• 0

Try & Lease a website

Ik wil deze maand 10 websites online gaan brengen die te huur zijn, huur? waarom huur?

 

Ik ben van mening dat een website huren voor 45.- per maand inclusief hosting, domein naam en compleet systeem zeer intressant is, vooral als je het op deze manier vrijblijvend (Met een minimum van 3 maanden) kan proberen en je bij succes het hele pakket kan kopen zodat je de eigenaar bent.

 

Na de 3 maanden ben je vrij om per maand op te zeggen en hoef je niets te doen, gewoon lekker achterlaten zoals het is.

Je mag alles doen met het domein wat je wil, het is immers de 3 -of meer maanden van jou.

 

Volgens mij zou ik dit wel willen als ik nog geen naam en domein hebt, het scheelt onwijs in de kosten en tijd aangezien het al kant en klaar staat.

 

Hierbij praat ik over thematische websites in cms, webwinkels en meer.

 

Is dit relevant? Of heb je meteen zo iets van: Whaaaat ; ...............................

 

Is het te duur, te goedkoop, te ingewikkeld? Een top idee? Ik ben zeer benieuwd naar jullie mening!

www.ontwerpexpert.net | Websites en reclame op maat

 

www.brommert.nl | Alles over brommers en scooters

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

22 antwoorden op deze vraag

 • 0

Het idee is dat deze websites gebruikt kunnen worden door personen die een concept willen testen, dan heb je een bestaande domein naam + systeem en hosting, bespaard veel moeite voor een test.

 

Bij aankoop van het systeem heb je meteen alles in handen. Blijven leasen kan ook. Ik hoop dat de mee-buigzaamheid aantrekt. Maar ik zou het totaal niet weten.

www.ontwerpexpert.net | Websites en reclame op maat

 

www.brommert.nl | Alles over brommers en scooters

Link naar reactie
 • 0

Het idee is dat deze websites gebruikt kunnen worden door personen die een concept willen testen, dan heb je een bestaande domein naam + systeem en hosting, bespaard veel moeite voor een test.

 

Bij aankoop van het systeem heb je meteen alles in handen. Blijven leasen kan ook. Ik hoop dat de mee-buigzaamheid aantrekt. Maar ik zou het totaal niet weten.

Alleen denk ik dat je de domeinnaam daar niet bij moet tellen, het is moeilijk om een algemeen domein te maken die hiervoor te gebruiken is, daarnaast wil je niet voor iets wat je voorganger heeft uitgespookt aangesproken worden.

 

Gewoon server124.mycompany.com en daar kunnen ze dan voor eenmalig x euro een eigen domein aan hangen.

 

Om nog even op je concept terug te komen: ik denk niet dat het gaat werken. Als het om een algemene website gaat, kunnen ze net zo goed voor 1,25 per maand bij one.com een domein pakken en gebruik maken van de templates die gratis beschikbaar zijn en hun CMS. Wat bied jij aan meerwaarde ten opzichte van one.com?

 

Als het gaat om specifieke software, dan voldoet je concept waarschijnlijk ook niet, aangezien het dan niet in de layout is die men wilt en een nieuwe layout kost een hoop geld, dus gaan ze waarschijnlijk toch niet bij jou blijven.

Link naar reactie
 • 0

Mmm zit wat in,

 

Ik denk dat de innovatie mij nu even voorbij is gegaan.

 

Volgens mij kan ik dan beter 10 - 30 "standaard" website's maken, met eigen uniek design en die dan aan hun domein naam hangen via dns.

Met achter liggende gedachte dat ik dus op die manier een website kan leveren binnen 24 uur na aankoop. aangezien het al compleet geinstalleerd online staat.

Ik ben zelf een tussenliggende sc hakel en kan domein namen kopen en aangekoppeld binnen 10-24 uur.

 

En wat mij dan uniek zou maken is dat ik het hier niet heb over de cms-jes maar complete community - portals, website's met geintegreerd forum, etc. Echt de grotere websites waar je normaal gesproken een week of langer op zit te wachten als het gemaakt moet worden en geinstalleerd.

www.ontwerpexpert.net | Websites en reclame op maat

 

www.brommert.nl | Alles over brommers en scooters

Link naar reactie
 • 0

Opzich denk ik wel dat het een haalbaar plan is. Er zijn heel veel bedrijven en organisaties welke op korte termijn iets nodig hebben en tijdens de start niet al te veel eisen stellen aan een uniek karakter. Beperkt budget hebben. En tevens een periode van testen en inleven gebruiken om hun daadwerkelijke wensen helder te krijgen. En vervolgens weer aankloppen tot officiele koop en met wensen tot maatwerk... zo zou ik het idg positioneren want anders is een genoemde one.com aantrekkelijker.

 

Maar als ik je startbericht lees is dat volgens mij niet het plan... dus wil ik toch wel weer refereren naar mijn bijdrage in hetvolgende topic

https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=55;action=display;threadid=23004;start=msg200992#msg200992

 

Als het idee is te starten met standaarden om mensen te laten proeven en op weg te helpen, om daarna iets compleet op maat te ontwerpen als een manier van verkopen. Dan is dat iets waar ik mij wel in kan vinden. Maar als de bedoeling is om d.m.v. een paar standaarden zoveel mogelijk weg te zetten en de maandelijkse bijdrage te vangen... tja. Je heet ontwerpexpert en je gebruikt de quote "Ontwerpen doe je met hart en ziel, 24/7 - Het liefst 8 dagen per week".

 

Ik zelf zou dit niet willen, maar eerlijk is eerlijk dat is wel mijn bekrompenheid. En ik denk wel dat dit een manier is, gezien de populariteit van andere templates leveranciers en opensource installatie pakketten. Maar ik ben wel een beetje sceptisch over de eerlijkheid van je persoonlijke quote. Want ontwerpen is een persoonlijk vak en doe je met passie en inzet voor de opdrachtgever welke vertrouwen in je hebt. Dat vind ik in ieder geval altijd een eer. En elk generiek ontwerp altijd wel zijn toevalstreffers hebben, maar dat is niet het vak wat jij pretendeert uit te voeren. Maar misschien ben ik wel een beetje een vastgeroeste ouwe lul aan het worden :'(

 

Mvg,

 

Micha

 

 

 

www.studio-immo.nl: Identiteit, Marketing en Media Ontwerp

www.greenscreenspecialist.nl Greenscreen video en fotografie oplossingen voor op locatie of in onze eigen video studio

Volg Studio Immo persoonlijk via twitter: www.twitter.com/studioimmo of op facebook: www.facebook.com/studioimmoreclame

Link naar reactie
 • 0
voor 45.- per maand inclusief hosting, domein naam en compleet systeem zeer intressant is

Ik denk dat het niet haalbaar is, pakketen zoals WordPress kunnen geleverd worden vanaf € 25,00 per maand all inclusive. Maar zelf dit is maat werk en kan door plug-ins oplopen naar meer als € 50,00 p/m. Ook kan het gebeuren dat een weblog zoveel resources nodig heeft dat de kosten ook omhoog moeten.

 

Ander voorbeeld, nu wil een klant Typo3 als CMS of Drupal, of Magento als webwinkel. Dan is € 45,00 echt te weinig, dit zijn (in verhouding tot WordPress) zeer complexe omgevingen die veel kennis en onderhoud vragen. Dan is in de meeste gevallen ook maatwerk en dus is € 45,00 echt te weinig.

 

Omdat 99% maatwerk is en het gaat om wat ze gebruiken kan een vaste prijs IMO niet werken of je moet erg veel gaan uitsluiten. Ook is het niet makkelijk om iemand te vinden die alle kennis in huis heeft. Iemand die zowel alles weet van alle pakketen zoals WordPress, Magento en Typo3, iemand die weet wat hosting is, en iemand die weet hoe dit te onderhouden.

 

En wat doe je met het design? Ook binnen die € 45,00? Heb je wel eens een custom PSD design in Magento of OScommerce gezet? Of in Typo3?

 

Ik denk dat het alle 3 is, te goedkoop, te ingewikkeld en te veel concurrentie en te veel factoren (die je niet in de hand hebt) spelen een rol.

Link naar reactie
 • 0

En wat mij dan uniek zou maken is dat ik het hier niet heb over de cms-jes maar complete community - portals, website's met geintegreerd forum, etc. Echt de grotere websites waar je normaal gesproken een week of langer op zit te wachten als het gemaakt moet worden en geinstalleerd.

 

Bij "ons" kan je binnen 10 minuten een domeinnaam, hosting en een online community site mét geintegreerd forum e.d. online hebben in wel 200 verschillende layouts.

 

Welkom in de wereld van bv. Joomla + plugins en de vele hosters die hier standaard installaties voor hebben klaarstaan. Nederlandstalig met alles erop en er aan. Forum, gallery, webshop. Maakt niet uit. Eén druk op de knop....

 

Verder sluit ik me aan bij concullega Ber|Art. Als mensen willen dat wij aanpassingen doen (maatwerk) denken wij eerder aan 45 euro per uur dan per maand ;D

 

 

Een lekkere kluif of groot bot voor uw hond?

 

Webshopsoftware: http://accret.nl, ontwikkelen in opdracht en eigen beheer!

Link naar reactie
 • 0

Ik heb alle antwoorden 2x doorgelezen,

 

@ Ber|Art.

Het is waar dat sommige producten waaronder magento-oscommmerce veel tijd kosten om ze te re-stylen, het idee is dan ook om ze te re-stylen en dan met een max van 5x te verhuren, (De 10-30 waar ik in mijn vorige bericht over sprak betreft wordpress, forums, portals, magento etc.. ) dan hebben de personen in kwestie toch een originele website zonder weer een standaard template te hebben. Als ik het 5x verhuurt ala maar 45eu per maand, ben ik met 1-2 maande uit de kosten voor het "batch" plaatsen van het product op de server.

 

@ Eijkb.

Binnen 10 minuten? Sidn update om de 2 uur, en je hosting bedrijf wacht meestal ook even voordat ze je mailen, dus eerder als dat is een domein naam niet van jou online.

 

- Ik begrijp dat mijn naam ontwerpexpert specifieker klinkt als ik nu voorkom, ik wil namelijk meer uit het vak halen als alleen programmeren voor klanten, ik ben het groter aan het aanpakken, en het cirkeltje aan uitbreiden net zolang ik een groot bedrijf ben, en wat dat betreft 70-90 uur per week het lieft 8 dagen.. ik vind het vak de marketing, het programmeren, restylen, klantcontact helemaal geweldig.

 

// Als ik 20-30 huurders heb, waarvan het er 5 wordpress zijn, 5 magento, etc, en die allemaal garandeer dat zij voor 45 eu per maand helemaal klaar zijn, reken maar uit dan ben ik wel uit de kosten. :)

 

(Wat ik allemaal weer ga investeren aangezien ik 100en uren research heb gedaan en me helemaal suf heb gebeld om alle kneepjes van het hosting vak te leren. Binnen 7 maanden kun je ook een hosting verwachten met razendsnelle server.)

 

Ps. ik hoor vaker; je moet niet zoveel info loslaten op het internet, de concurentie leest mee. Mijn motto: in deze grote internet wereld is concurentie mijn motivatie om meer bij te leren en harder te werken, ik heb geen concurentie. ;)

 

Ik ben overigens blij met de serieuze reactie's! Ik kan hier echt op anticiperen, en op bouwen.

 

 

 

www.ontwerpexpert.net | Websites en reclame op maat

 

www.brommert.nl | Alles over brommers en scooters

Link naar reactie
 • 0

Ik heb alle antwoorden 2x doorgelezen,

 

@ Ber|Art.

Het is waar dat sommige producten waaronder magento-oscommmerce veel tijd kosten om ze te re-stylen, het idee is dan ook om ze te re-stylen en dan met een max van 5x te verhuren, (De 10-30 waar ik in mijn vorige bericht over sprak betreft wordpress, forums, portals, magento etc.. ) dan hebben de personen in kwestie toch een originele website zonder weer een standaard template te hebben. Als ik het 5x verhuurt ala maar 45eu per maand, ben ik met 1-2 maande uit de kosten voor het "batch" plaatsen van het product op de server.

 

Ik denk dat je een keer op templatemonster.com moet kijken, daar verkopen ze designs voor de genoemde pakketten met de mogelijkheid een design te kopen voor een klein prijsje, of een design te kopen dat nog niet verkocht is voor 20x de prijs en dan allen voor jou is. Wellicht kun je gewoon designs maken en via hun website verkopen?

Link naar reactie
 • 0

alle technische (on) mogelijkheden en kostendetails even daargelaten (want daar weet ik niets van) zou ik zoiets wel interessant vinden.

in eerdere topics over websites wordt als doelgroep de starter terwijl mi juist zoiets ideaal is voor een starter. Niet iedereen behoeft een website met veel toeters en bellen en wanneer dit al voldoet om info te vinden en er contact kan worden gelegd is dit nog best interessant. Ik heb het over een starter want voornamelijk het na een aantal maanden kunnen stoppen is wel een optie die juist voor de starter belangrijk is. Het is namelijk vooral in het begin een kwestie van overleven en kosten uitsmeren over een tijd is zeker voor de kortere termijn erg interessant als je het mij vraagt.

Als ik nog niet was gestart zou ik het me zeker laten verkopen!

 

gr ronny

 

www.bofatelefoondienst.nl

Link naar reactie
 • 0

Ach concurrentie is ook niet iets om je druk over te maken. Het is nou niet dat hier het wiel opnieuw uitgevonden wordt. Het is gewoon de juiste klant voor het juiste product vinden. En er zijn klanten zat die het driedubbelen willen betalen voor een oplossing welke voor hun voldoet. Alles is af te doen, met bestaat al, kan goedkoper, je moet onafhankelijk zijn en opensource gebruiken, pakket a want dat php, nee geen maatwerk want je wordt uitgekleed, nee geen vormgever inschakelen want bij bulkdrukker x heb je 10000 prachtkaartjes voor 10 euro. Etc Etc.

 

Maar als iemand bij jouw een oplossing vind, het doet wat het doen moet en hij is tevreden en betaald hij daardoor graag. Topper van een idee en veel succes. De wereld is groot genoeg en op elke klant past weer een leverancier.

 

Ik heb laatst ook een klant doorverwezen naar een bulk site bouwer. Alle pakketwensen lagen klaar, systeem doet wat het doen moet en aan maatwerk en vormgeving hechte hij minder waarde. Prima klant voor hun. En als hij succesvol is, dan komt hij misschien weer terug naar mij. Want hij heeft een oplossing welke voor nu goed voldoet aan zijn wensen en budget en ik heb hem geholpen.

 

Mvg,

 

Micha

www.studio-immo.nl: Identiteit, Marketing en Media Ontwerp

www.greenscreenspecialist.nl Greenscreen video en fotografie oplossingen voor op locatie of in onze eigen video studio

Volg Studio Immo persoonlijk via twitter: www.twitter.com/studioimmo of op facebook: www.facebook.com/studioimmoreclame

Link naar reactie
 • 0
Ik denk dat je een keer op templatemonster.com moet kijken, daar verkopen ze designs voor de genoemde pakketten met de mogelijkheid een design te kopen voor een klein prijsje, of een design te kopen dat nog niet verkocht is voor 20x de prijs en dan allen voor jou is. Wellicht kun je gewoon designs maken en via hun website verkopen?

 

Dit zal mss goed zijn voor een standaard website maar een template houdt geen rekening met uitbreidingen, als je dus bijvoorbeeld iDeal installeert zal je handmatig het design voor deze uitbreiding moeten doen en dit kost tijd en je moet in de template gaan duiken.

 

Ik snap dat je some zaken opnieuw kunt gebruiken maar ik ben bang dat je gaat vergissen in onvoorziene zaken. Er komt zoveel bij kijken dat 1 prijs IMO gewoon niet haalbaar is. Oh ja, als je wilt is een .NL binnen 1 min geregistreerd maar het duurt idd minimaal 2 uur voordat het domein ook echt actief is.

 

Denk ook aan zaken als externe versleutelende back-ups, hoe ga je dat regelen, hoe ga je security aanpakken, dit zijn geen goedkope zaken. Ga je garanties (met financiële compensatie) geven op uptime? Ik denk dat als je wat zaken kunt uitsluiten en andere als meerwerk gaat leveren dat je wellicht een kans maakt.

 

 

Link naar reactie
 • 0

Het is inderdaad de bedoeling dat externe zaken waaronder ideal + de verantwoordelijkheden van ideal erbuiten vallen.

 

Ik doe trouwens zoal niet graag aan templates van een ander, ik heb ze wel eens gebruikt als inspiratie maar dan herschrijf ik de css toch 9/10x helemaal.

Die van mijn eigen site heb ik ook even zelf geschreven, er gaat niets boven een css met mijn volgorde/opmaak enz (Voor mij dan.)

 

Ik kan een template maken in wordpress e.d die gewoon binnen 4 uurtjes helemaal rond is, strak helder en dan ook qua css. Dan kan ik ook gemakkelijk bijzetten/modificeren aangezien ik het intuitief kan uitlezen.

 

Ik heb overigens gisteren nog even een website gemaakt, ook van a-b met php include etc.. als ik dat ga downloaden ben ik net zolang bezig om te kijken hoe een ander het heeft gemaakt als dat ik het zelf typt.

www.ontwerpexpert.net | Websites en reclame op maat

 

www.brommert.nl | Alles over brommers en scooters

Link naar reactie
 • 0

Ik heb alle antwoorden 2x doorgelezen,

 

@ Eijkb.

Binnen 10 minuten? Sidn update om de 2 uur, en je hosting bedrijf wacht meestal ook even voordat ze je mailen, dus eerder als dat is een domein naam niet van jou online.

 

 

Niet .nl binnen 10 minuten. .nl binnen 10 minuten als een preview binnen ons adminpakket en/of hosts wijziging bij de klant zelf. Met andere woorden, de klant kan binnen 10 minuten aan de slag. Dat is allemaal te automatiseren. Overigens is het zo dat klanten die "haast" hebben inderdaad binnen niet al te lange tijd met het pakket aan de slag gaan (even rondkijken) maar pas weken later echt serieus actief worden, dus in hoeverre je iets *moet* kunnen opleveren binnen 10 minuten is vraag 2. Dat zou je ook met een demo af kunnen.

 

Maar goed: Voor ieder produkt zijn klanten te vinden, dus ook voor jouw produkt. Het moet maar net aansluiten op de wens! M.b.t je plannen voor hosting: Naar snelle solide betrouwbare goedkope hosters is altijd vraag! Ik neem aan dat jij tot die categorie gaat behoren?

 

Een lekkere kluif of groot bot voor uw hond?

 

Webshopsoftware: http://accret.nl, ontwikkelen in opdracht en eigen beheer!

Link naar reactie
 • 0

Ik ga een van de snellere servers nemen, dat is meer status eigenlijk.. ik wil gewoon kunnen zeggen; wij hebben de snelste servers. :-[ En ja als ik een server koop van 2000-3000 eu, dan zorg ik er wel voor dat ik niet midden in de nacht me bed uit moet voor een restart of omdat de uptime weer naar de sodemieters is doordat mijn server stopt. (Inde nacht me bed uit... als ik er uberhaubt in ligt.. ;))

 

Ik wil kunnen zeggen; kijk op www..... (Je hebt veel websites die de uptime in de gaten houden) en dan MOET daar gewoon staan: uptime 99.5%

 

Ik ben er alleen nog niet uit of ik een dell server wil of een ander merk..

 

Maar dat is voor over een paar maanden, ik heb al veel aanbod van kenissen om he geld te lenen maar ik wil het gewoon cash betalen zonder daarna nog te moeten werken voor de server.

 

www.ontwerpexpert.net | Websites en reclame op maat

 

www.brommert.nl | Alles over brommers en scooters

Link naar reactie
 • 0
U betaalt €50 per maand voor de actieve ondersteuning van uw Website ontwikkeling. U bespaart €1199 door de gratis ontwikkeling.

 

Wat een onzin, je betaald gewoon voor de website alleen niet in 1x.

 

"Zo zijn we enkele uren per maand bezig om uw website winst te laten maken en u veel tijd te besparen."

 

Uurloon?

 

De mooiste:

"Geen actieve ondersteuning?

Dat kan maar is niet aan te raden. "

 

Doe mij maar 1 website met gratis ontwikkeling zonder actieve ondersteuning graag.

Bezoekhetziekenhuis.nl: Eenvoudig bezoeken plannen aan de patiënt en communiceren met patiënt, familie en vrienden. ! Maak een account aan als een familielid in het ziekenhuis ligt en je kunt gezamenlijk de bezoektijden inplannen.

Link naar reactie
 • 0

Dat er een update kan komen en het ge-restyled kan worden spreekt vanzelf.

 

Even losgezien, ik zie het op die site ook (Ziet er overigens leuk uit) maar dat er staat; een "oplossing" voor:

 

Dat zie je heel vaak, dat er gesproken wordt over oplossingen, oplossings paketten.. dan denk ik.. is er een probleem dan?

 

T' klinkt zo zuur.. maar dat zal wel een persoonsgebonden mening zijn. ;D

 

 

www.ontwerpexpert.net | Websites en reclame op maat

 

www.brommert.nl | Alles over brommers en scooters

Link naar reactie
 • 1

Haha ik lees net pas het verhaal van de ondersteunings vrije website ondersteuning :P

 

Leuk, maar je betaald inderdaad zoal op welke manier dan ook, al is het door de monitor belasting te gaan heffen.. bedrijven werken niet voor niets, dat is met telefoon abbonementen.. overal. Daar vergissen mensen zich soms in.

www.ontwerpexpert.net | Websites en reclame op maat

 

www.brommert.nl | Alles over brommers en scooters

Link naar reactie
 • 0
Ik heb overigens gisteren nog even een website gemaakt, ook van a-b met php include etc.. als ik dat ga downloaden ben ik net zolang bezig om te kijken hoe een ander het heeft gemaakt als dat ik het zelf typt.
Helemaal mee eens :) je bent iig een aanhouder dat is al een erg goed punt! Ik ben zeer benieuwd of het gaat werken. Veel suc6!
Link naar reactie
 • 0

Dank ;D

 

Ik zal HL zeker op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

 

Ps. Aangezien ik zelf bemerkte aan de hand van een ander topic, dat intressante onderwerpen over business al snel een verkoop topic lijkt te worden wil ik zeggen, ik vind deze omgeving geweldig om te brainstormen en mogelijk andere te helpen.

 

Het is mijn bedoeling zeker niet om mijn bedrijf vanaf dit punt te "sellen" vooral aangezien ik al 1001 projecten en bezigheden heb. :)

www.ontwerpexpert.net | Websites en reclame op maat

 

www.brommert.nl | Alles over brommers en scooters

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
 • Wie is er online?
  4 leden, 162 Gasten

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 80.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Ook interessant:

  Ook interessant:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.