Jump to content

none123

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Country
  Afghanistan
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Belastingdienst.nl

Company info

 • Location
  none
 1. Mijn vriendin is zwanger wat ons fiscaal partners maakt op het moment dat ons kindje wordt geboren. Mijn vriendin stop op dat moment met haar werk en zal nu en dan wat werkzaamheden doen voor mijn eenmanszaak. Nu is mij vraag welke voordelen er allemaal te halen vallen bij de belastingdienst? Alle tips en tricks zijn welkom! ;)
 2. 1e indruk: - De afbeeldingen van de producten zijn traag omdat deze niet als thumbnails worden geladen. - De header is te dik, deze zou ik smaller maken. - Lettertype zou ik veranderen. - De website is wel erg roze ;)
 3. Sta er keer op keer van te kijken wat ze bij Google bedenken. Inspirerend.
 4. Wij hebben onze website meerdere keren verhuisd tussen verschillende nederlandse servers. Bij ons heeft dit nooit invloed gehad op onze PR. Als je over ga naar een nieuwe server houdt dan je DNS Server Refresh Rate in de gaten, het kan slim zijn om deze op bv. 5 min te zetten i.p.v. soms standaard 24 uur. Succes met de migratie.
 5. Een dag aanbiending website is niet heel erg ingewikkeld, er bestaan zelf standaard script die je vervolgens kan aanpassen. Als je echt in een nichemarkt ga zitten zijn er nog zeker kansen, maar dat geld voor vele dingen. Als je je site af heb probeer deze dan aan te melden op overzicht pagina's zoals korrting.nl en dailyoffers.nl deze kunnen jou dag aanbieding uitlezen en zo weer naar jou linken. Succes!
 6. Drama, heb deze gasten gem. 2x per maand op de telefoon, terwijl ik gewoon in het "bel me niet" register sta. Mijn advies, DIRECT OPHANGEN! Ze laten een tape mee lopen die ze vervolgens misbruiken als "bewijs" waarna er wat geknipt en geplakt wordt zodat het lijkt dat je eerder akkoord bent gegaan met hun voorstel. Deze gasten gaan echt over lijken, snap ook niet dat ze niet eerder zijn aangepakt.... dit moet toch een keer ophouden.
 7. Ben zelf al enkele jaren klant van beslist.nl en ik ben tot op heden erg tevreden. Ik moet ook zeggen dat beslist.nl na mijn inzicht een van de beste vergelijkers is op dit moment (tevens ook een van de snelst groeiende.) Als je een webwinkel hebt of gaat beginnen raad ik zeker aan om een productfeed te maken en deze aan te leveren bij de diverse vergelijkers. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid en als je het goed monitor ook voor meer omzet en winst. Let wel wat je prodcutfeed van goede kwaliteit is en deze zo volledig mogelijk aanbied bij de diverse vergelijkers. Op deze manier heb je de eerste concurentie slag al gemaakt. Succes met je webshop! ;)
 8. Als je contact op neemt met de diverse bedrijfsmakelaar in jou regio en je leg je probleem uit, weet ik bijna zeker dat ze je verder kunnen helpen. In deze tijden staat er genoeg leeg en zijn eigenaren van onroerend goed maar wat blij als ze het (tijdelijk) kunnen verhuren.
 9. Ik zou zelf gewoon lekker gaan google'en maar als je dan echt een boek zou willen lezen, kan ik je de volgende boeken aanraden: [*]Seo [*]Het beste van Css [*]Handboek Zoekmachinemarketing
 10. Ik heb het zelf zo ingesteld dat mijn vaste telefoon 3 keer overgaat en daarna door schakelt naar naar GSM. (via KPN) Via deze weg ben ik altijd bereikbaar.
 11. Geweldige man die Van der Most! Wel heb ik mijn twijfels bij dit idee, als je naar de Beverwijkse Bazar ga zie je dat er inmiddels toch aardig wat leegstand is. Wel is idee een mooi concept en ideaal voor de startende ondernemer die tegen lage kosten een eigen zaak kan openen. Ook is het na mijn idee goed voor de integratie en het wederzijds respect tussen allochtoon en autochtoon.
 12. Mooi verhaal, gewoon een goed idee waar iedereen beter van wordt. leuk voorbeeld van een ondernemer die van aanpakken weet en door pakt. Er zijn nog te veel (goede) ideeën waar nooit was mee gebeurd. Kan je maar zien dat je zonder scholing en jaren studie ook iets moois kan bereiken.
 13. Ik vind het eigenlijk wel een leuk logo, het is natuurlijk wel belangrijk dat de omgeving waar het logo wordt gebruikt (website, briefpapier enzo.) de zelfde style en kleuren heeft, ik vind het logo ook goed passen bij de producten die je hebt. Eventueel is het nog een idee om met een beetje schaduw of diepte te werken.
 14. Ik zou even contact op nemen met Buckaroo B.V. Deze partij heeft een mooie modules om de meeste betaal opties aan te kunnen bieden. Ook kunnen zij jou prima informeren op dit gebied. De volgende betaal opties zijn absoluut een must: Creditcard: (Mastercard, Visa, american express) Paypal IDeal Succes!
 15. Ik ben er van overtuigd dat Google Adwords voor iedereen rendabel kan zijn mits je je campagne goed opzet en het nodig onderhoud verricht aan campagne indien dit nodig is. Nu kan ik hier een opsomming doen van tips en trucjes maar het is handiger om even op google te zoeken en de wijze tips toe te passen: Zie: http://lmgtfy.com/?q=google+adwords+tips ;) Als je de verschillende tips even goed door lees en je neem een paar weken de tijd op je campagne te optimaliseren gaat het ook jou lukken om je Google Adwords campagne rendabel te maken. Succes!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept