Jump to content

Jacqelien

Senior
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Female
 • First name
  Jacqelien
 • Last name
  van de Kreeke
 • Website address
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Bergen op Zoom
 1. Ik ben het erg eens met J.Verhallen. Volgens mij zijn er twee mogelijkheden. 1 Je zwager komt door bemiddeling van een buitenstaander samen met de parkbeheerder tot een oplossing waar alle partijen baat bij hebben. 2 Je zus en zwager nemen de sitatie voor lief en gaan hun "verlies' verwerken. Bijvoorbeeld met een coach die hen daarin begeleidt en stuurt. De reden dat er volgens mij externe hulp nodig is vind ik in een quote van Einstein: "Je kunt een probleem niet oplossen met hetzelfde soort denken dat het probleem veroorzaakt heeft.” Succes met deze situatie en ik wens je zus en zwager heel veel sterkte toe. Jacqelien PS. Ik kan je wel wat mensen in West-Brabant aanbevelen als je daar belangstelling voor hebt.
 2. Die ervaring heb ik ook. Ik voel me zelfs soms schuldig als ik te weinig aandacht besteed aan bekenden. Als ik dan zelf iemand meeneem, wordt dat gevoel er niet minder op.
 3. Dank je Jan, dat was precies wat ik bedoelde. Jammer!
 4. Denk ook eens aan instanties als brandwondenstichting, gemeentes en politie. Zij willen misschien wel meefinancieren als ze ook een plekje in je magazine krijgen. Hoe vaak wil je het uitbrengen? Er zijn genoeg blaadjes die eenmalig uitkomen, in dit geval is één keer per jaar ook best mooi denk ik. Jacqelien
 5. Is het ook mogelijk om bij bestickering van je privé-auto een rekening naar je bedrijf te sturen voor advertentiekosten?
 6. Ik ben lid geworden van Red Peppers omdat ik het een heel leuke manier van netwerken vind. De laatste keer dat ik er was kreeg iedereen de opdracht om te vertellen naar wie hij op zoek was, waarom en waarvoor. Verkooppraatjes heb ik toen niet gehoord. De laatste keer had ik me aangemeld voor een diner en dat werd afgezegd vanwege te weinig belangstelling, dat is dan wel weer jammer. Een ander diner is veel verder bij mij uit de buurt.
 7. Misschien is het ook een goed idee om te Twitteren en om een aanbieding via Hyves te versrpeiden. Bijvoorbeeld voor een workshop waar je vriendin of moeder voor de helft van het geld mee kan schikken. Alvast een ideetje voor de zomer, koop bloemenzaad en ga de grasveldjes op bedrijventerreinen bebloemen. Dat staat lekker vrolijk en je kunt er meteen een bordje bij zetten dat jullie voor wat kleur op het werk zorgen. Succes
 8. Bedenk eens wie je doelgroep eigenlijk is. De krant wordt vaker door 50-plussers gelezen. Als je een voor hen aansprekende advertentie maakt willen ze misschien best graag Spaans leren. Vertaalwerk zal juist eerder een dienst zijn die door bedrijven wordt afgenomen. Die bereik je niet zo goed met een huis aan huis verspreiding. Om hier klanten te bereiken is netwerken volgens mij de belangrijkste manier. Op welke doelgroep richt je je met je flyer? Misschien kun je wel het handigst gaan flyeren bij discotheken met je cursus Spaans voor jongeren, adverteren in de krant voor volwassenen en ad-words gebruiken voor het vertalen.
 9. Heb je al een rechtsbijstandsverzekering? Misschien kun je anders toch beter kiezen voor je eigen weg en je minder bezighouden met concurrenten. Authenticiteit is namelijk erg belangrijk voor een klant. Succes!
 10. Bij ons wordt gewoon bezorgd op zondag hoor. Het ligt er maar aan in welke omgeving je woont. Krijg je regelmatig iets op zondag in je bus, wat let je dan om zelf ook op pad te gaan. Maar wil je graag zeven dagen in de week werken. Als je massages doet, heb je daar toch aardig wat energie voor nodig. Kun je dan nog wel kwaliteit garanderen. Dat is wel een vereiste als je wilt groeien.
 11. Ik maak zelf vaak gebruik van een sociale werkplaats om werk te laten kopiëren. Daar wordt ook kleinschalig gewerkt en ze worden financieel ondersteund door overheden. Met jouw achtergrond als fysiotherapeut en in samenwerking met een grafisch ontwerper zou dat een heel leuk bedrijf kunnen worden.
 12. Even over de adressen verzamelen. Als je een grote insteekmap voor visitekaartjes maakt door wat kleinere mappen aan elkaar te plakken, kunnen bezoekers daar hun visitekaartje in doen. Hang het goed zichtbaar op, als er weinig visitekaatjes inzitten dan valt die van hun erg op. Zitten er al heel veel in, dan is het leuk om je eigen kaartje erbij te doen. Zo geef je anderen de zichtbaarheid waarvoor ze op die beurs zijn gekomen.
 13. Hoe is het nu? Heb je al wat tips opgevolgd? Ik ben wel benieuwd naar het resultaat.
 14. Waarschijnlijk duurder maar volgens mij succes verzekerd is het uitdelen van POKEN, het digitale visitekaartje, met jouw gegevens erop. Ik denk dat we ze veel gaan zien binnenkort
 15. Hallo Liesbeth, Dit is wel een heel vervelende situatie. Heb je dit ook al met de klant besproken bij wie zij gedetacheerd zijn? Ik vind dat je helemaal gelijk hebt en dat je iedereen de gewerkte uren moet uitbetalen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept