nkcss

Super Senior
  • Aantal berichten

    197
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door nkcss

  1. Ik heb voor een grote dierenspeciaalzaak een maatwerk kassasysteem gemaakt dat aansluit op hun bestaande data systeem, als je wilt zou ik zo'n zelfde oplossing met een shopify backend kunnen maken (er is een REST API beschikbaar). Voor hardware kun je, als je slim kiest, alles draadloos doen en kun je een telefoon, tablet, laptop en/of pc gebruiken als je kassasysteem. Ik gebruik zelf het liefste een Epson TM-T88V bonnen printer met WIFI module (er zijn een paar honderd varianten te vinden van deze printers, altijd goed opletten wat je koopt), als pin terminal de Yomani XR M2 van WorldLine, als je die met de CTEP koppeling aansluit gaat die ook over het netwerk (ethernet kabel, dan verbind hij zelf naar je 'server') en als scanner de QBT2400 van DataLogic, die werkt via bluetooth, zo kun je alles vanaf je telefoon/tablet doen als het moet. De kosten zijn wellicht te hoog om als een bedrijfje te dragen, maar als je nog een paar mensen weet die interesse hebben, kunnen we zo iets opzetten.
  2. Als je me de details stuurt van je shops/systemen kan ik voor je kijken hoeveel werk het is, maar reken voor dit soort dingen al snel enkele duizenden euro's voor maatwerk...
  3. GS1 is de gene die dit beheert. Een barcode is een set voorloopnummers die je koopt (een range), kosten zijn afhankelijk van je jaaromzet. Zie hier: https://www.gs1.nl/gs1-barcodes/tarieven
  4. Automatiseren helpt ook, met de e-mail waar de factuur in zit meteen een 1-klik betaal optie met iDeal toevoegen (haalt drempels weg, geen referenties overtypen, fouten in bedragen, etc), en als de termijn verlopen is, voor klanten waar het niet de eerste keer is, automatisch gaan herinneren en kosten gaan rekenen. Als je daarnaast je bank koppelt aan je facturatie/boekhoudsysteem kun je ook niet zomaar betalingen missen, alles moet dan netjes 'afgeletterd' worden; dingen die niet matchen vallen dan snel op.
  5. Hoi, ik reageer even op je post aangezien ik ook aan het kijken ben naar zulke software. Even een vraagje: is het met MoneyMonk ook mogelijk om verzamelfacturen op te stellen en te versturen? Dus elke dag een factuur maken en deze samenvoegen in één verzamelfactuur voor de maand juni? Misschien dat iemand anders goede ervaringen heeft met andere pakketten? Het is voornamelijk het factureringsproces die gemakkelijk moet zijn. Ik gebruik zelf moneybird, ik doe daar elke dag als ik wat gedaan heb voor een klant een nieuwe regel met de datum, gevolgd door wat ik gedaan heb, uren en tarief er bij. Zo heb je op het einde van de maand een factuur met regels per dag, werkt voor mij in ieder geval naar wens :)
  6. Ben benieuwd: waarom gaan jullie? Ik heb zelf lang geleden (2010; https://tweakers.net/shopreview/7699/nkcss/shopreviews/ ) een webshop gehad en naar die beurs geweest uit interesse, maar vond het heel erg teleurstellend destijds. Enige leuke was een gesprek met TNT Post destijds over toekomstplannen, rest viel erg tegen. Heb geen webshop meer, maar blijf het een leuk iets vinden (heb niks fysieks om te verkopen helaas), dus ben erg benieuwd naar wat jullie er denken aan te treffen/uit hopen te halen.
  7. Als je nu al 60 uur per week voor je eigen bedrijf werkt, waarom heb je dan een andere baan nodig? Als het een normaal tarief is, heb je geen andere baan nodig en hoef je niet te stoppen met wat je zelf zegt heel leuk te vinden.
  8. Banken accepteren een 1 cent iDeal betaling als digitale authorisatie voor een incasso machtiging. Je kunt deze vraag beter bij de banken zelf voorleggen vermoed ik.
  9. TargetPay bijvoorbeeld: https://www.targetpay.com/info/directdebit
  10. Ik heb een aantal klanten die erg tevreden zijn en geneigd zijn om me aan te bevelen bij bevriende ondernemers; vaak vinden ze het fijn als ik een aantal kaartjes achterlaat zodat ze die door kunnen geven. Zelf had ik van de week nog dat ik bij een klant iets aan het inregelen was, waarbij een vriend van de eigenaar binnen komt die zelf ook een eigen bedrijf heeft; werd voorgesteld met een aanbeveling en dan is het fijn als je ook meteen een kaartje kunt geven zodat men contact met je kan opnemen; is toch netter dan je gegevens op een briefje te moeten schrijven o.i.d. Via VistaPrint (kiezen voor de beste kwaliteit) heb je best prima kaartjes die niet duur zijn. Als uitstraling belangrijk is, dan kun je een drukker inschakelen voor wat exotischere opties, maar dan ga je ook meteen behoorlijk betalen. Suc6, hoop dat je wat aan het advies hebt :)
  11. Gefeliciteerd; altijd leuk om wat te winnen. Van de week ook een Yes momentje gehad zelf; kreeg van een klant eindelijk foto's van de scan zuil waar ik de software voor geschreven had. Mijn stuk was al enkele maanden klaar, maar nu is het mooi afgewerkt en kunnen de klanten van mijn klanten het ook echt gebruiken. Kort stukje over geschreven hier (voor de gene die de foto's willen zien): https://www.linkedin.com/pulse/nkcss-levert-prijs-check-scanner-op-ede-bij-zoozo-nick-kusters/
  12. Als je het nu in 6 uur kunt oplossen is dat toch niet slecht? Eenmalige investering lijkt me per partner. Kunt dit ook met aansluitkosten o.i.d. Oplossen
  13. Dit zet je niet zo even op. Denk aan enkele tonnen om het goed te doen, los van het feit dat je restaurants door heel het land moet bezoeken (op afstand krijg je dit niet geregeld). Je hebt een site; menu’s, opties, bezorgkosten. Allemaal niet zo spannend. Voor elk mobiel platform een native app (meeste wordt via mobile besteld). Financieel een derdengeld stichting, iDeal implementeren (dus niet een partij als Mollie gebruiken want dan zijn je kosten te hoog), bonnenprinters voor de restaurants om betaalde bestellingen binnen te krijgen; Message queue systeem zodat je berichten niet kwijt kunt raken, 2 kanten op continue monitoring zodat ergens een internet hik up niet zorgt voor niet-bezorgde orders, feedback/ progress systeem om klanten te laten weten hoe het staat met de order, rapportage dashboards zodat restaurants zien wat ze verdient hebben, etc, etc.
  14. He Sven, Had je 3 maanden geleden al eens een mailtje gestuurd (helaas nooit een reactie gehad), maar wellicht kan ik je hier nog helpen :) Je zou wellicht eens kunnen kijken naar MoneyBird (gebruik het zelf, geen affiliatie); dan ben je voor €10 per maand klaar; is een SaaS oplossing; offertes, factureren, voor al mijn eigen (simpele) workflows werkt dat erg goed en voor dat geld ga ik er zelf niet aan beginnen. Het voordeel van dit soort oplossingen is dat het de core buisiness van die mensen is om dat spul draaiende te houden. Wat nou als de server waar je Tiger CRM op draait de geest geeft. Wanneer kun je verder werken? Heb je dan nog al je data? Als je dat 'zelf' wilt regelen, komt daar een hoop bij kijken en als dit essentieel is voor je bedrijf, is dat iets waar je niet direct op wilt besparen. Wil je echt TigerCRM gebruiken; hun SaaS versie kost $30 per user per maand, dan zou ik daarvoor kiezen. Suc6!
  15. Oh, lol, was vanaf de homepage aan het kijken... wellicht heeft hij de laatste keer dat ik het topic 8 jaar geleden geopend heb onthouden en vanaf daar laten lezen :P my bad.
  16. Gefelicitieerd :) Zet de link naar je shop in je signature; kunnen we ook even kijken :)
  17. Ben geen boekhouder of advocaat, maar voor zover ik weet kun dit altijd doen. Er is een ICP regeling om binnen de EU belastingstromenmakkelijker te maken tussen landen; ondernemers hoeven dan onderling geen VAT te heffen als ze dit op de factuur zetten + BTW nummer van de ondernemer (checken in VIES register). Vervolgens doe je per tijdvak een formulier ICP invullen waarbij je zijn BTW nummer + bedrag invult. Is een fluitje van een cent (letterlijk 2 minuten werk; vorige week nog gedaan). Deze regeling MAG je toepassen; hoeft niet; kunt altijd gewoon BTW heffen en afdragen. [edit] Ben even gaan kijken: volgens deze link van de belastingdienst lijkt het er op dat je wel verplicht bent ICP te doen: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/zakendoen_met_het_buitenland/goederen_en_diensten_naar_andere_eu_landen/btw_berekenen_bij_diensten/
  18. En zoals altijd zijn er ook mensen die eventueel een oplossing op maat kunnen maken; wellicht een systeem dat meteen de (diverse) orders doorplaatsen in een extern systeem. Ik weet niet wat het budget is (denk 5-20k om te laten maken), anders zou ik zeker eens kijken naar wat Bob kan bieden. Suc6 en ben benieuwd naar de uitkomst!
  19. Telefoonnummer en email adres in de header zijn niet klikbaar; grote call to action beneden aan de pagina wel, dus je weet wel hoe het moet :) Recensies van klanten stuk is te 'wit'; samen met het 'over ons' stuk er onder is het heel erg kaal; op andere stukken van de website heb je wel wat meer contrast met het blauw. Je zou deze 'reviews' ook met meta-data kunnen opmaken zodat Google het meteen in de zoekresultaten laat zien (met bijbehorende sterren rating). Ik snap dat "JKC Media is het mediabureau voor uw professionele website, professionele huisstijl en professionele webshop in Nederland." Het qua keyword-density op 'professioneel' goed doet, maar het doet heel onnatuurlijk aan; dat kan beter. Stap 1 zou wellicht beter 'Offerte' heten en deze zin klopt niet: "Wij sturen hiervan een vrijblijvende offerte naar de u per email." Stap 2 heb je het over een 'gedeeltelijke aanbetaling'; waarschijnlijk leest men dat hier pas voor het eerst over; zou dat toch anders inkleden. Stap 3 zeg je 'Nadat u tevreden is met het project'; dit is geen goed Nederlands. Je hebt daarna een stukje waarin je naam, email en telefoonnummer invult en op een knop 'offerte aanvragen' kunt drukken. Waar vraag je een offerte over aan? Dit zou 'Neem contact met me op' o.i.d. moeten zijn. Footer: Betaalgegevens is een woord; telefoonnummer staat hier wel met +31 er voor (maar de link er onder ontbreekt + of 00 voor 31). Verschil tussen label en content is er niet (zelfde font en fontstyle/kleur); hier zou je nog wat kunnen doen met je merk kleuren. Verder lees ik vaak " JKC Media is een mediabureau waar je terecht kan voor al je zaken..."; dit klopt ook niet. Een mediabureau schrijft vaak ook teksten voor klanten; de nadruk zou er dan ook op moeten liggen dat alle uitingen die je doet foutloos en correct zijn, zeker als je zo erg de nadruk legt op 'profesisoneel'.
  20. Als ontwikkelaar van websites had je hier eigenlijk zelf op moeten komen, maar dit is het perfecte onderwerp voor een A/B test!
  21. Tip: dit soort dingen in de footer van je pagina zou ik niet doen... "In ons assortiment vindt u Europallets, eenmalige pallets, gebruikte pallets, pallet kopen, blokpallets of balkpallets en diverse andere soorten." Daarnaast heb je ook nog de social media links van je theme (AitThemes) boven in staan (Youtube, FaceBook en Twitter). Pagina snelheid is te langzaam; duurt 6,5sec op mijn machine (12 cores @ 3.4ghz en een M.2 nVMe ssd; 500Mbit internet; dus sneller dat dat kan bijna niet...) Als je site er niet binnen een seconde, maximaal 2 is, gaan mensen al snel afhaken.
  22. Even gekeken naar Skyberate; ze zijn erg duur voor wat je krijgt; zet daar echt een top hoster als TransIP tegen over en dan lach je je kapot over die prijzen. Hosting van hun eigen website doen ze niet zelf; is bij ander bedrijf in Doetichem genaamd NovoServe die ook VPS-en aan bied voor 1/10e van de prijs (zijn aparte bv's op een ander adres, maar heb niet uitgezocht of er niet de zelfde persoon achter zit). Kosten zullen 'm vooral zitten in de support dan.
  23. Er staat onder overige formulieren een opgaaf intracommunautaire prestaties. https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/internationaal/btw_voor_buitenlandse_ondernemers/btw_aangifte_doen_en_betalen/aangifte_doen/opgaaf_icp/
  24. Je kunt ook code schrijven om uit het iFrame te breken; Google is je vriend. https://css-tricks.com/snippets/javascript/break-out-of-iframe/ _____ [full quote startpost verwijderd tgv leesbaarheid]
  25. Kost inderdaad niks; KvK maakt best wat reclame her en der, dus ze doen wel hun best om een soort Nederlandse B2B LinkedIn te worden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.