Jump to content

Anoniem56

Senior
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Herdersveld 8, Someren-Heide, 5712VD, Netherlands
 • Company or organization name
  Eärendil loopbaanadvies en coaching
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Nog Geen

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  willen groeien, als persoon en met hun (eigen) bedrijf.
  Mensen die het aandurven te gaan voor wat ze werkelijk willen, wat ze energie geeft en hun dag zinvol willen doorbrengen.
 • My opinion about entrepeneurship
  Het leukste wat er is: zelf verantwoordelijk zijn, alle ups en downs echt meemaken en doorzetten.
 • My opinion about innovation
  Zoeken naar wat 'moet' kunnen en dat vinden is het mooiste wat er is.
  Dat kan ook tijdens menselijke coachingstrajecten het geval zijn: verandering is immers vaak innovatie!
 1. Mislukking? Dat is voor mij de aanjager om er nog beter en harder tegenaan te gaan. Mislukking? Een reden te meer om me (nog) verder te verdiepen in mijn doelgroep en klant. Mislukking stimuleert mij door te gaan en wonderlijk genoeg voel ik met steeds sterker worden en meer gemotiveerd dan daarvoor (als dat al nodig was).
 2. Yantje, Vraag je zelf eens af waarvoor ze jou 's nachts om 3 uur wakker mogen maken. Zegt dat iets over jouw passie? Iets waarvoor jij helemaal wilt gaan? Misschien is dat jouw gat in de markt wel, jouw talent. Daar heb je vast meer voorraad van dan een blik hostessen of zo. Overigens, mannelijke hostess, is dat iets?
 3. Geen moeite genomen zich in jou te verdiepen? Een slecht gevoel bij zijn aanpak? "Geen interesse" en verder over naar de orde van de dag. Geen energie insteken.
 4. Ik heb een reus uitgedeeld laatst omdat ik de bijdrage zo waardevol vond, dat ik dacht: wow, je bent een reus! En volgens mij is dat toch de bedoeling daarvan? Alleen, ik vraag me niet zo vaak af of iemand een kneus is ??? De meesten bedoelen het toch altijd goed?
 5. Breng wat flessen wijn rond met een persoonlijk kaartje. Kerstavond met kinderen en aanhang, kado's onder de boom. Elk jaar weer gezellig. Voor de rest: luieren, nadenken, wandelen. Enne, vanaf de 29e december weer aan de gang; voor mij een werkweek: opruimen, afspraken nakomen et cetera.
 6. Mooi! Maar hoe werkt het? Waar zet ik die vast? En inderdaad, de bankschroef of een ouderwetse knie op een bierkratje werkt ook.
 7. Nou, voor personeel kan dan evt een nul-urenvergunning worden aangevraagd zodat UWV de loonbetaling(deels) kan overnemen. Maar nu dat niet speelt, des te beter voor jullie en voor hun. Veel sterkte met de situatie.
 8. Dank Michel voor jouw toelichting. Morgen even (ahum) Excel er op loslaten en kijken wat het beste is.
 9. Een stilzwijgend verlengde overeenkomst is toch een overeenkomst? Volgens mij geldt onder gelijkblijvende omstandigheden het concurrentiebeding nog altijd. Maar los daarvan: is er in overleg niet te besluiten het te laten voor wat het is en er geen beroep op te doen?
 10. Wanneer is het dan gunstiger om een auto via de zaak te doen? Leasen of kopen? Ikzelf rij een oude Vectra (1998) maar volgens de fiscus nog een jonkie, en nog zeker geen 25 jaar oud. Heb deze als particulier en voer de zakelijk gereden kilometers op tegen €0,19 in de boekhouding. Lijkt mij de handigste manier of vergis ik me?
 11. Volgens mij is recentelijk ook al een vraag gesteld over tariefberekening. Kijk ook eens op: http://www.loonwijzer.nl/home/eigenbaaswijzer/tarief-check
 12. Zijn die er dan? Met een IQ van 90+ ben je slim genoeg om juist van de politiek af te blijven ;)
 13. Nadat ik ook nog eens het topic over WSNP heb doorgenomen, zou ik (mocht ik ooit in die situatie geraken) kiezen voor failliet gaan. Inderdaad lijkt het of een faillissement in Nederland te maken heeft met falen, niet kunnen ondernemen of zoiets. Misschien omdat in ons landje nog altijd iets heerst van: doe maar gewoon, doe je al gek genoeg. Dat gaf juist de ander, de ondernemende mens, de ruimte om te handelen. Een ondernemer die failliet gaat heeft normaal gesproken zijn stinkende best gedaan zijn bedrijf rendabel te laten zijn, daar hard voor gewerkt en het tij tegen gehad. Nou en? Kan toch gebeuren. Belonen en opnieuw laten starten en hem/haar vooral laten vertellen waardoor het de eerste keer niet zo lekker ging. Kunnen we allemaal, de starters incluis, behoorlijk van leren lijkt me.
 14. Ik heb zelf brochures gemaakt, in de huisstijl en stuur deze als pdf. Tevens ook gewoon per post, met twee visitekaartjes en wat andere dingen 'opdat ze mij niet vergeten'. Lekker lage kosten en toch direct inzetbaar.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept