Jump to content

Jantje2000

Senior
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Company or organization name
  WebTream
 • Website address
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  Financiën / administratie en credit management
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie
 1. Niet heel veel denk ik zelf. De meeste mensen kunnen iets, doen dat nu in loondienst en denken dan dat ze het zelf beter / efficiënter / [vul maar in] kunnen. Maar die bedrijven zijn er natuurlijk wel. Ik ken er een paar, dat zijn de mensen die heel goed kunnen praten en gewoon overal mensen voor inhuren. Is natuurlijk best prima. En dan heb je nog de prutsers op werkspot die ook op deze manier lijken te werken
 2. TS zegt in de eerste post, in de eerste situatie, dat hij dan bijvoorbeeld bij Megekko inkoopt.
 3. Geen antwoord op je vraag, maar als je PC's gaat bouwen lijkt me dat je wilt gaan inkopen bij groothandels e.d., niet bij consumenten webshops
 4. Ik wilde iets vergelijkbaars zeggen als @De Architect Je zult moeten beginnen met het overtuigen van de kleine ondernemers dat social media er bij hen voor gaat zorgen dat ze meer gaan verdienen. Dat is uiteindelijk het hele doel. Hoe ga jij er voor zorgen dat ondernemers aan de social media meer overhouden dan ze aan jullie betalen? Kun je dat zichtbaar maken, zodat ondernemers je gaan geloven? Ik zelf geloof eigenlijk ook niet zo in social media voor kleinere bedrijven. Wijzelf werken voornamelijk B2B, maar heel veel potentiele klanten zitten uberhaupt al niet op Link
 5. Het voordeel van een aparte "uitzend"-bv is volgens mij wel dat je gemakkelijk iemand even van de ene maatschappij naar de andere maatschappij stuurt, zonder dat het contract e.d. hoeft te worden aangepast denk ik.
 6. Zou iets zoals bijvoorbeeld Odoo niet helpen? Dat is een redelijk kant & klaar systeem, bezit de mogelijkheid van connectoren met de bekendere platformen + heeft mogelijkheden qua voorraad e.d. Zou zoiets voor jou niet voldoende zijn?
 7. Welke software gebruik je op dit moment? Welke systemen? Want ik denk niet dat jij de enige bent die jouw soort van werk doet. Kun je niet gewoon kijken naar de software die andere webshops gebruiken? Want die kun jij dan in principe toch ook gewoon gebruiken?
 8. 10% op een order zou ik niet heel gek vinden, eerder nog wat aan de lage kant. 10% op een offerte zou ik niet doen. Stel dat hun klanten het allemaal niet door laten gaan zit je wel met de kosten. Ik zou nog eens gaan navragen of ze echt op de offerte bedoelen, of dat ze bedoelen op een offerte die doorgaat.
 9. Ik snap je twee medecompagnons wel gedeeltelijk denk ik. Anderzijds snap ik jou ook wel weer. Het probleem is dat je zulke dingen moeilijk op gevoel kunt doen. Kun je niet gewoon een Graydon rapport opvragen bijvoorbeeld, om te zien hoe kapitaalkrachtig ze worden beoordeeld? Daarna zou je dan naar je compagnons toe kunnen stappen en bijvoorbeeld een kredietlimiet van x euro kunnen opstellen. Dan ga je een soort in het midden zitten. Verder bestaan er bijvoorbeeld debiteuren verzekeringen. Zou dat voor jullie een optie zijn? Daarmee zorg je er dan dus voor dat als de klant failliet
 10. Jantje2000

  Logo nodig :)

  Kom op joh. Voor 5 euro op fiverr heb je al best een leuk logo. Als je wat professionelers wilt zijn er ook in Nederland ontwerpers die het voor 100 euro doen. Als je voor je bedrijf alles gratis wilt hebben wordt het lastig om te ondernemen. Eerst investeren, dan incasseren
 11. Is dat zo? Als de bv voor 100% in bezit is van één aandeelhouder is dat gewoon vermogen van die persoon. Dan lijkt mij dat daar gewoon beslag op gelegd kan worden.
 12. Als Google dat ziet heb je een grote kans om een penalty te krijgen, omdat alt-tags daar niet voor bedoeld zijn. Dan kom je dus niet meer in de zoekresultaten.
 13. Je wilde niet veel winst maken omdat je dan belasting moest betalen? Die snap ik even niet. Als je 100.000 moet betalen, moet je inderdaad meer belasting betalen dan als je maar 10.000 winst maakt. Maar je houdt ook meer over toch? Wat was jouw reden dat je geen winst wilde maken dan?
 14. Zoek je niet een soort CRM, waarin je taken aan klanten kunt hangen, taken kunt aanmaken voor jezelf, klanten kunt opslaan enzovoort? Iets als teamleader, of hubspot bijvoorbeeld?
 15. Waarom wil je uren paketten verkopen? Zoals ik nu begrijp wil je gewoon een softwarebureau oprichten, waar klanten komen voor maatwerksoftware. Het grote verschil is dat ICT'ers niet in Nederland, maar in het buitenland zitten. Wat is het voordeel voor een bedrijf om een pakket aan te schaffen? Waarom kies je niet eenvoudig voor uurtje-factuurtje? Verder, waarom zouden klanten voor jou kiezen, in plaats van een bedrijf dat de developers in Nederland heeft zitten? Dat zorgt voor veel kortere lijntjes, waarbij er veel minder vertaald hoeft te worden en er dus minder communi
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept