Jump to content

RT....

Legend
 • Content Count

  1,655
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RT.... last won the day on December 11 2018

RT.... had the most liked content!

Community Reputation

137

Personal info

 • You are:
  adviseur
 • Country
  Nederland
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  juridische en fiscale zaken
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

  ccustomlangstring_privacy_message
 1. Ik denk dat je die 1,5 miljoen het beste kunt laten renderen door je uitgavepatroon aan te passen. Als je na aftrek van je vaste lasten nog steeds iedere maand 3000 euro 'moet' spenderen, dan valt daar wel wat winst te behalen
 2. Terugbetalen van verzendkosten moet wel. Het aanbieden van gratis retourneren niet.
 3. De vraag is of dat scheef loopt, voor 2,99 heb ik de benzine naar de dichtstbijzijnde Ikea niet betaald. Nog los van de tijd die het kost. En uiteraard koop je dan niet 10 batterijen, maar gelijk een stuk of 50 van zowel AA als AAA. Dan zijn die bezorgkosten al helemaal verwaarloosbaar.
 4. Misschien mis ik de grap. Als ik batterijen nodig heb, dan bestel ik die bij Ikea. Bezorgkosten: 2,99.
 5. Ik ben altijd zeer tevreden over de batterijen van IKEA, en die ga/kan ik niet op de fiets halen. Dan zijn die paar euro bezorgkosten een stuk goedkoper dan de tijd en brandstof die ik kwijt zou zijn als ik zelf de auto pak. En bijkomend voordeel...ik hoef dan niet naar de IKEA.
 6. Sterker nog, in een stenen winkel heb je niet eens het recht om iets terug te brengen 'omdat je toch besloten heb het product niet te willen'.
 7. Retouren kan inderdaad nog steeds gratis. Alleen twee maten bestellen van 1 artikel (meestal) niet. Daarmee voorkom je in ieder geval de 'ik-bestel-twee-maten-voor-de-zekerheid-retourtjes'.
 8. Bij Zalando Lounge (merk-outlet) kun je (voor sommige producten) maar 1 maat bestellen.
 9. Des te belangrijker is dus je marketingpositie en je 'unieke' verhaal. Heineken is geen wereldspeler omdat hun pils van een uitzonderlijk hoog niveau is. Ha(a)kt iemand in op dat verhaal, waardoor zelfs Twabla zich vergist in de namen, dan is je merknaam ineens niets meer waard. Ook Hertog Jan, Brand, Heineken, Amstel en Alfa zijn geregeld in de aanbieding voor € 9,99. Zo bezien zit ieder bier in de bodemcategorie, dus dat zegt niet zoveel. Daarnaast, als Kornuit het discounter-bier van Grolsch is, des te meer reden om je discounter-positie te verdedigen dunkt me.
 10. Tja, zet Hike en Nike naast elkaar, en je ziet het verschil ook direct. Als de Lidl onder de eerste naam sportschoenen gaat verkopen, dan zal die laatste ook wel klagen gok ik. Wanneer staan die twee flesjes eigenlijk naast elkaar, zodat we inderdaad het verschil kunnen zien? Juist het feit dat ze niet naast elkaar staan/verkocht worden, versterkt de mogelijkheid tot verwarring. En zoals blijkt vergissen we ons nu al in de namen Kordaat en Kornuit, dus het is niet ondenkbaar dat een 'Kornuitje' wordt afgeslagen omdat het (ten onrechte) wordt geassocieerd met een niet hi
 11. Nee dat zou ook wat zijn, als Grolsch ineens Kordaat gaat aanprijzen als hun bier, krijgen ze weer ruzie met de Lidl. En nee, Kornuit wordt ook zeker niet verkocht als Bavaria-bier, bij Grolsch zijn ze niet gek natuurlijk. Best verwarrend allemaal, Kordaat, Kornuit....wat was nou ook alweer van wie?
 12. Ik geef Grolsch Mee eens. Kordaat, Kornuit, Kordaat, Kornuit, Kordaat, Kornuit, Kordaat, Kornuit, Kordaat, Kornuit, Kordaat, Kornuit......maak mij 's nachts wakker en vraag welke van Grolsch is, en ik weet het niet meer. Binnenkort wellicht ook op de kaart bij je lokale Bavaria-kroeg, dan 'zie' je het verschil al helemaal niet. Bovendien, mocht de gemiddelde consument Kornuit en Kordaat uit elkaar houden, die eerste wekt nu al associaties op met dat goedkope Lidl-pils. Niet cool.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept