Ga naar inhoud

passie

Super Senior
 • Aantal berichten

  204
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door passie

 1. @marco van den maagdenberg: 50% is echt 50%. Hij vraagt de bank om een vast bedrag. Al het overige wil hij zelf financieren. De sporen heeft hij verdiend, hij heeft zelf een hotel gehad en goed verkocht. Een stukje meefinancieren zou eventueel een mogelijkheid kunnen zijn. Bedankt voor je reactie!
 2. @dennis: een horecamakelaar en boekhouder zijn er ook bij. Maar een horecamakelaar is geen fiscalist. Deze overnamekandidaat heeft ongeveer 50% eigen geld, de rest moet gefinancierd worden. Ook mee eens dat elke euro naar beneden een euro winst is. Maar wat een bank tegen de tegenpartij gezegt, daar zijn onze mensen niet bij. Daarom eens een mening van een derde die er verder niet bij betrokken is.
 3. Beste mensen, Ik heb een horecabedrijf, welke te koop staat. Nu zijn er potentiële kandidaten met voldoende eigen middelen om het bedrijf te willen overnemen. Helaas loopt dit nogal stroef, de schuld wordt gelegd bij de bank. Dit resulteert keer op keer op een verzoek van prijsverlaging. Ik ben dus op zoek naar informatie van iemand die een beetje thuis is in de horeca-overnames. Die aan de hand van omzet/verkoopprijs/taxatie OG en inventaris wat meer info kan geven. Helaas kan ik dit niet op het forum plaatsen omdat dit forum natuurlijk voor iedereen inzichtelijk is. Meer info graag via PM.
 4. Sandra, dit is iets heel anders. Met die functie kan je een irritant Facebook spelletje oid aanmaken. Voor de pagina's opgenomen in je fanpage hoeven bezoekers geen toestemming te geven als het goed is. Dit is inderdaad om een applicatie te maken. Maar een applicatie kan ook zijn dat het een webpagina inlaad van je eigen webserver (website). Als je een standaard pagina aanmaakt via facebook kan je geen database koppeling maken. Als je een applicatie maakt en je laad je eigen webpagina kan je deze dynamisch maken met content uit je database. Toestemming bij applicaties hoef je alleen te geven/krijgen als je gegevens van facebook gebruikers gebruikt. Gebruik je geen facebook gegevens, dan hoef je ook geen toestemming te geven. Een voorbeeld van een applicatie i.c.m. database koppeling vindt je op link en dan vooral "online reserveren" en "arrangementen".
 5. Je kan veel beter een applicatie maken in facebook. Deze applicatie is een iframe en die laad een pagina van je eigen webserver, dan kan je bijvoorbeeld je gehele webshop laden in facebook. Linkje
 6. Die koop je van Facebook of zet je miniserfs aan het werk? Dit word door diverse mensen aangeboden op oa SD. Hoe het werkt weet ik nog niet maar de klikkers zullen ongetwijfeld een vergoeding krijgen. Wel handig om even snel de 25 te halen. Wat/wie is SD? Het zijn dus de webturks van Amazon, mensen die voor een grijpstuiver kleine klusjes uitvoeren. Fakefans. ::) Heb gisteren via een persoon van SD likes gekocht. Werkt goed, om snel boven de 25 likes uit te komen zodat je een eigen (url)naam kunt nemen. Werkt goed, zijn wel buitenlandse personen.
 7. Beste Netjunk55, Of het van google mag weet ik niet zeker, maar ik heb de afgelopen jaren ook diverse account aangemaakt met dezelfde adresgegevens om het een en ander te proberen, steeds met een ander e-mailadres. Als je serieus adwords gaat gebruiken is het niet aan te raden om te wisselen van accounts, omdat de historie van je account ook belangrijk is. Ik weet niet hoe oud je account is, maar je kan het altijd proberen of de couponcode nog wordt geaccepteerd.
 8. Beoordelingen zijn belangrijk. Zo'n 70% van de potentiële gasten raadplegen een beoordelingssite. Vraag tevreden gasten om iets te plaatsen, stel er bijvoorbeeld een korting tegenover. Zorg ook dat je te vinden bent op de grote restaurantsite's in Duitsland, met beoordelingen en een link naar de website. Zorg dan wel dat de website goed up to date is, en de menu's / gerechten online staan. Ga netwerken op locaties waar veel locals komen. Deel daar hapjes uit, vertel over je zaak en geef ze een presentatiekaartje eventueel met kortingsbon. Als je kortingsbonnen weggeeft, geef elke uitdeel locatie een eigen kenmerk zodat je kunt achterhalen welke locaties veel gasten opleveren.
 9. Hoe staan jullie op recensie sites? Staan daar beoordelingen op. In Nederland heb je bijvoorbeeld iens.nl, dinnersite.nl. Zijn de beoordeling positief of negatief?
 10. Beste Siemi, Naar probleem dat het restaurant niet loopt. Je beschrijft je probleem uitvoerig. Kan je ook uitvoering noteren wat jullie zelf gedaan hebben om gasten te krijgen in het restaurant? Groet, Passie
 11. De afgelopen weken waren er inderdaad problemen met de kwaliteitscore. Veel zoekwoorden die normaal op 9/10 of 10/10 stonden zijn gezakt naar 4/10 of 5/10. Google heeft bekend gemaakt, dat de problemen inmiddels opgelost zijn. linkje en linkje naar een willekeurig forum omtent de problemen
 12. Bedankt voor de reacties en uitleg. Ik heb contact gehad met tussenpersoon, en wilt meewerken aan vertrek. Momenteel heb ik een AOV waarbij gekeken wordt naar de inkomsten van voorgaande jaren. Het verzekerde bedrag was dan veeeeel te hoog. Nu wordt er gekeken naar een AOV waarbij niet gekeken wordt naar de inkomsten van de afgelopen jaren, maar wordt echt het bedrag uitgekeerd waarvoor ik verzekerd ben. Blijf wel vinden dat tussenpersoon slecht werk heeft geleverd. Ruim 6 jaar lang naar vragen naar inkomsten en/of advies hierover. Vertrouwen is weg, ga in iedergeval naar een ander tussenpersoon / verzekering.
 13. Beste mensen, Ongeveer 6 jaar geleden heb ik via een tussenpersoon een AOV afgesloten bij ASR. Nu ben ik bij diverse verzekeringen nieuwe offertes aan het opvragen (o.a. centraal beheer / achmae met een besparing van +/- € 60,- per maand). Nu blijk ik zo'n 6 jaar lang voor een veel te hoog bedrag te zijn verzekerd. In de voorwaarden staat dat ASR (of wellicht tussenpersoon) om de drie jaar naar de actuele inkomsten van mij moet informeren. Dit is naar mijn weten nooit gedaan. Ik ben dus een beetje pissig, en wil des te grager overstappen naar een andere aanbieder. Helaas blijkt dat ik nog 4 jaar (augustus 2013) er aan vast zit, omdat de verzekering vorig jaar automatisch verlengd is. Ik heb bij deze verlenging ook geen nieuw polisblad gekregen. Hoe sterk sta ik om een offerte van een andere aanbieder te accepteren, en de huidige te stoppen.
 14. Ik zie dat je een webshop hebt. Ik ga er van uit dat verkoop het belangrijkste doel is van je. Probeer in plaats van de CTR te verhogen, de conversies te verhogen!
 15. Ik zelf ben niet zo erg van de goede CTR of lage klikprijs en veel zoekwoorden. Ik vindt het belangrijkste dat er uit je budget zo hoog mogelijk conversiepercentage haalt, en natuurlijk de conversies hoger zijn dat je uitgave. Je kan nog zo'n hoge CTR hebben, als je conversiepercentage 0% is, heb je er vrij weinig aan. Probeer de zoekwoorden te vinden die goed conversiepercentages hebben. Dit moet je niet doen op een adwords account van 4 weken oud, maar over meerdere maanden. Als je op deze zoekwoorden adverteerd, heb je vaak ook een goede CTR.
 16. Vraag 1: Het maximale bod heeft zeker invloed op de plek waar je advertentie staat. Er zijn daarnaast meer zaken van belang (o.a. CTR). Maar even kort gezegt als er een bedrijf is dat € 1,- per klik bied, en jij bied € 0,25 cent zal je niet op plek 1 staan (of je moet zo'n goede CTR hebben, maar als je een campagne op start zal dat erg lang duren). De beste top 3 (maximaal 3 komen bovenaan. Dit kan ook 0 / 1 of 2 adverteerders zijn). Vraag 2: Is niks zinnigs over te zeggen. Heeft ook weer met zoveel factoren te maken. Adverteer je op "brede zoekwoorden" of niet. Adverteren op je bedrijfsnaam heeft vaak een hoge conversie. Stel je hebt een webshop voor de adidas schoenen verkoopt: Zoekwoord: Conversie: Adidas schoenen goed (verkoop je) Adidas matig (mensen kunnen ook bedoelen kleding van adidas) Schoenen slechts (zoveel merken) Nike schoenen slecht (klanten overhalen om adidas te kopen) Daarnaast zijn ook van invloed hoe ziet je website eruit (professioneel of niet), welke prijstelling hanteer je ten opzichte van je concurrentie, enzzzzz ........
 17. Is het een gratis blad of een betaald blad? Staan er veel concurrenten van je in het blad? Ikzelf (branche toerisme) heb geen goede ervaring meer met gedrukte media. Of je moet pagina groot kunnen adverteren, maar dat is onbetaalbaar. Jaren geleden was gedrukte media goed, maar er komt steeds minder respons op. Als ik bijvoorbeeld kijk naar de rubrieksadvertenties in de telegraaf, het worden er steeds minder. Ik besteed het vooral in google adwords. Hier kan je gericht adverteren, en je weet vrijwel zeker, dat die bezoekers op zoek zijn naar jou produkt.
 18. Zoals je in dit topic kunt lezen, raad ik je aan om teksten te schrijven die goed te lezen zijn voor bezoekers. De bezoekers moeten conversies maken, en niet Google. Als je teksten niet goed lopen / te lezen zijn, dan haken je bezoekers af. Als ik een keuze zou moeten maken, zou ik zoekwoorden opnemen waar minder op gezocht wordt, en minder concurrentie voor is. Als je als nieuwe website gaat richten op zoekwoorden waar al veel concurrentie voor is, zal het erg moeilijk woorden om hoog te scoren. Als je op pagina 2 staat van google, tel je bijna niet mee. SEO is niet heel ingewikkeld, maar ook weer wel. Aantal tips die eenvoudig zijn, en dan kun je, als je het goed aanpakt vrij hoog scoren: - Schrijf teksten voor je bezoekers, niet voor google. - Maak een sitemap aan met daarin alle pagina's - Voorkom duplicate content - Zorg dat elke pagina een eigen titel, description, keywords heeft - Zorg voor een duidelijke url,met steekwoorden in de url, die voor die pagina belangrijk zijn (zonder te veel parameters) - Zorg voor backlinks naar je pagina, probeer zo min mogelijk links te ruilen, want die zijn niet veel waard (over het algemeen). Zorg wel dat de links vanaf relevante pagina's komen. - Gebruik social marketing (linked-in, hyves, twitter, enz.) - Zorg dat er niet teveel programmeer fouten in je pagina's zitten. Des te makkelijker kan google je pagina volgen. Succes ermee!
 19. Site ziet er redelijk goed uit, maar persoonlijk vindt ik de site iets te druk. Elk pagina heeft 3 kolommen wat erg druk oogt, ikzelf zou maximaal 2 kolommen gebruiken. Als ik een categorie open, zie ik veel tekst bij elk item, bij elk item (incl. 19 % btw), dan klik ik op een produkt zie ik onderaan elke pagina nogmaals veel tekst (zoals kvk gegevens / verzendkosten enz) probeer dat op 1 pagina te zetten. Tevens zou ik de "winkelwagen" niet tussen 2 andere koppen in zetten. Nu moet je zoeken waar de winkelwagen is. Er staat ook "bekijk mandje" ik zou daar iets van "afrekenen" of "bestellen" van maken (button). Als ik op "mandje bekijken" klik, kom ik een de bestelpagina. Deze vindt ik weer te druk. Als ik dan op een besteld artikel klik, ga ik terug naar het artikel. Probeer dan een pop-up te maken (thickbox / lightbox) met daarin de informatie. Dit voorkomt dat de bezoeker de bestelpagina verlaat. Maak het kortingcode veld en verzendknop minder opvallend. De afrekenknop valt hierdoor niet goed op. Maar die opvallend met oranje. Als ik dan naar de volgende pagina ga, vallen enkele items buiten het veld (land) en het vakje "verzend registratie" (???) is niet mooi opgemaakt. Als ik dan op de leveringsvoorwaarden klik, krijg ik een melding dat deze niet ingesteld zijn. Ik zelf persoonlijk vindt http://www.babyplace.nl een erg goede site. Rustig qua kleur en opmaak, en goed ingedeeld. Wellicht kan je hiervan wat inspiratie gebruiken.
 20. Let wel op dat je je bezoekers niet kwijt raakt. Als je op een adsense advertentie klikt, is die bezoeker weg. Ze moeten dan op back drukken om weer terug te komen op jouw site. Als ik (per ongeluk) op een adsense advertentie klik, sluit ik het scherm meestal. Heb je al gekeken over er bedrijven zijn die zelf een affiliate mogelijkheid bied, deze betalen meestal meer dan bv. daisycon en TradeDoubler (zei moeten ook nog verdienen.
 21. Ik vraag me af of resultaten van google adwords ook van invloed zijn op de gepersonaliseerde zoekresultaten. Dus als iemand op een betaalde advertentie van bedrijf x klikt, de volgende keer bedrijf x ook bij de organische resultaten hoog staat.
 22. Ik vindt de actie een beetje dubbel. Vindt zeker dat er (meer) aandacht moet zijn/komen voor giftige stoffen in (kinder)producten! Vindt het dus goed dat daar aandacht aan besteed wordt door mensen. Alleen vindt ik het filmpje iets te ver gaan. In filmpje 2 wordt wel meer duidelijk en de bedoeling, maar moet je die wel weer bekijken. In snap dat veel mensen er problemen mee hebben, omdat er toch een commerciele webshop achter zit. Als je naar je blog had verwezen, was het mischien een ander verhaal. Mijn gevoel zegt ook, dat je er nu enkel geld aan wil verdienen. Terwijl ik uit reacties op andere website's lees dat het meer een ideaal van je is. Vindt de reacties wel een beetje overdreven op aantal site's. Ik hoop dat de actie ook positieve dingen oplevert, zowel zakelijk als voor je ideaal!
 23. Wat is je verdienmodel? Krijg je een commissie over elke boeking? Of betalen je klanten direct aan jouw bedrijf en betaal jij de accommodatie?
 24. Bij een goede hosting kan je de "nieuwe" website koppelen aan de bestaande database. Hoef je alleen maar een layout te wijzigen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.