Jump to content

David Brinks

Senior
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketing

Company info

 • Location
  Wierden

Vision

 • I'm looking for people who
  een online idee willen uitvoeren met een partner
 1. Ik verwacht dat TwaBla bedoelt: deze topics hebben zulke algemene titels dat mensen al snel via Google op HL komen, terwijl het helemaal geen ondernemersvraag hoeft te zijn.
 2. Ik heb even snel gezocht op 'basgitaar lenen' en dan kom ik uit op sites als deze: https://www.peerby.com/nl/c/basgitaar-huren (groot platform, niet specifiek voor muziekinstrumenten) https://www.bax-shop.nl/basgitaar-huren (grote webshop, wel specifiek voor muziekinstrumenten) De site laten maken zal niet zo moeilijk zijn, dat is alleen een investering. Daarna begint het pas, want dan moet de marketing kloppen, zoals DaMedia al aangeeft. Mensen moeten je weten te vinden, dus je zult naamsbekendheid moeten krijgen en aan SEO moeten gaan doen. Daar zal veel energie in gaan zitt
 3. Hallo Purcam, welkom op HL. In dit artikel vond ik deze tip:
 4. Misschien heb je hier iets aan, ook al is het artikel 6 jaar oud: https://blog.iusmentis.com/2014/08/15/gastpost-videogames-na-usedsoft-v-oracle/
 5. Dat lijkt juridisch gezien een grijs gebied, als ik dat zo lees in dit artikel.
 6. Hier staat inderdaad ook al een melding van september, dus dat nummer lijkt al wel wat langer in gebruik dan december.
 7. Daar dacht ik eergisteren nog aan toen ik langs het gebouw reed. Zal ik eens naar binnen lopen?
 8. Of stap als investeerder in een jong/groeiend bedrijf, waarbij zij kunnen profiteren van je kennis en ervaring en jij hopelijk een flink rendement uit je investering haalt.
 9. Copywriter hier. :) Het is mij meerdere keren overkomen dat andere sites door mij geschreven teksten hebben overgenomen van mijn klanten. Een brief van een advocaat met als bewijs screenshots en resultaten uit archive.org waren daarbij voldoende om alles op te lossen.
 10. Het is vooral belangrijk dat je iets in je pay-off verwoordt wat uniek is voor jou. Iets waarvoor (potentiële) klanten niet zomaar bij iemand anders terecht kunnen. Dat hoeft niet iets te zijn waar je het beste in bent van al je concullega's, maar wel iets waardoor je anders bent. Dan past je pay-off helemaal bij jou en alleen bij jou.
 11. Ik had inderdaad ook al wat dingen gevonden in Google, maar niets over de opzegtermijn: [*]https://nl.hellolaw.com/juridisch-nieuws/de-juridische-positie-van-werknemers-bij-een-bedrijfsverhuizing [*]http://www.sbmadvocaten.nl/blogs/2006/de-juridische-positie-van-een-werknemer-bij-een-bedrijfsverhuizing [*]https://www.mkbservicedesk.nl/10553/mag-personeel-verplichten-mee-verhuizen.htm
 12. Normaal gesproken als je echt samen een nieuw bedrijf begint is de verdeling ongeveer 50/50 qua financiële inbreng en inzet. Dat zou betekenen dat jullie allebei zo'n 40 uur per week beschikbaar moeten zijn voor het nieuwe filiaal. Zoals ik het nu lees, is dat nog niet haalbaar, maar doet je zakenpartner wel moeite om capaciteit vrij te maken voor het nieuwe bedrijf. Dat is dus al een basis voor jullie samenwerking. Nu is het zaak om daar realistische afspraken over te maken. Dus: wat kan hij doen in hoeveel uur per week en wat doe jij in jouw 40 uur? Als dat niet helemaal 50/50 is, kun j
 13. Zorg ook even dat je webbouwer of webhostingpartij een SSL-certificaat installeert voor je site. Nu staat er 'Niet beveiligd' in Chrome en dat schrikt nogal af.
 14. Welke rechtsvorm je kiest, heeft te maken met de mate van risico en de verwachte omzet. Lees hier meer over de verschillen. De regels die je op papier moet hebben zijn afhankelijk van de rechtsvorm die je kiest. Sommige dingen zijn namelijk al gewoon wettelijk goed geregeld, vooral bij een bv. Het partnerschap dat je zoekt is de lastigste vraag. Dat kun je namelijk alleen samen uitzoeken. Wil je zakenpartner wel echt samenwerken of alleen investeerder zijn? Over dat soort dingen zul je het vooraf goed moeten hebben, zodat de verwachtingen duidelijk zijn voor alle partijen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept