Ga naar inhoud

Martin_B

Junior
 • Aantal berichten

  25
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Martin_B

 1. Let op dat als je eerst een kopie online zet op het .be domein en daarna pas de teksten gaan aanpassen, je de kopie van de cannonical tag doet voorzien.
 2. @kneuzengever Het is totaal niet mijn bedoeling om hier mijn diensten te slijten, zoals ik al eerder in dit topic duidelijk maakte. Ik probeer wel aan te geven dat niet iedereen in deze branche op dezelfde manier werkt. En ja dat doe ik het makkelijkst door aan te geven op welke manier we dat doen. Mocht je het daar niet mee eens zijn, geef dan een inhoudelijke reactie ipv een anonieme oppervlakkige kneus :)
 3. Jasper, Als ik het zo lees heb je echt ontzettend veel pech gehad. Als internetbureau zijn we juist duurder omdat we kwaliteit en service leveren. Als we het gedrag zouden vertonen wat je hierboven omschreef denk ik dat we niet lang succesvol zouden zijn. Zaken als een testomgeving opzetten en goede hardware faciliteren vind ik logisch. Ook begeleiding van onze opdrachtgevers op het moment dat deze zelf weinig kennis in huis hebben is mijn inziens niet optioneel maar een must. Heldere en transparante communicatie is dan ook vanzelfsprekend. Als je als bureau duurder bent dan het hobby of hobby+ segment dan dien je dat namelijk ook, waar te maken op meer zaken dan alleen de factuur. Vanuit het freelance perspectief, krijgen we hier momenteel veel werk binnen van mensen en bedrijven die hun freelancer niet meer kunnen bereiken of dat ze tegen gebrek aan kennis en kunde van de freelancer oplopen. Het voordeel dat we verschillende vakgebieden hier in huis hebben doen we dan ook zo maximaal mogelijk benutten.
 4. Ik zou juist voor een webwinkel niet kiezen voor freelance maar voor een goed bureau dat kennis en kunde op dit gebied in huis heeft. Deze kun je waarschijnlijk zelf vinden met wat googlen en dan is het een kleine moeite om 2 of 3 offertes op te vragen en te vergelijken om precies diezelfde reden zou ik een dergelijke vraag ook niet hier in de vraag en antwoord sectie zetten. Let op, Magento heeft heel veel heel goed uitgewerkte functionaliteiten, daarom is het ook zo lastig. Deze functionaliteiten laten ontwikkelen kan veel kosten. Wil je echt een maatwerk / ander product of is er een ander probleem zoals de gebruiksvriendelijkheid waar het om gaat? Als je Magento shop eenmaal helemaal is ingericht, dan valt het onderhoud ontzettend mee en heb je een enorm krachtig pakket ter beschikking dat op veel manieren kan worden ingezet.
 5. Let op dat dit updaten aanpassingen die gedaan zijn aan de omgeving ongedaan kan maken. Custom templates kunnen ook sneuvelen bij een update.
 6. Er is een reden dat bedrijven die zich hierin specialiseren er geld voor vragen, mijn inziens heb je geen pech maar probeer je teveel zelf en probeer je consequent voor een duppie op de 1e rij te zitten. . Magento vergt nu eenmaal behoorlijk wat kennis en kunde om er maximaal resultaat uit te halen. Een goede lichtshow maak je ook niet met alleen maar dure lampen. Het is niet noodzakelijk om iedere update voor Magento uit te voeren , dus als ik jou was zou ik je huidige shop, die zoals je zelf aangeeft, bijna gereed is voor gebruik, benutten om te zien of je concept werkt en dan zodra het concept zich bewezen heeft, een bedrijf zoeken dat je hiermee kan helpen.
 7. eerder een andere opzet / indeling
 8. De ontwikkelaars hier en ik zijn het helemaal met Jaap eens. OS commerce is ons inziens teveel verouderd. Magento is complex, maar wij verwachten op de plekken waar we Magento uitrollen, dat de mensen die ermee gaan werken hier of hun boterham mee verdienen of voor betaald krijgen :) Als je er genoeg tijd aan besteed werkt het ontzettend prettig.
 9. Heeft iemand misschien een betrouwbare indicatie van de hoeveelheid actieve Nederlandse twitteraars op dit moment? Ik zie dat de hoeveelheid aangemaakte accounts inmiddels richting de 600K gaat, maar ook dat de wereldwijde trend aan het afnemen is. Ik ben benieuwd of er ergens betrouwbare NL data beschikbaar is op gebruikersniveau.
 10. in aanvulling daarop zou je ook nog even bij http://validator.w3.org langs kunnen gaan. Momenteel heb je 42 Errors & 55 warning(s)
 11. De website www.italy-unique.com, wordt momenteel organisch niet gevonden, maakt gebruik van flash voor een gedeelte van de presentaties en heeft diverse andere technische zwakheden, de uitstraling van de site en kwaliteit afbeeldingen is daarentegen super. We hebben de opdracht gekregen om de site technisch te herontwikkelen waarbij we de uiterlijke aspecten zo goed als identiek willen behouden waar mogelijk. Dit is gezien de afbeeldingen en flashanimaties een goede uitdaging. Na een hele poos worstelen met Javascript hebben we inmiddels alles zonder flash en met behoud van alle huidige aspecten aan het functioneren gekregen in onze testomgeving en kan de site, als het goed is, over ongeveer 2 weken volledig herontwikkeld zonder validatie errors online komen :D Yes Yes Yes :D
 12. John, zoals ik dat interpreteer is het onbegrip voor het feit dat de overheid het buitenland sponsort en hier in Nederland ondernemers als deze niet helpt. Terwijl het in beide gevallen erg wenselijk is.
 13. Het goede citaat in deze is: "wij van WC-Eend, adviseren WC-Eend" Maar los daarvan zijn je 'onderzoeks' resultaten ontzettend herkenbaar. Zelf maak ik in de praktijk nog wel eens de volgende vergelijking: Je hebt een auto vd zaak of lease auto, maar geen automonteurs in dienst. waarom heb je wel ict mensen in dienst? Waarbij voor sommige ondernemers vanzelfsprekend de term ICT mensen door andere disciplines vervangen kan worden. Het is belangrijk om te weten waar je competenties liggen en deze maximaal te benutten. "schoenmaker blijf bij je leest" Als je elders kennis of expertise vandaan haalt zou je uit moeten zoeken hoe je de kwaliteit hiervan kunt controleren en zou outsourcen geld moeten besparen.
 14. Ik ken 'm al een tijdje en onze ontwerpers vinden vooral het gedeelte herkenbaar waar je als ontwerper veranderd in een op afstand bestuurbare cursor In sommige gevallen heb ik deze al aan opdrachtgevers laten zien alvorens een ontwerp-traject op te starten. Hier heb ik uiterst positieve ervaringen mee en kan ik in beginsel iedereen aanraden.
 15. Heb je al eens geprobeerd om een afspraak te maken met een volksvertegenwoordiger / raadslid of met een verantwoordelijke wethouder? Ik heb zelf hier positieve ervaringen mee.
 16. Dus als ik het goed begrijp wil je geld gaan verdienen aan iets dat Yahoo gratis aanbied? Er zijn al veel partijen actief in dit segment en het genereren van dergelijke inzichten is (voor ons) slechts een klein gedeelte van wat er bij komt kijken. Mijn inziens zit je op een te klein stukje van de taart. Ik ervaar vooral dat mensen of inzicht willen krijgen in de belangrijkste ins en outs en dan zelf aan de slag gaan met SEO of dat ze snel genoeg doorhebben hoe complex de materie is en het vervolgens uitbesteden. Tussen optimalisaties of enkel inzicht in links e.d. is mijn inziens niet voldoende en de informatie is in principe gratis beschikbaar.
 17. Met dat soort volumes zou ik toch voor een zo professioneel mogelijke oplossing willen gaan. Misschien is het nuttig om eens te gaan praten met een bedrijf zoals http://www.blinker.nl/
 18. Ik heb recentelijk hard gelachen om de vergelijken tussen een "apple fan" en iemand die lijdt aan het stockholm syndroom. Persoonlijk vind ik het erg knap wat Apple doet, al heb ik zelf ethische vraagstukken, bij zaken zoals het bewust creëren van tekorten zodat je product nog populairder lijkt dan het is en de manier waarop Apple met onvolkomenheden omgaat zoals de ontploffende batterijen. Is dit aan mijn adres bedoeld? dan vraag ik me af op welk gedeelte van mijn post. Kunt u dit voor mij ophelderen?
 19. Op verschillende communities komen er heel veel afbeeldingen voorbij, waarvan de 1e al tijdens de presentatie van apple zelf. voor de liefhebbers http://box.jisko.net/i/5b1b3d.gif http://www.nozzman.nl/wp/wp-content/uploads/2010/01/2010-1-28-ipad1.jpg http://9gag.com/photo/17614_500sq.jpg http://cache.gawker.com/assets/images/comment/4/2010/01/5b00d8520eee5ebd0dd0b18d160962ff/340x.jpg Waarvan ik de laatste het meest relevant acht en voor de mensen die denken dat Apple vernieuwend bezig is: http://www.engadget.com/2010/01/06/the-hp-slate/
 20. je zou ook eens in het SEO topic op tweakers.net kunnen kijken http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1056763 en kunnen kijken waar experts zoals http://www.andrescholten.nl actief zijn. Vanzelfsprekend is het belangrijkste informatiemedium nog altijd Google zelf, waarbij het Google blog een interessante locatie is om te beginnen. Let op dit is niet iets wat je eenvoudig kunt "leren" en heeft er zijn veel verschillende niveaus. het kost jaren om dit echt goed te beheersen. Er is een hele goede reden dat mensen die dit inhoudelijk goed beheersen heel duur kunnen zijn.
 21. Je moet sowieso ervoor zorgen dat je je risico goed doet spreiden, dus zet niet alles op 1 paard en zorg ervoor dat je onafhankelijk kunt blijven. Heb je al eens met een financieel adviseur gesproken? De 1e gedachte die trouwens bij mij opkwam was: "Begin of investeer in een golfbaan"
 22. Een websiteontwikkelingstraject omvat grofweg vijf stappen: 1. Opstellen van de online strategie (met de ambitie doelstellingen en het strategisch concept) 2. Definiëren van de requirements (vanuit de gebruiker en de organisatie) 3. Opstellen van het concept en ontwerp (interactieontwerp en visueel concept) 4. Realisatie: website live 5. Exploitatie: het uitvoeren van de online strategie Met name stap 5 mis ik in de collumn, het monitoren van het opgeleverde product is mijn inziens net zo belangrijk als de stappen ervoor.
 23. Uiteindelijk gaat het erom dat mensen je bedrijf vinden, dus als een social network de mogelijkheid tot een bedrijfsaccount bied is het altijd verstandig om die te claimen, als is het maar om te voorkomen dat iemand anders ermee gaat spelen en je moeite moet doen om 'm te krijgen. Indien je een bedrijfsaccount aanmaakt met bedrijfsgegevens, is het ook eenvoudig over te dragen mocht je ooit je bedrijf willen verkopen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...