Ga naar inhoud

David Brinks

Senior
 • Aantal berichten

  75
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

5

Persoonlijke info

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Hardcopy

Visie op

 • Ik zoek mensen die
  een online idee willen uitvoeren met een partner
 1. David Brinks

  Tagline/Payoff IT consulting

  Het is vooral belangrijk dat je iets in je pay-off verwoordt wat uniek is voor jou. Iets waarvoor (potentiële) klanten niet zomaar bij iemand anders terecht kunnen. Dat hoeft niet iets te zijn waar je het beste in bent van al je concullega's, maar wel iets waardoor je anders bent. Dan past je pay-off helemaal bij jou en alleen bij jou.
 2. David Brinks

  Compagnon gezocht (ontwikkelaar)

  Ik stuur je een PM!
 3. Ik had inderdaad ook al wat dingen gevonden in Google, maar niets over de opzegtermijn: [*]https://nl.hellolaw.com/juridisch-nieuws/de-juridische-positie-van-werknemers-bij-een-bedrijfsverhuizing [*]http://www.sbmadvocaten.nl/blogs/2006/de-juridische-positie-van-een-werknemer-bij-een-bedrijfsverhuizing [*]https://www.mkbservicedesk.nl/10553/mag-personeel-verplichten-mee-verhuizen.htm
 4. Normaal gesproken als je echt samen een nieuw bedrijf begint is de verdeling ongeveer 50/50 qua financiële inbreng en inzet. Dat zou betekenen dat jullie allebei zo'n 40 uur per week beschikbaar moeten zijn voor het nieuwe filiaal. Zoals ik het nu lees, is dat nog niet haalbaar, maar doet je zakenpartner wel moeite om capaciteit vrij te maken voor het nieuwe bedrijf. Dat is dus al een basis voor jullie samenwerking. Nu is het zaak om daar realistische afspraken over te maken. Dus: wat kan hij doen in hoeveel uur per week en wat doe jij in jouw 40 uur? Als dat niet helemaal 50/50 is, kun je daar misschien iets mee doen met een extra vergoeding/hoger aandelenpercentage voor jou of een extra investering van zijn kant. Als het maar voor beide kanten als een eerlijke afspraak voelt.
 5. Zorg ook even dat je webbouwer of webhostingpartij een SSL-certificaat installeert voor je site. Nu staat er 'Niet beveiligd' in Chrome en dat schrikt nogal af.
 6. Welke rechtsvorm je kiest, heeft te maken met de mate van risico en de verwachte omzet. Lees hier meer over de verschillen. De regels die je op papier moet hebben zijn afhankelijk van de rechtsvorm die je kiest. Sommige dingen zijn namelijk al gewoon wettelijk goed geregeld, vooral bij een bv. Het partnerschap dat je zoekt is de lastigste vraag. Dat kun je namelijk alleen samen uitzoeken. Wil je zakenpartner wel echt samenwerken of alleen investeerder zijn? Over dat soort dingen zul je het vooraf goed moeten hebben, zodat de verwachtingen duidelijk zijn voor alle partijen.
 7. David Brinks

  [Column] IN MEMORIAM - Peter Bonjernoor

  Sterkte gewenst aan iedereen. Peter gaat duidelijk gemist worden.
 8. Ik denk dat je beleving en sfeer mist doordat de huidige homepage grote headerfoto's met mensen heeft en de nieuwe homepage heeft een veel smallere header, wat ik overigens qua gebruiksvriendelijkheid zeker een voordeel vind. Verder vind ik de nieuwe homepage duidelijker en overzichtelijker dan de huidige als je puur naar je productaanbod kijkt. Kortom, ik zou me niet zo druk maken om de sfeer die je noemt, maar blij zijn met de verhoogde gebruiksvriendelijkheid. Mensen komen niet op je site voor sfeer, maar voor een ijskar. ;)
 9. David Brinks

  Feedback op nieuwe horloge dealsite

  Ik heb ook voor een horlogesite gewerkt (met nog duurdere horloges dan in dit geval) en daar hadden ze bewust een niet-bestaand adres op de contactpagina staan om overvallen te voorkomen. In dit geval kan ik het me dus wel voorstellen dat je de opslagplaats van die prijzige voorraad niet zomaar openbaar wilt maken.
 10. David Brinks

  hoe kom ik in contact met facebook?

  Facebook staat er helaas om bekend dat je niet zomaar in contact komt met ze. Wachten op die e-mail lijkt me dus de beste optie in dit geval.
 11. Rechter oordeelt: geen auteursrecht op stockfoto.
 12. David Brinks

  Geweldige kans, maar nu de offerte nog..

  De workshops die ik geef zijn eigenlijk altijd op maat voor de organisatie die mij inhuurt. De tijd die het kost om de presentatie voor te bereiden en de reistijd zijn bij de prijs inbegrepen. Als men mij zou vragen om de workshop in Londen te geven, dan zou de prijs inderdaad worden verhoogd met de uren die in de extra voorbereidingstijd en een deel van de reistijd gaan zitten. Ik zou niet alle reistijd 1-op-1 factureren. Want zoals Richard al zegt, voor zulke leuke klussen doe je graag wat water bij de wijn.
 13. David Brinks

  Recept verkopen

  Zo te lezen zit er automatisch auteursrecht op recepten, dus dan kun je niet zomaar dit recept verkopen.
 14. David Brinks

  nieuwe insteek: teksten voor een vaste prijs

  Namens mijn hele beroepsgroep: sorry hiervoor.
 15. David Brinks

  Nieuwe idee voor marketing

  Die hebben we vast en zeker onder ons. Zelf werk ik samen met marketingmanagers als het om contentstrategie, SEO en copywriting gaat.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké