melissavalkenburg

Senior
  • Aantal berichten

    45
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door melissavalkenburg

  1. Ik heb de beste man nu een e-mail gestuurd dat ik niet aan zijn verwachtingen kan voldoen. Dit komt omdat ik kwaliteit wil leveren en dit met deze tijdsdruk niet haalbaar is. Ik heb hem succes gewenst met het vinden van een nieuwe tekstschrijver ;). O en ik breng de vijf euro niet in rekening hihi. Die kan ik wel missen en ik ga vandaag lekker aan de slag met een grote opdracht.
  2. Bedankt voor de reactie. Dit is inderdaad een goede formulering en zo ga ik reageren. Wat betreft het administratiekantoor dit is een nieuw project. Officieel ben ik niet als tekstschrijver afgestudeerd en was dit een uit de hand gelopen bijbaantje waar ik goed mijn brood mee kan verdienen nu ik afgestudeerd ben. Maar ik wil graag mijn administratiekantoor nog steeds starten. Hier ben ik meebezig en ondertussen heb ik als basis levensonderhoud mijn teksten ;).
  3. Bedankt voor de reacties. Ik zag in mijn onderschrift Webdedign staan, maar dit doe ik al lang niet meer. Ik ben sinds 2010 bezig me mijn SEO geoptimaliseerde tekstbureau. Dit betekent dat ik voor een paar cent per woord teksten schrijf. Gezien de prijs was dit een korte tekst. Ik zie regelmatig dat klanten me eerst uitproberen met een kleine opdracht en hierna met een opdracht van € 200 komen. Vandaar dat ik ook kleine aanneem. Ik zit er alleen nog mee hoe ik deze man afwijs zonder negatieve referentie Want in zijn ogen ben ik een slechte zpp'er omdat ik s'nachts niet voor hem klaar sta.
  4. Hallo allemaal, Ik ben inmiddels sinds 2007 ondernemer, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Als zzper huur ik me zowel voor grote als kleine opdrachten uit. Ik heb me uit laten huren voor een opdracht van slechts € 5. Iedere kleine klant kan later een grote klant worden is mijn motto hierin. Alleen ontstaan er al vanaf het begin problemen. Mijn klant mailt mij een opdracht door terwijl ik in bespreking zit met een andere potentiële klant.. Ik check tijdens een gesprek uiteraard geen e-mail. Vervolgens zie ik bij terugkomst 20 mailtjes (niet overdreven). De een is nog bedreigender dan de ander. Het kwam er op neer dat ik een slechte zpp'er was dat ik niet binnen 1 uur reageer. Het ging echt om 1 uur en geen dagen. Ik heb vanuit het oogpunt klant is koning de beste man proberen uit te leggen dat ik in bespreking zat. Vervolgens heb ik hem gemeld dat ik direct voor hem aan de slag zou gaan. Ik krijg een mail terug dat hij het dan wel binnen 30 min verwacht. Op het moment dat ik de opdracht terug mail wordt ik gebeld door de beste man waar de opdracht blijft. Nou in uw postvak in. Dit is vervolgens klaar en afgerond tot afgelopen nacht. Ik ben 4x gebeld door deze meneer in kwestie en mijn mail zat vol berichten. Hij had bedacht dat hij vannacht nog een tekst nodig had en hij werd kwaad dat ik deze niet lever. Ik ben er nu echt helemaal klaar mee en begin zelfs kwaad te worden. Ik snap dat de klant koning is, maar ik wil niet op zo'n manier gecommandeerd worden. Het punt is alleen dat hij op een forum zit waar ik tientallen positieve referenties heb staan. Met 1 klik heb ik een negatieve en ik wil toch echt van deze man af. Hoe pak ik dit het beste aan?
  5. Allereerst de website ziet er heel mooi uit! Het logo is inderdaad zoals eerder genoemd misschien iets te bling bling past niet heel erg bij een kraam cadeau winkel. Maar voor de rest ziet het er prima uit! Wat mij op valt is dat er voornamelijk een hoop grote en dure cadeau's op staan. Iets dat voornamelijk papa/mama voor hun kind zullen kopen. Misschien is het een idee om een paar goedkopere hebben dingetjes te plaatsen die kraam visite kan kopen en mee brengen. Voor de rest is het inderdaad een heel leuk concept! Veel succes er mee ;)
  6. Je zou voor Ideal even kunnen kijken bij Mollie (let op! is geen bedrijf van mij en ik heb niks met me te maken dus geen spam). Gezien je virtuemart gebruikt, hun hebben een ideal systeem die relatief simpel te integreren is binnen Virtuemart. En als het niet lukt hebben ze ook nog eens een snelle helpdesk. Daarnaast betaal je alleen de transactie kosten daar dus geen bedrag per maand ofzo. Ik heb er ervaring mee en vind het prima werken :) Over het algemeen hoort Joomla niet traag te lopen en helemaal niet met dit ontwerp. Ik zou als ik jou was even een e-mail sturen naar je host even vragen hoe dit zit. Misschien dat hij kan aangeven waar het aan ligt.
  7. Het concept klinkt leuk en zou denk ik best kunnen werken. Alleen de uitvoering er van is nog niet helemaal zoals het zou moeten. De website ziet er erg simpel en kaal uit. De website is gemaakt in joomla en dat is zeker een reden waarom het jammer is dat het er zo kaal uit ziet. Er zijn namelijk heel veel mogelijkheden op het gebied van Joomla ook qua layouts. Nu kan het natuurlijk dat er geen budget is voor een webdesigner. Maar het mooie van Joomla is dat er een hoop gratis templates te vinden zijn die ook naar wens kunnen worden aangepast zonder al te veel kennis. Ik zou als ik jou was gewoon even googelen op free templates en de webshop een professionelere uitstraling geven. Hoe een webshop er uit ziet is voor veel mensen belangrijk het is tenslotte je visitekaartje. Daarnaast inderdaad de merken maar goed dat heb je denk ik wel meer gelezen als ik het topic bekijk hihi. Succes!
  8. Hoi Frans, Bedankt :D Het was alleen even zoeken naar waar me topic gebleven was hihi. Groetjes, Melissa
  9. Hallo Allemaal, Ik ben op dit moment bezig een vof op te zetten samen met iemand waar ik al eerdere projecten mee heb samen gewerkt. Alleen we komen gewoon niet op een bedrijfsnaam. Wat de een goed vind dat vind de ander weer niet goed. Ik hoop eigenlijk of hier iemand ideeën heeft. Het gaat om een evenementenbureau met unieke tv/film concepten. We zijn opzoek naar of een engelse naam met iets van Events er achter of een leuke unieke nederlandse naam. Zo kwam eerder op ons lijstje voor: Teevevents maar dit heeft weer alleen met tv te maken en niet met film. Als iemand een suggestie heeft wij zijn er heel blij mee :D Groetjes, Melissa
  10. Bedankt voor alle reacties hier heb ik wat aan :)
  11. Bedankt voor de snelle reactie dan ga ik dit doen :)
  12. Hoi, Ik ben op dit moment bezig met een evt. grote opdracht. Het gaat om een aardig geld bedrag en omdat ik zeker weet dat ik de evt. gemaakten kosten in iedergeval terug krijg wil ik een aanbetaling laten doen. Maar mijn vraag is of je dit zomaar mag doen een aanbetaling en van hoeveel %? Alvast Bedankt! Melissa
  13. Hoi, Ik heb voor het ontwerpen van logo's iemand in dienst maar deze gaat er voor een periode tussenuit. Nu wil ik ipv die gene een freelancer inzetten die als er teveel werk is bij een opdracht bij springt. Ik heb zelfs al iemand gevonden maar deze heeft alleen een btw nummer. Is het mogelijk dat ik die gene alleen per opdracht betaal? Of zitten hier allemaal haakjes en oogjes aan? Alvast Bedankt! Groetjes, Melissa
  14. Ik denk ook wel dat het een goede investering van EZ is. Nieuwe ondernemers leveren weer meer belastingeld op door dat ze geld omzetten. En als ze door middel van dit ook weer de nieuwe ondernemers helpen :) Ik heb er op zich ook geen problemen mee dat EZ sponsort.
  15. Hey, Ik heb zitten nadenken over persoonlijke benadering. Dus het benaderen van bedrijven waarvan ik evt. de website zou kunnen opknappen. Hoe zou ik dit het beste aan kunnen pakken? Zou ik gewoon een bedrijf kunnen mailen of een brief kunnen sturen van dit en dit het geval? En evt. als bijlage een ontwerp? Of zouden jullie dit anders aanpakken graag hoor ik jullie ideetjes :D Groetjes, Melissa
  16. Hmm ik heb zitten denken over kleurgebruik zoals ik even terug las gaat het hier om een bedrijf dat zich richt op bedrijven. Paars is de kleur die zakelijk doet overkomen maar toch vernieuwend. Misschien kan je hiermee spelen maar goed dat wil niet zeggen dat de kleur paars moet zijn zoals Karel zegt het gaat om eigen keuze's denk ik. Welke kleur vind jij het beste bij een bedrijf passen? Ik denk dat het daar om gaat jij weet het beste waar jou idee voor staat denk ik :)
  17. Ik vind het blauw wel beter over komen dan het rood. Wist je dat kleur veel over een bedrijf kan zeggen? Elke kleur zegt namelijk iets en met rood kan je vaak zeggen: Pas op! Gevaar! Met andere woorden komt het logo vooral met de uitroeptekens drijgend over wat denk ik niet de bedoeling is. Het blauw komt daarin tegen natuurlijk veel rustiger over ook voor onze ogen, en staat ook voor rust ;) Verder weet ik ook niet of deze logo wel passend is bij het onderwerp. Maar natuurlijk gaat het ook om wat jij vind dus wat jou mening is :)
  18. Welkom op het forum :) Ik hoop dat je het hier naar je zin gaat krijgen! Je kan hier een hoop info krijgen over het starten van een bedrijf in Nederland. En als je iets niet snapt dan kan je dit gewoon vragen ;)
  19. Okey bedankt dan weet ik wat er fout is ;)
  20. Hey, Ik wilden in het aanbod gedeelte mijn advertentie plaatsen ik heb namelijk genoeg posts. Maar nu heb ik tot 2x toe gehad dat zonder reden mijn advertentie weg is..... Waar ligt dit aan? Alvast Bedankt voor de reactie! ;D Groetjes, Melissa
  21. Dankje :) Zoals ik al gezegd heb ga ik de komende tijd zeker aan me portfolio werken ben er al mee bezig ;)
  22. Ja logisch :) maar ik denk dat ik het gewoon ga proberen qua kosten is het namelijk als ik 2 a 3 klanten gehad heb erdoor het er al uit heb. Maar ik denk dat het gewoon een kwestie is van proberen en kijken wat ervan terecht komt.
  23. Voor 2e hands moet je denk ik gewoon bij consumenten zijn. En later zou je via je website of winkel iets neer kunnen zetten van bij ons kunt u je oude games inleveren in ruil voor waardebonnen of geld wat je wilt. Waardebonnen is het leukste want dan kopen ze weer wat bij je winkel.
  24. Nee, da's handig, zo'n onderwerp openen met de titel 'voorstellen'..... :( Je bent toch op zoek naar serieuze reacties, of niet? Nou het begon met voorstellen en is toen daarop terecht gekomen. Als je het topic leest kan je dat zien.... :-\ @Peter Bonjernoor nou wat een beetje mijn gedachten is wat als je een nieuwe ondernemer bent en opzoek bent naar een webdesigner en je toevallig in je brievenbus een folder binnen krijgt van een webdesigner ga je dan er niet naar kijken of wel? Ik heb deze vraag aan verschillende mensen nu gevraagd en ik kreeg als antwoord ja.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.