niet te verliezen) en zullen we ook nog een handmatige kill-switch in onze backend inbouwen om de BTW controle via VIES uit te schakelen indien benodigd. Verder ben ik er via HL achter gekomen dat BTW nummers alleen geldig zijn wanneer ze zijn gecontroleerd via de Belastingtelefoon of via een brief aan de Belastingdienst (die binnen 10 werkdagen wordt beantwoord, in welke eeuw leven die mensen?), zoals te lezen op de website van de Belastingdienst (http://www.belastingdienst.nl/zakelijk/omzetbelasting/zakendoen_buitenland/btw_nummers_controleren/btw_nummers_controleren.html#P5_0). Vragen: - Wat gebeurt er wanneer ik het nummer niet bij VIES kan controleren en/of de Belastingdienst achteraf (alsnog) vind dat het opgegeven VAT/BTW nummer ongeldig is? - Is een jaarlijkse controle van alle BTW nummers voldoende (ook in verband met een aangifte per kwartaal?) - Indien er nummers niet blijken te kloppen: dienen er dan aangepaste facturen gemaakt / verstuurd te worden?
 19. Nette site! Degelijk vormgegeven (hoewel ik verwacht dat je met een paar kleine adviezen van een professionele ontwerper dit nog wel een niveau hoger moet kunnen krijgen) en voor zover ik kan zien technisch strak. Opmerkingen: SEO - Je mixed in je title tag Nederlandse en Engels 'Gevogelte recipes'? Wat is je doelgroep met die title? - Waarom zijn je URLs http://www.la-cocina.be/categorie/gevogelte-7 in plaats van http://www.la-cocina.be/ecuadoriaans/gevogelte - Waarom staat telkens die hele omschrijving 'La Cocina Spaanse en Latijns-Amerikaanse recepten' in je title? Maakt je titles onnodig lang (kortere titles hebben betere CTR in de zoekmachines) en voegt niets toe als je het op elke title doet. - Wat doet die lap javascript in je broncode? Net bestandje aanmaken en de code wordt gecached, wat zorgt voor lagere laadtijden. - Je maakt gebruikt van de oude Google Analytics code, de nieuwe is beter en laad asynchroon in, wat sneller gaat. - De title van je homepage is 'Home', maak daar wat moois van, haal misschien 'Home ::' gewoon weg? Algemeen - Als ik geen recepten vind op de cryptisch getitelde pagina 'gevogelte 5', waarom verwijs je mij dan niet door naar 'gerelateerde recepten'? - Waarom zonder je Brazilië uit eigenlijk? - Bij het klikken op je foto's (mooi en meer beeldmateriaal zou ik aanraden) lijkt het mij verstandig van 'Lightbox' gebruik te maken zodat ik niet van de pagina afgehaald wordt. Tientallen open source varianten beschikbaar!
 20. Gelijkmatig is aangeraden als je ook conclusies wilt kunnen trekken uit bijvoorbeeld CTR en positie. Verder slecht lopende ads en zoekwoorden zo snel mogelijk verwijderen (ads kun je testen met splittester.com).
 21. Hartelijk bedankt voor je heldere reactie Norbert! Dit geeft voorlopig voldoende stof tot nadenken of de baten van het resellen in dit geval de kosten waard zijn.
 22. Als bedrijf denken wij er over na om te gaan beginnen met het resellen van webhosting pakketten. Mijn vraag is nu: Wie is er juridisch gezien (eind)verantwoordelijk bij onbeschikbaarheid van de website als gevolg van zaken die veroorzaakt zijn door de webhoster? Is dit de reseller (ik), omdat de eindgebruiker immers een contract heeft met de reseller waarin staat dat ik hosting zal leveren? Of is dit de webhoster, omdat deze aan het einde van de keten niet de dienst heeft geleverd zoals overeengekomen met de webdesigner (mij), waardoor ik deze dienst niet kon leveren aan mijn klant? Voor algemene voorwaarden maken wij gebruik van de voorwaarden van ICT~Office (2008) modules 'Algemeen' en 'Ontwikkeling en onderhoud van een website', welke naar mijn kennis deze kwestie redelijk dicht heeft getimmerd met Algemeen 12.3: "De aansprakelijkheid van leverancier voor indirecte schade, gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen, verminderde goodwill, schade door bedrijfsstagnatie, schade als gevolg van aanspraken van afnemers van cliënt, schade verband houdende met het gebruik van door cliënt aan leverancier voorgeschreven zaken, materialen of programmatuur van derden en schade verband houdende met de inschakeling van door cliënt aan leverancier voorgeschreven toeleveranciers is uitgesloten. [...]". Lees ik dit goed en kan op deze manier een klant mij niet aansprakelijk stellen voor het onbeschikbaar zijn van zijn website en eventuele daaruit voortvloeiende winstdelving etc? Is het van belang dat ik bij het resellen van webhosting ook module 6 van ICT~Office 2008 (Webhosting) van toepassing laat zijn op overeenkomsten met mijn klanten (misschien een hele specifieke vraag, maar je weet nooit of iemand hier gerichte ervaring mee heeft..). Is het gebruikelijk dat er algemene voorwaarden worden 'overgenomen' van de hosting partij (denk hierbij aan een '99.9%' uptime)? Indien er nog onduidelijkheden over de situatie bestaan verhelder ik deze graag. Alvast bedankt voor jullie tijd in ieder geval!
 23. En na de prijsvraag kunnen we alsnog de template in de verkoop zetten. Uitstekend plan, deze houden we in het achterhoofd! Het grootste deel van de vorm, kleur en stijl van de template kan al worden aangepast zonder dat daarvoor afbeeldingen nodig zijn. In de toekomst zullen we kijken of het meeleveren van bronbestanden nog meer aanpassingen mogelijk maakt. Verder hebben we toevallig een dag of drie geleden zelf onze template gesubmit naar BOJ, deze zal nu in de wachtrij staan om toegelaten te worden. Goede website inderdaad voor inspiratie en marktonderzoek!
 24. Op dit moment worden de afbeelding nog niet bij de templates geleverd (zoals, voor zover ik hier zicht op heb, bij bijna geen enkele provider het geval is?) en daarom is er ook geen informatie over te vinden. In de toekomst willen we waarschijnlijk gaan overstappen op de aankoop van duurdere licenties bij afbeeldingen waardoor ze wel meegeleverd mogen worden bij de templates. Dit zal dan ook zeker worden opgenomen in de aangeboden informatie. Verder is het idee van de gratis template top. Het voelt alleen zo zonde om je volledig uit te leven op een template en deze vervolgens gratis weg te geven. Uiteindelijk zullen de voordelen op lange termijn echter inderdaad gaan winnen en moeten we er maar gewoon aan beginnen :) Nogmaals bedankt voor de feedback!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.