Ga naar inhoud

Jasper Oelers

Senior
 • Aantal berichten

  94
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jasper Oelers

 1. Bij het plaatsen van een bestelling, kreeg ik een foutmelding in het script te zien voordat ik doorgestuurd werd naar de 'afrekenen' pagina. Op basis van de vormgeving zullen weinig hoesjes verkocht worden. Het ziet er simpel uit en het heeft de uitstraling van een klein project, 'even tussendoor'. Mocht je serieus deze webshop willen gaan opbouwen, dan zul je iets aan de vormgeving moeten doen. Anders is het voordeel van een online winkel grotendeels verdwenen. De meeste klanten zullen dan waarschijnlijk vanuit jouw directe netwerk op de site komen. Zijn er geen e-commerce templates voor Joomla? Waarom heb je trouwens niet gekozen voor Magento, osCommerce of mijnwinkel.nl? Je zult daarmee meer mogelijkheden hebben en waarschijnlijk goede pre-made templates kunnen vinden. Zeker de moeite waard om naar te kijken! Succes.
 2. Absoluut een vermakelijke column om te lezen! Komt ook mij bekend voor.
 3. Leuk om te lezen Marjan. Uiteindelijk gaat het toch om de gezondheid van de geit. Daar mag best een keer de regels aan de laars gelapt voor worden, zeker met kerst. :) Afgelopen week ook een klein 'Yess'-momentje meegemaakt. Als webdesigner had ik behoefte aan een partnerbedrijf waar ik mee kon samenwerken voor de techniek achter de websites. Toevallig bleek ik zo'n developer in mijn vriendengroep te hebben. Na een goed gesprek besloten om de komende maanden intensief samen te werken. Bied mij veel mogelijkheden om mijn sites ingewikkelder te kunnen ontwerpen, wat de kwaliteit ten goede komt. :)
 4. Gisteravond nog een leuke discussie over gehad (zonder wijntje). Het kwam er op neer dat de kwalitatieve contacten afnemen, terwijl het aantal contacten fors is toegenomen. Persoonlijk vind ik de boodschap van de Koningin slaan op kaas. Natuurlijk gaat men minder snel bij iemand langs als het ook via msn besproken kan worden, maar die ontwikkeling is al ingezet sinds de telefoon. De maatschappij wordt sowieso sneller en drukker, waardoor het logisch is dat er veel gekozen wordt voor het snelle alternatief van communicatie, namelijk via internet. De boodschap komt op mij over als - met alle respect - iemand die een zegje wil doen maar totaal niet in die wereld thuis is.
 5. Was blij dat ik vandaag slechts één afspraak had in de regio. Dat viel nog te doen met het OV. Echt op pad is haast onmogelijk in dit weer. Gelukkig is de kerst dichtbij en beginnen de meeste bedrijven aan hun vakantie, dus de bedrijvigheid is minimaal. Weet in ieder geval dat ik geen stap teveel buiten wil zetten in dit weer. :) Moet wel zeggen dat het leuk is om weer eens een flink pak sneeuw in de tuin te hebben liggen. Was alweer een tijdje geleden.
 6. Mijn eerste tip is om meer afbeeldingen te gebruiken. Enkel het gebruik van tekst ziet er saai uit en doet afbreuk aan een goede eerste indruk. De meeste bezoekers beslissen binnen een paar seconden of een website interessant is. Dat is te kort om een bezoeker te overtuigen puur door de tekst, dus zorg dat de website er aantrekkelijk uit ziet. Nadat je een goede eerste indruk hebt achtergelaten bij de bezoeker, dan pas kan de tekst zijn werk doen. Je huidige opzet kwa tekstgebruik is prima. Niet teveel informatie op een pagina, niet te weinig. Je hoeft niet bang te zijn om tegen een maximaal aantal pagina's aan te lopen. Je kunt best een website van 50 pagina's hebben, als je een dergelijk aantal nodig hebt om jouw informatie in kwijt te kunnen. Zorg echter wel dat het overzichtelijk blijft en dat de bezoeker snel kan navigeren. Wat ik in dit geval zou willen aanraden, is om het menu te veranderen in een dropdown menu. Bij gebruik van meer pagina's kunnen bezoekers zo snel wisselen van pagina en verliezen ze het overzicht niet zodra ze dieper in de website gaan. Verder ziet het er prima uit. Je hoeft er niet veel aan te veranderen om een representatieve website te hebben.
 7. Je verkoopt op structurele basis producten/diensten. Naar mijn weten is dat voor de KvK/belastingdienst voldoende om jou als ondernemer te bestempelen. Een eenmanszaak wordt lastig met de term 'Group' in je bedrijfsnaam. De KvK wilde mijn bedrijfsnaam als eenmanszaak niet accepteren omdat 'group' erin voor kwam. Ook daar zou je over moeten nadenken. Ben je zelf al eens langsgegaan bij de KvK voor een adviesgesprek?
 8. Esther maakt ook regelmatig logo's voor mij. Ik kan haar zonder twijfel aanbevelen. Daarbij werkt zij op een no cure no pay basis, dus er is geen enkel risico. Niet dat dat het geval zal zijn, want zoals ik haar ken blijft ze doorgaan totdat de klant volledig tevreden is. :)
 9. Doelstelling voor deze maand ruim behaald, dus een kleine 'Yes' waard. :) Eerste maand dat er met een concrete target is gewerkt, resulteert direct in een goed resultaat.
 10. Ik had een eenmanszaak maar die begin januari overgenomen. Op dit moment ben ik tijdelijk ondernemer-af (in hoeverre je dat kunt zijn). Er liggen wel nog een paar ideeën die de komende tijd uitgewerkt gaan worden, dus ik verwacht niet al te lang 'single' te blijven. :) Daarnaast wel een Studentcompany lopen via mijn opleiding.
 11. Bedankt, zij hebben mij inderdaad doorgestuurd naar een leverancier die voor ons interessant kan zijn. Wordt hier op kort termijn over teruggebeld, dus hoop dat zij iets voor ons kunnen betekenen.
 12. Heb je al een contact gevonden Rebel? Iedere hulp of contact wordt op prijs gesteld.
 13. Bedankt! Ziet er op eerste oog goed uit. Zal morgen een belletje plegen.
 14. Ik ben de laatste dagen hard op zoek geweest naar een leverancier van munten, bestaand uit edelmetaal zoals zilver. Heb wel meerdere bedrijven die munten kunnen slaan voor evenementen, maar daar blijven de keuzes beperkt bij messing en nikkel. Dat is mij te goedkoop. Ik hoop dat iemand hier een goed contact heeft in zijn of haar netwerk.
 15. Ik krijg steeds vaker het idee dat de KVK geen consequent beleid voert. Als de KVK aangeeft dat er geen inschrijving nodig is onder een omzet van 10.000, dan klopt er niks meer van. Bij de KVK in Eindhoven en Maastricht is mij altijd verteld dat indien er handel wordt gedreven dat er altijd een inschrijving nodig is, uitgezonderd de vrije beroepen. Je hoeft geen belasting te betalen onder een bepaald bedrag, echter inschrijven bij de KVK is wel verplicht in dit geval. Atleast, zo heeft de KVK mij meermaals voorgeschilderd.
 16. Bloggers hoeven zich geen zorgen te maken. Slechts als het youtube filmpje zakelijk gebruikt wordt met een achtergrondmuziek, dan weet Buma Stemra je te vinden. Gelukkig niet, liever voorkomen dan genezen. Heb wel vanuit mijn netwerk begrepen dat sommige websites al een boete hebben ontvangen. Heb mijn vader ook aangeraden om zijn achtergrondmuziek van de website te halen. Hij wil het eerder laten aankomen op een rechtzaak dan te betalen aan Buma Stemra. We wachten af.
 17. Hallo Sandro, Ga met je collega's twee uur door de stad lopen. Ga 2 aan 2 en concentreer je op hetgene wat je ziet. Waar hebben mensen behoefte aan of welk product kun jij verbeteren? De beste ideeën krijg je door allerdaagse dingen te doen. Achter de computer zitten en met de groepsgenoten brainstormen in een kantoor is niet de beste optie om creatieve ideeën op te doen. Op dit moment ben ik opnieuw bezig met een -officiële betiteling- student company. Het MEAO mag geen eigen product ontwerpen als ik het goed begrepen heb? Succes ermee.
 18. Waar bemoeit Buma Stemra zich mee? Enkele klanten van ons hebben -zelf gecomponeerde- muziek op de website staan. De auteursrechten liggen bij de klanten zelf. Waarom moet er betaald worden voor hetgene waar ze zelf hun eigen creativiteit en tijd in hebben gestoken? Ik vind dit werkelijk belachelijk. Tegenwoordig wordt overal geld voor gevraagd.
 19. Vandaag hadden wij te maken met twee sportwinkels met identieke namen. Matchpoint Sports en Matchpoint Sportswear..dat daar verwarring bij kan ontstaan (en ook daadwerkelijk is gebeurt) is begrijpelijk. Maar de voorbeelden die jij noemt zijn prima te onderscheiden vind ik.
 20. Ik begrijp dat de domeinnaam eerder is geregistreerd dan de handelsnaam? In dat geval is er helaas geen mogelijkheid om de domeinnaam te claimen.
 21. Wat was eerder geregisteerd; handelsnaam of domeinnaam?
 22. Beste Denman, Bij deze de antwoorden op jouw vragen: Kan ik voor het registreren van de domeinnaam en het 'huren' van webhosting bij hetzelfde bedrijf terecht ? - Domeinnaam en webhosting zijn twee diensten die elkaar ondersteunen. Vrijwel ieder hostingbedrijf levert beide diensten. Maakt het het uit bij welk bedrijf ik dit doe, ik bedoel daarmee; is het voor een .com domeinnaam anders dan voor een .nl domeinnaam ? De registratieprocedure is iets anders, echter globaal gezien maakt het weinig verschil. Uiteraard verschilt het wel per bedrijf hoe de kwaliteit van de dienstverlening is. Kunnen jullie mij een bepaald hostingbedrijf aanraden (aangezien ik totaal geen ervaring heb hiermee)? Mijn collega heeft al enkele websites genoemd waar ervaringen te lezen zijn. Graag wil ik ispgids.com eraan toevoegen, één van de meest actuele referentiewebsite op hostinggebied. Succes met uw keuze (mocht die inmiddels nog niet zijn genomen). Mijn advies is om vantevoren te bepalen hoe cruciaal de website wordt in de bedrijfsvoering. Als het een belangrijk onderdeel van de promotie wordt, dan raad ik aan om niet krenterig te zijn en blind te staren op prijs en de grootte van het pakket.
 23. Hallo PenP, Ten eerste welkom op Higherlevel. :) Je website ziet er prima uit. Bij het bezoeken van een website is voor mij belangrijk dat de gewenste informatie snel te vinden is. Op jou website is de navigatie prima in orde. Tevens oogt het niet te druk en staat alle noodzakelijke informatie vermeldt. Wellicht handig om tevens de prijzen te vermelden? Op dit moment heb ik geen idee wat het product zou moeten kosten. Daarvoor zou ik een offerte moeten aanvragen. Dat is meestal een eerste drempel bij het oriënteren naar een product/dienst. Daarnaast is het leuk dat jij als student bezig bent met een eigen bedrijf. Graag zou ik met jou contact willen opnemen voor een kort (telefonisch) gesprek om informeel jou ervaring te peilen. Ikzelf ben namelijk ook 'student ondernemer'. Ik ervaar het als interessant om met andere ondernemende studenten contact te onderhouden over hun ontwikkelingen en hordes. Als je hiervoor interesse hebt, mag je mij een PBtje sturen. :) Succes ermee. Mvg, Jasper Oelers
 24. Ik kom toch op enkele kritische punten: - Toevallig dat 'dlvkk' met de opmerking privacy komt. Dat was namelijk ook mijn eerste gedacht na het lezen van je startpost. Niemand hoeft mijn post te lezen. Het feit dat een bedrijf zoals TNT al mijn post moet openen en inscannen zou ik niet als prettig ervaren. - De prijs is buiten proporties. Wekelijks ontvang ik ongeveer 10 poststukken, wat uitkomt op € 520,- per jaar. Voor dat bedrag open ik de post liever zelf, daar trek ik wel een minuutje voor uit. In dit geval ben ik een kleine ondernemer; hoe moet het gaan met grote bedrijven? - Wat is exact het voordeel van digitale post? Die bestaat al in de vorm van e-mail. Tegenwoordig kan bijna ieder modern bedrijf een brochure opsturen via de post alsmede via de e-mail. Offertes/facturen worden ook steeds meer via de e-mail verzonden. Behalve het feit dat het mogelijk wordt vanuit je luie bureaustoel alle post te lezen, zie ik weinig voordelen. Het is geen slecht idee, maar het heeft wel de nodige tuning nodig verwacht ik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.