loading
Ga naar inhoud

Martok

Senior
 • Aantal berichten

  33
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 • Jij bent:
  ondernemer in spe
 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine

Registratie

 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  25-30
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  KVK
  Belastingdienst

Recente activiteiten

 1. De melding is juist. de WWW. met en zonder worden als twee aparte 'sites' gezien. Een veelgeziene oplossing is inderdaad om doormiddel van een redirect al het verkeer van niet-www naar www (of andersom) te sturen. Echter er is een alternatieve oplossing indien je bang bent voor resultaat verlies in Google. Met de Google Webmaster tools is het mogelijk om de www en niet-www 'samen te voegen'. De twee blijven dan beide 'apart' maar voor Google worden ze samen genomen. Succes. Linkje: http://www.google.com/webmasters/tools/
 2. Dit systeem zal Google natuurlijk nooit gebruiken om de pagerank/positie van sites te verhogen. Als dit zo was dan zie je binnen de kortste keren enkel nog spam sites bovenaan staan. Een botje die automatisch alle spam sites omhoog 'klikt' is relatief eenvoudig te maken. En een botje kan heel wat meer werk verrichten dan handmatig je siteje omhoog klikken..
 3. Dit zou je kunnen uitzoeken middels een enquete. Bij het eerst volgende bezoek van gebruiker kan je een venster weergeven waarin je vraagt om mee te doen aan een usability onderzoek. Door middel van een paar eenvoudige meerkeuze vragen zou je erachter kunnen komen wat de wensen van je gebruikers zijn. eventueel zou je iets kunnen verloten onder de deelnemers om deelname aantrekkelijker te maken. Vergeet niet (mocht je dit doen) om dit venster enkel aan geregistreerde klanten te laten zien. Iemand die voor het eerst op je site komt, wil je niet 'wegpesten' door een enquete die gaat over een site waar ze voor het eerst komen.
 4. Het blijft natuurlijk altijd een persoonlijke voorkeur. Wat de een wel handig vind is voor de ander weer een ergernis. Persoonlijk vind ik een menu dat altijd op dezelfde plaats staat wel makkelijk werken, maar ik irriteer me er niet aan als ik terug naar boven moet scrollen.Wel zou ik dit zo klein mogelijk houden, dus met uitklapbare menustructuur zodat de ruimte die overblijft maar minimaal word verkleind.
 5. Dan kun je meteen weer stoppen met aan de slag gaan, want dit is een 'probleem' dat je niet gaat kunnen oplossen. Iedere website die soms kleiner dan één schermgroote is en soms groter dan één schermgroote heeft dit 'probleem' namelijk. Het valt mij (als trouwe Opera gebruiker) niet eens meer op dat het gebeurd. Eenvoudige oplossing is om de scrollbar altijd weer te geven, danwel als niet actief.
 6. Heren, Nogmaals dank voor de aangeboden support. Het is gelukt. Met vr. gr. Patrick
 7. Beste iilhan, Ik ben benieuwd. Ik zal de bedragen vanavond invoeren en kijken of het wil versturen. Mijn dank! Met vr. gr. Patrick PS. Ed, tik op de site van de belastingdienst even KOR in en er gaat een wereld voor je open ;)
 8. Bedankt voor jullie reacties. @joost, normaal gesproken helpt een vriend me, maar die is momenteel te ziek om uit bed te komen.. Dit zal dus geen gewoonte worden en deze situatie is ook niet alledaags, dus misschien dat iemand in de toekomst hier ook iets aan heeft. @iilhan, bedankt voor je voorbeeld, dit zou zo inderdaad de KOR weer kloppend maken. Echter heeft ronaldinho een goed punt. Hoe verwerk ik de reeds ontvangen bedragen, want deze zal ik moeten terug betalen omdat ik deze onterecht ontvangen heb?
 9. De Nederlandse wet verplicht alle besloten vennootschappen, naamloze vennootschappen, coöperaties en onderlinge waarborgmaatschappijen ieder boekjaar een financieel verslag te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Zijn er echter ook verplichtingen voor eenmanszaken? Ik kan hier werkelijk niets over vinden, dus ik ga er bijna van uit dat dit niet zo is, maar om toch aan de veilige kant te zitten deze vraag. Met vr. gr. Patrick
 10. Beste forumleden, Door een ellendig griep virus heb ik nu pas weer enig fut om achter mijn computer te kruipen, vandaar de tijdsnood. Dat neemt niet weg dat binnen drie dagen de aangifte binnen moet zijn bij de belastingdienst en ik graag enig advies zou willen ontvangen. Eerst de informatie uit de vorige kwartalen: 1e kwartaal Inkomsten € 0,00 BTW € 0 Uitgaven € 7140,01 BTW € 843 Teruggevraagd en ontvangen € 843,- 2e kwartaal Inkomsten € 0,00 BTW € 0 Uitgaven € 3435,11 BTW € 349 Teruggevraagd en ontvangen € 349,- 3e kwartaal Inkomsten € 6057,00 BTW € 960.96 Uitgaven € 641,23 BTW € 86,70 Gebruikt gemaakt van KOR voor € 874,26 4e kwartaal Inkomsten € 6902,00 BTW € 1102 Uitgaven € 2420,15 BTW € 12 Te verrekenen € 1090,- Het totale btw bedrag na afrek voorbelasting komt onder de € 1345: ((1090 + 874) - (843 + 349)) = € 772,- Hoe vul ik de aangifte vierde kwartaal in, aangezien ik reeds bedragen in kwartaal 1 en 2 heb terugontvangen, maar in kwartaal 2 niets heb hoeven betalen. Graag een zo duidelijk eenvoudig antwoord mogelijk, aangezien mijn hoofd er nog steeds niet helemaal bij is na dit griep virus, maar dit toch echt niet kan wachten.. Mijn dank is groot. Patrick
 11. Ik verbaas me nog steeds dat mensen hier in dit topic reageren. Al het advies dat word gegeven, wordt direct weer 'in de verdediging' terug geschopt. So.. why bother at all?
 12. Nee hierover hoef je als bedrijf geen BTW te betalen en kan je dus ook niets terugvragen. Indien je dit als particulier hebt aangeschaft is het mogelijk dat er wel BTW berekend is, maar ook dit kan je dan niet terugvragen (U.S. is buiten E.U.)
 13. Links mag je natuurlijk altijd plaatsen, maar zodra je content gaat overnemen ben je verkeerd bezig. Op content rust namelijk o.a. auteursrecht en hiervoor heb je dus toestemming nodig. Een link is niets meer dan een verwijzing en dat is natuurlijk niet verboden.
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké