Jump to content

Eijkb

Super Senior
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Bas
 • Last name
  van Eijk
 • Company or organization name
  Accret.nl
 • Website address
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Diverse weblogs over

Company info

 1. Ik denk dat je niet via die website aan klanten moet komen, maar via je netwerk (al dan niet via higher level). Iedereen kent je business (tinytoycars) en je inzet hier voor. Wellicht is dat jou usp, niet je kwaliteiten m.b.t grafisch design.
 2. In huidige tijden zijn dat soort rechten allemaal vastgelegd. Dus je hebt twee opties: 1) Gebruiken zonder toestemming (op kleine schaal moet dat lukken) 2) De desbetreffende bonden aanschrijven om informatie over rechthebbenden.
 3. Wel even opletten ivm http://www.dejuridischehelpdesk.nl/nieuws/170-tell-a-friend-aan-banden-gelegd.html
 4. De andere Micheal Jackson heeft voor mij persoonlijk meer betekend. Daarnaast uiteraard RIP voor hem, wellicht beter dan zijn bestaan in het aardse leven.
 5. Ik hoop niet dat je windows XP of Vista gebruikt? Levensgevaarlijk! Het is het beste om nu je computer uit te zetten en nooit meer aan te raken. Voor dat je het weet lig je met een virusinfectie op bed. Mensen die kwaad willen, kunnen dat zeker ook op eigen ontwikkelde software. Over het algemeen is opensource software juist beter en veiliger geprogrammeerd dan eigen brouwsels (hoe professioneel ook), juist omdat er veel dreiging is en dus noodzaak om hier mee om te gaan. Het is wel zaak je in te schrijven op bv. de nieuwsbrief van de ontwikkelaar zodat je tijdig up-to-date bent van updates en deze updates ook meteen installeert. Daar gaat het in 9 van de 10 gevallen mis. Als hoster zie ik dat hoogstens 10% de software up-to-date houdt, ondanks onze inspanningen mensen duidelijk te maken dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor de inhoud (en dus ook inhoud na hacks).
 6. Op de fora waar oa. Bram naar refereert is het "verboden" om je topic een kick te geven binnen 24 uur. Het kicken van een topic is niet inhoudelijk reageren binnen je eigen topic zodat deze weer in de lijst actieve topics staat, in de hoop op meer aandacht. Daarnaast is het op die fora not done je te bemoeien met regeltjes aangaande het forum als je net nieuw bent. Wellicht kan er wel een stukje in de handleiding komen waarin staat dat dit ongewenst is. Kunnen we daar naar toe linken bij een dergelijke post.
 7. Mooi en duidelijk verhaal van Roland. Alleen één probleempje: De meeste webwinkeliers willen gewoon beginnen en gaan geen euro's uitgeven aan consultancy zoals jij voorschrijft. Daar zit de crux. Het moet allemaal zo goedkoop mogelijk (logisch) omdat men nu eenmaal denkt dat een webwinkel starten iets leuks is voor d'r bij. Simpel gezegd heb je 2 categorieën starters: zonder óf zeer beperkt budget (grootste groep) en de starters vanuit een bestaande formule. Die laatste groep zijn vaak grote jongens die de expertise zelf in huis hebben of dit groot inkopen bij een vooraanstaand bureau. De eerste groep zal wellicht consultancy nodig hebben in fase 2, als de huis, tuin en keuken fase voorbij is. Maar een klein % haalt fase 2. Je schrijft wel dat je al ervaringen hebt in hetgeen je doet voor je eigen bedrijf. Kan je eens een traject (al dan niet met site vermelding) beschrijven?
 8. Yes: Tripje van een uur heen en een uur terug naar leverancier om kleine bestelling vanaf babygogo.nl op te halen. Een bestelling! No: Bij thuiskomst een nieuwe bestelling vanaf babygogo.nl dus...
 9. Dit ruikt naar Spam! Inhoud van die cursus / boek / whatever: Doe het zelfde. Maak ook een site, boek, whatever en verkoop dat.
 10. Het is wettelijk verboden consumenten te belonen voor referrals ;) Doe je dit wel moet je een factuur vragen van die consument en dit inboeken als dienst.
 11. In mijn contract én op mijn visitekaartje staat bij functie: B.A.S. Niet geheel toevallig ook mijn voornaam. Wat ik doe valt niet onder een noemer te scharen en 50% van de mensen die dat kaartje ontvangt vraagt wat het betekend. Zo ben je meteen in gesprek.
 12. Waarom mensen zo moeilijk doen over hun CC is de berichtgeving omtrent misbruik. "Dit jaar weer 15 mensen opgelicht" staat er dan in de krant. Dat dit bij wijze van schrijven 0.00001% van de transacties is staat er uiteraard niet bij. Dat dit verzekerd is wordt voor het gemak vergeten.
 13. Wat is een "studentenondernemer"? Iemand die zijn onderneming is gestart naar aanleiding van een opdracht op de studie? Iemand die zijn onderneming is gestart tijdens zijn studententijd? Iemand die zin onderneming runt met studenten? Iemand die als doelgroep "studenten" heeft? Iemand die in studentes handelt? @NH-013 Blijkbaar is de term ingeburgerd maar mij onbekend!
 14. Ik bedoel het samenvoegen van TV / Film & muziek tot één vraag.
 15. Is het een goed idee om de vragen over muziek en film te combineren tot 1 vraag en een extra vraag toe te voegen: "Omschrijf een yes moment" oid. Vind ik persoonlijk interessanter dan 2 vragen over het onderwerp mediasmaak.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept