Jump to content

atlas1302

Super Senior
 • Content Count

  216
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15

Personal info

 1. Volgens mij moet je deze overgangsfase gewoon de tijd gunnen, na 6 of 8 maanden zullen de bekendste problemen wel opgelost zijn. Het is even niet anders volgens mij.
 2. Ik zou daar niet te lang mee wachten ik doe het al 15 jaar zo, je gaat zelfs afvragen wat in Nederland nog te vinden valt. Geen veranda met seasight en zon in ieder geval
 3. Klopt haarscherp, meestal zijn de eerste 5 dagen gratis daarna wordt de stopwatch ingedrukt.
 4. CE of C E, het laatste zal je vaak genoeg zien op producten uit China. China Export...oftewel groetjes uit China. Doei, doei.
 5. Voorbereiden op wat er op de lange termijn misschien eens gaat gebeuren , ik acteer liever op de korte termijn. Inspelen op de markt, winst pakken en naar de volgende ronde. De zaak kort houden zodat je snel kan switchen en het overzicht behoudt, en zeker geen derden partijen die bepalen wat jij wel of niet niet mag/moet doen. Je bent toch ondernemer en geen ondergeschikte van die Mega platforms, vind ik tenminste.
 6. Waarom eigenlijk via Amazon, Ebay, Bol... platformen verkopen, als je er niet mee kan communiceren?. Marge klein en ze laten je in de kou staan als het er op aan komt. Maar hoe doen alle anderen het dan, hebben zij hier ook problemen mee? Misschien de koppen bij elkaar steken en gezamenlijk opereren, ook niet gemakkelijk maar samen sta je sterk.
 7. Dit lees ik, Het is dus per kwartaal wat de dienst uitmaakt. Eerste kwartaal 2020 draaide u als een tierelier.
 8. Dat heb je dus goed opgepakt des tijds, ik doe niets anders meer dan Revolut. Zakelijk Revolut zou voor TS een goede optie zijn.
 9. Laat uw collega's dan een goed plan uitwerken, dan weet u ook meteen de knelpunten. Bovendien werken ze wel onder uw vlag, je kan ze ook zelf laten ervaren om hun eigen kostje te behappen. (dus niet meer even stellingen lenen en zo) Ik denk dat ze na 6 maanden of zo met hangende pootjes terug komen, en dan stelt u concrete eisen. U bepaalt.
 10. Ik begrijp de situatie heel goed, heb vroeger in de verhuur gestaan met graafmachines. Ik kreeg natuurlijk ook aanvragen rechtstreeks maar heb ze altijd doorverwezen naar mijn opdrachtgever. Ze konden daar mijn naam roepen en als ik beschikbaar was dan hadden ze mij voor een ander prijskaartje. Dus de prijskaartjes bepalen vaak de rivaliteit, moeilijk om zo`n ploeg bij elkaar te houden maar laten ze het gras zoeken waar het groener is.
 11. Ik vraag mij altijd af waarom ze zulke kunstwerken niet dateren in die tijd met signaturen. Ik heb ook een mooi kunstwerk van een groot kunstschilder uit Rotterdam, maar de datum en naam kreeg ik niet cadeau. Jammer anders was het nu wel een paar duizendjes duurder.
 12. Waarschijnlijk dat hij geen BTW over de verkoop wil berekenen omdat het vintage is. Man, man het is verkoop uit onderneming dus de particulier betaalt altijd de BTW. maak een factuurtje incl 21% BTW het verkoopbedrag dus, en boek het in als verkoop transport met het ontvangen BTW.
 13. Antwoord A-B-C , vraag het de belastingdienst. Verkoop het gewoon met 21% als het niet duidelijk 100 jaar of ouder is. Bewijst u eens dat die deur 101 jaar oud is? Bij de belasting is het omgekeerde bewijslast....ik bedoel maar, u moet bewijzen. Bovendien India, alles is daar volgens mij vintage. Iemand die er verstand van heeft ziet direct of het antiek is, het houtsoort bijv. van 100 jaar geleden of van 70 jaar. Dus maak certificaten die geldig zijn voor Europees verkoop als 9% u heilig is. Certificaten, iedereen wil wel een van Gogh verkopen van 1895
 14. Betrouwbaar persoon de zaak laten runnen die deel uitmaakt van de BV. Een boekhouder bijv. U stuurt de boekhouder aan en onderhoud het contact met uw opdrachtgevers, u heeft inkomsten uit de BV en kan dus heerlijk genieten van de overvloedige mooie stranden.
 15. Ik maak mij niet druk, voel je vrij om online naast je werk via een BV gedroogd vlees via internet te verkopen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept