Jump to content

asteriskfreak

Super Senior
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  innovatief onderneme

Company info

 • Location
  Limburg

Vision

 • My opinion about innovation
  Innovatief communiceren leverd jaarlijks veel geld op.
 1. Bedrijf is inmiddels uitgeschreven bij de KvK. Case closed denk ik
 2. Wat me wel opvalt is dat de website van hun eruit ligt. Verder kwam ik bij SIDN dit tegen. En bij de KvK dit De website lavdm is inderdaad onderdeel van Nihof & Parters Juristen. In punt 13 heb je gelijk. Waarom doe je geen aangifte als je denkt door lavdm opgelicht te zijn?
 3. Ik heb een asterisk centrale, en wat mij betreft wil ik je op mijn centrale wel gratis een extra conference aanmaken. Je hoeft dan geen duur 0900 nummer meer te bellen maar gewoon een vast nummer in Nederland. In dit geval een 043 nummer in Maastricht. Ik verdien hier helemaal niks aan, maar wil je kennis laten maken met Asterisk en de mogelijkheden. Stuur me maar een PM hierover
 4. Maar als je in de USA ook kan inbellen dan kun je dit toch beter doen dan zo'n duur 0900 nummer bellen, of zie ik dat verkeerd? Bellen naar de USA kost haast niks meer. Ik heb het inbelnummer in de USA gebeld en je kan daar ook gewoon inbellen vanuit Nederland. Ik zal geen gebruik maken van deze dienst, omdat mijn asterisk centrale de conference feature al ingebouwd heeft. Verder vond ik de geluidskwaliteit erg slecht van deze conference service. Nu heb ik wel ingebeld in de USA, misschien dat dit wat uitmaakt maar ik gebruik toch liever mijn eigen centrale hiervoor.
 5. Een doorgeschakelde oproep van de centrale naar een mobiel nummer is niet door te verbinden vanaf je mobiele telefoon. En om eerlijk te zijn zou dit ook niet echt aan te raden zijn. Want als iemand achter dit foefje zou komen dan zouden ze in principe op jouw kosten kunnen bellen. Dit is in de begintijd van Asterisk een behoorlijke bug geweest welke ze inmiddels hebben dichtgetimmert Heb je een geschikte telefoon die zich met het sip protocol kan registeren op je Asterisk centrale via UMTS dan is doorverbinden wel mogelijk vanaf je mobiele telefoon.. Het voordeel hiervan is dat de inkomende gesprekken binnenkomen op een extentie van je centrale i.p.v. je mobiele nummer maar toch binnenkomen op je GSM. Het bespaart je zeker een dure doorschakeling uit naar je GSM nummer Hiervoor heb je wel een flafree UMTS abbo nodig van je GSM provider.
 6. Ja hoor. Met een Asterisk centrale kun je gelijktijdig een aantal telefoons tegelijk laten overgaan.
 7. Aaarghh hier gaan mijn nekharen spontaan van overeind staan. ::) Als je iets voor een goed doel doet, probeer daar zelf niet beter van te worden. Ik begrijp je standpunt dat je er tijd en energie in steekt, maar in dat geval zou ik er dan gewoon niet aan beginnen. Als ik het goed begrijp zou er van die 1000 Euro al 40% aan kosten af gaan. Dit is dus bijna de helft van het opgehaalde bedrag. Dit is nu wat die grotere instellingen dus ook doen en voor mij een reden om niks aan goede doelen te geven! Ik zie dat het zich om een sponsorloop gaat. Waarom voorzie je de deelnemers niet van een soort reclame op hun jas of shirt met jullie bedrijfsnaam? Ik ben van mening dat een goed doel organiseren geld moet kosten in plaats dat het geld moet opleveren. Op deze manier ben je dus echt met een goed doel bezig.
 8. Kun je me nader toelichten waarom iemand vanuit een zolderkamertje meelift op de marketinginspanningen van anderen?. Ik denk dat degene met dergelijke inspanningen toch iets fout doet. Daarbij als ik een winkel binnenstap zie ik heel vaak van die kaugumvretende verkopers die pas na 30 minuten eens aan me komen vragen of ze me kunnen helpen. Daarbij komt nog eens dat ze de ballen verstand hebben van datgene wat ze verkopen. Als ik in Thailand een zaak binnenstap dan staat de verkoper gelijk naast me en probeert me zoveel mogelijk informatie te geven over het produkt. Het lijkt wel of verkopend Nederland het geen ene moer intereseert of ze wel of niks verkopen. Ze krijgen op het einde van de maand toch wel hun salaris. De enige reden dat ik iets in een fysieke winkel koop is dat ik het gelijk wil hebben. Ik heb wel van tevoren op internet heel veel dingen uitgezocht over het produkt., De verkoper hoeft alleen nog maar naar de kassa te lopen om af te rekenen.
 9. Het beste kun je morgen gewoon even contact met de Douane opnemen en hen die vraag stellen. Ook al is het een mini hij lijkt gewoon sprekend op de iPhone. En als hij volgens jou op de LG lijkt dan mag je hem ook niet importeren.
 10. Ik denk dat je hier wel flinke problemen mee gaat krijgen bij het invoeren. Hij wordt verkocht als zijnde een iPhone, lijkt er ook op maar softwarematig is het gewoon een onding. Op vakantie in Thailand heb ik zo'n nepperd in handen gehad, en liep constant vast bij het gebruik. Ik kon deze kopen voor omgerekend 45 euro, maar is het geld totaal niet waard. Het enigste voordeel wat ik wel fijn vond was dat je er 2 simkaarten tegelijk in kon gebruiken.
 11. Beste Bugs Bunny, Is het de bedoeling dat je via de ether gaat uitzenden, en zit je doelgroep in Nederland? Mocht dit zo zijn dan zou ik toch eerst even goed de mediawet gaan lezen. http://www.cvdm.nl/ Waarom wil je het persee zo groots aanpakken in het begin? Ik kan me vaag herinneren dat er iemand via internet zijn eigen show heeft en deze gigantisch goed bekeken wordt. Ik denk dat TV kijken via internet de toekomst gaat worden en daar kun je nu al je voordeel mee behalen door daar al je pijlen op te richten. Het scheelt je voor te beginnen al gigantisch in de kosten. En wil je ondanks alles toch voor een eigen omroep gaan, dan zou je kunnen overwegen om een plek binnen het publieke bestel te bemachtigen. Hiervoor dient je omroep geloof ik minimaal 50000 leden te hebben. Het voordeel van een publieke omroep is dat je minder afhankelijk bent van reclame inkomsen omdat je ook een bepaald budget van de overheid krijgt toegewezen. Hierdoor heb je als omroep een iets meer solide bestaan dan een commerciele omroep die volledig afhankelijk is van reclamegeld.
 12. Iris ik heb je een PM gestuurd. Ik denk dat je de naam wel leuk zal vinden. ;) Mocht je de naam bevallen dan kan ik je aanraden om dan gelijk dat domein te registreren voordat je hem naar buiten toe brengt.
 13. Waarom zou iemand die zoiets op een zolderkamer doet hier een boodschap aan hebben? Degene die het produkt of dienst afneemt bepaald uiteindelijk aan wie hij / zij het geld uitgeeft. Dit heet marktwerking Het feit dat iemand met weinig onkosten hetzelfde produkt of dienst kan aanbieden, en het ook nog goedkoper kan vind ik eerlijk gezegd een topprestatie. Iedere ondernemer probeert met zo min mogelijk kosten zoveel mogelijk winst te halen door een produkt of dienst te verkopen. Dat je als ondernemer veel kosten maakt omdat je een winkelruimte en personeel hebt, kun je nu eenmaal niet toeschrijven aan een zolderkamerbedrijf.
 14. Je kan op een of andere manier dus ook niet zonder die zolderkamerbedrijfjes. Toch krijg ik het idee dat je niet echt met de tijd mee gaat. Je kiest bewust voor geen webshop. Je moet niet vergeten dat het nu een zeer slechte tijd is gezien de economische omstandigheden. Winkelstraten zullen minder druk bezocht worden dan, in betere tijden. Daarbij kiest men vaker voor internet om zaken te doen omdat dit toch een stuk gemakkelijker is. Wat die nepbedrijfjes betreft zoals jij ze noemt even het volgende. De meeste beginnen op zolderkamertjes omdat het in de beginfase nog niet rendabel is om een pand te huren, laat staan om personeel in te zetten. Hierdoor kan men goedkoper iets aanbieden, en omdat men dit veelal naast een bestaande baan doet is dit de ideale springplank. De benaming nepondermer vind ik dan ook niet passend in dit geval. Probeer je meer te focussen hoe je het zelf beter zou kunnen, en probeer tevens wat zeilen bij te zetten zodat je schip weer de juiste koers vaart
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept