Ga naar inhoud

RT....

Legend
 • Aantal berichten

  1612
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

RT.... won de laatste dag op 11 december

RT.... had de meest gelikete inhoud!

Karma

129

Persoonlijke info

 • Land
  Nederland

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  adviseur
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  31-35
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
  juridische en fiscale zaken
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa

Recente bezoekers van dit profiel

447 profielweergaven
 1. In aanvulling daarop, ik weet dat Van Ewijk veel doet in omgeving Nijmegen. Maar zal ongetwijfeld meer kosten dan 600 euro. Ik kan niet in je portemonnee kijken, maar denk niet dat je moet gaan beknibbelen op advies en begeleiding.
 2. Nou nou, wat een gezelligheid weer over en weer. Ik vind dat Twa nog rustig blijft ondanks de herhaaldelijke aanvallen op z'n persoon. Doen we daar ook even sorry voor zeggen? Ik vind het wel een interessant punt. Wat als Norbert in een reactie A aanbeveelt, maar ik eigenlijk B beter vind. Moet ik dat in een reactie daaronder zetten? Moet daar dan een motivatie bij? Is dat niet akward voor A, want ik zeg eigenlijk zoveel als "ik vind iemand anders beter". Wat betekent dat voor mijn onderlinge verhoudingen met A? Is het wel gewenst om nog openbare aanbevelingen te doen nadat iemand al een aanbeveling heeft gedaan? Wat nou als ik nou B ben, moet ik me dan gepasseerd voelen, omdat A wel genoemd wordt en ik niet? Of wat als A aanbevolen wordt, maar ik daarentegen van mening ben dat A helemaal niet geschikt is. Doe ik dat stiekem in een PM aan TS melden, of aan degene die de aanbeveling heeft gedaan, of gewoon openbaar in dat topic? Moet het me überhaupt interesseren? Ik geloof niet dat er bewust wordt doorverwezen met enige andere bedoelingen dan goede voor TS. Ik sluit niet uit dat daaruit een bepaalde (groeps)dynamiek voortvloeit die onbedoeld zorgt voor een tunnelvisie, kliekjesvorming, of sociaal ongemakkelijke situaties. Ik zou ook niet weten waarom er niet uitsluitend in PM verwezen kan worden. Daar is TS ook bij geholpen, en dan voelen anderen zich ook niet bezwaard om óók in PM (eventueel andere) aanbevelingen te doen.
 3. Alleen niet vergeten dat je de bestuurder niet uit hoofde van 2:248 kunt aanspreken, maar (als individuele schuldeiser) slechts uit hoofde van 6:162. Die drempel blijkt in de praktijk vaak te hoog.
 4. Degene die bestuurstaken heeft uitgevoerd.
 5. RT....

  Black Friday - collectieve gekte

  Ook in NL is het al sinds 2008 verboden om onjuiste informatie te verstrekken met betrekking tot prijsvoordelen. Ben overigens benieuwd of er ook een collectieve verontwaardiging op gang komt bij de eerst volgende Hamsterweek...
 6. Het viel me op omdat er eerst wel een knopje voor superscript was, wat ik soms wel eens gebruikte bij 'voetnoten'. Vervolgens viel het me op dat de BB-code wel actief was en de functionaliteit (dus) wellicht toch gewenst was, maar per abuis weggevallen in de editor. Vandaar.
 7. Ik mis de subscript en/of superscript functies in de opmaakbalk.
 8. RT....

  Black Friday - collectieve gekte

  Aiii, val ik toch door de mand als jumbo-shopper ;)
 9. RT....

  Black Friday - collectieve gekte

  Kon niet, want stond niet in de Allerhande.. .
 10. RT....

  Black Friday - collectieve gekte

  Denk dat het de consument weinig uitmaakt. Het is eenvoudig te verifiëren of de korting 'echt' is of niet. Prijsverschillen tussen retailers zijn er, maar die zijn er het hele jaar door. 50% korting in webshop A, betekent niet 50% goedkoper dan de goedkoopste 'normale' prijs. Maar wie gooit z'n beoogde aankoop niet even door google? Ben al een product tegengekomen dat 'met korting' alsnog 125% duurder is dan bij een concurrent...tja. Wat was eigenlijk de vraag van TS?
 11. Die snap ik niet? Dat betekent dat iedere producent die niet aan de consument voor kostprijs verkoopt, zijn prijzen niet zou kunnen verantwoorden. Geen idee wat Tony kwijt is aan een reep, maar al zou dat 10ct zijn, dan staat er niets aan in de weg om het te verkopen voor 3 euro. Ze hebben niet bepaald een monopolie op de chocoladerepen-markt. Keerzijde is dat als iedere chocolade-verkoper z'n repen voor 50ct blijft verkopen, er sowieso nooit iets gaat veranderen aan de omstandigheden in de cacao-industrie. Als, mede door het imago van Tony, de geaccepteerde prijs voor het product in z'n algemeenheid stijgt, dan is er in ieder geval ruimte voor verbetering. Om die prijs inderdaad zo hoog te houden is wel een goed verhaal nodig, anders is het niet meer hip om chocola van Tony te kopen. Als er afbreuk wordt gedaan aan dat verhaal en de repen gewoon bij de lidl en xenos liggen, dan verliest het merk zijn usp, koop niemand ze meer voor die hogere prijs en zijn 'we' weer terug bij af. Als dat je verhaal is als producent, dan heb je er m.i. ook alle belang bij afbreuk aan dat verhaal tegen te gaan. Dan vind ik het veell te kort door de bocht gaan (en bovendien ook niet relevant) om te zeggen: als je reep 50% goedkoper is, dan maak je nog steeds winst, dus je moet niet zeuren. Waarom moet een jurkje van Dior 2000 euro kosten, en waarom mag dat niet bij de discounter hangen?
 12. RT....

  Black Friday - collectieve gekte

  Ook gezien bij BlackFriday-aanbiedingen: 40% korting!* *op adviesprijs
 13. RT....

  Black Friday - collectieve gekte

  Meen je dat nou, dat er door verkopers/ondernemers geld verdiend wordt en dat ik dus niet de kostprijs betaal? Belachelijk dat ze niet gewoon altijd en overal 40% vanaf halen, stelletje oplichters. Hoe het met verzekeringen zit weet ik niet, die verkoop ik gelukkig niet. Schijnt ook niet zo'n vetpot te zijn trouwens. Maar even serieus, de (meeste) aanbiedingen van Black Friday zijn gewoon 'echt'. Punt is dat je dan ook denkt dat je het nodig hebt, een nieuwe tv van 900 650 kopen, terwijl je huidige het nog gewoon doet. Heb je toch mooi 250 verdiend! Buitenkansje.
 14. RT....

  Black Friday - collectieve gekte

  Arme jij, kun je straks nergens meer iets kopen... Als je denkt dat er normaal gesproken ruim 40% marge op een product zit, omdat het tijdens BF met diezelfde korting de deur uitgaat, dan moet ik je toch uit de droom helpen. Of ik zit in de verkeerde handel... Op hardwareinfo.nl kun je trouwens ook de historische prijzen checken, mocht je vermoeden dat de adviesprijzen eerst omhoog worden gegooid. Waar BF vooral om bedoeld is, is de consument zover te krijgen dat ze überhaupt aankopen doen, die ze anders niet gedaan zouden hebben. Schoenen van 200 naar 100 is 50% korting, maar nog steeds 100 euro. En ach, normaal koop ik een zomersneakertje voor 50 euro, maar ik zou dief van mijn eigen portemonnee zijn als ik nu geen 100 uitgeef... Btw, iedereen kent toch wel die BlackFriday filmpjes uit de States? edit: grappig, HL kent een automatische-afkortingen-uitlegger?
 15. Volledig eens met Norbert! Tenzij je ambities als stroman hebt natuurlijk...

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké