Jump to content

robvoorn

Senior
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3
 1. Je boekhouder is er voor jou. Jij bent zijn klant. Dus niet zo bang wezen. Het is jouw onderneming. Als je iets niet begrijp, gewoon vragen. Als jouw boekhouder daar moeite mee heeft, begrijpt die zijn vak niet.
 2. Is je vriendin je fiscaal partner? Zo ja, dan kan zij gewoon werkzaamheden voor je uitvoeren, zonder dat daar een betaling tegen over staat. Als dit op jaarbasis meer is dan 525 uur, kan je bij de aangifte IB dit invullen en dan ontvang je ook nog meewerkaftrek.
 3. Ik begrijp alleen niet dat als iets niet van jou is, je de ander wilt dwingen het te verkopen of de prijs wilt bepalen.
 4. http://www.lancelots.nl/bedrijfsvoering/administratie
 5. https://www.higherlevel.nl/extra/columns/view/671
 6. Dan kun je de IB aangifte niet indienen en zul je moeten wachten op je boekhouder en hopen dat die het snel indiend. Er is best een kans dat de belastingdienst minder coulant is. Je hebt teveel zaken niet op orde.
 7. Gewoon vandaag aangifte indienen en as dinsdag een gecorrigeerde versie door de boekhouder laten indienen.
 8. Wijziging in voorraden gereed product en onderhanden werk worden er in meegenomen. Gaat dan dus om 125.000 wat de verstrekker als uitgangspunt neemt
 9. In jouw voorbeeld wordt gebruikt voor berekening hypotheek: Bruto winst (in euro’s) 75.000
 10. Saldo winst-en-verliesrekening (Winst uit onderneming)
 11. Volgens mij worden pakketjes van 25K niet door een postbode bezorgd. Ik zou het ieder geval niet door de postbode laten bezorgen.
 12. Vooropgesteld waardeer ik ieder zijn inbreng. Ben zelf meer een "lurker" . Mijn top 3 van forumleden met de reacties\posts waar ik veel aan heb zijn: 1.PrinsRachid 2.Norbert Bakker 3.Cosara Ben benieuwd naar andere meningen.
 13. @PrinsRachid - Weet jij overigens ergens niet het antwoord op?? RESPECT!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept