Jump to content

maarten88

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.kvk (lijkt me du
 1. Haha, het is heel simpel. Je vraagt het gewoon aan bij je bank. Je krijgt een random reader, waarmee je zowel bij de rabobank als ergens via internet kan inloggen op je rekening. Dit door je pas in de reader te stoppen, je pin te geven en je krijgt dan een code (die elke keer veranderd). Betalen werkt het zelfde, alleen moet je dan nog een x een code invoeren. Hiermee kan je ook online betalen via IDeal (net als sns, abn en postbank). Het wijst zichzelf helemaal en is veilig. edit: Maar ik zou zeggen, ga langs de bank, dan leggen ze alles uit. Is ook makkelijker dan via een forum ;)
 2. maarten88

  Paspoort verloopt

  Voor mijn visum voor China moest mijn paspoort dacht nog 3 of 6 maanden geldig zijn. Hong-Kong weet ik niet, maar ik zou sowieso een nieuw paspoort aanvragen. Met spoed kan je die in paar dagen hebben. Binnenkort heb je toch een nieuw nodig. P.s. Als je erg veel reist kan je ook een tweede paspoort aanvragen.
 3. De Nikon D200. Ligt voor mij mooi tussen de dure professionele DSLR en de standaardcamera die ik eerst had.
 4. Wanneer ik promotie moet uitzoeken gebruik ik het boek van adformatie. Hierin zijn alle kosten van bijna alle media beschreven. Van playboy tot de telegraaf, maar ook vergelijkbare magazines. Ik zou daar eens naar kijken naar vergelijkbare media. edit: Ik zal morgen eens kijken of ik het boekje kan vinden en hoe het precies heet.
 5. Niet echt over hoe supermarkten intern werken, maar zeker wel interessant: een abonnement op distrifood. Als je dit altijd leest leer je zeker veel over het supermarktwezen.
 6. Namibië, de parel van Afrika haha. Het is (in mijn ogen) het verstandigste land om in te ivesteren in Afrika. Zuid-afrika is gevaarlijk, maar Namibië is heel veilig. Ook een van de weinige landen waar nauwelijks corruptie e.d. is. De laatste keer dat ik in Swakopmund was is nu een jaar terug, maar er staat me iets bij dat er ook een kartbaan ofzo was. Ik weet wel zeker dat er een heleboel bedrijven zijn die quad e.d. verhuren om mee door de woestijn te crossen. Persoonlijk denk ik dat touristen dit eerder doen dan een kart pakken. edit: Hiermee wil ik trouwens zeker niet zeggen dat het niet kan werken. Ik ga jullie website eens bekijken. P.s. Ik ben nog maar scholier, dus investeren zit er voor mij sowieso niet in.
 7. Ik weet niet waar de grens ligt, maar informatie is voor mij algemeen en advies is persoonlijk om te helpen. Ik weet niet waar het KvK de grens legt, maar advies mogen ze het (volgens mij) niet noemen. Daarom was ik benieuwd hoe ze het bij Renep noemde, en waar dat was.
 8. Is het gratis startersadviesgesprek dat ik ooit bij de KvK gehad heb inmiddels bij wet verboden? ??? De lijn tussen advies en informatie is erg vaag. Het lijkt me echter sterk dat ze het een startersadviesgesprek noemde. Indien wel, zou je me dat kunnen laten zien? edit: Mag ik ook vragen hoe lang dit gesprek duurde (>30?) en welke kvk dit was?
 9. Allereerst moet ik toegeven niet alles te hebben gelezen, gezien het erg lange stukken tekst zijn. Er zijn bedrijven die je helpen bij het starten van een eigen bedrijf vanuit een uitkering. Het is de overheid die deze bedrijven bepaald, dus dat is in jou situatie handig. Al helpt de overheid niet, deze bedrijven hebben meestal een gratis informatiegesprek waarna ze naar je mogelijkheden kijken. Mag in vragen in welke gemeente je woont?
 10. Er is een heel groot verschil tussen advies en informatie. Het is verboden voor het KvK op een adviserende rol te hebben. Zei mogen alleen informeren en geen antwoorden geven op persoonlijke kwesties. Verder zijn er best veel bureaus die dit soort adviezen geven. Prijs ligt rond de 90/uur.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept