Jump to content

KatrinaBull

Senior
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Ulvenhout
 1. Ben je hier op zoek naar sponsors of naar advies over hoe je die kan vinden?
 2. Denk ajb wel na over de vaste kosten die aan een gehuurd pandje vast zitten, die moeten elke maand betaald worden. Als ik jou was zou ik voordat ik beslis eerst een goed financieel model van de winkel maken in een spreadsheet. Dan kan je zien hoeveel je moet omzetten om break even te halen etc.
 3. Het klinkt alsof je op zoek bent naar de Holy Grail - iets unieks dat je ergens kan kopen en waar niemand anders toegang tot heeft. Alleen een geïmporteerd product is niet genoeg om op de langere termijn een succesvol bedrijf te hebben. Want als jij het importeert kan een ander dat natuurlijk ook en dat kan je echt niet tegenhouden. Je kan wel kijken naar unieke combinaties van producten (doordat jij kennis/relaties etc samen brengt) of dat je aan een geïmporteerd product iets unieks toevoegt op het gebied van service/marketing/sales etc. Succes.
 4. DJK - als je er veel geld mee verdiend, waarom zou je het dan verkopen? Van een koper krijg je 10 of 12x de winst (even simpel) of zo. Maar als je volgend jaar de winst nog kan verdubbelen, dan heb je dat in 5 jaar terug en je bent nog geheel eigenaar. Is het niet beter om wat personeel extra aan te nemen met de skills om wat taken van jullie over te nemen. Dan gaan jullie als nog van 70 naar 40 uur, verdien je bijna net zoveel en ben je nog steeds de eigenaar. Participanten stappen volgens mij vooral in als er groeikapitaal nodig is. Dat gebeurd dan vaak met een uitgifte van extra aandelen waardoor jullie aandeel verwaterd. Zeg 200k voor 30% van de aandelen.
 5. Gefeliciteerd! 10 dagen is natuurlijk niet heel lang voordat de pers zo'n verhaal oppikt. Heb je een persbericht verstuurd? Zo ja dan kan het nog wel een paar weken duren. Zo nee, dan moet je dat zeker doen en daarna actief rond sturen. Is er specialistische pers in jouw markt? Ken je die en heb je die speciaal laten weten dat je de prijs gewonnen hebt? Zijn er mensen met blogs over instrumenten die geïnteresseerd zouden zijn iets te schrijven?
 6. Een makelaar gaf ons pas als vuistregel 10% van de verkoopprijs als huurprijs, maar ik weet niet of dit klopt. Via http://www.fundainbusiness.nl/ kom je vast een heel eind qua huurlasten Verder Gas Water Licht Verzekering Onderhoud Dat zijn volgens mij de belangrijkste posten, maar misschien heeft iemand anders nog aanvullingen.
 7. Haha sorry, ja dat zal ik hem vragen uiteraard.
 8. Zien jullie nog andere trends wat betreft bezoekers van vergelijkingssites? Het zou bijv kunnen zijn dat mensen meer zijn gaan vergelijken en dat doen in een eerdere fase van het koop proces. Dan krijg je dus meer bezoekers die niet meteen kopers worden. Wat is er gebeurd met de engagement van deze bezoekers. Bekijken ze nog steeds hetzelfde aantal pagina's etc. Wat is er met de bounce rate gebeurd? Ik heb wel eens een site gemanaged waar we een hele kleine wijziging aan een landingspagina hadden gedaan, waarna de bounce rate verdubbelde en het conversiepercentage halveerde. Het enige wat ik er hiermee wil aangeven is dat het van alles kan zijn.
 9. Ik ben het met Peter eens, 99,9% van de dingen die je in Word zou willen doen werken hetzelfde in alle versies. Wat zijn de soort van dingen die je met meer kennis van Word zou willen kunnen doen? Dan kan ik misschien nog wat tips geven.
 10. Hi Roy, Ik ken wel iemand die altijd geïnteresseerd is om mee te denken over de groei van bedrijven - gewoon voor de lol. Ik zal hem je casus doorsturen wanneer je hem post en dan kan hij direct contact met je opnemen.
 11. Die tool had ik nog niet eerder gezien - dank je wel voor de tip!
 12. Misschien niet helemaal wat je voor ogen had, maar je zou ook Google maps kunnen gebruiken. Hoe werkt dat: [*]Maak eerst voor jezelf een lijst met steden etc die je wil bellen [*]Dan alle bedrijven terreinen in die steden. [*]Als je dan een bedrijventerrein zoekt in Google Maps krijgt je het volgende: http://www.google.nl/maps/place/Cypresbaan Je kan nu gewoon op elk bedrijfje op de kaart klikken, krijg je het telefoonnummer + de website. En dat is vooral handig als je eerst even wil weten wie je gaat bellen.
 13. Voor de situatie die je beschrijft lijkt een stichting ideaal, maar ik zou wat meer informatie inwinnen over een stichting voordat je beslist om die route te nemen. Ik weet niet hoe dit juridisch werkt, maar als ik jou was zou ik wel willen weten of ik mijn bedrijf op een later moment van stichting naar commercieel bedrijf kan omzetten en wat de consequenties dan zijn. Waarom zou ik dat willen weten? Wat als het heel succesvol is? Wat als je zoveel met de commercials kan verdienen dat je hier je full-time baan van wil maken? Hopelijk zijn er mensen met meer juridische kennis die dit kunnen verduidelijken.
 14. Helemaal mee eens Winod. Dit verhaal geeft nogmaals een aan dat zelfs professionals ook in de problemen kunnen kopen met de import van speelgoed. http://www.bbc.com/news/uk-england-28980307
 15. Gaf Jvanderveen niet op basis van ervaring advies om de huur niet meer dan 10% van de omzet te maken? Dan hoeft de exacte marge natuurlijk niet bekend te zijn.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept