status

Senior
  • Aantal berichten

    86
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door status

  1. ik heb de vraag al zien voorbij komen maar toch in een net iets andere context. het zit namelijk zo: Voor het gemak is onze bedrijfsnaam: xfactor xfactor.nl en xfactor.com zijn beide respectievelijk door een mediabedrijf en een hostingbedrijf opgekocht waarbij het media bedrijf eventueel op zijn homepage vermeld dat ze het mogelijk doorverkopen. Ze hebben namelijk een reeks domeinnamen opgekocht voor hun toekomstige activiteiten. .net en de rest van de domeinen zijn wel gewoon beschikbaar xfactor is niet opgenomen in het handelsregister en ook niet in het merkenregister. als ik met mijn webshop online ga op het .net domein en me inschrijf op in beiden registers kan ik dan het .nl domein opeisen? Zo niet , mogen zij dan een dergelijke dienst aanbieden in de toekomst op dat domein? (aangezien ik eerder ben met deze dienst en met deze naam ingeschreven sta?) ik wil hier graag goed op voorbereid zijn om zo later niet voor een verrassing te komen.
  2. ik heb het niet gezien maar verkopen ze tvtjes of proberen ze grote orders b2b binnen te halen van bijvoorbeeld printers of netwerk apperatuur? dat lijkt mij wel een verschil.. denk dat je iemand in een detailhandelzaak geen topverkoper kunt noemen.
  3. aan de ene kant vind ik dat je gelijk hebt dat je ook hiermee niet persoonlijk of zelfs onbereikbaar kan zijn. Maar dan moet je juist niet mensen gaan doorverwijzen. Als klanten ergens een hekel aan hebben is het dat. Ze bellen niet voor niets. Daarbij kan je altijd je goede vaste klanten wel je mobiele nummer geven. De rest kan bellen via de telefoon dienst.
  4. kheb dit zelf ook altijd geleerd.. of een van de vele zijn.. OF op een ander handig moment even lekker uitpakken.. valantijn, carnival? of iets anders zoals bijvoorbeeld jullie 5 jarige samenwerking..
  5. Ik denk het niet, hobbyisten zullen vast thuis gaan hosten maar ik denk niet dat mensen die echt serieus bezig zijn met websites (lees die er hun geld mee verdienen of die er gewoon serieuzer dan hobbyisten mee bezig zijn) dat echt gaan overwegen. Hosting is niet zo duur en met een enkele glasvezellijn voor thuis zul je het niveau van een goed datacenter niet halen. (goede brandbeveiliging, noodstroomvoorziening, bewaking, altijd systeembeheerders aanwezig, airco en constante luchtvochtigheid Op prijs concurreren wordt ook nog lastig, de netwerkbeheerders van datacenters kopen dataverkeer in in enorme blokken van Mbit's, op zo'n glasvezellijn voor thuis heb je zogenaamd onbeperkt dataverkeer maar als in de praktijk iedereen al zijn zooi thuis gaat hosten houdt dat ook snel op, er zal immers iemand voor dat dataverkeer moeten betalen. Ik denk dat de schade voor internetbedrijven niet zo groot zal zijn, er zijn genoeg mensen die kwaliteit nodig hebben en daar best voor willen betalen en toevallig is dat de groep die het meeste uitgeeft bij deze internetbedrijven. Groeten, hwjd ik kan me wel vinden in je antwoord ::)
  6. * nieuwe munteenheid voor de dollar samen me canada en mexico * nog maar 5 grote autoconcerns over. * overheid gaat intensief gebruik maken van google voor prive gegevens mensen * newsgroepen worden verboden. * een gigantische computerschade door virussen. * chartaal geld word afgeschaft. zoiets?
  7. UPC komt met 120MBIT Download Stream en 10MBIT Upload Stream. http://www.google.com/search?hl=nl&rlz=1G1GGLQ_NLNL297&q=UPC+120mbit&lr= - als dit goed gaat lopen zullen de concurrenten zeer snel volgen met waarschijnlijk lagere prijzen. Geef het nog 1 of 2 jaar en het is voor iedereen betaalbaar. Mensen gaan hun eigen gameservers, teamspeakservers, webshops, e-mailservers gaan hosten. (lees: op langere termijn). Veel internet bedrijven worden dan toch overbodig, of krijgen ze meer en meer consultancy opdrachten? Sommige dingen zullen op langere termijn merkbaar worden maar sommige dingen gaan zeer snel. Bedrijven die dit niet meecalculereren in hun analyses zullen waarschijnlijk snel ten onder gaan. of zit ik er dan naast? Zweden ligt op het gebied van internet 5 jaar voor maar heb daar de ontwikkelingen niet nauw gevolgd.. zal het eens gaan uitzoeken..
  8. -zorg dat je komt op clanbase.com (met speciale aanbiedingen bij lancering nieuwe spellen) -windows life; waaronder hotmail (ook hier zit je doelgroep) -maak een nieuwsbrief waar mensen zich alvast kunnen aanmdelden. -zorg voor eengrote actie waarbij mensen iets kunnen winnen.. daarvoor moeten ze hun game online op jou website zetten bijvoorbeeld. (veel fanatieke gamers nemen hun spel op (zoiezo verplicht voor clanbase voor eventuele conflicts). hierin moeten ze hun vetste moves laten zien. de jury bepaald wie wint bijvoorbeeld.. verder moet je jezefl teovoegen bij sites als bestekeus.nl . mensen willen vaak verglijken.. jij komt vervoglens met je webshop in zo'n lijstje.. zorg ook dat je in xfire of ventrilo komt. .. (vraag me niet hoe maar het moet mogelijk zijn en andes eventueel op de website). later kun je loyaliteitsprogramma's starten waarbij mensen bij meer als 5 aankopen per jaar vooor een steelseries headset kunnen sparen.. groetjes status .
  9. tja.. niet iedereen zal deze optie optimaal gebruiken..
  10. opzich leuk idee.. maar kijk of het haalbaar is.. welke kleding wil je dan verkopen en willen die mensen wel aan jou leveren? nudiebroeken bijvoorbeeld.. of heb ik het dan mis..
  11. soms zitten er posts tussen die niets met inhoud te maken hebben. ook vind ik dat sommige zich voordoen als administrator of moderator. DIe gaan dan zeggen dat het topic er niet thuis hoord, het een huiswerk vraag is, of dat ze zelf eens goed moeten googlen. Je kunt dan laten zien dat dit ongewenst is d.m.v. een kneus.
  12. 1. Sorrie maar we hebben geen budget meer. (volledig uitbesteed) 2. Sorrie alles is al gebudgeteerd. uit verhaal maak ik op dat je zelf een offerte hebt opgevraagd maar dit niet wilt? Dan zou ik zeggen dat de prijs jullie HELAAS het budget overschreidt in tegenstelling tot andere aanbieder.
  13. hee fantastisch idee dit ;) ik zou zelf geen rekenvoorbeelden verwerken maar een knop voor een offerte aanvraag waar mensen alles kunnen invullen. ik zou ook nog een knop maken: waarom tyny cars? en hierin vermelden waarvoor deze autootjes allemaal goed zijn in een overzichtelijk schema... denk dat ik een bestelling ga plaatsen ;D
  14. die man met die zak eikels op zijn rug was die dezelfde? ;D wel reusje voor jou natuurlijk ::)
  15. Zoals het topic luidt: Wat doe jij met Kerstmis en Oud&Nieuw? Stuur je naar al je klanten een kerstkaart? Stuur je een flesje wijn? Doe je helemaal niets en wacht je tot Valentijn als niemand het verwacht? Ik ben zeer benieuwd welke tips en trucs jullie hebben om extra in het daglicht te staan op het einde van het jaar.
  16. status

    Vertrouwen

    wat ze ook eens zouden moeten doen is bestaande klanten wat meer voordeel geven. Bedrijven zijn alleen maar bezig met nieuw klanten te trekken.. blijkbaar moeten er doestellingen gerealiseerd worden. Bij Hi had ik niet recht op de korting omdat ik geen nieuwe klant was. Ik zei: ik sluit toch opnieuw een abbonement af? Nee u hebt al een abbonement en u verlengt hem enkel.. ??? gewoon even klachtenbrief geschreven naar hoofdkantoor.. en toen kon het opeens wel.. moest wel even 5 pagina's papier invullen en opsturen naar Groningen...
  17. hallo, Ikzelf heb 2 dance concepten bedacht met een paar vrienden. We zijn hierbij klein begonnen en steeds groter geworden. Ik zou het volgende doen: * Nieuwe naam bedenken voor het feest. Deze moet krachtig zijn en gewoon goed klinken en niet bestaan uit meerdere woorden.(Overload, Dimension) Koop hierbij ook een domainnaam natuurlijk met een (simpele) website. * Contacteer overal mensen die je gratis entree geeft om fotos'te laten maken, geef acties en mailings op partyflock (daar komt vaak 50% van je bezoekers vandaan). Verloot gratis kaartjes en maak posters die je overal ophangt. * Zorg dat mensen de kaartjes makkelijk en overal kunnen krijgen. * Zorg dat een paar plaatselijke dj's komen draaien. Van mij part gooi je die tent om 8 uur al open en laat je wat residents draaien. Zo komen altijd veel plaatselijke vrienden, kennisen en andere mensen. * Wanneer geef je het feest? Als jij je feest houdt in de week van de eindexamens ( je doelgroep) komt er niemand houd jij je feest als thunderdome, qlimax, qountdown wordt gegeven komt er ook (bijna) niemand. Check dit dus GOED na .. datum van het feest is meest essentiele. Ik vind dan ook dat je 28-12 niet goed gekozen hebt. Oud & Nieuw is hierna.. het hardstyle publiek gaat dan massaal naar Qountdown en andere feesten.. Met Kerst zullen ze ook uitgaan en geld uitgeven.. die periode ertussen rusten ze liever uit.. * Nog iets heel belangrijks: Het dance publiek wil geen discotheek maar een feestopstelling.. Ik neem aan dat je vaak naar feesten bent geweest zoals: Mysteryland, DanceValley, FYM, Qlimax, Hardbass e.d. Daar heb je een podium met geluid en licht en dan de zaal.. iedereen is gericht naar de DJ en de boksen knallen het geluid er vanuit een front opstelling uit. Bij ons in de discotheek worden ook vaker hardstyle feesten gegeven.. die lopen ook niet.. totaal niet de perfecte jump/hardstyle/hardcore sfeer.. je publiek wil die bass voelen.. * Daarbij moet je denken.. In hoeverre is hardstyle nog populair? Spreid je kansen.. begin met jumpstyle, daarna hardstyle en daarna early rave en oldschool. Aan je line-up zal het niet liggen lijkt mij; zany en headhunterz. en de prijs ook niet. Ik hoop dat je sommige dingen kunt oppikken. Groeten Status,
  18. ze reageerden: http://www.kvkhandelsregister.nl/NL/betreft_kvkhandelsregister.nl.html
  19. Geen Merkinbreuk; geen soortgelijkheid van diensten. geen bekend merk (zoals nike ebay) ... dus het volgende zal niet gelden.. Het daadwerkelijke, actieve gebruik van de domeinnaam in kwestie levert een gebruik van hetzelfde merk anders dan ter onderscheiding van waren en diensten op, waardoor gedaagde oneigenlijk kon profiteren van de reputatie van eiseres. verder is deze denk ik ook wel belangrijk: (in jouw voordeel) Sikking heeft de domeinnaam infotheek.com geregistreerd op een moment dat het merk infotheek niet was ingeschreven. Infotheek stelt dat Sikking middels zijn domeinnaam en het gebruik daarvan in zoekmachines klandizie aantrekt en daarmee een val opzet voor haar klanten. Sikking heeft voldoende aannemelijk gemaakt dat diegenen die de website van Infotheek Groep (www.infotheek.nl) willen bezoeken niet (langer) bij de website van Sikking (www.infotheek.com) uitkomen. Het Hof concludeert dat Sikking hierdoor niet "meelift" en daardoor profiteert van het door Infotheek opgebouwde klantenbestand.
  20. waarom verkoop je het hele concept niet? misschien dat je er een leuk bedrag voor kunt krijgen van endemol..
  21. ja hier hebben ze nog de gulden.. oftewel de antiliaanse gulden ^^
  22. moet toch even hieraan denken : de verpakking alles eromheen.. we denken dat het lekker is... maar wat we eigenlijk eten.. ;D matrix - 1999 "You know, I know this steak doesn't exist. I know that when I put it in my mouth, the Matrix is telling my brain that it is juicy and delicious. After nine years, you know what I realize? "
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.