Jump to content

Limerik

Junior
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Limerik last won the day on December 8 2018

Limerik had the most liked content!

Community Reputation

8

Personal info

 1. Belgische holding met daaronder een Belgische vennootschap. Een stukje verder is een stukje verder in Nederland en stukje verder in winstgevendheid. Dus een "stukje verder"x2
 2. Dames en heren, We zijn inmiddels 2 jaar verder. Het bedrijf heb ik ge-reorganiseert. Helaas vallen er her en der een aantal dingen tegen, maar niks dramatisch. Eén project wat is aangenomen voor de overname, met een lange looptijd is behoorlijk verliesgevend. Al gaat dat in de komende maanden afgerond worden. Alle overige punten staan mooi op punt en de salesfunnel met nieuwe projecten staat goed, met een goede marge. Alleen heb ik hierdoor te weinig afgelopen jaar om, buiten mijn eigen salaris, investeringen en aflossing, veel te sparen. Echter nu doet er zich weer een kans voor om een ander bedrijf over te nemen. Stukje verder en in Nederland. In België heb ik gebruik kunnen maken van een waarborgregeling om zo mijn financiering voor elkaar te krijgen. Bestaan er in Nederland ook dergelijke regelingen? Bedankt voor jullie hulp.
 3. Te krampachtig en te politiek correcte stellingname. Houd er eens mee op. Als jij iemand aanbeveelt die op het forum dominant aanwezig is, dan heeft hij blijkbaar met zijn reacties aangegeven een professional te zijn. Dus is het een terechte aanbeveling. Iemand steekt er dus tijd en energie in op correct te reageren, laat hem / haar dan ook profiteren van de positieve vruchten.
 4. Vorig jaar april een bedrijf overgenomen met 20 werknemers dat, blijkbaar toevallig, een jaar winst had gerealiseerd. Jaren daarvoor verliesgevend. Tot maart succesvol zitten te pushen op omzetgroei, maar dan nog verliesgevend ( circa 10K per maand). Sinds april serieus hard zitten te snijden en structureel te re-organiseren en nu sinds mei gemiddeld 15K winst per maand!!! Dat is pas 2 maanden, maar ik sta nu weer op break-even. Juli en augustus zullen wel op de 0-lijn eindigen en dan de laatste 4 maanden om nog even flink te knallen. Nu even alles binnen de sales weer strak op de pootjes zetten. Door de re-organisatie minder aandacht op omzetgroei gehad. Oh men, wat voel ik mij goed!!! https://www.youtube.com/watch?v=I33u_EHLI3w
 5. Leden, Mag je aan jouw bedrijfsnaam de toevoeging & Zn doen? Ik vind dit mooi traditioneel overkomen = straalt degelijkheid uit. Daarnaast hebben wij ook redelijk wat vader en zoon combinaties binnen ons team werken. Dus dan krijgen wij LIMERIK & Zn Bedankt.
 6. Goedemorgen, Wij willen ons eigen vervoer gaan afbouwen en meer gaan werken met een pakketdienst. Ik ben echter op zoek naar ervaringen. Ik heb nu de offertes voor mij liggen van: GLS (€ 4,25 per pakket) DPD (€ 5,70 per pakket) PostNL (€ 4,70 per pakket + € 9,00 per ophaalbeurt) UPS ben ik nog aan het wachten Voornamelijk ben ik op zoek naar daadwerkelijke ervaringen. Accuraatheid, werkwijze, klachtafhandeling. Iemand die mij kan helpen? Circa 2.000 pakketten per jaar versturen wij, voornamelijk binnen België. Alvast bedankt
 7. Ontzettend flauw. Mensen zijn angstig om hun anonimiteit te verliezen en proberen door een "draai" te geven een en ander minder transparant te maken. Ik kan het mij in ieder geval volledig voorstellen. Heb ik zelf ook regelmatig gedaan. Ik denk dat er inmiddels 5 accounts van mij op HL rondzweven. Deze persoon is wat minder handig en jullie gaan hem daarop "pakken". Als je wilt helpen, dan help je. En anders hoef je niet te laten zien dat je een ontzettend goede "speurneus" bent en negeer je dit topic. Mijn offtopic mening.
 8. Perfect View is denk ik inderdaad een perfecte oplossing hiervoor. Ik heb dit ook bij mijn bedrijf ingevoerd. Je kan dan makkelijk klanten (acteurs) aanmaken, waarbij je de klant kenmerken kan geven. Heel eenvoudig en volledig naar eigen wens de kenmerken samen te stellen. Voorbeeld: Hoofdkenmerk: Haarkleur Subkenmerk van Haarkleur: [*]Blond [*]Bruin [*]Rood [*]Zwart Zo kan je allemaal verschillende kenmerken / categorieën maken.
 9. Leg het laatste eens uit, wat is er niet gekocht?
 10. Zit nog volop groei potentieel in. De bank hanteert echter ook de bovenstaande berekeningsmethode. Waarbij uiteraard ook gekeken wordt naar de aflossingscapaciteit. Zij financieren maximaal de aflossingscapaciteit; looptijd 7 jaar.
 11. :P deels waar. Maar moet je toch eerst traceren wat de gek aan de verkoperskant in zijn hoofd heeft. En dan gefundeerd kunnen aangeven waarom jij lager biedt. En dan is het spel vertrokken.
 12. Je hebt ook gelijk, maar bovenstaande is als basis genomen. Van daaruit verder onderhandeld, met inderdaad dergelijke punten in overweging. Je moet echter ergens van vertrekken en dat was dus deze formule.
 13. @RiVe Na-calculatie wordt nu niet gedaan, dus dat is iets wat direct opgepakt moet worden. @Mathias@evelo Jouw suggestie met een eigen programma is ook een piste welke wij aan het bekijken zijn. De kosten hiervan zijn circa 15K. Ik ben echter van mening dat mijn bedrijf niet uniek is en zie het niet direct zitten om het wiel opnieuw uit vinden voor dat bedrag.
 14. Dank je wel voor het meedenken! Zulke oplossing vind ik ook en ook met klantervaringen. Helaas zetten ze er nooit bij wat nou minder is aan het werken met hun software. Middels een telefonisch interview proberen wij al een selectie te maken. Komen zij door deze selectie heen, dan mogen zij het komen demonstreren. Helaas blijkt de praktijk dan weerbarstiger. Vandaar dat ik op zoek ben naar de ECHTE ervaringen.
 15. Bedrijf is gekocht. Geen eigen inbreng ingebracht. Dit deel is vervangen door overname RC-krediet vorige eigenaar door mijn holding. Vlaamse overheid vraagt eigen inbreng van 20%.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept