Jump to content

David Brinks

Senior
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketing

Company info

 • Location
  Wierden

Vision

 • I'm looking for people who
  een online idee willen uitvoeren met een partner
 1. Dat lijkt juridisch gezien een grijs gebied, als ik dat zo lees in dit artikel.
 2. Hier staat inderdaad ook al een melding van september, dus dat nummer lijkt al wel wat langer in gebruik dan december.
 3. Daar dacht ik eergisteren nog aan toen ik langs het gebouw reed. Zal ik eens naar binnen lopen?
 4. Of stap als investeerder in een jong/groeiend bedrijf, waarbij zij kunnen profiteren van je kennis en ervaring en jij hopelijk een flink rendement uit je investering haalt.
 5. Copywriter hier. :) Het is mij meerdere keren overkomen dat andere sites door mij geschreven teksten hebben overgenomen van mijn klanten. Een brief van een advocaat met als bewijs screenshots en resultaten uit archive.org waren daarbij voldoende om alles op te lossen.
 6. Het is vooral belangrijk dat je iets in je pay-off verwoordt wat uniek is voor jou. Iets waarvoor (potentiële) klanten niet zomaar bij iemand anders terecht kunnen. Dat hoeft niet iets te zijn waar je het beste in bent van al je concullega's, maar wel iets waardoor je anders bent. Dan past je pay-off helemaal bij jou en alleen bij jou.
 7. Ik had inderdaad ook al wat dingen gevonden in Google, maar niets over de opzegtermijn: [*]https://nl.hellolaw.com/juridisch-nieuws/de-juridische-positie-van-werknemers-bij-een-bedrijfsverhuizing [*]http://www.sbmadvocaten.nl/blogs/2006/de-juridische-positie-van-een-werknemer-bij-een-bedrijfsverhuizing [*]https://www.mkbservicedesk.nl/10553/mag-personeel-verplichten-mee-verhuizen.htm
 8. Normaal gesproken als je echt samen een nieuw bedrijf begint is de verdeling ongeveer 50/50 qua financiële inbreng en inzet. Dat zou betekenen dat jullie allebei zo'n 40 uur per week beschikbaar moeten zijn voor het nieuwe filiaal. Zoals ik het nu lees, is dat nog niet haalbaar, maar doet je zakenpartner wel moeite om capaciteit vrij te maken voor het nieuwe bedrijf. Dat is dus al een basis voor jullie samenwerking. Nu is het zaak om daar realistische afspraken over te maken. Dus: wat kan hij doen in hoeveel uur per week en wat doe jij in jouw 40 uur? Als dat niet helemaal 50/50 is, kun je daar misschien iets mee doen met een extra vergoeding/hoger aandelenpercentage voor jou of een extra investering van zijn kant. Als het maar voor beide kanten als een eerlijke afspraak voelt.
 9. Zorg ook even dat je webbouwer of webhostingpartij een SSL-certificaat installeert voor je site. Nu staat er 'Niet beveiligd' in Chrome en dat schrikt nogal af.
 10. Welke rechtsvorm je kiest, heeft te maken met de mate van risico en de verwachte omzet. Lees hier meer over de verschillen. De regels die je op papier moet hebben zijn afhankelijk van de rechtsvorm die je kiest. Sommige dingen zijn namelijk al gewoon wettelijk goed geregeld, vooral bij een bv. Het partnerschap dat je zoekt is de lastigste vraag. Dat kun je namelijk alleen samen uitzoeken. Wil je zakenpartner wel echt samenwerken of alleen investeerder zijn? Over dat soort dingen zul je het vooraf goed moeten hebben, zodat de verwachtingen duidelijk zijn voor alle partijen.
 11. Sterkte gewenst aan iedereen. Peter gaat duidelijk gemist worden.
 12. Ik denk dat je beleving en sfeer mist doordat de huidige homepage grote headerfoto's met mensen heeft en de nieuwe homepage heeft een veel smallere header, wat ik overigens qua gebruiksvriendelijkheid zeker een voordeel vind. Verder vind ik de nieuwe homepage duidelijker en overzichtelijker dan de huidige als je puur naar je productaanbod kijkt. Kortom, ik zou me niet zo druk maken om de sfeer die je noemt, maar blij zijn met de verhoogde gebruiksvriendelijkheid. Mensen komen niet op je site voor sfeer, maar voor een ijskar. ;)
 13. Ik heb ook voor een horlogesite gewerkt (met nog duurdere horloges dan in dit geval) en daar hadden ze bewust een niet-bestaand adres op de contactpagina staan om overvallen te voorkomen. In dit geval kan ik het me dus wel voorstellen dat je de opslagplaats van die prijzige voorraad niet zomaar openbaar wilt maken.
 14. Facebook staat er helaas om bekend dat je niet zomaar in contact komt met ze. Wachten op die e-mail lijkt me dus de beste optie in dit geval.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept