Jump to content

lemans3

Super Senior
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • First name
  Dev
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  http://www.inzakenga

Company info

 • Location
  Den Haag
 1. Dit is een bekende streek van KPN. Daarom heb ik enkele jaren al geen KPN. Telefonisten die denken Ad Bouwmeester zelf te zijn. Knallen de de telefoon neer als je beetje geïrriteerd en boos reageert. Weg met die zooi die KPN heet
 2. Moderator, ik eis deze topic te verwijderen. iT HURTs
 3. Alles over auteursrecht kan je op deze site vinden. http://www.auteursrecht.nl/auteursrecht/22049/?pagnaam=homepage Jouw eindproduct wordt uiteindelijk beschermd niet de tekeningen van je product als het om hardware gaat. Je hebt altijd persoonlijke rechten maar dat zal niet genoeg zijn namaak aan te vechten. Er is op deze site eerder links van instanties/bedrijven die met octrooi rechten te maken hebben geplaatst. Gebruik het zoekfunctie.
 4. Beste Mariska, Naar mijn weten, kan je elk product op de markt namaken zolang deze niet met octrooi beschermd is. Een merk -naam/logo kan je altijd beschermen maar wil niet zeggen dat het product niet nagemaakt kan/mag worden zonder octrooi. Een auteurs recht geld alleen voor boeken/films/muziek enz. Ik zou na markt onderzoek deze gewoon in massa laten produceren zonder zoveel geld neer te tellen voor octrooien welk toch niet geld in andere werelddelen. In China is meneer Octrooi allang begraven of heeft nooit geleefd.
 5. Ik denk een ieder vrij is te investeren over de hele wereld. Verblijf je in NL dan moet je belasting betalen volgens de nl fiscale normen. Bedragen boven de 50k is de AFM niet verantwoordelijk voor. Als je onder dat bedrag gaat investeerders werven in het openbaar dan komt de AFM om de hoek kijken.
 6. Arjen Robben had ook de kinderdroom om de finale op de WK te spelen. NU staat hij daar. Als je de hoeken kent kan je schoren, hoe moeilijk het ook lijkt. De kritiek van de beste stuurlui aan wal zal je vaker de verkeerde richting doen varen. Maar hou koers in alle storm..
 7. Ik heb uit de VS een keer via internetbankieren van de ABN met spoed het bedrag binnen enkele minuten op de tegen rekening kunnen overboeken. Dus op kantoor bij je zakenrelatie inloggen en overmaken met IBAN/BIC code.
 8. Heb enkele weken geleden de belastinginspecteur in huis gehad. Geen activiteiten geen BTW. Dus alle voor afgetrokken BTW terug moeten betalen. De BTW plicht wordt afgevoerd.
 9. Internet boeren (soort gama/karwei) leveren standaard producten. Als zij een echte website met alle huidige technieken wilt moet zij deze in de VS laten ontwikkelen en door echte gepassioneerde site bouwers. IE6 wordt in de derde wereld landen of anti-tech fanatici nog gebruikt.
 10. Denk aan min 20%. Voor de branche waar jij het bedrag wilt voor lenen zelfs meer. Met een borgstellingskrediet van de overheid kom je wel uit op 20%. Maar dan moet je wel aan diverse voorwaarden voldoen welk de overheid eist. Een gedetailleerd ondernemingsplan is een van ze. Een "go" komt toch van hogerhand en die zijn wat minder "vrijgevig". Zij willen 100% zekerheden zien in de vorm van een eigen woning, spaar tegoeden, een familie die borg wilt staan of de overheid die voor 80% borg zal staan ingeval toewijzing borgstellingskrediet.
 11. Absoluut uitgesloten. Als je dat voor elkaar krijgt zonder eigen vermogen. @Marco, persoonlijke, maar ook doordat er gigantisch veel gesjoemeld is/wordt bij de banken, dat zij dan maar moeten gaan bedelen bij de overheid om gered te worden. Bestuurlijke verantwoordelijken gaan gewoon verder met hun dubieuze praktijken en worden niet gestraft. Doe het zelfde als de kleine man dan krijg je de OM op je dak. Ik noem deze bestuurders zaken doen met handschoenen. (ik heb hier over de reguliere banken)
 12. Ik ga van uit dat banken dit ook weten. Zelfs bij zo'n krediet moet men eigen inbreng van 20% hebben.
 13. Je kan beter bij particulieren proberen, de echte ondernemers die ondernemers helpen. Banken zijn niks anders dan instituten die op geld van de belastingbetaler drijven. Daar kom je door als je iemand kent.
 14. lemans3

  bavaria babes

  Nooit van Bavaria gehoord tot deze stunt, ik bedoel het verbod. Ik aan Bavaria beginnen, denk net zo lekker zijt als die babes
 15. Bij gesprek met banken over het financieren van panden in een BV of privé zijn ze eerder geneigd privé aankopen bij voorkeur te financieren. Ik ben vaker bij onderhandelingen geweest bij banken voor derden. De BV met 5 panden en privé 4 panden de banken liever zien dat je het nieuw aan te schaffen pand privé aanschaft. Een van deze vastgoedbelegger wil daarom alle panden in privé overbrengen of verkopen. Hij is ook door een grote vastgoedbelegger (30+ jaren) aangeraden om de BV's (Holding en werkmij.) te sluiten cq verkopen. De BV kost je alleen maar geld als je weinig te doen heb met onderhoud, verbouwing, zelf verhuren etc.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept