Jump to content

Martin_B

Junior
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Address
  Luchthavenweg 81 140, Eindhoven, 5657EA, Netherlands
 • Company or organization name
  Omines
 • Website address
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi

Company info

 • Location
  Eindhoven
 • Phone number
  040-7113844
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Website address
 1. Let op dat als je eerst een kopie online zet op het .be domein en daarna pas de teksten gaan aanpassen, je de kopie van de cannonical tag doet voorzien.
 2. @kneuzengever Het is totaal niet mijn bedoeling om hier mijn diensten te slijten, zoals ik al eerder in dit topic duidelijk maakte. Ik probeer wel aan te geven dat niet iedereen in deze branche op dezelfde manier werkt. En ja dat doe ik het makkelijkst door aan te geven op welke manier we dat doen. Mocht je het daar niet mee eens zijn, geef dan een inhoudelijke reactie ipv een anonieme oppervlakkige kneus :)
 3. Jasper, Als ik het zo lees heb je echt ontzettend veel pech gehad. Als internetbureau zijn we juist duurder omdat we kwaliteit en service leveren. Als we het gedrag zouden vertonen wat je hierboven omschreef denk ik dat we niet lang succesvol zouden zijn. Zaken als een testomgeving opzetten en goede hardware faciliteren vind ik logisch. Ook begeleiding van onze opdrachtgevers op het moment dat deze zelf weinig kennis in huis hebben is mijn inziens niet optioneel maar een must. Heldere en transparante communicatie is dan ook vanzelfsprekend. Als je als bureau duurder bent d
 4. Ik zou juist voor een webwinkel niet kiezen voor freelance maar voor een goed bureau dat kennis en kunde op dit gebied in huis heeft. Deze kun je waarschijnlijk zelf vinden met wat googlen en dan is het een kleine moeite om 2 of 3 offertes op te vragen en te vergelijken om precies diezelfde reden zou ik een dergelijke vraag ook niet hier in de vraag en antwoord sectie zetten. Let op, Magento heeft heel veel heel goed uitgewerkte functionaliteiten, daarom is het ook zo lastig. Deze functionaliteiten laten ontwikkelen kan veel kosten. Wil je echt een maatwerk / ander product of is er een an
 5. Let op dat dit updaten aanpassingen die gedaan zijn aan de omgeving ongedaan kan maken. Custom templates kunnen ook sneuvelen bij een update.
 6. Er is een reden dat bedrijven die zich hierin specialiseren er geld voor vragen, mijn inziens heb je geen pech maar probeer je teveel zelf en probeer je consequent voor een duppie op de 1e rij te zitten. . Magento vergt nu eenmaal behoorlijk wat kennis en kunde om er maximaal resultaat uit te halen. Een goede lichtshow maak je ook niet met alleen maar dure lampen. Het is niet noodzakelijk om iedere update voor Magento uit te voeren , dus als ik jou was zou ik je huidige shop, die zoals je zelf aangeeft, bijna gereed is voor gebruik, benutten om te zien of je concept werkt en dan zo
 7. eerder een andere opzet / indeling
 8. De ontwikkelaars hier en ik zijn het helemaal met Jaap eens. OS commerce is ons inziens teveel verouderd. Magento is complex, maar wij verwachten op de plekken waar we Magento uitrollen, dat de mensen die ermee gaan werken hier of hun boterham mee verdienen of voor betaald krijgen :) Als je er genoeg tijd aan besteed werkt het ontzettend prettig.
 9. Heeft iemand misschien een betrouwbare indicatie van de hoeveelheid actieve Nederlandse twitteraars op dit moment? Ik zie dat de hoeveelheid aangemaakte accounts inmiddels richting de 600K gaat, maar ook dat de wereldwijde trend aan het afnemen is. Ik ben benieuwd of er ergens betrouwbare NL data beschikbaar is op gebruikersniveau.
 10. in aanvulling daarop zou je ook nog even bij http://validator.w3.org langs kunnen gaan. Momenteel heb je 42 Errors & 55 warning(s)
 11. De website www.italy-unique.com, wordt momenteel organisch niet gevonden, maakt gebruik van flash voor een gedeelte van de presentaties en heeft diverse andere technische zwakheden, de uitstraling van de site en kwaliteit afbeeldingen is daarentegen super. We hebben de opdracht gekregen om de site technisch te herontwikkelen waarbij we de uiterlijke aspecten zo goed als identiek willen behouden waar mogelijk. Dit is gezien de afbeeldingen en flashanimaties een goede uitdaging. Na een hele poos worstelen met Javascript hebben we inmiddels alles zonder flash en met behoud van alle huidige
 12. John, zoals ik dat interpreteer is het onbegrip voor het feit dat de overheid het buitenland sponsort en hier in Nederland ondernemers als deze niet helpt. Terwijl het in beide gevallen erg wenselijk is.
 13. Het goede citaat in deze is: "wij van WC-Eend, adviseren WC-Eend" Maar los daarvan zijn je 'onderzoeks' resultaten ontzettend herkenbaar. Zelf maak ik in de praktijk nog wel eens de volgende vergelijking: Je hebt een auto vd zaak of lease auto, maar geen automonteurs in dienst. waarom heb je wel ict mensen in dienst? Waarbij voor sommige ondernemers vanzelfsprekend de term ICT mensen door andere disciplines vervangen kan worden. Het is belangrijk om te weten waar je competenties liggen en deze maximaal te benutten. "schoenmaker blijf bij je leest" Als je elders kennis of ex
 14. Ik ken 'm al een tijdje en onze ontwerpers vinden vooral het gedeelte herkenbaar waar je als ontwerper veranderd in een op afstand bestuurbare cursor In sommige gevallen heb ik deze al aan opdrachtgevers laten zien alvorens een ontwerp-traject op te starten. Hier heb ik uiterst positieve ervaringen mee en kan ik in beginsel iedereen aanraden.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept