Jump to content

miljonair

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Country
  Nederland
 • Company or organization name
  Anoniem
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  Financiën / administratie en credit management
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie

Company info

 • Location
  Amsterdam
 1. Waarom doe je het niet allebei? Gewoon het bedrijf naast je baan en als het goed loopt kun je altijd nog ontslag nemen.
 2. Haha ik ben nu eigenlijk wel benieuwd waar de meeste mensen hier op stemmen. Ik denk de meeste Forum voor Democratie of VVD
 3. Ik ben 15 maar wil toch graag advies geven. Ik denk dat de vraag naar je product niet groot genoeg is en er dus geen goede markt voor is. Als iedereen enthousiast erover is betekend het niet meteen dat er ook een markt voor is. Hoeveel omzet heb je tot nu toe gemaakt als ik vragen mag?
 4. Vind ik niet hoor, je wordt geboren als ondernemer. Ik ben zelf 15 en kan prima ondernemen ik denk niet dat ik nog iets moet leren aan ondernemen ofzo. Nick zijn business ziet er prima uit, mooie aquariums, mooie website (er kan misschien wat meer informatie op en de seo kan veel beter).
 5. Hi. Ik en een vriend van mij kwamen op een leuk idee en willen een V.O.F oprichten. We zijn allebei onder 18 jaar (ik ben 15 en mijn vriend is 16) Is het überhaupt mogelijk om een V.O.F op te richten? Dit was ons nog niet helemaal duidelijk.
 6. Misschien een beetje offtopic maar het lijkt er op dat de advertentie op google goed is gelukt. Als ik 'Aquarium op maat' in type kom ik gelijk bij jou site. Echter: SEO is ook een belangrijke manier om klanten te krijgen en het kost niks. Ik raad je aan jezelf daar wat meer in te verdiepen zodat je nog meer klanten kan krijgen omdat je vrijwel onvindbaar zou zijn google als je die advertentie niet had gekocht. Ik zelf ben best goed met SEO dus als je ooit hulp nodig hebt dm me maar.
 7. Misschien is dit een rare vraag: maar hoe wil je dan retouren gaan afhandelen? Moeten mensen dus hun pakket naar Curacao sturen ofzo als ze iets willen retouren? Over die bank, het lijkt me het beste om gewoon contact op te nemen met een bank als bunq of n26 en het aan hun te vragen.
 8. Ik ben het er mee eens dat 3000 euro echt te weinig is. Straks wordt contant geld afgeschaft en dan worden al je aankopen zichtbaar voor de overheid. Het is goed dat ze witwassen willen aanpakken, maar 3000 euro is gewoon een te laag maximum, waarom niet 7500-10000 of iets dergelijks zodat jij bijvoorbeeld ook nog je producten kan blijven verkopen aan klanten die contant willen betalen en voor witwassers zal het niet zo veel uitmaken.
 9. Zover ik weet wel. Ik zal binnenkort even naar de rechtbank bellen voor de zekerheid. Ok dankjewel ga ik zeker doen. Ikzelf. Mijn ouders vinden het allemaal prima en vinden het juist goed dat ik dit doe. Op twitter heb ik gelezen dat er redelijk wat banken zijn waar je een zakelijke rekening kan openen. Mij lijkt een zakelijke rekening bij bunq het beste omdat je daar alles via de app kan doen en ik denk dat ik binnen 1 dag een zakelijke rekening heb na dat de B.V. is opgericht. Ik ben nog aan het twijfelen eigenlijk of ik alleen maar 1 werk bv o
 10. Weet ik niet, kan ik ook niet ruiken. Het blijft gewoon onzin waarom verlagen ze de leeftijd niet naar 14 ofzo ik zie niet in waarom dat niet kan. Ik weet wel dat je in Engeland, gewoon een limited op kan richten vanaf 16 jaar zonder dat je uberhaupt toestemming nodig hebt van een rechter dat scheelt ook heel wat tijd. Ok, opzich was ik daar wel allemaal van op de hoogte. Ok dankjewel Weten jullie toevallig als ik een verzoek in ga dienen bij de rechtbank, zou ik dat dan bijvoorbeeld nu al kunnen doen zodat de zitting al
 11. Het is gewoon onzin van dit land dat je 16 of 17 moet zijn. Ze moeten mensen niet op hun leeftijd beoordelen iemand van 10 kan misschien meer dan iemand van 18.
 12. Dankjewel Highio 😉 Ja ik heb al een eenmanszaak. Ik wil een BV oprichten omdat ik dan niet meer persoonlijk aansprakelijk ben voor schulden. Een BV is ook gewoon aantrekkelijker omdat ik bij hoge winsten ook een lager belastingtarief moet betalen dan bij een eenmanszaak. 'B.V.' klinkt ook gewoon veel professioneler. Ik moet de handlichting sowieso aanvragen omdat ik nu geen zakelijke rekening kan openen en ik dat wel nodig heb.
 13. Hi. Als ik 16 wordt over 10 maanden wil ik gelijk een handlichting aanvragen en een BV oprichten. Is het mogelijk om ook op je 15e al een handlichting aan te vragen? Eigenlijk staat overal dat je 16 of 17 moet zijn maar ik heb niet zo veel geduld om 10 maanden te wachten.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept