Ga naar inhoud

Maxn

Legend
 • Aantal berichten

  646
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Maxn won de laatste dag op 9 januari

Maxn had de meest gelikete inhoud!

Karma

36
 1. Ja, dat vermoedde ik ook al Denk niet dat er een curator in dit hele verhaal is. De schoenenwinkel, de hosting provider en datacenter/netwerk provider waar de hosting provider op zijn beurt gebruik van maakt, zijn allemaal NIET failliet. De TS zag Reasonnet, las op Google waarschijnlijk dat die "permanently closed" zijn, en ging van het ergste uit.
 2. Juridisch heb je gelijk, maar praktisch gezien moet je er rekening mee houden dat als de TS de fysieke winkel inclusief adres en telefoonnummer overneemt, de kans bestaat dat fanmail van eventuele schuldeisers en hun gemachtigden toch als eerste bij de TS uit zal komen. Die kan je vervolgens uitleggen dat je geen contract met ze hebt, maar als je nu al weet dat dit kan spelen, kan je gezeur ook al voor zijn.
 3. Lijkt me toch wel handig om daar netjes het bestaande hostingpakket op te zeggen als je dat niet meer wilt gebruiken. Het is niet bij elke provider even vanzelfsprekend dat dit ook automatisch komt te vervallen als een domein ergens anders heen verhuist wordt. Bij veel providers kan je aan een enkel hosting pakket namenlijk meerdere domeinen hangen. Zeg je dat niet op, dan loop je dus het risico dat men dit in rekening blijft brengen.
 4. Dat is eerder de (netwerk) provider van de provider... Probeer het eens bij foxxl.nl
 5. Maxn

  een leven lang leren!

  Overigens is er ook leeftijdsdiscriminatie de andere kant op. Bij HBO/WO studies mogen in de praktijk alleen 30+'ers hun studiekosten van de belasting aftrekken. (Gevolg van de regel dat je niet mag aftrekken als je voor studiefinanciering in aanmerking komt. Let wel: studiefinanciering is tegenwoordig 100% een lening Voor de mogelijkheid om te mogen lenen wordt dus een dure prijs betaald.)
 6. Dat voor de auto een aanzienlijk bedrag is betaald, en dat het dan volstrekt ongeloofwaardig is dat deze als "sloopauto voor de onderdelen" gekocht zou zijn. Zelfs als je dat in de kleine lettertjes zou vermelden.
 7. Zijn er wel meer. Geloof dat Blokker er ook een handje in had om domweg telkens een nieuwe (holding) BV op te richten op het moment dat het tijd was de cijfers te publiceren...
 8. 15k aan onderdelen? Tenzij dat een particulier was...
 9. In het ergste geval de hele motor.. https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:GHSHE:2017:1519
 10. En niet alleen daar. Elke natuurlijke persoon die -direct of indirect- meer dan 25% van de aandelen in een Britse vennootschap bezit moet daar ook gewoon in het volledig openbare handelsregister als "person with significant control" vermeld worden. Grappig genoeg is het juist Nederland die als een van de laatste EU landen het UBO register nog niet ingevoerd heeft. Andere landen hebben deze al jaren.
 11. Hoewel ik mijn eigen overeenkomsten wel naar Nederlands recht kan opstellen, heb ik vaak ook te maken met aanvullend juridisch papierwerk. Daar zitten ook wat documenten bij waarbij je -als je ze eenmaal tekent- niet zo makkelijk meer van af komt. Denk daarbij ook aan geheimhoudingsverklaringen die tot 3 jaar nadat de opdracht is afgelopen doorlopen, en dat soort zaken...
 12. Bingo Inmiddels een e-mail van ze gehad met dezelfde strekking. In ieder geval tot eind 2019 is de UK ingesloten, maar voor de rest wachten ze de ontwikkelingen af.
 13. Houd er wel rekening mee dat er als er iets aan het product mankeert, het in de UK niet zo vanzelfsprekend is dat de klant opdraait voor de retourkosten. Je moet je ook heel goed realiseren dat een consument daar niet eens verplicht is om eerst te retourneren, alvorens stappen te nemen zijn geld terug te halen. In de UK weten zelfs huismoeders met klachten over een bestelde serviesset heel goed hun recht te halen. Ter lering en vermaak, een uitspraak van de FOS (die bevoegd was zich ermee te bemoeien, want er was betaald met credit card) over een dergelijk geval:
 14. Ja, vandaag ook een mooie brief van mijn verzekeraar (met hoofdkantoor in de UK) gehad. Geen woord over het al dan niet insluiten van UK recht. Maar wel dat ze mijn polis inderdaad naar Duitsland willen verhuizen. Wordt daar toch wat minder vrolijk van. Zo kan je bij een geschil met een Britse verzekeraar gratis terecht bij de Britse Financial Ombudsman Service. In tegenstelling tot bijv. Kifid behandelen die ook klachten van kleine ondernemers. Als het een Duitse polis wordt heb je die mogelijkheid niet meer.
 15. Maxn

  Youngtimer - Parkeervergunning

  Maar als je een elektrische auto van de zaak hebt, dan is het plaatsen van een laadpaal bij je woning wel weer als zakelijke kosten te beschouwen. Dan is het toch krom dat dat niet voor de kosten van de parkeerplaats zelf zou gelden?!

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké