Jump to content

Ricardinho

Super Senior
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Address
  Nijverheidsweg 34, Hendrik Ido Ambacht, 3341LJ, Netherlands
 • First name
  Ricardo
 • Last name
  Berruezo
 • Company or organization name
  Berric
 • Website address
 • How did you find us:
  persbericht

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.twinkle.nl

Company info

 1. Ik mis in je kostenoverzicht nog de financiering van je apparatuur. Daarnaast personeel en marketing. En ik vind dat jouw uurtarief wel erg laag is. Met € 25,- per uur kom je toch niet uit? Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je niet zomaar overal een sportschool mag beginnen, dit kan je het beste bij jouw gemeente navragen.
 2. Heb je de IP-adressen al nagekeken? Komen deze overeen met elkaar? https://www.eenmanierom.nl/ip-adres/#IP-adres_achterhalen_via_een_e-mailbericht
 3. Heb je al aan crowdfunding gedacht, maar dan in donatie vorm? Ik kwam de volgende website tegen: http://www.dreamordonate.nl/ Ik heb het niet tot in de details uitgezocht, maar volgens mij kan je direct een crowdfunding actie beginnen. Als je een crowdfunding actie begint, vraag dan bij de gemeente of dat ze jouw actie willen promoten via hun website en/of social media kanalen.
 4. Ik werk zelf met Pay.nl en ben erg tevreden. De iDeal betalingen worden binnen 24 uur uitbetaald op werkdagen. En ze werken met second chance email. Dus als een betaling mislukt, dan krijgt de klant een e-mail om de bestelling direct te betalen. Overigens is overstappen van de ene PSP naar de ander relatief makkelijk. Ik ben de laatste paar jaar al een paar keer overgestapt van PSP.
 5. Google werkt met Google Partners. Via de volgende link moet je er wel een kunnen vinden: https://www.google.com/partners/?hl=nl#h_a
 6. Facebook advertentie een idee? Je kan een advertentie plaatsen met de doelgroep op ouders, vrouwen, werkloos, leeftijd? en de gemeentes waar ze wonen.
 7. Voordat ik als ondernemer ben begonnen, heb ik een paar jaar bij een importeur van consumenten elektronica gewerkt. Hier hadden we ook veel last van parellelimport. Als een consument een defect aan zijn apparaat heeft binnen de garantie, dan gaat deze naar de (web)winkel waar hij die heeft gekocht. Vervolgens gaat de (web)winkel naar zijn leverancier. Vervolgens gaat dit helemaal terug de keten in naar het Europees hoofdkantoor van het merk en wordt dit gecrediteerd of gerepareerd. Als een consument of bedrijf bij een importeur aanklopt met een defect product wat niet verhandeld is via de importeur dan is deze niet verplicht de garantie te verzorgen. Wat je vaak ziet bij bijvoorbeeld auto's, als deze via parallelimport verkocht is, dan neemt de lokale dealer de reparatie op zich en vergoed het hoofdkantoor de reparatie. Maar bij consumentenelektronica is dit niet gebruikelijk.
 8. Als verpakking kan je het beste brievenbusdoosjes gebruiken. Je geeft ook aan een frankeermachine te gebruiken, als je meer dan 50 postzendingen per dag hebt kan je het beste overstappen op Port Betaald Gemengd. Dit is goedkoper en het scheelt heel veel tijd, aangezien je de zendingen niet meer stuk voor stuk hoeft te wegen. @Devlinx Is het niet beter om een antwoordnummer te nemen?
 9. Ik werk zelf ook sinds kort met Trustpilot en ben er tevreden over. Het is wel redelijk prijzig als je wat meer bestellingen per maand doet. Trustpilot kan je koppelen aan je ordersysteem, zodat een klant 5 dagen na verzending een automatisch mailtje krijgt met het verzoek een recensie te plaatsen. Als je een gemiddeld goede score hebt van je klanten zal dit zeker positief zijn voor je conversiepercentage, bij mij heb ik een stijging gezien. Als je van een bepaalde webshop weet dat die fraudeert kan je het beste een mailtje naar Trustpilot sturen, zij kunnen dit dan verder uitzoeken. Bij Trustpilot kan je bij de recensies ook zien of dat het een geverifeerde koper is.
 10. Als je een Magento webshop wilt, dan kan je het beste op de website van Magento kijken. En dan zoeken tussen de partners, zitten ook Nederlandse bedrijven bij.
 11. Er wordt gefilterd, dan zijn er nog 500 items waar hij nog doorheen moet filteren. Maar 20 seconden is wel erg lang. Mag ik vragen met wat voor browser je werkt? In de supermarkt zijn het inderdaad impulsaankopen, bij mij is het juist zo dat bezoekers batterijen kopen die niet overal verkrijgbaar zijn. Daarom vind ik het belangrijk dat de bezoeker zo snel mogelijk de juiste batterij terug vind en weet wat de verkoopvoorwaarden zijn. Maar ik ga inderdaad de tekst inkorten en fouten eruit halen. Wat ik onder andere met Facebook van plan ben is het klantcontact te onderhouden. Daarnaast ook de mogelijkheid geven dat bezoekers een bepaald product kunnen "liken" en weer via hun netwerk nieuwe klanten kan bereiken. Ik heb je bestelling er gelijk even bijgezocht. Ik zag dat dit op een vrijdagmiddag besteld was, deze was maandag verstuurd. Je hebt gelijk dat dit dan wat lang duurt. In principe wordt alles uit voorraad geleverd en ik probeer alle bestellingen die voor 15:00 binnen komen dezelfde dag te versturen.
 12. Ik zie nu ook dat het tell-a-friend script niet werkt. Ik ga hier gelijk mee aan de slag. Ik zal er ook voor zorgen dat de verzender krijgt te zien wat er verstuurd wordt. Weet je toevallig waar ik kan terug vinden wat de precieze regels zijn hierover? Dit is een filter. Dus je kiest bijvoorbeeld voor Accu's voor GSM's, dan worden alle GSM accu's eruit gefilterd. Dan kies je voor Nokia, alle Nokia accu's komen te voor schijn. Vervolgens kies je jouw type Nokia en dan krijg je te zien welke accu bij jouw GSM hoort. Daar heb je gelijk in, hier ga ik mee aan de slag. Dit is een hele specialistische markt. De winkels die deze accu's aanbieden, hebben een assortiment wat puur gericht is radiografische auto's, helicopters en boten. Dus ook onderdelen hiervoor. Iemand die zich bezig houdt met zo'n hobby heeft een vast adres waar hij alles haalt. Heb gekeken bij die conculega, maar de kreet 5000 modellen klopt volgens mij niet helemaal. Als ik een ruwe schatting maak halen ze de 1000 modellen nog niet eens. Ze hebben veel hetzelfde als ik heb. Wat ze meer hebben zijn de loodaccu's en de accu's voor verlichting. Ja in het filmpje zei ik het verkeerd, heb je helemaal gelijk. Dat was de spanning tijdens het opnemen, ik zag het later pas terug. Bedankt voor de tip. Ik ben hier mee bezig geweest en het was moeilijk hier een leverancier in te vinden. Heb deze uiteindelijk gevonden en accu's voor elektrische fietsen komen er ook.
 13. Iedereen bedankt voor de reacties!! Ik ga met de punten aan de slag en zal nog zoveel mogelijk reageren op de reacties. Facebook zit sowieso in de planning, maar wil hier de tijd voor nemen zodat er een goede FB-pagina staat. Er is toch nog een grote groep mensen die nog niet zo bekend zijn met het bestellen op internet. Maar je hebt gelijk dat het te prominent op de pagina staat. Ik denk dat ik deze naar links onder in het menu plaats. De Duracell Pro batterijen zijn niet anders dan de normale batterijen. Duracell heeft hier bewust een splitsing gemaakt voor de consumentenmarkt en industrieel gebruik. Wat betreft het kwaliteits verschil tussen de merk, die is er niet. Toen ik begon met de shop heb ik de keuze gemaakt tussen Duracell, Varta en Energizer. En ben met Energizer begonnen, omdat het assortiment veel uitgebreider is.
 14. @ Harald Bedankt voor je reactie. Wat betreft het vermelden van gratis verzending, dit probeer ik juist zoveel mogelijk te vermelden. Je zal het niet geloven, maar ik krijg toch nog vragen via telefoon en mail wat de verzendkosten zijn. Voor de slideshow moeten inderdaad nog een paar slides gemaakt worden, hier ga ik komende week mee aan de slag.
 15. @ Wouter Bedankt voor je reactie. Dat van de bestelknop zal ik nog eens onder de loep nemen. Wat betreft de tell a friend knop worden de adressen niet opgeslagen. Het is enkel bedoeld dat een bezoeker een kennis via e-mail op de hoogte kan stellen van een bepaald product. Valt dit dan ook onder de SPAM-wet? Op de categoriepagina's kan je geen aantallen invullen, maar op de productpagina's zelf wel. Ik zal er nog eens naar kijken om dit hier ook toe te voegen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept