Jump to content

Ard

Senior
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Overweertstraat 104, Weert, 6004XZ, Netherlands
 • Company or organization name
  AT-Automation B.V.
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Dank je Hans voor je reactie. Je bedoelt dat ik contact kan opnemen met de bedrijfsarts van haar andere werkgever? Zijn er vergelijkbare gevallen bekend over hoe een reintegratietraject er uit ziet als er meerdere werkgevers zijn en dus ook meerdere bedrijfsartsen?
 2. Twee weken geleden heeft een van mijn werkneemsters die ook een parttime baan heeft bij een andere werkgever zich ziek gemeld. Door de aanhoudende werkdruk bij haar andere baan is het haar even te veel geworden. Ze heeft er meermalen aangegeven dat de werkdruk te hoog was maar hieraan hebben ze geen gehoor gegeven. Ze heeft een gesprek gehad bij de bedrijfsarts van haar andere werkgever en ze moet in gesprek gaan over het reintegratietraject. Welke rechten heb ik in dit verhaal. Het zou toch logisch zijn als ze eerst weer bij mij gaat werken? Bij mij heeft ze geen hoge werkdruk en kan ze dus rustig weer in het arbeidsproces terugkomen.
 3. Het lijkt me een beetje onnodig om te reageren op een post van twee jaar geleden. Zoals ik het zie heb je ff wat zitten te zoeken om je spam kwijt te kunnen. Niet echt netjes maar wel knap om er binnen een half uur drie te vinden. Welkom op HL maar dit lijkt me niet echt de bedoeling. ???
 4. Hoezo vang je dubbel? Stel ik vraag 50 cent per km aan kmvergoeding. Hiervan mag ik 19 cent aftrekken aan zakelijke kilometers. De overige 31 cent zijn dus belast.
 5. Ben het wel met cath eens. Ik heb het verhaal van down (marcel) op de voet gevolgd, en ik kan heel goed begrijpen dat je zo'n verhaal niet direct onder je eigen naam post. Zelf ben ik ook onder een pseudoniem op HL begonnen omdat ik vragen had waarbij ik onder mijn eigen naam niet alle informatie had kunnen geven. Ik ga op zoek naar een mooie foto ipv het robotje ;D
 6. Ard

  hypotheek en vof

  Yep, Ik ben enkele jaren geleden vanuit een vaste baan een eenmanszaak gestart. Twee jaar later een VOF aangegaan. In beide gevallen geen problemen met de hypotheekverstrekker gekregen. Zolang je betaalt is er niets aan de hand.
 7. Hallo Wirrawirra, Het urencriterium bepaalt het aantal uren dat je aan je onderneming moet besteden om door de belastingdienst als ondernemer te worden aangemerkt. http://www.lancelots.nl/bedrijfsvoering/inkomstenbelasting/urencriterium Voldoe je niet aan het urencriterium, dan kun je geen gebruik maken van de ondernemersfaciliteiten: ondernemersaftrek, startersaftrek ed. In een VOF met 2 firmanten heb je in beginsel recht op 50% van de winst (correct me if i'm wrong). Dit valt onder de IB en moet dus worden opgeteld bij het salaris wat je in loondienst krijgt. Hierover moet dus IB worden betaald. In een eerder topic (https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=47;action=display;threadid=21266) is je geadviseerd stappen te ondernemen. Heb je hiermee al iets gedaan?
 8. Iedereen gaat er maar steeds vanuit dat de goede werknemers de dupe worden van de slechte werkgevers als het ontslagrecht wordt versoepeld. Nu is het zo dat de goede werkgevers de dupe worden van de slechte werknemers.
 9. Hier sluit ik me volledig bij aan. Succes Joost.
 10. Ik denk dat versoepeling van het ontslagrecht een uitkomst zou kunnen zijn voor kleine ondernemers die er tegenaan hikken om personeel aan te nemen wanneer ze het steeds drukker krijgen. Je komt er namelijk zo moeilijk vanaf als de drukte zich niet doorzet. Natuurlijk is een uitzendbureau een optie, maar je betaald een hoop geld waar beide partijen (werknemer en werkgever) niets aan heeft. A
 11. Ard

  Uittreden VOF

  Hallo Peeuw, Je kan dit laten opstellen door een jurist.
 12. Ard

  Uittreden VOF

  Goedemorgen Peeuw, Het is raadzaam om een ontbindingsovereenkomst op te stellen. Hierin zijn zaken opgenomen zoals de verdeling van de activa en passiva, wie draagt zorg voor de administratie, aan wie komen de opdrachtgevers/klanten toe, is er een concurrentiebeding van toepassing.
 13. Onderwerp: Hoe alles regelen na faillissement? [lees maar eens......] (gelezen 5616 keer) Hoezo zou er niemand op zitten te wachten. Ik sluit me aan bij StevenK en Jeroen. Vooral doorgaan dus
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept