Jump to content

walkon

Senior
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • Company or organization name
  Up2date Projecten VOF
 • Website address
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Geen klanten van HL gehaald. Daar is het me ook niet echt om te doen. Vind het interessant om ervaringen en mogelijke oplossingen van anderen te lezen of om te kunnen helpen. Dat is de voornaamste reden van mijn activiteit op dit forum. Overigens wel eens als 'intermediair' gespeeld, omdat ik een vraag van een HL lid zag en een collega ondernemer kende die hem wellicht een oplossing kon bieden.
 2. Toen ik enkele weken geleden bij toeval op je site kwam, vond ik het een geweldig idee. Na wat zoeken op het web, zag ik dat er inderdaad meer van deze soortgelijke diensten werden aangeboden. Overigens toen ik het er over had met mijn vrouw en aangaf het best wel een goed idee te vinden gaf ze als 'weerwoord': Ja, maar dat kan outlook toch ook? Ik moest toegeven dat ze er wel ergens gelijk. Tenminste, afgezien van de SMS en webshop mogelijkheden. Wat is nu exact de USP die mail en mobieltjes niet bieden?
 3. Dynamisch lijkt inderdaad wel een erg vaak voorkomend woord te zijn. Tijdens het lezen van dit topic begon ik 'de ergenis' en nietszeggendheid te begrijpen van dit specifieke woord. Kom ik er net achter dat ik hetzelf ook op onze website heb staan. ??? Onder het mom van 'schrijven is schrappen' haal ik het maar eens gewoon weg.
 4. Heb even iemand getipt over je vraag. Wellicht dat hij contact met je opneemt.
 5. Tja,...ok ik las steak. Is toch misschien een punt om eens over na te denken hoe je deze verwarring uit je domeinnaam kunt halen. Daarnaast erg veel tekst en informatie. Probeer hier een duidelijke selectie in te maken. Immers, teveel informatie is ook niet goed. Mensen gaan hiervan afhaken en komen niet meer terug op je website.
 6. Gisteravond een mail van een verslaggever van de Viva. Wil een artikel schrijven in de Viva over nieuwe dating mogelijkheden in Nederland en wil een stukje plaatsen over onze dienst. Yes!!!!!!!!!!!. Free publicity.
 7. Het belangrijkste nieuws heb ikzelf 'plain en simpel' op de indexpagina in de rechterkolom staan. Daarnaast heb ik op de site een tabblad Media. Hier staat, naast de persberichten, een rss feed van (jawel!) Sprout. Overigens hoor ik vaak dat een nieuwsbrief ook nogt wel goed werkt. Collega ondernemer is onlangs begonnen met het versturen van de nieuwsbrief via de post. Klinkt ouderwets, maar je wil niet weten hoeveel positieve reacties hij heeft gehad.
 8. Tja, ik zou in ieder geval goed nadenken over een partner en in welke vorm je dit wil. Je hebt nu zelf een onderneming opgebouwd. Waak ervoor dat je dit niet opééns gaat delen met iemand. Dat zou enorm zonde zijn. Het is dan denk ik goedkoper en een stuk veiliger om een commercieel persoon voor een aantal uren per week in te huren.
 9. Tevens ben ik wel benieuwd welke oplossingen er zijn.
 10. Ben in ieder geval niet de enige zo te lezen. Heb draadloos internet(ADSL) en VoIP van Orange en deze zou 25-1-2008 verhuist moeten zijn. Begin december aangekondigd dat ik ga verhuizen op 25-1-2008 Begin januari bericht van KPN dat telefonie en en ADSL 25-1-2008 worden omgezet en dat een KPN monteur langs komt om het ISRA te herstellen. 25-1-2008 KPN monteur komt langs en hersteld ISRA. Ik zie op modem dat telefonie(KPN) werkt, maar dat er geen ADSL signaal op staat. KPN monteur meldt dat dit later die dag gebeurd. ??? 28-1-2008 gebeld met Orange, omdat ik geen ADSL signaal heb. Je raad het al. Er is van alles fout gegaan. KPN geeft aan niets te hebben ontvangen, ondanks het feit dat ik hier een bevestiging van heb. Orange moet het weer opnieuw aanvragen. 8-2-2008 Gebeld met Orange voor status update. "Kan nu ieder moment gebeuren meneer!". 9-2-2008 Gebeld met Orange voor status update. "Kan nu ieder moment gebeuren meneer!". 14-2-2008 Gebeld met Orange voor status update. "Kan nu ieder moment gebeuren meneer!", AAAAAAAArrrrrrrrgggggggggghhhhhhhhhh! Ik ben vriendelijk geweest, kwaad geworden, geduld getoond, maar blijkbaar is het niet mogelijk om KPN een modem 10 cm verder op te laten hangen in hun wijkcentrale.Hooguit 2 minuten werk Al met al hebben we nog steeds geen internet, maar ik heb goede hoop. Vandaag heb ik namelijk weer gebeld met Orange en "het kan nu echt ieder moment gebeuren meneer!"
 11. Heb toevallig deze innovatie vorige week op TV gezien. Ziet er erg goed uit en lijk haast 'onecht' te zijn. Enige nadeel tot op heden was volgens mij dat het alleen in zwart/wit te verkijgen is. Aan een kleuren versie wordt druk gewerkt.
 12. Kijk dit zijn de reakties die dit forum zo waardelvol maken. @reinaerde jij krijgt een reus van me!
 13. Tja,.....na diverse opties de revue te hebben laten passeren, waaronder de gebruikelijke combinaties van voor- en achternamen die het allemaal 'net niet waren', kwam mijn vrouw met een voorstel die ze volgens mij in een paardenblad de Hoefslag las.(ja, ze is een fanatiek paardrijdster) Hierin stond een artikel over een bekende hengst genaamd: "Uptodate". Volgens mij was het daar niet zo goed mee afgelopen, maar een minuutje verder en Up2date Projecten VOF was geboren. ;D
 14. We hebben afgelopen week opdracht gekregen om voor een jaarlijks terugkerend lokaal evenement oa. een applicatie te ontwikkelen die het mogelijk maakt aan de hand van SMS een voorkeursstem uit te gaan brengen. YEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!
 15. Tja,....ook voor mij een bekend vraagstuk. Alleen rees bij mij de vraag rond mijn 35ste. Overigens heeft het wel 5 jaar geduurd, voordat ik de stap naar het ondernemersschap heb gemaakt. Pas toen kon ik een goed antwoord geven op de vraag:"Wat wil ik nu eigenlijk?". In de situatie waarin ik nu zit voel ik me prettig en op de juiste plek. Het kan echter best zo zijn dat ik over een paar jaar weer met dezelfde vragen zit, maar dat zien we dan wel weer.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept