Jump to content

status

Senior
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Male
 • First name
  Rob
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. ik heb de vraag al zien voorbij komen maar toch in een net iets andere context. het zit namelijk zo: Voor het gemak is onze bedrijfsnaam: xfactor xfactor.nl en xfactor.com zijn beide respectievelijk door een mediabedrijf en een hostingbedrijf opgekocht waarbij het media bedrijf eventueel op zijn homepage vermeld dat ze het mogelijk doorverkopen. Ze hebben namelijk een reeks domeinnamen opgekocht voor hun toekomstige activiteiten. .net en de rest van de domeinen zijn wel gewoon beschikbaar xfactor is niet opgenomen in het handelsregister en ook niet in het merkenregister. als ik met mijn webshop online ga op het .net domein en me inschrijf op in beiden registers kan ik dan het .nl domein opeisen? Zo niet , mogen zij dan een dergelijke dienst aanbieden in de toekomst op dat domein? (aangezien ik eerder ben met deze dienst en met deze naam ingeschreven sta?) ik wil hier graag goed op voorbereid zijn om zo later niet voor een verrassing te komen.
 2. ik heb het niet gezien maar verkopen ze tvtjes of proberen ze grote orders b2b binnen te halen van bijvoorbeeld printers of netwerk apperatuur? dat lijkt mij wel een verschil.. denk dat je iemand in een detailhandelzaak geen topverkoper kunt noemen.
 3. aan de ene kant vind ik dat je gelijk hebt dat je ook hiermee niet persoonlijk of zelfs onbereikbaar kan zijn. Maar dan moet je juist niet mensen gaan doorverwijzen. Als klanten ergens een hekel aan hebben is het dat. Ze bellen niet voor niets. Daarbij kan je altijd je goede vaste klanten wel je mobiele nummer geven. De rest kan bellen via de telefoon dienst.
 4. kheb dit zelf ook altijd geleerd.. of een van de vele zijn.. OF op een ander handig moment even lekker uitpakken.. valantijn, carnival? of iets anders zoals bijvoorbeeld jullie 5 jarige samenwerking..
 5. Ik denk het niet, hobbyisten zullen vast thuis gaan hosten maar ik denk niet dat mensen die echt serieus bezig zijn met websites (lees die er hun geld mee verdienen of die er gewoon serieuzer dan hobbyisten mee bezig zijn) dat echt gaan overwegen. Hosting is niet zo duur en met een enkele glasvezellijn voor thuis zul je het niveau van een goed datacenter niet halen. (goede brandbeveiliging, noodstroomvoorziening, bewaking, altijd systeembeheerders aanwezig, airco en constante luchtvochtigheid Op prijs concurreren wordt ook nog lastig, de netwerkbeheerders van datacenters kopen dataverkeer in in enorme blokken van Mbit's, op zo'n glasvezellijn voor thuis heb je zogenaamd onbeperkt dataverkeer maar als in de praktijk iedereen al zijn zooi thuis gaat hosten houdt dat ook snel op, er zal immers iemand voor dat dataverkeer moeten betalen. Ik denk dat de schade voor internetbedrijven niet zo groot zal zijn, er zijn genoeg mensen die kwaliteit nodig hebben en daar best voor willen betalen en toevallig is dat de groep die het meeste uitgeeft bij deze internetbedrijven. Groeten, hwjd ik kan me wel vinden in je antwoord ::)
 6. * nieuwe munteenheid voor de dollar samen me canada en mexico * nog maar 5 grote autoconcerns over. * overheid gaat intensief gebruik maken van google voor prive gegevens mensen * newsgroepen worden verboden. * een gigantische computerschade door virussen. * chartaal geld word afgeschaft. zoiets?
 7. UPC komt met 120MBIT Download Stream en 10MBIT Upload Stream. http://www.google.com/search?hl=nl&rlz=1G1GGLQ_NLNL297&q=UPC+120mbit&lr= - als dit goed gaat lopen zullen de concurrenten zeer snel volgen met waarschijnlijk lagere prijzen. Geef het nog 1 of 2 jaar en het is voor iedereen betaalbaar. Mensen gaan hun eigen gameservers, teamspeakservers, webshops, e-mailservers gaan hosten. (lees: op langere termijn). Veel internet bedrijven worden dan toch overbodig, of krijgen ze meer en meer consultancy opdrachten? Sommige dingen zullen op langere termijn merkbaar worden maar sommige dingen gaan zeer snel. Bedrijven die dit niet meecalculereren in hun analyses zullen waarschijnlijk snel ten onder gaan. of zit ik er dan naast? Zweden ligt op het gebied van internet 5 jaar voor maar heb daar de ontwikkelingen niet nauw gevolgd.. zal het eens gaan uitzoeken..
 8. -zorg dat je komt op clanbase.com (met speciale aanbiedingen bij lancering nieuwe spellen) -windows life; waaronder hotmail (ook hier zit je doelgroep) -maak een nieuwsbrief waar mensen zich alvast kunnen aanmdelden. -zorg voor eengrote actie waarbij mensen iets kunnen winnen.. daarvoor moeten ze hun game online op jou website zetten bijvoorbeeld. (veel fanatieke gamers nemen hun spel op (zoiezo verplicht voor clanbase voor eventuele conflicts). hierin moeten ze hun vetste moves laten zien. de jury bepaald wie wint bijvoorbeeld.. verder moet je jezefl teovoegen bij sites als bestekeus.nl . mensen willen vaak verglijken.. jij komt vervoglens met je webshop in zo'n lijstje.. zorg ook dat je in xfire of ventrilo komt. .. (vraag me niet hoe maar het moet mogelijk zijn en andes eventueel op de website). later kun je loyaliteitsprogramma's starten waarbij mensen bij meer als 5 aankopen per jaar vooor een steelseries headset kunnen sparen.. groetjes status .
 9. tja.. niet iedereen zal deze optie optimaal gebruiken..
 10. opzich leuk idee.. maar kijk of het haalbaar is.. welke kleding wil je dan verkopen en willen die mensen wel aan jou leveren? nudiebroeken bijvoorbeeld.. of heb ik het dan mis..
 11. soms zitten er posts tussen die niets met inhoud te maken hebben. ook vind ik dat sommige zich voordoen als administrator of moderator. DIe gaan dan zeggen dat het topic er niet thuis hoord, het een huiswerk vraag is, of dat ze zelf eens goed moeten googlen. Je kunt dan laten zien dat dit ongewenst is d.m.v. een kneus.
 12. 1. Sorrie maar we hebben geen budget meer. (volledig uitbesteed) 2. Sorrie alles is al gebudgeteerd. uit verhaal maak ik op dat je zelf een offerte hebt opgevraagd maar dit niet wilt? Dan zou ik zeggen dat de prijs jullie HELAAS het budget overschreidt in tegenstelling tot andere aanbieder.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept