Emarketing Experts

Junior
  • Aantal berichten

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

  • Jij bent:
    ondernemer
  • Geslacht
    Female
  • Adres
    Stationsweg 82-b, Herkenbosch, 6075CD, Nederland
  • Bedrijfs- of organisatienaam
    E-marketing Experts

Bedrijfsinfo

Emarketing Experts's trofeeën

  1. Dit topic is bedoeld voor discussie over bovenstaand(e) evenement(en).
  2. Wat mij betreft zijn Adwords en SEO nog niet op sterven na dood. Zolang mensen naar producten en informatie blijven zoeken op Google, is het belangrijk om goed gevonden te worden op Google. Om de simpele reden dat dit je extra klanten en omzet oplevert!! Waarom adwords en SEO afschrijven, terwijl het rendement nog steeds goed is? Ik ben het wel met je eens dat het vanwege de vele concurrentie steeds moeilijker wordt om goed te scoren. Doordat meer concurrenten ook aan SEO en Adwords doen, zul je dus slimmer en creatiever moeten zijn. Ook zul je goed moeten weten welke zoekwoorden voor jou belangrijk zijn. Welke zoekwoorden leveren jou de meeste kopers op? Zorg dat je dit meet en weet. En verder denk ik dat je goed naar je doelgroep moet kijken. Welke websites bezoeken ze? Welke social media netwerken gebruiken ze? Waar en hoe kun je ze het beste online bereiken. Via Twitter, LinkedIn, blogs? Ook deze tools zijn bij concurrenten bekend. Dus ook hier zul je slimmer en creatiever moeten zijn dan je concurrenten. Weet wie je doelgroep is, waar je ze kunt bereiken, wat ze willen en zorg dat je toegevoegde waarde biedt.
  3. Dit topic is bedoeld voor discussie over bovenstaand(e) evenement(en).
  4. Tessa, je hebt een sterk verhaal, enige ervaring en je hebt lef. Ik zie dat echter niet terug op je website. Ook met je website kun je vertrouwen uitstralen en winnen: [*] laat op je website zien wie je bent (foto) en waar je voor staat [*] laat zien wie je medewerkers/taskheroes zijn en waar ze goed in zijn [*] plaats (straks) referenties, klantencases en ervaringen van klanten op je website [*] maak duidelijk(er) wat je precies te bieden hebt [*] zou het kopje missie niet moeten zijn "uw voordelen" [*] geef antwoord op de vraag waarom ze bij jou moeten zijn en niet bij je concurrenten Verder valt me op dat je in je acquisitie veel initiatief toont. Prima, maar de slagingskans is dan natuurlijk ook kleiner dan wanneer een potentiele klant jou spontaan benadert. Dat laatste kun je stimuleren door er voor te zorgen dat je website goed vindbaar is, verdiep je eens in Google Adwords, zoekmachine optimalisatie, social media (bijv. LinkedIn). Op dit forum vind je daar veel informatie over. Veel succes!!
  5. Hallo Stijn, Misschien heb je hier iets aan? Hier kun je de statistieken bekijken van websites in diverse categorieen. http://www.belstat.nl/ Hartelijke groet, Petra
  6. Ja, iedereen kan een adwords campagne opzetten. Maar als je goede resultaten wilt boeken, zul je er wel een heleboel tijd in moeten steken om het echt goed onder de knie te krijgen. Ik kom helaas regelmatig bedrijven tegen die teleurgesteld zijn in de behaalde resultaten. Maar als je dan even doorvraagt, merk je dat ze nog geen 50% van de mogelijkheden van adwords hebben benut. Ze weten niet welke zoekwoorden ze moeten kiezen en op welke manier ze dat moeten doen, etc. Dus mijn advies is: uitbesteden! Tenzij je er echt tijd voor wilt vrijmaken en het goed wilt leren. En in dat laatste geval raad ik je aan om dan ook een adwords training te volgen, zodat je kunt leren van de ervaringen en inzichten van anderen. Zo hoef je zelf het wiel niet opnieuw uit te vinden. En hoe je een goed bedrijf moet vinden? Ik zou zeggen: ga een gesprek aan met een aantal bedrijven, vraag naar behaalde resultaten, kijk of ze ervaring hebben in jouw sector (of veel verschillende sectoren) en kies die partij die het best bij jou en je bedrijf past. En vraag om een proefperiode. Veel bedrijven sluiten contracten af, waar je meteen een jaar aan vast zit. Ik vind dat zelf heel vervelend.
  7. Hallo Megan, Ik weet zeker dat een google adwords campagne ook voor jouw webshop kan werken. Daarom een paar praktische adwords tips: [*]groepeer je zoekwoorden per artikelsoort in een aparte advertentiegroep [*]test verschillende advertentieteksten per advertentiegroep [*]gebruik de best scorende zoekwoorden in je advertentietekst [*]link je advertenties naar de bijbehorende productpagina's [*]gebruik Google Analytics om de best scorende zoekwoorden te vinden [*]als je budget beperkt is, focus dan op je best verkopende producten [*]maak analyses & rapporten om uit te vinden wat wél werkt en focus daarop Veel succes! Petra Pustjens
  8. Negatieve zoekwoorden zijn in Adwords de woorden waar je advertentie niet op vertoond wordt. Dus in jouw voorbeeld zou "behang" een negatief zoekwoord kunnen zijn. Wanneer iemand vervolgens zoekt op "behang ontwerpen" wordt jouw google adwords advertentie niet vertoond.
  9. Komen deze bezoekers via de natuurlijke zoekresultaten in Google op je website? Of zijn dit zoektermen van bezoekers die via Google Adwords op je site komen? Ik maak in de praktijk vaak mee dat bezoekers via Adwords hogere weigeringspercentages opleveren. Dat is echter niet nodig. Je kunt dit voorkomen door je adwords campagnes regelmatig te optimaliseren (negatieve woorden toevoegen, specifieke zoekwoordcombinaties toevoegen, aanpassingen in zoekwoordopties als breed, zinsdeel of exact, etc.).
  10. Ik zou de oude klanten uit de vof ook echt persoonlijk benaderen en de situatie uitleggen. Dan hoor je precies waarom ze wel of geen klant meer bij je willen zijn. Bedenk van te voren wat de voordelen voor hen kunnen zijn om weer bij jou klant te worden en communiceer deze duidelijk. Probeer ze eventueel met een extra prikkel over de drempel te helpen. En denk eens na over wat je ex-compagnon deed om klanten te werven. Wat werkte wel, wat werkte niet? En vergeet ook niet om je op nieuwe klanten te richten: Hebben jullie een website? Is deze goed vindbaar in Google? Ook kun je denken aan adverteren in Google of op marktplaats. En kijk waar je klanten te vinden zijn op internet (bijv. branche gerelateerde websites, sociale netwerken, etc.), zorg dat je daar ook aanwezig bent. Andere tips: - actief netwerken (websites als LinkedIn kunnen daarbij helpen), bezoek beurzen, congressen - zijn er andere markten waar je je op kunt richten (buitenland, andere branches) - benader potentiele klanten heel gericht (laat zien wat je voor hen kunt betekenen) Heel veel succes!
  11. De maandelijkse kosten van een Adwords campagne zijn van heel veel factoren afhankelijk, zoals o.a. * hoeveel producten/kledingsoorten/merken wil je promoten? * is er veel concurrentie? (dan zullen je kosten per klik hoger zijn) Mijn ervaring is dat je met een specifieke, goed doordachte campagne goede resultaten kunt halen, zonder dat het veel geld kost. € 550,- per maand vind ik dan ook al heel erg fors. Bovendien kun je in Adwords exact meten hoeveel leads en kopers het je oplevert. Ik zou dus ook zeggen: zet een goed doordachte campagne op, test het 1 of 2 maanden en bepaal dan of het je voldoende oplevert. En met goed doordacht bedoel ik: zet advertentiegroepen op per merk, kledingsoort, etc. kies specifieke zoekwoorden, gebruik ook uitsluitingswoorden (woorden waarop je advertentie niet vertoond moet worden), leid de kliks naar de juiste landingspages en test advertentieteksten.
  12. Beste Romano, Je mailing ziet er niet slecht uit, maar er zijn nu eenmaal meer factoren die het succes van je mailing bepalen: Zoals al werd genoemd, en meteen ook de belangrijkste: heb je de juiste doelgroep benaders? Maar ook de timing: hebben de personen die je hebt aangeschreven nu wel behoefte aan je product/dienst? Zijn ze er nu mee bezig? En kennen ze je bedrijf al? Uit onderzoeken blijkt dat bedrijven je naam zo'n 7 keer gezien moeten hebben voordat ze overgaan tot actie. Het nabellen was een goede actie: ze hebben je nu al 2x gezien/gehoord. Dus mijn advies: zorg dat je doelgroep je ook op andere manieren ziet! Denk aan persberichten, advertenties, e-mailings en faxmailings. Laat een succesvolle klantencase zien. Doe je ook aan adverteren op Internet? Met Google Adwords bijvoorbeeld bereik je je doelgroep op het moment dat zij daadwerkelijk op zoek zijn naar je product of dienst. Geef vooral niet op. Probeer gewoon iets anders en uiteindelijk merk je wat het beste voor je werkt. Veel succes.
  13. Ik heb het KvK-bestand zo'n 4 jaar geleden ingezet voor een mailing naar bedrijven met meer dan 50 werknemers en daar kreeg ik behoorlijk wat retouren op en de respons was ook een stuk minder dan op andere bestanden. Ik denk dat vooral de persoonsgegevens niet meer helemaal up-to-date waren. Ik denk dat het bestand wel prima in te zetten is als je starters wilt bereiken. Toen ik vorig jaar zelf mijn bedrijf startte heb ik gemerkt dat deze adressen van starters erg gewild zijn, met andere woorden ik werd in de eerste 4 maanden na mijn start helemaal platgemaild met allerlei aanbiedingen. Om te vermijden dat je mailing onopgemerkt wordt in dit mailbombardement zou ik juist bedrijven selecteren die een half jaar geleden zijn gestart.
  14. Hallo Ronny, Je zou ook nog een prijs op kunnen vragen bij Cendris. Wat is een hoge prijs? Weeg de prijs af tegen de kwaliteit van het bestand (hoe vaak worden de adressen opgeschoond en hoe?) en de nauwkeurigheid van selectiecriteria. Ik betaal bijv. graag wat meer als ik weet dat de geselecteerde personen interesse hebben getoond in mijn product of dienst. Verder kun je natuurlijk nog onderhandelen over de prijs (alhoewel 500 adressen voor een adressenleverancier niet erg interessant is). Een mogelijkheid is om een bepaald bedrag voor elke retourontvangst te vragen. Veel succes!
  15. De adwords resultaten zijn inderdaad bedroevend. Er moet zeker meer uit te halen. Ik denk dan bijv. aan CTR van 2-3% op campagnes (ondanks de vele concurrentie). Kijk dus een kritisch naar je zoekwoorden, bedenk er meer en cluster ze op een logische manier, bekijk of je bepaalde zoekwoorden moet uitsluiten, test verschillende teksten met elkaar (en laat er vooral je sterke punten concreet in naar voren komen), etc. En als je dat doet, zorg dan inderdaad ook dat je sterke punten meer op je website naar voren komen. Kies voor meer wervende teksten, spreek de taal van je klanten en laat ermee zien dat jij hun probleem perfect, snel, goedkoop, etc. kunt oplossen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.