Jump to content

Jasper Oelers

Senior
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  ^25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  WebClusive
  D-Creati

Company info

 • Location
  Den Haag

Recent activities

 1. Bij het plaatsen van een bestelling, kreeg ik een foutmelding in het script te zien voordat ik doorgestuurd werd naar de 'afrekenen' pagina. Op basis van de vormgeving zullen weinig hoesjes verkocht worden. Het ziet er simpel uit en het heeft de uitstraling van een klein project, 'even tussendoor'. Mocht je serieus deze webshop willen gaan opbouwen, dan zul je iets aan de vormgeving moeten doen. Anders is het voordeel van een online winkel grotendeels verdwenen. De meeste klanten zullen dan waarschijnlijk vanuit jouw directe netwerk op de site komen. Zijn er geen e-commerce templates voor
 2. Absoluut een vermakelijke column om te lezen! Komt ook mij bekend voor.
 3. Leuk om te lezen Marjan. Uiteindelijk gaat het toch om de gezondheid van de geit. Daar mag best een keer de regels aan de laars gelapt voor worden, zeker met kerst. :) Afgelopen week ook een klein 'Yess'-momentje meegemaakt. Als webdesigner had ik behoefte aan een partnerbedrijf waar ik mee kon samenwerken voor de techniek achter de websites. Toevallig bleek ik zo'n developer in mijn vriendengroep te hebben. Na een goed gesprek besloten om de komende maanden intensief samen te werken. Bied mij veel mogelijkheden om mijn sites ingewikkelder te kunnen ontwerpen, wat de kwaliteit ten goede k
 4. Gisteravond nog een leuke discussie over gehad (zonder wijntje). Het kwam er op neer dat de kwalitatieve contacten afnemen, terwijl het aantal contacten fors is toegenomen. Persoonlijk vind ik de boodschap van de Koningin slaan op kaas. Natuurlijk gaat men minder snel bij iemand langs als het ook via msn besproken kan worden, maar die ontwikkeling is al ingezet sinds de telefoon. De maatschappij wordt sowieso sneller en drukker, waardoor het logisch is dat er veel gekozen wordt voor het snelle alternatief van communicatie, namelijk via internet. De boodschap komt op mij over als - met al
 5. Was blij dat ik vandaag slechts één afspraak had in de regio. Dat viel nog te doen met het OV. Echt op pad is haast onmogelijk in dit weer. Gelukkig is de kerst dichtbij en beginnen de meeste bedrijven aan hun vakantie, dus de bedrijvigheid is minimaal. Weet in ieder geval dat ik geen stap teveel buiten wil zetten in dit weer. :) Moet wel zeggen dat het leuk is om weer eens een flink pak sneeuw in de tuin te hebben liggen. Was alweer een tijdje geleden.
 6. Mijn eerste tip is om meer afbeeldingen te gebruiken. Enkel het gebruik van tekst ziet er saai uit en doet afbreuk aan een goede eerste indruk. De meeste bezoekers beslissen binnen een paar seconden of een website interessant is. Dat is te kort om een bezoeker te overtuigen puur door de tekst, dus zorg dat de website er aantrekkelijk uit ziet. Nadat je een goede eerste indruk hebt achtergelaten bij de bezoeker, dan pas kan de tekst zijn werk doen. Je huidige opzet kwa tekstgebruik is prima. Niet teveel informatie op een pagina, niet te weinig. Je hoeft niet bang te zijn om tegen een maxim
 7. Je verkoopt op structurele basis producten/diensten. Naar mijn weten is dat voor de KvK/belastingdienst voldoende om jou als ondernemer te bestempelen. Een eenmanszaak wordt lastig met de term 'Group' in je bedrijfsnaam. De KvK wilde mijn bedrijfsnaam als eenmanszaak niet accepteren omdat 'group' erin voor kwam. Ook daar zou je over moeten nadenken. Ben je zelf al eens langsgegaan bij de KvK voor een adviesgesprek?
 8. Esther maakt ook regelmatig logo's voor mij. Ik kan haar zonder twijfel aanbevelen. Daarbij werkt zij op een no cure no pay basis, dus er is geen enkel risico. Niet dat dat het geval zal zijn, want zoals ik haar ken blijft ze doorgaan totdat de klant volledig tevreden is. :)
 9. Doelstelling voor deze maand ruim behaald, dus een kleine 'Yes' waard. :) Eerste maand dat er met een concrete target is gewerkt, resulteert direct in een goed resultaat.
 10. Bedankt, zij hebben mij inderdaad doorgestuurd naar een leverancier die voor ons interessant kan zijn. Wordt hier op kort termijn over teruggebeld, dus hoop dat zij iets voor ons kunnen betekenen.
 11. Heb je al een contact gevonden Rebel? Iedere hulp of contact wordt op prijs gesteld.
 12. Bedankt! Ziet er op eerste oog goed uit. Zal morgen een belletje plegen.
 13. Ik ben de laatste dagen hard op zoek geweest naar een leverancier van munten, bestaand uit edelmetaal zoals zilver. Heb wel meerdere bedrijven die munten kunnen slaan voor evenementen, maar daar blijven de keuzes beperkt bij messing en nikkel. Dat is mij te goedkoop. Ik hoop dat iemand hier een goed contact heeft in zijn of haar netwerk.
 14. Ik krijg steeds vaker het idee dat de KVK geen consequent beleid voert. Als de KVK aangeeft dat er geen inschrijving nodig is onder een omzet van 10.000, dan klopt er niks meer van. Bij de KVK in Eindhoven en Maastricht is mij altijd verteld dat indien er handel wordt gedreven dat er altijd een inschrijving nodig is, uitgezonderd de vrije beroepen. Je hoeft geen belasting te betalen onder een bepaald bedrag, echter inschrijven bij de KVK is wel verplicht in dit geval. Atleast, zo heeft de KVK mij meermaals voorgeschilderd.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept